Umarım sonuclarını bizimle paylasırsan süper olur bu arada koriolusu da denemek icin kolları sıvıcam bi kac haftaya bulgaristan mı yoksa kıbrıs rumdan mı daha kolay gelir bilemedim ya da nasıl gecicek gümrükten bilmiyorumBu işe yaramazsa koriolus'u da deniycez artik. Benimki tip 16... ekstra kaygi verici dolayisyla. Sans dileyin arkadslar umarim ise yarar...
Umarım sonuclarını bizimle paylasırsan süper olur bu arada koriolusu da denemek icin kolları sıvıcam bi kac haftaya bulgaristan mı yoksa kıbrıs rumdan mı daha kolay gelir bilemedim ya da nasıl gecicek gümrükten bilmiyorum
Bunların hiçbirine ulaşamayana Solgar mantar extraktı var. Ancak ne derece işe yarar bilmiyorum...
Özge sonuçları merakla bekliyorum.
Doktorum bana dedi kivama benimki makatta cıkıyo sadece onun icin mi yoksa vajina icin de mi geçerli bilmiyorum aldarayı makatta kullanma cıkıcak varsa görmemizi engelliyo kökleri altta kalıyo ve virüslerin direncini arttırabiliyo işe yaramazsa dedi ama bazılarında işe yarıyabiliyoDoktorun inatla görmediği ve bu yüzden koterle yakmadigi 2 minik sigilim daha var. Doktor randevuma da 2 hafta var. Bu surede aldara kullaniyorum; gecirirse hemen basliycam ahcclere. Gecmezse 2 hafta sonra, o son 2yi ve yenileri cikarsa onlari ( umarım cikmaz) yaktirip öyle baslamayi dusunuyorum. Yani vücutta sigil yokken. Çünkü sigil demek virus obegi demek. Vucuttaki virus yükü azken denemek, ahccnin işini kolaylatirabilir diye mantik yuruyorum.
Ayrica aldara deneyimim; arkadaslar belki kisiye göre degisiyodur ama ilk kutu nerdeyse bitti ama bende hafif bi yanma kizarikli dışında bi aci yok. Nerdeyse hic. Mikroskopik sigilleri durdurdugunu, gecirdigini dusunuyorum ama bendeki toplu iğne basindan bile kucuk olanlari gecirmedi hala.
Didem 2 gün önce öğrendim bitik durumdayim ben de bekarim ve aynı korkuları yaşıyorum bana özel mesaj atar misinArkadaşlar durumlar nasıl ? İyileşenlerin tavsiyelerine ihtiyacımız var iyileştikten sonra nüks etti mi veya bulaşılığınız var mı bekarım beni en çok korkutan ileride eşime bulaştırmak
İyileşen arkadaslar yazabilir misiniz sizde aynı durumları geçirdiniz en çok sizin desteğinize ihtiyacımız var
Özel mesaj attım canım gelen kutuna bakDidem 2 gün önce öğrendim bitik durumdayim ben de bekarim ve aynı korkuları yaşıyorum bana özel mesaj atar misin
İyilestimmi bilmiyorum ama 2 aydır çıkmıyor bende 2 kez koter oldum ve bitti şükür ama çok canım yandı koterden şimdi vitamin alıyorum bol bol takmiyorum artık ama keteme gidip tiplemede yaptircam şimdilik bu kadar gelişmeleri haber ederim canlar sanırım kurtuldum Rabbimin izniyleİyileşen arkadaşlar ???? Neler yaşadınız nerdesiniz yardım edin lütfen
İşte benim başka psikolojik sorunlarım da var ve bugün adeta dibe vurdum. Ayrıca hayatım çok yoğun gece uyumuyorum gündüz çalışıyorum istahim sıfır falan. Daha da artacak galiba benimki. Peki evli misin ya da evlenmeyi düşünüyo musun.eşine karşı nasıl bi yol izleyeceksinİyilestimmi bilmiyorum ama 2 aydır çıkmıyor bende 2 kez koter oldum ve bitti şükür ama çok canım yandı koterden şimdi vitamin alıyorum bol bol takmiyorum artık ama keteme gidip tiplemede yaptircam şimdilik bu kadar gelişmeleri haber ederim canlar sanırım kurtuldum Rabbimin izniyle
Evliyim 9 yıldır sanırım bu hpv virüsü nude esimden kaptim çünkü hiç kimseyle cinsel birliktelik yasamadim evlenmeden önce de psikoloji çok önemli babam kalp krizi geçirdikten sonra çıkmaya başladı bende tamamen üzüntü stres tetikledi virusun çoğalmasını moralini yüksek tut canım salma kendini bol bol vitamin al beslenmede çok önemli eğer kurtulmak istiyorsan yspmalisin canım tamam geçecek inşaAllah Rabbim in izniyleİşte benim başka psikolojik sorunlarım da var ve bugün adeta dibe vurdum. Ayrıca hayatım çok yoğun gece uyumuyorum gündüz çalışıyorum istahim sıfır falan. Daha da artacak galiba benimki. Peki evli misin ya da evlenmeyi düşünüyo musun.eşine karşı nasıl bi yol izleyeceksin
Eşinle oral sex yaşadın mi hiçEvliyim 9 yıldır sanırım bu hpv virüsü nude esimden kaptim çünkü hiç kimseyle cinsel birliktelik yasamadim evlenmeden önce de psikoloji çok önemli babam kalp krizi geçirdikten sonra çıkmaya başladı bende tamamen üzüntü stres tetikledi virusun çoğalmasını moralini yüksek tut canım salma kendini bol bol vitamin al beslenmede çok önemli eğer kurtulmak istiyorsan yspmalisin canım tamam geçecek inşaAllah Rabbim in izniyle
Arkadaslar şu an çok kötü durumdayım depresyonda olduğum için devamli yeni düşünceler geliyo aklima. Ben şüpheli kişilerle oral sex de yaşadım özellikle kaptigimi düşündüğüm kişiyle. Didem bana hpv 6 olabileceğini söyledi semptomlardam. Agizda da en çok 6 görülüyomuskanser ve bulastirma ihtimali daja yüksek ve daha tehlikeliymis. Agizda var mı öğrenmenin bi testi var mı biliyo musunuz lütfen yardım edin. 2 gündür çok halsiz bitkin atesliyim midem bulaniyo devamli kusuyorum Aids falan da mı kaptım yoksa nolur bana yardım edin panik atak krizim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?