Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

placebo-controlled clinical trial. Eighty patients with viral warts (common, plantar and plane) were all resistant to all forms of treatment. Each patient had > 15 warts. Forty patients were treated by oral zinc sulphate at a dose of 10 mg kg(-1) daily up to 600 mg day(-1) and followed-up for resolution of their warts and for any evidence of recurrence for 2-6 months. Another 40 patients were given a placebo oral treatment in the form of glucose, and followed-up for the same period.

RESULTS: Only 23 patients of the first group (zinc treated) and 20 patients of the second group (placebo treated) completed the study. In all patients the serum level of zinc was low. In the zinc-treated group, the overall response was complete clearance of warts observed in 20 patients (86.9%) after 2 months of treatment. Fourteen patients (60.9%) showed complete disappearance of

Devamı
Fourteen patients (60.9%) showed complete disappearance of their warts after 1 month. Three patients (13.3%) failed to respond to the treatment after 2 months of therapy. The response to treatment was directly related to the increment in serum zinc level. No patient of the placebo-treated group showed any response.

CONCLUSIONS: We conclude that zinc sulphate at a dose of 10 mg kg(-1) daily seems to be a highly efficacious therapeutic option for recalcitrant viral warts and proved to be safe with few adverse ef

Aşı çok pahalı şu an olamam ayrıca annem tedavi olmamı istemiyo geçer diye tutturmus doktora gidersem rezil olurmusum bi daha gitmeyecekmisim tanıdık çıkarmış ilerde karşımıza çıkarmış falanmis filanmis şu an en önemli konu kız olup olmadigimmis.

Şu an en çok anneme alerjim var. Görmek tüm derimi kabartiyo
Bana da öyle yaptı ilk vermediler geçer diyolar ama saba şöyle bişey söyliyim benim gittigim bi doktor var o adam da çok ünlü medicananın ortagı jinokoloji ve tüp merkezi dernegi mi ne var onun da baskanıydı sanırım adama gittim bana aldara verdi tanıdıgımız vasıtasıyla gittim bi de dedim ki koterle niye yakmıyosunuz bu da altı ay aldara kullan bunlar kendiliginden geçer yaşın genç niye koter yapıyım sana bosu bosuna demişti bana tabiki ben işimi sansa bırakmadım ama mnatıklı düşününce sonucta kotere verecegim para belli öyle bi adam niye bana bunu desin ki

Ya olursun bi şekilde telefonunu sat en kötü niye rezil olasın ya valla ailem haric gittigim doktorlara durumu cat cat söyledim biz zaten çekicegimizi cekiyoruz kac yasında insanlarız kimin ne haddine bişey demek sağlımız söz konusu burda .Bak git bi doktora önden konuş sonra anneni al git .

Ve gerçekten de önceden annemde ve bir çok bayan akrabımız gençliginde yaşamış onlar önem vermedigi için ya kendiliginden geçmiş ya da beş altı ay tedaviyle gitmiş bir daha da rastlamamıslar

Bir de canım en azından verrutol al eczaneden ya da staj yaptıgın hastaneye git suan o hastanede stajyer oldugun için önceligin var özel hastaneyse de ordan sigortalı oldugun icin ücret cok düşük miktarda ödüyosun

Annen saçmalamasın, senin sağlığın önemli burada. Hemen bir şekilde tedavine başla. İlgilenilmiyorsan eline al hayatını gerekeni yap.

Annen saçmalamasın, senin sağlığın önemli burada. Hemen bir şekilde tedavine başla. İlgilenilmiyorsan eline al hayatını gerekeni yap.
Katılıyorum.Kaç yaşında insanlarız elbet bir caresi bulunur Allahtan ümit kesilmez .Lütfen git ve lazerle yakılan bir yer bul .İnan zor geliyor benimde ailem karsılamak istemedi yerde yıgıldım kaldım ama sonra bi şekilde bir yerden bulunup veriliyor

Benimkiler Şu an küçük küçük zaten de doktorla da bi tedavi konuşmadık hemen koter istemem ben de sonuçta onların yakılması vücutta bittiği anlamına gelmiyo ki garantiye almış olalim

Bitti alla binlerce kez sukurler olsun ki kızlar koter sonucu bitti pataloji sonucumu bile öğrenmeye gitmeidm ara kanamalar durdu neredeyse düzenliyor yani önemli olan tedavi ve sabır geçiyor kalıcı deil :)

Annemi daha bişeye bulaştırmak istemiyorum psikiyatrda kapıyı dinledikten sonra. Onla gittiğim her yerde rezil olurum

Ya ufak tefek ilaçları kendim alırım xaten de aşı falan alamam

Okuldan fırsatım yok ki hiç bişeye ve aşırı hastayım adim atmaya mecalim yok herşeyle kendi başıma baş etmeye çalışmaktan çok yoruldum sürekli bi aksilik hersey bi insanı bulamaz ya. Gerçekten ölmek istiyorum sadece hpv olayı da değil her gün yeni bi kaos yeni bi olay yeni bi bahtsiz bedevilik. Ne zaman normal bi hayatım olacak ya.

Bilmiyorum tedaviyi hiç arastirmadim başka şeyler düşünmekten oraya gelemedim yaşadığım şehirde de ne var hangi imkanlar seçenekler bilmiyorum

Bitti alla binlerce kez sukurler olsun ki kızlar koter sonucu bitti pataloji sonucumu bile öğrenmeye gitmeidm ara kanamalar durdu neredeyse düzenliyor yani önemli olan tedavi ve sabır geçiyor kalıcı deil :)
Patoloji sonucunu da bekliyoruz en kisa zamanda. Gözün aydın canım bize de dua et inşallah bi daha karşılasmazsin

Sınanıyoruz canım geçicek inşallAllah Ama ilk cıktıklarında yakılması önemli stres tetikliyo çünkü bağısıklıgın bastırabilmesi icin takmamak cok iyi beslenmek ve kan değerlerine göre ne eksikse mutlaka takviye ve gıdayla kanda değerini yükseltmek lazım çinko en temeli burda.İlk cıktıklarında kökünün daha fazla altta yayılmaması icin yaktırman lazım ilk kotere gir beklemeden sonra bagısıklıgı destekle olmadı gir devlette koter yaptır aldarayı kabul etme o siğiller yokken

Benimkiler Şu an küçük küçük zaten de doktorla da bi tedavi konuşmadık hemen koter istemem ben de sonuçta onların yakılması vücutta bittiği anlamına gelmiyo ki garantiye almış olalim
Kücük kücük büyümesini bekleyelim alttakiler de cıksın mantıgı dogru değil cünkü bagısıklıgını toparlamazsan onların kökü zaman geçtikce daha da güclenir o yüzden hemen yaktır.Para bulamadıysan hastanede koter ol kim ne demiş önemli değil sağlık söz konusuysa bana da isteyen istedigini desin biz canımızla uğrasıyoruz milletimi takıcaz bi de

Kızlar bende görünen siğil kalmadı fakat anüs ile vajina arasındaki bölgeyi gerdirdiğim zaman küçük küçük görüyo gibiyim. Ayrıca o tatlı kaşıntısı varya onu da yaşıyorum ara ara. Sizce onlar yakılır mı ne olur ne yapmalıyım. Sirke ile de yıkıyorum sürekli aldarayı da bıraktım. Ne yapmalıyım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…