Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

+ e senin gibi yapsak cinsel hayatı geçtim kimse birbirini öpmez bile milyarlarca insan bununla ugrasırdı öyle olsaydı

Yazdıgımı oku ! Hepmizde agızda var o zaman siğil cıkarmayanı ben aldırsam benimde cıkar
Hayir, dogal bazi cikintilar vardı agzimda. Onlar siğil degildi ama onlardan parca aldirdim sigil sanarak. Onlarda cikti. Ayrica bugun dilimde sigile benzeyen azgirili bi lezyon olustu. Dün uyumadim dikkat etmedim kendime... aninda cikiyo uykusuzluk, beslenmemek, üzüntü hemen tetikliyo.... doktora kostum hem de test sonuclarimi almak icin. Teat sonuclari poztif cikti, agzimda yeni cikan sey de sigil dedi doktor

Özge sen ne zaman hpv oldun ve o lezyon bir anda mı cıktı hep mi orda bi sertlik hissediyodun agzının neresinde? Ağızda çıkan siğilin dağılma olasılığı yok denecek kadar az bir veya iki yakmayla bitiyor

3 aydir hpvyim. Yani sigil cikmaya baslamasi 3 ay. Virusu aralik-ocak ayi gibi kaptim. Erkek arkadasimda cikti agzinda sigil önce. Yaktirdi. Ben paranoya yaptim ve dogal cikintilardan parca aldirdim. Onlar pozitif cikti. Ayrica bugün dilimin yan kisminda bi agri hissettim. Hafif iki gun once isirmisim da sizliyomus gibi. Bastirinca agtiyodu. Aynayla baktim, sigile benziyodu. Dokununca da genital bolgedekiler gibi ele sert geliyodu. Doktora kostum. Test sonuclarimi da ogrendim pozitif. Muayenede de sigil dedi. Cuma gunu yakacak.

Lezyon bi anda cikti. Dilimin yan kisminda. Tam olrak bu sabah.bi saat icinde de doktordaydim. Bi de bi kac gundur dilimin bogaza dogru derinliklerinde bi sislik hissediyodum. Böyle sanki oraya yemek kacmis gibi. Ama gözle görebileceğim bi yer degil. O yüzden emin olamiyodum. Sanirim o da sigil, panikle unuttum onu gostermeyi. Cuma agzi komple yakacaklar...

Doktorun ne dedi tedaviyle ilgili ve erkek arkadasında ne kadar zaman önce cıkmıstı ? Geçmiş olsun bu arada umarım bugünleri hepimiz geride bırakırız

Canım tedaviyle ilgili ne dediler agızda siğil sürekli tekrarlayan bişey degil benim bildigim çok geçmiş olsun erkek arkadasın ne zaman yaktırmıstı geçti mi onunki

Canım tedaviyle ilgili ne dediler agızda siğil sürekli tekrarlayan bişey degil benim bildigim çok geçmiş olsun erkek arkadasın ne zaman yaktırmıstı geçti mi onunki
onunki iyileşiyordu en son. nüksetti mi bilmiyorum zira terk edildim :) iyi düşünelim iyi oldun didemcim. umarım nüksetmez... moral çok önemli. bi gün ağlasam ertesi gün çıkıyo. bunu defalarca test ettim. bi tek bende mi böyle oluyo bilemiyorum. ama artık çok eminim. psikiyatra da gittim tekrar. lustral kullanmaya başladım.

Hay bu erkekleri Allah bildigi gibi yapsın.Ne diyim ya böyle şey olmaz olsum bu pislikte de herşey vardır umarım başka bişey de kapmamışımdır ne diyelim artık ne desek cıkıyo işte zannetmiyorum agız bagısıklıgın en güclü oldugu yer ben bütün vakaları inceledim bir iki atak sonrası geçiyor.Moral bozmak yok kader bazı şeyler napalım artık benim arkadaslarımın yapmadıgı şey yok hepsi şimdi evliliğe gidiyo arayıp sormuyolar ben daha yüzeyselde kalan bir kerelik bişey icin bu hallere düştüm arayıp soran bile yok neyse Allah büyük

Rahim içinde belki yoktur ama benim anal oral ilişkim oldu.....

Ben bi kaç aydır acayip stresli günler yaşıyorum bu virusu ne zaman kaptım bilmiyorum ama bu stresli ve kendime az baktigim günlerde çıktı. 1 jilet ile temizlik te de 1 saat içinde tüm genital bölgeme yayıldı. Onlarca siğil Var şu an genital bölgemde. Ve agzımda da çıkacak diye korkmaya başladım senin dediklerin üstüne. Çünkü evet tıp 16 da siğil yapıyoMuş. Hiç birinin spesifik özelliği yok her an hersey başımıza gelebilir

Kızlar bişey sorucam aklıma takıldı. Benim ilişki yaşadığım şüpheli kisinin çok fazla kadınla birlikte olduğunu öğrenmistim. galiba psikolojik cinsellik bozukluğu vardı ve ben de bu virusu ondan kaptım. Şu an aklıma takılan şey şu. O kadar onlarca kadınla birlikte olmuş ve bi sürü farklı türde hpv kapmış olabilir. Ben bakire oldugum icin siğil den hpv dna testi yaptı ricam ama normal deri rahim ya da anal bölgemde sigil yapmamış hpv turu de olabilir ve onlar testte çıkmayacak. Buna nasıl bi çözüm buldunuz

Anal smear alan yerler var analdan aldırmak istiyosan proktolojiye git ama şöyle bi durum var analda Zaten sadece 4 tür olabiliyo 6,11,16,18
Bu kişide öyle trnin yarısını elinden geçirmiş

Bulaşıcı lik her zaman devam ediyo siğil olmasa da seneler geçse de

Negatif hpv almaya çalışıyoruz arkadaslar, negatif olursa bulastiriclik bitmeli?! Ayrica benim doktorlarimin tamami sigil yoksa bulastiricilik cok cok düşük diyolar. Ben sigil olmasa da bulasiclik var olarak anliyorum durumu. Ama negatif sonuca ragmen? Negatif sonuc virus saptanmiyor demek olmayan virus nasil bulasacak?

Muhmetemel kizlik zari korumustur, icerde yoktur bile. Ama dedigin soruya rahim agzindan alinacak smear disinda kesin bi cevap bulabilmek mümkün degilmis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…