- 18 Haziran 2015
- 156
- 46
- 18
- 39
Yok hayır yasamadim yanı ben yapmadım en azından çünkü midem kaldirmiyor o turlu ilişkiyi 6 ila 8 tıp en tehlikesiz olan canım korkma tehlikeli ve kanser riski olan 16 ve 18 .tip yanı korkmana gerek yok bi uzmana görün koter yada kriyo yaptır kurtul canını bukadar sıkma bide bu ara ilişkiden uzak dur önce sağlığını dusun tamam ağız içinde bi kkb ye görün tamam panik yokEşinle oral sex yaşadın mi hiç
Hpv 6 suan hemen hemen herkeste olan tipi canım diger yüksek tipililer rahöin içine yerleşiyo bakireysen rahmin içine gidemicegi için sıkıntı yapma.Stresten hepimizin ateşi cıktı kustuk ve moralin bozuk oldugu için bitkinsik aids icin deri degil kan teması olması gerekiyo aidste bir insan hayatı boyunca sadece 50 tane virüs üretiyo ve defalarca o kişinin senin tamamiyle gerisini anladın.Ve sıvı boş.lması yaşaması gerekiyo yine tamamiyle oraya .Onun dısında hele sürtünme de aşırı zayıf bi virüs oldugu için ölüyo hemen.Arkadaslar şu an çok kötü durumdayım depresyonda olduğum için devamli yeni düşünceler geliyo aklima. Ben şüpheli kişilerle oral sex de yaşadım özellikle kaptigimi düşündüğüm kişiyle. Didem bana hpv 6 olabileceğini söyledi semptomlardam. Agizda da en çok 6 görülüyomuskanser ve bulastirma ihtimali daja yüksek ve daha tehlikeliymis. Agizda var mı öğrenmenin bi testi var mı biliyo musunuz lütfen yardım edin. 2 gündür çok halsiz bitkin atesliyim midem bulaniyo devamli kusuyorum Aids falan da mı kaptım yoksa nolur bana yardım edin panik atak krizim geldi
Canım 16 tıp var bende demissin tipleme yaptirdin sanırım smear sonucun nasildi temizmiydi?? 16 tipe nasıl bi tedavi uygulayacaklar ?? Bende yaptircam tipleme smear sonucum temizdi ama yinede tipine bakılması lazimmis bende bidaha çıkmadı ama hâlâ taşıyoryormusum bu virusu bunyemde bağışıklık dustugu anda tekrarlar dedi doktorumAyrica tip 6 en yaygin ve tehlikesiz olanlardan. Kanser yapmaz. 16, 18 tehlikeli. Bende 16 var. Ağzımda olma ihtimali de var... 3 ay falan oldu. Tipini ogreneli bi ay olmamıştır. Burada genelde yeniler bulunuyor :) bi süre sonra iyijesenlerin foruma yazmayi biraktigini dusunuyoruz.
Sigil cikinca keteme gittim. 16 sigil yapmaz diyolar, yapiyor...ordan ogrendim. Smear temizdi. Ams virus cok yeni vucudumda, daha önce ayrintili yazmistim.o yuzden net bi ceri sayilmaz gibi geliyo. Sigilleri yakturiyorum, aldara vs... surekli bi uğraş. Ayrica smear temz olmasina rağmen tip16 oldugu. Icin devlet hastanesinde kolposkopi yaptilar. Sonuar henuz cikmadi.Canım 16 tıp var bende demissin tipleme yaptirdin sanırım smear sonucun nasildi temizmiydi?? 16 tipe nasıl bi tedavi uygulayacaklar ?? Bende yaptircam tipleme smear sonucum temizdi ama yinede tipine bakılması lazimmis bende bidaha çıkmadı ama hâlâ taşıyoryormusum bu virusu bunyemde bağışıklık dustugu anda tekrarlar dedi doktorum
Arkadaşlar durumlar nasıl ? İyileşenlerin tavsiyelerine ihtiyacımız var iyileştikten sonra nüks etti mi veya bulaşılığınız var mı bekarım beni en çok korkutan ileride eşime bulaştırmak
İyileşen arkadaslar yazabilir misiniz sizde aynı durumları geçirdiniz en çok sizin desteğinize ihtiyacımız var
Ayy dertli pandacım süpersin Allah sağlığına kavuştursun bir daha da çıkmasın inşallah.Peki aşı oldun muBenim şuan yok 3 kriyo sonrası bitti gibi
Inşallah canım. Biliyorsunuz ben dua okudum onada inanıyorum. Eğer tekrarlamazsa tahlil yaptıracağım çünkü ben hiç tahlil yaptırmadım sonuçları kafama takar daha kötü olurum diye. Moral çünkü çok önemli.hepimiz kurtulacağız buna inanıyorum. Aşıyı ise eğer ki tahlillerim negatif çıkarsa yaptıracağımAyy dertli pandacım süpersin Allah sağlığına kavuştursun bir daha da çıkmasın inşallah.Peki aşı oldun mu
Bende duaya inanıyorum bize de okur musunInşallah canım. Biliyorsunuz ben dua okudum onada inanıyorum. Eğer tekrarlamazsa tahlil yaptıracağım çünkü ben hiç tahlil yaptırmadım sonuçları kafama takar daha kötü olurum diye. Moral çünkü çok önemli.hepimiz kurtulacağız buna inanıyorum. Aşıyı ise eğer ki tahlillerim negatif çıkarsa yaptıracağım
Canım psikolojik destek almaya gittim ama orda başıma gelenler yüzünden intihar etme aşamasına geldim kendi açtığım konu var ordan bi bak yaşadıklarımaLutfen sakin olmaya calis. Ozellikle ilk şok böyle oluyo malesef. Ben de yikildim ama bu şekilde bi yere varamayiz. Gerekirse psikilojik destek al. Ben ilac kullaniyorum çünkü psikolojimi toparlayamadim kendi kendime. Her aglama krizi sonrası yenileri çıktı. Malesef dört koldan saldirman gereken bi savaş var ve dirayetli olmalisin. Kazanabilecegin bi savaş ama bu sekilde olmaz. Vucudumuzdan atabiliriz. Agizda varsa bile atabiliriz. Sabır, bagisiklik ve inanmak lazim .
Eger inşallah Allah in izniyle iyilesirsem forumu hiç birakmayip benim gibi olanlara destek olacam inşallahAyrica tip 6 en yaygin ve tehlikesiz olanlardan. Kanser yapmaz. 16, 18 tehlikeli. Bende 16 var. Ağzımda olma ihtimali de var... 3 ay falan oldu. Tipini ogreneli bi ay olmamıştır. Burada genelde yeniler bulunuyor :) bi süre sonra iyijesenlerin foruma yazmayi biraktigini dusunuyoruz.
Canım tıp 6 olduğu kesin değil ben Didem in dediğinden dolayi tıp 6 düşündüm yoksa test yaptırmadimYok hayır yasamadim yanı ben yapmadım en azından çünkü midem kaldirmiyor o turlu ilişkiyi 6 ila 8 tıp en tehlikesiz olan canım korkma tehlikeli ve kanser riski olan 16 ve 18 .tip yanı korkmana gerek yok bi uzmana görün koter yada kriyo yaptır kurtul canını bukadar sıkma bide bu ara ilişkiden uzak dur önce sağlığını dusun tamam ağız içinde bi kkb ye görün tamam panik yok
Bi bakicamCanım psikolojik destek almaya gittim ama orda başıma gelenler yüzünden intihar etme aşamasına geldim kendi açtığım konu var ordan bi bak yaşadıklarıma
Canım şüpheli kişiyle iliskime 3 ay oldu anal ve oral sex yaşadık anal ilişki sırasında boşaldı ve su anda bende akut primer aids tablosu var. İştahsizlik kusma bulantı ateş baş ağrısı halsizlik genital lezyon. Ve bu semptomlar şüpheli ilişkiden 3 ay sonra ortaya cikiyomus. Tam birleşmeye gerek yokmuş Sperm ve meni genital bölge ya da ağıza degmesi de yetermis.Hpv 6 suan hemen hemen herkeste olan tipi canım diger yüksek tipililer rahöin içine yerleşiyo bakireysen rahmin içine gidemicegi için sıkıntı yapma.Stresten hepimizin ateşi cıktı kustuk ve moralin bozuk oldugu için bitkinsik aids icin deri degil kan teması olması gerekiyo aidste bir insan hayatı boyunca sadece 50 tane virüs üretiyo ve defalarca o kişinin senin tamamiyle gerisini anladın.Ve sıvı boş.lması yaşaması gerekiyo yine tamamiyle oraya .Onun dısında hele sürtünme de aşırı zayıf bi virüs oldugu için ölüyo hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?