Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım lazerle baksınlar bir kere git kontrol ettir deri altında var mı yok mu diye dr nevrada bakıyolar varsa da yoksa da orda veya baika yerde yaktırırsn için rahatlar

Ya annem yüzünden napacagmi bilmiyorum inan ki. Normalde yarın üniversite de 3 de dermatoloji randevum Vae hpv dna testi de yapıldığını öğrendim ama annem gitme rezil oluruz tanıdık çıkar bilmem ne diyo evet tanıdıklar var doğru da söylüyo ama devlet hastanesi ve özelde gittiğim doktorlardan da memnun kalmadım saçma sapan konuştular direk aldara vermeye kalktı özelde ki. Devlette ki de bi sürü antibiyotik verdi bunlarla gecmezse hpv dir üniversite ye gidersin dedi başından salladı. Zaten kesin hpv ama bana boş yere antibiyotik kullandırtti midemin ağrısından bulantisindan ölüyorum.

Ya yapıyo bazısı öyle sen ipleri eline al devlete git kotere paran yetmez şuan haftada bir çıktıkça kriyoya koşucaksın 6-7 ay böyle gidicek sonra biter gider

Ya ben aslında şu memleketten bi kurtulSam gittiğim yerde araştırıp edip iyi yerler bulup iyi doktorlar bulup onlara gitmek istiyorum. Burda kimseye güvenmiyorum doktorlar hep sacmaliyo zaten küçücük yer hiç biri gizliliğe dikkat etmiyo diğer hastaların yanında Sekreterin onun bunun yanında Bagra Bagra konusuyolar rezil etmek için. Alttan muayene ederken bile temizlik görevlisi yle baktı bana özel deki. Burda bişey yaptırmak istemiyorum

Sirke ile nasıl yıkıyosun. Bi de sizde kasinti oluyo mu ben de hiç kasinti yok

Ya yapıyo bazısı öyle sen ipleri eline al devlete git kotere paran yetmez şuan haftada bir çıktıkça kriyoya koşucaksın 6-7 ay böyle gidicek sonra biter gider
Psikiyatr a da gidiyorum ya özel bi doçent e gidiyorum ondan da fikir isteyecem cumartesi bakalım. Peki siz tüy temizliğini nasıl neyle yapiyosunuz jilet beni mahvetti bilmediğim için 2 kucuk nokta olan lezyonu bi sürü yaptım her tarafa yaydim ektim virüsü

Devlette bahsettigim doktor da diğer hastaların sekreterlerin yanında rezil etti beni zaten ana baba günü günde 200 hasta civarı bakiyolar hiç ilgilenmiyo

Bi de benim bugün az az kanamam oldu sizde de oluyo mu hiç. Adet zamanım değil ve sivilcelerim içim 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ama kanamam oldu az önce de gelmişti gene. Kanser mi oluyorum açaba

S
Bi de benim bugün az az kanamam oldu sizde de oluyo mu hiç. Adet zamanım değil ve sivilcelerim içim 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ama kanamam oldu az önce de gelmişti gene. Kanser mi oluyorum açaba
Doğum kontrol hapını bırakk !!!!! O siğilleri azdırır her yerde yazıyo bu kullanma sakın !! Doğum kontrol hapından olabilir.canım derinin üzerindeki birkaç aylık siğil daha o zarını geçemeden nasıl dediğin hastalıktan olabilir ?! Bir tedavi olsan rahatlıcaksın aslında yaktırsan ya da kriyo sıktırsan gidip bende şuan stresliyim çünkü tedavime gidemiyorum uzakta olduğum için yoksa bu kadar bozmucam moralimi

Canım yazdıklarını okudum önce bi silkelen kendine gel lütfen bu kadar yıpratma kendini annenide boşver kim duyarsa Duysun yaa öncelikle sen degerlisin senin sağlığın önemli tamam bak bu hastalığı bana 9 yıldır aynı yastığa baş koyduğum çok guvendigim kocam bulaştırdi ilk zamanlar doktor wc lerden kapmissindir dedi ama işin iç yüzü öyle değil işte aldatildim ama artık takmiyorum inanki çünkü koter falan çok canım yandı artı kanser miyim acaba korkusu beni mahfetti şimdi dusunuyorum degermi değmez önce ben degerliyim benim hayatım benim sagligim kimse umrumda değil valla aldatilmisim kimene git doktora ol tedavini yok kanser miyim yok ulsermiyim diye sorgulama artık bak okuyorsun güzel bi gelecek seni bekliyor ilerde evleneceksin çocuğun olacak hepsini unutucaksin hiç değmez kendini bu kadar uzmene bu bi imtihan sabırla bitecek geçecek böyle dusun

Ya doğum kontrol hapi şu an yarım kutuda. Kesersem iyice vücut dengem bozulacak.zaten bende Pko var. Bi sürü sivilcem vardı bu strese ragmen 1 ayda sildi attı diane 35. Başka hiç biseu yapmadığım halde. Napacam bilmiyorum ki

Yaa yazdıklarını okuyunca o kadar üzüldüm ki biz mesela hata yapıp bu hastalığı kaptigimiz için üzülüyoruz pişmanlık duyup nasıl evlencez nasıl çocuğumuz olacak falan diyoruz utanıyoruz korkuyoruz falan ama senin durumunda olup bu illete tutulan da çok nasıl bi dünyada yaşıyoruz Allah hepimize sabır ve sağlık versin inşallah

Arkadaslar ben de veet var tüy Dökücü. Doktor tüy Dökücü kullan dedi cubku ben sadece 2 kucuk nokta olan sigillerimi bilmeden jiletle onlarcaya çıkardım hem de 1 saat içinde çıktı hepsi birden bire şak diye düşünün doktor tüy Dökücü dedi ama bu veet genital de kullanılmaz yazıyo aklım karıştı şu an lazer e giyme imkanım da yok.

kızlar uzun uğraş ve mücadelerim sonucunda kurtuldum sanırım. Görünen bir lezyon yok. Kaşıntı yok. Rahatsız edici orda bişeyler var hissi yok. Baktığında değişik görünen bir deri yok. Umuyorum tekrarlamaz. Panik yapmayın geçiyor.

Canım çok sevindim senin adına inşallah tekrarlamaz nüksler bitmiş ışık gözükmüş inşalşah Allah bize de nasip eder tamamiyle iyileşip virüsü vücudumuzdan temizlemeyi

Bu arada kızlar bi yakınımız hpv tedavisi oldu kriyoyla her cıktıgında gidip dondurttu onunda zor bir bölge olan ve vajinaya göre daha inatçı seyreden makat bölgesindeydi her hafta nerdeyse dondurtmaya gidiyodu tedavisi bitti tedaviden hemen iki ay sonra hamile kaldı hamileliğin şuan sonlarında ve onda bir daha çıkmadı aşı da olmamıştı.Yani vücudu virüsü temizlemiş hamilelikte bile çıkmadı ama bu süreç içinde çok fazla yedi baya kilo aldı bagısıklıgını güçlendirmek icin

Ve belki işinize yarar ya da şuan tatilde olan varsa sevinir diye söylüyorum koter veya kriyodan birkaç gün sonra (koter icin 1 hafta olabilir) / ya da siğili olup daha işlem yaptırmayanlar ben burda bikaç kişinin tuzlu su (deniz/ havuz kesinlikle değil) denize girdikten sonra siğillerinin küçüldüğünü okumuştum.Korkuyodum girmeye iki üc kez girdim ve saatlerce tuzlu su da kaldım eve geldim lazer ışıkla tekrar inceledim çıkanların hepsi yüzeyden kaybolmuştu.(bi on gün girsem tamamen gidicek heralde ) ama çıktıktan sonra nemli kalmamanız lazım o yüzden girin bir iki saat kalın cıkar cıkmaz kuru çamaşırla değişin.Tabi siğilin köklerinin önemli olan yok olması bizim gördüğümüz sadece ucu ama en azından yüzeydekileri yaktığı için deniz sutu tedavi sonrası yenilerinin çıkmasını engeller bence ben cok pişmanım lazer tedavimden hemen bir iki gün sonra beklemeden denize girip bu şekilde derimi yakmasını sağlasaydım yeni çıkan bebek siğillerim tutunamadan deriye yanar giderdi

Canım çok sevindim senin adına inşallah tekrarlamaz nüksler bitmiş ışık gözükmüş inşalşah Allah bize de nasip eder tamamiyle iyileşip virüsü vücudumuzdan temizlemeyi

Çok teşekkür ederim canım. Deniz suyu ile ilgili söylediğin doğru ilk çıkan siğillerimde tatile gitmiştim deniz suyuyla birlikte kayboldu fakat sonra tekrar çıkmıştı. Bu süreçte sirke kesinlikle işe yarıyor. Ben sirke ile sabah akşam yıkandım resmen. Pamuğa döküp o bölgeye tampon yaptım. Ayrıca sirkeli su ve biokadin ile de bölgeyi yıkadım. Vitaminleri hiç aksatmadım. Arada çıkan ufak tefekleri gördüğüm an verrutol ile yaktım. Benim makatımın içinde bile vardı ve çok feci şekilde kaşınıyordu anlatamam. Ben kendi kendime makat içerisindeki bölgede kaşıntı geçtiği zaman sigillerim bitecek diyordum ve şu an geçti çok şükür. Umuyorum ki bir daha çıkmaz. Ama panik yok. Ben geçmez sanıyodum geçti.

tipleme yaptiran hic yok mu ?? soruma cevap verebilecek olan?
Canım şükürler olsun ki bitmiş bizim için de dua eder misiniz umarım atlatırız benim çok zoruma gidiyo doğru düzgün daha ne sevgilim oldu me bişey yaşayabildim ileri de kocam olsa ona ne olur diye aklımda bir çok soru inşallah herşey güzel olucak.Sirke ve biokadin çok önemli dediğiniz gibi bende sirkeye başlıcam ama sirkeye bence siğiller yakıldıktan sonra baslanması daha mantıklı cünkü sirke daha yeni tutunan yüzeydeki siğilleri ya da altta kökü olan siğillerin cıkmıs basını takıyo

İleride de kocan olunca hiç bişey olmayacak canım hiç merak etme. Bana doktor sadece bi kaç ay cinsel ilişkiye girme dedi o kadar. Ama iki sene boyunca vücudundan atamayabilirsin de dedi. Yani aktif olan bir lezyonun olmadığı sürece kocan olsun sevgilin olsun sorun yok canını sıkma bu konuda. Ben sirkeye aktif başlayana kadar bir yerde biten diğer yerde çıkıyordu ve çoğu forumda da sirke ile kurtulan çok kişi var. Bence vakit kaybetme bir an önce hemen başla zararı olmaz yararı olur. Kendine eczaneden bir vajina temizleyicisi al. İmuneks al ve mutlaka bir de çinko destekli bir vitamin daha al. Burada çok arkadaş çörek otunu yazdı. Onu da al bal ile ya da aktardan arı sütü gibi birşey var onunla birlikte sabah akşam ye. Eğer çok fazla lezyonun varsa vakit kaybetmeden yaktır mutlaka ondan sonra bu şekilde devam et. Bu süreçte de hiç moralini bozma hepimiz yaşıyoruz canını hiç sıkma. Evli arkadaşlara göre ben kendimizi biraz daha şanslı görüyorum çünkü bir de eşlerle uğraşma durumu var ama hepimiz atlatıcaz merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…