- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
Ya canım sorun ne biliyo musun ben diş hekimliği bitirmek üzereyim bütün ağiz hastalıklarıni şimdiye kadar en az bi defa okudum ve okuduğum şeyleri hatırlamak beni iyice cildirtiyo. Biseu bilmesem daha iyiydiOral ilişki de cıksaydı o zaman cinsel aktif kadınların birçoğunun suan agzında olurdu dimi gencsin ve bagısıklık sisteminin bunu tamamiyle atma olasılıgı burda bulunan herkesten daha yüksek agzında cıksaydı suana zaten cıkardı.Bazıları bu hastalıgın farkında degil hatta umrumda degil bu bizim taa ninelerimizden hatta taa antik cag yunanlardan beri bilinen siğil 50 yaşına kadar 10kadının 8i bu hastalıgı hayatının belli bir döneminde elbet yakalanıcak bunu ben degil istatistiksel veriler söylüyo dünya saglık örgütünün sitesinde bile böyle yazıyor.Agzın için endişelenme cıkmıcak bi de doktorum dudakta cıkmadan agza girmez dedi şimdi dudagındaki beyaz noktacıklara bakıp siğil zannetmezsin umarım herkes öyle yapmıs cünkü.Ayrıca agızda bi noktada tek cıkar dagılmaz iki kez yakarsın geçer gider şimdi hepimizin agzından sürüntü alsa neler cıkar yani cnm
Kaç aydır çıkmıyo smear i siğiller geçtikten kaç ay sonra yaptırdin.Canım 16 tıp var bende demissin tipleme yaptirdin sanırım smear sonucun nasildi temizmiydi?? 16 tipe nasıl bi tedavi uygulayacaklar ?? Bende yaptircam tipleme smear sonucum temizdi ama yinede tipine bakılması lazimmis bende bidaha çıkmadı ama hâlâ taşıyoryormusum bu virusu bunyemde bağışıklık dustugu anda tekrarlar dedi doktorum
Bakirelere smear testi nasıl yapılıyo bana doktor rahminde olabilir ama test yapamayız dedi.Arkadaslar lütfen hamile degilseniz özellikle bemim gibi genç veya bakire olanlar sizin için daha önemli bakireyseniz rahmin içinde olma olasılıgı neredeyse yok rahim agzı kanseri asınızı gardasili mutlaka yaptırın !!! Hemde ikinci dozdan sonra nüksleri azaltıyor
Canım şu an benim zaten sorunum stresli hayatım. Annem tüm rezillik leri öğrendi beni küçük çocuk gibi kafese aldı çok zor sinavlarim var mezun olamıyorum stajlarim var çok yoruluyorum iyice dusuyo bağışıklık sistemim. Ve bi de aids korkusu VatBir de arkadaslar başka bi hastalık daha mı var agzımda da mı cıktı diye hepimiz panik olduk sakin olun bizim korkularımız yüzünden büyük bir sektör oluştu sacmasapan akne gibi birkac seye milyarlarımızı harcıyoruz.Normalde bu siğilleri vücut yendikten sonra kendiliğinden kaybolma olasılıgı da var tedavisiz ama tabiki biz tedavimizi sansa bırakmadan olucaz
Siğil olmadan nasıl tahlil yapılıyo Bakirelerde de yapılıyo muInşallah canım. Biliyorsunuz ben dua okudum onada inanıyorum. Eğer tekrarlamazsa tahlil yaptıracağım çünkü ben hiç tahlil yaptırmadım sonuçları kafama takar daha kötü olurum diye. Moral çünkü çok önemli.hepimiz kurtulacağız buna inanıyorum. Aşıyı ise eğer ki tahlillerim negatif çıkarsa yaptıracağım
3 ay doluyor cikmayali canım sigiller canım smear testinide sigiller çıktık tan 2 ay sonra yaptırdım temizdi ama doktor 6 ayda bi yaptirmalisin dedi eylülde tekrar yaptircam ama önce keteme gidip tip belirlicemKaç aydır çıkmıyo smear i siğiller geçtikten kaç ay sonra yaptırdin.
Canım hepsi geçecek önce bunu bil tamam aids kan tahlilinde çıkıyor aile hekimliği de yapıyor için rahat edecekse git yaptır ama seninki psikolojik gibi geliyor bana çünkü bendede siğil çıktığında korkudan tüm kanser belirtileri ni yasamistim tamamen psikolojiyle alakalı korkma hicCanım şu an benim zaten sorunum stresli hayatım. Annem tüm rezillik leri öğrendi beni küçük çocuk gibi kafese aldı çok zor sinavlarim var mezun olamıyorum stajlarim var çok yoruluyorum iyice dusuyo bağışıklık sistemim. Ve bi de aids korkusu Vat
Canım ben tipleme yaptırmadım sadece hpv var mı yokmu ona baktırman istiyorum tabi tekrarlamazsa yani amacım sonuçlarmı negatif görmek. Bakirelere smear yapılmıyor. Ben bâkire değilim dediğim gibi Korktuğum için sonuçlardan yaptırmadım tahlilleri.Siğil olmadan nasıl tahlil yapılıyo Bakirelerde de yapılıyo mu
Bakire olanlarda normal deriden siğil yoksa hpv dna testi yapılıyo mu siğiller geçince. Sadece smear da mı belli oluyoCanım ben tipleme yaptırmadım sadece hpv var mı yokmu ona baktırman istiyorum tabi tekrarlamazsa yani amacım sonuçlarmı negatif görmek. Bakirelere smear yapılmıyor. Ben bâkire değilim dediğim gibi Korktuğum için sonuçlardan yaptırmadım tahlilleri.
Canım tam bilmiyorum ben dediğim gibi ama deriden Parça alınıp patalojiye gönderiliyor. Ben smear mutlaka yaptıracağım ama şuan değil.Bakire olanlarda normal deriden siğil yoksa hpv dna testi yapılıyo mu siğiller geçince. Sadece smear da mı belli oluyo
Canım bence bulaşıcılık devam etmeyecek sadece bağışıklığımıza Ömür boyu çok dikkat edeceğizArkadaslar hpv tedavisiden sonra bulaşılık diye hem konu hem anket actım lütfen oraya da bi bakar mısınız çok önemli !!
Ağızda hpv testi nasıl birşey nereye yaptırdın?Arkadaslar moral bozmak istemiyorum ama cok kötüyüm, desteginize ihtiyacim var. Agzimda da hpv var. Test sonucunu aldim pozitif... ustelik tip 16...
Yazdıgımı oku ! Hepmizde agızda var o zaman siğil cıkarmayanı ben aldırsam benimde cıkarArkadaslar moral bozmak istemiyorum ama cok kötüyüm, desteginize ihtiyacim var. Agzimda da hpv var. Test sonucunu aldim pozitif... ustelik tip 16...
Ayrıca hpv agızda barınamaz agızda genelde tek bölgede iyi huylu lezyon olusturur o da en fazla iki seansla biter ki seninkinde lezyon yok sanırım tip 16 lezyon olusturmaz agızdaki süpheli lezyondan alınam parca gercek sonucu yansıtır.Diger sonucların agızdan alınan yüzde altmısa kadar yanılma payı vardır bir daha yaptırsan testi suan negatif bile cıkabilir.Ayrıca gırtlak kanseri cok nadir erkekler on kat daha riskli ve hpvnin o bölgedeki kanserle ilişkisi kanıtlanamamıştır sigara icen bir insanın riski daha fazladır ve sigaranın etkisi daha yüksektir agıZdan alınan sürüntünüb güvenilirligi yok ve dedigim gibi iddia ediyorum gecirenlerin yüzde doksanına yaptırsak onlarda da cıkar bende de tip16 tırnak arasında olabiliyo e hpimiz elimizi agzımıza götürüyoruz e etrafına bak neler oluyo kimin eli kimin cebinde belli degil hepsi sapasağlam masallah bizim kadar takan yokYazdıgımı oku ! Hepmizde agızda var o zaman siğil cıkarmayanı ben aldırsam benimde cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?