Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya canım sorun ne biliyo musun ben diş hekimliği bitirmek üzereyim bütün ağiz hastalıklarıni şimdiye kadar en az bi defa okudum ve okuduğum şeyleri hatırlamak beni iyice cildirtiyo. Biseu bilmesem daha iyiydi

Kaç aydır çıkmıyo smear i siğiller geçtikten kaç ay sonra yaptırdin.

Bakirelere smear testi nasıl yapılıyo bana doktor rahminde olabilir ama test yapamayız dedi.

Canım şu an benim zaten sorunum stresli hayatım. Annem tüm rezillik leri öğrendi beni küçük çocuk gibi kafese aldı çok zor sinavlarim var mezun olamıyorum stajlarim var çok yoruluyorum iyice dusuyo bağışıklık sistemim. Ve bi de aids korkusu Vat

Siğil olmadan nasıl tahlil yapılıyo Bakirelerde de yapılıyo mu

Kaç aydır çıkmıyo smear i siğiller geçtikten kaç ay sonra yaptırdin.
3 ay doluyor cikmayali canım sigiller canım smear testinide sigiller çıktık tan 2 ay sonra yaptırdım temizdi ama doktor 6 ayda bi yaptirmalisin dedi eylülde tekrar yaptircam ama önce keteme gidip tip belirlicem

Canım hepsi geçecek önce bunu bil tamam aids kan tahlilinde çıkıyor aile hekimliği de yapıyor için rahat edecekse git yaptır ama seninki psikolojik gibi geliyor bana çünkü bendede siğil çıktığında korkudan tüm kanser belirtileri ni yasamistim tamamen psikolojiyle alakalı korkma hic

Siğil olmadan nasıl tahlil yapılıyo Bakirelerde de yapılıyo mu
Canım ben tipleme yaptırmadım sadece hpv var mı yokmu ona baktırman istiyorum tabi tekrarlamazsa yani amacım sonuçlarmı negatif görmek. Bakirelere smear yapılmıyor. Ben bâkire değilim dediğim gibi Korktuğum için sonuçlardan yaptırmadım tahlilleri.

Bakire olanlarda normal deriden siğil yoksa hpv dna testi yapılıyo mu siğiller geçince. Sadece smear da mı belli oluyo

Rahmin içine yerleştiğini düşünmüyorum ben öyle olsaydı benim doktorum direk bakardı bakirelere ince fırcayla bakıyolar ama bence gerçekten gerek yok.kızlık zarının ortada kalkan etkisi var .Bak diger forumda bi doktor var benim doktorum o degil bu arada kim oldugunu yazmıstım o diger doktoru ara sehırdısında oldugunu ve böyle bi ihtimalin olup olmucagını sor tel nosunu o foruma koymustu yollucam sana şindi mesajla

Bakirelere ince uçlu fırcayla smear alan yerler var özelde

Arkadaslar hpv tedavisiden sonra bulaşılık diye hem konu hem anket actım lütfen oraya da bi bakar mısınız çok önemli !!

Arkadaslar moral bozmak istemiyorum ama cok kötüyüm, desteginize ihtiyacim var. Agzimda da hpv var. Test sonucunu aldim pozitif... ustelik tip 16...

Özge kendine gel ! Şuan ben yaptırsam hatta burdakiler yaptırsa onların da pozitif cıkar ! Hpv 16 siğil yapmaz burdaki özellikle evli ve tehlikeli tipi olan bayanların cogunda ağızdan sürüntü alsak bende dahil hpv cıkar !! Siğil yapmayan türü.Ayrıca herşeyi geçtim ilişki yaşamamıs sadece öpüşmüş olanlarda da cıkar ! Ben profesörle konustum senın agzındaki hpv siğil yapmaz bir iki yıla gecer gider tip16 sigara agızdaki hpvden kırk kat daha riskli dedi gidip niye agzına kadar sürüntü aldırıyosun ayrıca onun güvenilirliği de yok.Sürüntüden almaları lazım

Arkadaslar moral bozmak istemiyorum ama cok kötüyüm, desteginize ihtiyacim var. Agzimda da hpv var. Test sonucunu aldim pozitif... ustelik tip 16...
Yazdıgımı oku ! Hepmizde agızda var o zaman siğil cıkarmayanı ben aldırsam benimde cıkar

Yazdıgımı oku ! Hepmizde agızda var o zaman siğil cıkarmayanı ben aldırsam benimde cıkar
Ayrıca hpv agızda barınamaz agızda genelde tek bölgede iyi huylu lezyon olusturur o da en fazla iki seansla biter ki seninkinde lezyon yok sanırım tip 16 lezyon olusturmaz agızdaki süpheli lezyondan alınam parca gercek sonucu yansıtır.Diger sonucların agızdan alınan yüzde altmısa kadar yanılma payı vardır bir daha yaptırsan testi suan negatif bile cıkabilir.Ayrıca gırtlak kanseri cok nadir erkekler on kat daha riskli ve hpvnin o bölgedeki kanserle ilişkisi kanıtlanamamıştır sigara icen bir insanın riski daha fazladır ve sigaranın etkisi daha yüksektir agıZdan alınan sürüntünüb güvenilirligi yok ve dedigim gibi iddia ediyorum gecirenlerin yüzde doksanına yaptırsak onlarda da cıkar bende de tip16 tırnak arasında olabiliyo e hpimiz elimizi agzımıza götürüyoruz e etrafına bak neler oluyo kimin eli kimin cebinde belli degil hepsi sapasağlam masallah bizim kadar takan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…