Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ağzındaki lezyonun da siğil olduğunu doktor mu söyledi. Ağzından alınan Örnekte de mi hpv çıktı anlamadım
Dil altinda doğal yapi olan cikintili parcalar vardi. Sigil olmalarinda. Suphelenip yaktirdim. Parça patalojiye gitti. Onun sonucu papillom cikti. Yani hpv. Alinan cikintilarin bi kismi geri geldi. Onlar dogal yapiydi sanirim. Bi kismi geri gelmedi saniyorum cunku baya alindi. demek ki onlar sigilmis...

Ya canım dilin yanında mı cıktı altında mı cıktı nasıl anladın ki onun papillom oldugunu daha dogrusu seni ne şüphelendirdi çünkü bakıyorum bende de var paranoklaştım daha beter bir aydır elimde lazer ısıkla agzıma bakıyorum zaten şimdi iyice kötü oldum.

Bir de erkek arkadasının agzında aktif lezyon mu vardı yoksa cinsel organındakini mi diyosun

daha önce flamen'in de dediği gibi dilimin altında flica fibriata denilen çıkıntılar vardı. ve buna benzeyen fazla sayıda çıkıntı. ilk onların siğil olduğunu düşündüm. doktora gittim. doktor emin olamadı, bi kısmından şüpheledi sanıyorum. hepsini yakıtrıdm. parça alıp patalojiye gitti. onun sonucu hpv çıktı. şimdu buda şu önemli; dil altında doğal zararsız çıkıntılar var. bunlar tehlikesiz. bende fazlaca vardı, demek ki bi kısmı doğal değilmiş ki papillom çıktı. doktor kısmen haklı çıktı yani. sende de zararsız bu çıkıntılar varsa siğil değildir. ama şüphen varsa bi kbbciye gidip göstermen iyi olur. bende ayrıca dün sabah; küçücük bişi çıktı dilimin yan- üst tarafında. onu görünce siğil olduğuna emin oldum. o çok belliydi, minicik dokununca sızı yapıyor ve ele sert geliyodu. tekrar doktora gittim. doktor da siğil dedi bu yeni çıkıntıya. bu sefer o da emindi... yani maesef bende 10 gün önce ve dün olmak üzere tekrar etmekte.... sanırım lustral sayesinde iyiyim :) bugün ahccye başladım. dua edin arkadaşlar....

erkek arkadaşımın dilinde çıktı ilk. dilde, oldukça büyük ortası büyük bi siğil. şimd de bende çıktı. bence psikolojik....
Dua edelim birbirimize gerçekten Bende lustrala baslıcam bi doktora gittikten sonra bu şekilde olmucak çünkü .Son sorum özür dilerim bu kadar sordugum için ne zaman hissettin ilk dil altındaki farklılıgı bi de uzuyo muydu onlar ya da sert miydi kısacası ilk hissettigin zaman

Ben yaklasım bir ay önce kbbciye gittim baktı yok dedi ama dil altıma o kadar ayrıntılı baktımı hatırlamıyorum bi de bende siğiller cıkalı 1-1.5 ay oluyo martın başına bulaştı abo bunlar ne illetmiş kücücük sinir şeyler

Didemcim, Estağfurullah birimize yardimci olmak için burdayiz. Bi yararim dokunursa mutlu olurum. Bi on sf onve flamenle bu konuyu uuzun konustuj bakmani oneririm. Seni bosuna panige sokmak istemiyorum ama varsa erken farketmen iyi olabilir.erkek arkadsimdaki genital bolgedeki lezyonun sigil oldugunu farkedene kadar 100 kere falan sevismisizdir... oral seks de dahil. Iliski ne kadar coksa risk o kadar artiyo... Araliktan itibaren beraber oluyoduk. Nisan mayis gibi pozitif hpv oldum. Ve sigiller basladi. Agizda yeni cikti. Dil altindan alinan dokular ele sert gelmiyodu ve gözle gormek dışında farketmenin bi yolu yoktu. ama inanilmaz miniklerdi bu onunla olabilir. Ya da onlar sigil olamayabilir; dogal cikinti olabilir fakat agzimda virus oldugundan o dokuda hpv saptanmis da olabilir. Smear almak gibi. Dokusu normal doku gibiydi dsigil gibi degil. Hissedilmiyodu. Emin olaniyorum; akil yurutuyorum.

Fakat, su an dilimde cikan net sigil. Dokununca sert. Sis kizarik ve ortasi beyaz. Bastirinca sızı yapiyo. Eger doktor temiz dedi; sende bi belirti yok ve oral iliski sayin çok fazla degilse rahatla bence.

Özgecim üzüldüm. Bak bu çıkan kesin siğil diyorsun, dediğim gibi siğil çıkınca şak diye anlarsın, o dil altındakiler değildi sanırsam. Lütfen bundan sonra jinekolog yanı sıra KBB düzenli olarak aksatma... En azından senede bir bundan sonra...

Flamencim; en büyük korkularimdan biriydi... ama icime doguyodu sanki... iliski sayimiz çok ve bagisikligimin cok düşük oldugu zamanlarda da birlikteligimiz olmustu. Sanirim icten içe biliyodum bulastigini. Rusyaya gitmek sart oldu. Son baharda gidicem artik, rus doktorun tatilinin bitmesini ve benimle tekrar iletisine geçmesini bekliyorum. Ordan orarisk hpv test de alabilirim die umuyorum. Ve ondan da negatif sonuc alabilmeyi. Sence bu mümkün olsa ( aaaah ah) bulastiriclik bitmez mi? Ne düşünüyorsun?

Özgecim canım benim kalbimiz ve dualarımız seninle bende korkuyorum.Ama ağızda çıktıktan sonra böyle çok fazla yayılan duymadım bir iki noktada cıkıp bitiyo diye biliyorum hem yabancı hem türk forumlarda okudugum kadarıyla

evet bende öyle okudum... hem siğil yapıyorsa korkma.. siğil yapmadan sinsilik yaparsa problem

Bana belki alınan bölgede olmasa da başka bölgede virüs olabilir gibi geliyo. Hem de farklı tipleri. Belki siğil den alinan testte tıp 6 çıkacak ama anüs rahim ağız bogazda faklrkli tipler de olacak gibi düşünüyorum kafayı yedim

Muhmetemel kizlik zari korumustur, icerde yoktur bile. Ama dedigin soruya rahim agzindan alinacak smear disinda kesin bi cevap bulabilmek mümkün degilmis gibi.
Evet hpv bende kesin var ama siğil den test yaptircam belki rahim anal ya da oral bölgemde başka tipe sahip olacam.çünkü anal ve oral ilişki yaşadım hem de tek sefer değil

Evet doğal cikintilar da çok agzımizda. Kompleks bi yapı. İyi olmuş yaktığı

Bende paxera ya başlıyorum bi ilaç daha verdi damla. Eczanedeyoktu yarın al dedi. Ahcc ne bu arada. Ederiz inşallah sen de et bize

Lustral a kendin başlama. Doktora git. Belki daha yüksek dozlu şeylere ihtiyacimiz da olabilir biz çok takiyoruz çünkü

Ben de Martin ortalarında bulaştığını düşünüyorum eğer dediğim o şüpheli kişi yüzündense. İşte hemen hemen 1 haftaya yaklaşacak benim siğillerin çıkması. Ama ben salak gibi jiletle her tarafa kendim yaydim 2 tane küçücüktu ve daha tedaviye bile başlamadım napacam bilmiyorum

Yüzlerce kez değil ama benim oral ve anal ilişkim fazla... ustelik aynı kişiyle değil.

Orarisk nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…