Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Eşinle oral sex yaşadın mi hiç
Yok hayır yasamadim yanı ben yapmadım en azından çünkü midem kaldirmiyor o turlu ilişkiyi 6 ila 8 tıp en tehlikesiz olan canım korkma tehlikeli ve kanser riski olan 16 ve 18 .tip yanı korkmana gerek yok bi uzmana görün koter yada kriyo yaptır kurtul canını bukadar sıkma bide bu ara ilişkiden uzak dur önce sağlığını dusun tamam ağız içinde bi kkb ye görün tamam panik yok

Hpv 6 suan hemen hemen herkeste olan tipi canım diger yüksek tipililer rahöin içine yerleşiyo bakireysen rahmin içine gidemicegi için sıkıntı yapma.Stresten hepimizin ateşi cıktı kustuk ve moralin bozuk oldugu için bitkinsik aids icin deri degil kan teması olması gerekiyo aidste bir insan hayatı boyunca sadece 50 tane virüs üretiyo ve defalarca o kişinin senin tamamiyle gerisini anladın.Ve sıvı boş.lması yaşaması gerekiyo yine tamamiyle oraya .Onun dısında hele sürtünme de aşırı zayıf bi virüs oldugu için ölüyo hemen.

Oral ilişki de cıksaydı o zaman cinsel aktif kadınların birçoğunun suan agzında olurdu dimi gencsin ve bagısıklık sisteminin bunu tamamiyle atma olasılıgı burda bulunan herkesten daha yüksek agzında cıksaydı suana zaten cıkardı.Bazıları bu hastalıgın farkında degil hatta umrumda degil bu bizim taa ninelerimizden hatta taa antik cag yunanlardan beri bilinen siğil 50 yaşına kadar 10kadının 8i bu hastalıgı hayatının belli bir döneminde elbet yakalanıcak bunu ben degil istatistiksel veriler söylüyo dünya saglık örgütünün sitesinde bile böyle yazıyor.Agzın için endişelenme cıkmıcak bi de doktorum dudakta cıkmadan agza girmez dedi şimdi dudagındaki beyaz noktacıklara bakıp siğil zannetmezsin umarım herkes öyle yapmıs cünkü.Ayrıca agızda bi noktada tek cıkar dagılmaz iki kez yakarsın geçer gider şimdi hepimizin agzından sürüntü alsa neler cıkar yani cnm

Bu arada bir profesörün sözünü buraya da yazayım :Sigaranın senin agzında yapacakları siğilin sana yapacaklarından 40 kat daha zararlı demişti

Canım 16 tıp var bende demissin tipleme yaptirdin sanırım smear sonucun nasildi temizmiydi?? 16 tipe nasıl bi tedavi uygulayacaklar ?? Bende yaptircam tipleme smear sonucum temizdi ama yinede tipine bakılması lazimmis bende bidaha çıkmadı ama hâlâ taşıyoryormusum bu virusu bunyemde bağışıklık dustugu anda tekrarlar dedi doktorum

Arkadaslar lütfen hamile degilseniz özellikle bemim gibi genç veya bakire olanlar sizin için daha önemli bakireyseniz rahmin içinde olma olasılıgı neredeyse yok rahim agzı kanseri asınızı gardasili mutlaka yaptırın !!! Hemde ikinci dozdan sonra nüksleri azaltıyor

Bağısıklık düştüğünde eger hastalıgı yenip iyi tedavi olduysanız cıkmaz benim yakınım tedavi oldu (6-7 ay) hep kriyo yaptırdı.Tedavisi bitti.2 ay sonra hamile kaldı cıkmadı.Eğer hastalıgı hala taşıyor olsaydı iki ay sonra hamile kalan birinde siğil cıkmaz mıydı ? Hamilelikte cıkmazsa nerde cıkıcak bütün aldıgın bebege gidiyo dogurucak nerdeyse şimdi bi skıntısı yok şükür

Bir de arkadaslar başka bi hastalık daha mı var agzımda da mı cıktı diye hepimiz panik olduk sakin olun bizim korkularımız yüzünden büyük bir sektör oluştu sacmasapan akne gibi birkac seye milyarlarımızı harcıyoruz.Normalde bu siğilleri vücut yendikten sonra kendiliğinden kaybolma olasılıgı da var tedavisiz ama tabiki biz tedavimizi sansa bırakmadan olucaz

Sigil cikinca keteme gittim. 16 sigil yapmaz diyolar, yapiyor...ordan ogrendim. Smear temizdi. Ams virus cok yeni vucudumda, daha önce ayrintili yazmistim.o yuzden net bi ceri sayilmaz gibi geliyo. Sigilleri yakturiyorum, aldara vs... surekli bi uğraş. Ayrica smear temz olmasina rağmen tip16 oldugu. Icin devlet hastanesinde kolposkopi yaptilar. Sonuar henuz cikmadi.

Kizlarrr öncelikle bizlerde bir kaç sayfa oncesinden bu konular üzerine neredeyse makale yazacak kadar fikir sahibinolduk oncelikle tedavi ve sabır martta başladı ihmal ettim haziranda operasyona aldılar ardından da çıkmadı suan için pataloji için parça aldilar sonucumu bile almadı ara kanama vardı onlarda neredeyse son buldu geçiyor yeterli sıkıntı etmeyin ve temizlenirken jilet vs ağda kullanmayın çoğalmasını engelleyen tuybdokucu sadece bir d kendinize iyi bakın her açıdan oldum tedaviyi bir kere bir daha çıkmadı çıkarsa da tekrr olucak ne yapayım tedavisi var bir kaç seneye kalmayacak virus ilk sizin başınıza gelmedi dondurtmayin direkt yaktirin sigillerinizi geçeceğine inanin yeterli

Benim şuan yok 3 kriyo sonrası bitti gibi

Ayy dertli pandacım süpersin Allah sağlığına kavuştursun bir daha da çıkmasın inşallah.Peki aşı oldun mu
Inşallah canım. Biliyorsunuz ben dua okudum onada inanıyorum. Eğer tekrarlamazsa tahlil yaptıracağım çünkü ben hiç tahlil yaptırmadım sonuçları kafama takar daha kötü olurum diye. Moral çünkü çok önemli.hepimiz kurtulacağız buna inanıyorum. Aşıyı ise eğer ki tahlillerim negatif çıkarsa yaptıracağım

Bende duaya inanıyorum bize de okur musun Bence negatif cıkıcak cünkü moral dua pozitif enerji ve bagısıklık bunu asıl ilacı sende de hepsinden var darısı basımıza aşını da oldun mu güle güle hpv :)

Canım psikolojik destek almaya gittim ama orda başıma gelenler yüzünden intihar etme aşamasına geldim kendi açtığım konu var ordan bi bak yaşadıklarıma

Eger inşallah Allah in izniyle iyilesirsem forumu hiç birakmayip benim gibi olanlara destek olacam inşallah

Canım tıp 6 olduğu kesin değil ben Didem in dediğinden dolayi tıp 6 düşündüm yoksa test yaptırmadim

Canım şüpheli kişiyle iliskime 3 ay oldu anal ve oral sex yaşadık anal ilişki sırasında boşaldı ve su anda bende akut primer aids tablosu var. İştahsizlik kusma bulantı ateş baş ağrısı halsizlik genital lezyon. Ve bu semptomlar şüpheli ilişkiden 3 ay sonra ortaya cikiyomus. Tam birleşmeye gerek yokmuş Sperm ve meni genital bölge ya da ağıza degmesi de yetermis.

Arkadaslar, asi demisken ben bi ay önce gardasil oldum, ilk doz. Hala agri var aşı yerinde, normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…