Canım lazerle baksınlar bir kere git kontrol ettir deri altında var mı yok mu diye dr nevrada bakıyolar varsa da yoksa da orda veya baika yerde yaktırırsn için rahatlarKızlar bende görünen siğil kalmadı fakat anüs ile vajina arasındaki bölgeyi gerdirdiğim zaman küçük küçük görüyo gibiyim. Ayrıca o tatlı kaşıntısı varya onu da yaşıyorum ara ara. Sizce onlar yakılır mı ne olur ne yapmalıyım. Sirke ile de yıkıyorum sürekli aldarayı da bıraktım. Ne yapmalıyım bilemedim.
Ya annem yüzünden napacagmi bilmiyorum inan ki. Normalde yarın üniversite de 3 de dermatoloji randevum Vae hpv dna testi de yapıldığını öğrendim ama annem gitme rezil oluruz tanıdık çıkar bilmem ne diyo evet tanıdıklar var doğru da söylüyo ama devlet hastanesi ve özelde gittiğim doktorlardan da memnun kalmadım saçma sapan konuştular direk aldara vermeye kalktı özelde ki. Devlette ki de bi sürü antibiyotik verdi bunlarla gecmezse hpv dir üniversite ye gidersin dedi başından salladı. Zaten kesin hpv ama bana boş yere antibiyotik kullandırtti midemin ağrısından bulantisindan ölüyorum.Sınanıyoruz canım geçicek inşallAllah Ama ilk cıktıklarında yakılması önemli stres tetikliyo çünkü bağısıklıgın bastırabilmesi icin takmamak cok iyi beslenmek ve kan değerlerine göre ne eksikse mutlaka takviye ve gıdayla kanda değerini yükseltmek lazım çinko en temeli burda.İlk cıktıklarında kökünün daha fazla altta yayılmaması icin yaktırman lazım ilk kotere gir beklemeden sonra bagısıklıgı destekle olmadı gir devlette koter yaptır aldarayı kabul etme o siğiller yokken
Ya yapıyo bazısı öyle sen ipleri eline al devlete git kotere paran yetmez şuan haftada bir çıktıkça kriyoya koşucaksın 6-7 ay böyle gidicek sonra biter giderYa annem yüzünden napacagmi bilmiyorum inan ki. Normalde yarın üniversite de 3 de dermatoloji randevum Vae hpv dna testi de yapıldığını öğrendim ama annem gitme rezil oluruz tanıdık çıkar bilmem ne diyo evet tanıdıklar var doğru da söylüyo ama devlet hastanesi ve özelde gittiğim doktorlardan da memnun kalmadım saçma sapan konuştular direk aldara vermeye kalktı özelde ki. Devlette ki de bi sürü antibiyotik verdi bunlarla gecmezse hpv dir üniversite ye gidersin dedi başından salladı. Zaten kesin hpv ama bana boş yere antibiyotik kullandırtti midemin ağrısından bulantisindan ölüyorum.
Ya ben aslında şu memleketten bi kurtulSam gittiğim yerde araştırıp edip iyi yerler bulup iyi doktorlar bulup onlara gitmek istiyorum. Burda kimseye güvenmiyorum doktorlar hep sacmaliyo zaten küçücük yer hiç biri gizliliğe dikkat etmiyo diğer hastaların yanında Sekreterin onun bunun yanında Bagra Bagra konusuyolar rezil etmek için. Alttan muayene ederken bile temizlik görevlisi yle baktı bana özel deki. Burda bişey yaptırmak istemiyorumKücük kücük büyümesini bekleyelim alttakiler de cıksın mantıgı dogru değil cünkü bagısıklıgını toparlamazsan onların kökü zaman geçtikce daha da güclenir o yüzden hemen yaktır.Para bulamadıysan hastanede koter ol kim ne demiş önemli değil sağlık söz konusuysa bana da isteyen istedigini desin biz canımızla uğrasıyoruz milletimi takıcaz bi de
Sirke ile nasıl yıkıyosun. Bi de sizde kasinti oluyo mu ben de hiç kasinti yokKızlar bende görünen siğil kalmadı fakat anüs ile vajina arasındaki bölgeyi gerdirdiğim zaman küçük küçük görüyo gibiyim. Ayrıca o tatlı kaşıntısı varya onu da yaşıyorum ara ara. Sizce onlar yakılır mı ne olur ne yapmalıyım. Sirke ile de yıkıyorum sürekli aldarayı da bıraktım. Ne yapmalıyım bilemedim.
Psikiyatr a da gidiyorum ya özel bi doçent e gidiyorum ondan da fikir isteyecem cumartesi bakalım. Peki siz tüy temizliğini nasıl neyle yapiyosunuz jilet beni mahvetti bilmediğim için 2 kucuk nokta olan lezyonu bi sürü yaptım her tarafa yaydim ektim virüsüYa yapıyo bazısı öyle sen ipleri eline al devlete git kotere paran yetmez şuan haftada bir çıktıkça kriyoya koşucaksın 6-7 ay böyle gidicek sonra biter gider
Devlette bahsettigim doktor da diğer hastaların sekreterlerin yanında rezil etti beni zaten ana baba günü günde 200 hasta civarı bakiyolar hiç ilgilenmiyoYa yapıyo bazısı öyle sen ipleri eline al devlete git kotere paran yetmez şuan haftada bir çıktıkça kriyoya koşucaksın 6-7 ay böyle gidicek sonra biter gider
Doğum kontrol hapını bırakk !!!!! O siğilleri azdırır her yerde yazıyo bu kullanma sakın !! Doğum kontrol hapından olabilir.canım derinin üzerindeki birkaç aylık siğil daha o zarını geçemeden nasıl dediğin hastalıktan olabilir ?! Bir tedavi olsan rahatlıcaksın aslında yaktırsan ya da kriyo sıktırsan gidip bende şuan stresliyim çünkü tedavime gidemiyorum uzakta olduğum için yoksa bu kadar bozmucam moralimiBi de benim bugün az az kanamam oldu sizde de oluyo mu hiç. Adet zamanım değil ve sivilcelerim içim 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ama kanamam oldu az önce de gelmişti gene. Kanser mi oluyorum açaba
Canım yazdıklarını okudum önce bi silkelen kendine gel lütfen bu kadar yıpratma kendini annenide boşver kim duyarsa Duysun yaa öncelikle sen degerlisin senin sağlığın önemli tamam bak bu hastalığı bana 9 yıldır aynı yastığa baş koyduğum çok guvendigim kocam bulaştırdi ilk zamanlar doktor wc lerden kapmissindir dedi ama işin iç yüzü öyle değil işte aldatildim ama artık takmiyorum inanki çünkü koter falan çok canım yandı artı kanser miyim acaba korkusu beni mahfetti şimdi dusunuyorum degermi değmez önce ben degerliyim benim hayatım benim sagligim kimse umrumda değil valla aldatilmisim kimene git doktora ol tedavini yok kanser miyim yok ulsermiyim diye sorgulama artık bak okuyorsun güzel bi gelecek seni bekliyor ilerde evleneceksin çocuğun olacak hepsini unutucaksin hiç değmez kendini bu kadar uzmene bu bi imtihan sabırla bitecek geçecek böyle dusunBi de benim bugün az az kanamam oldu sizde de oluyo mu hiç. Adet zamanım değil ve sivilcelerim içim 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ama kanamam oldu az önce de gelmişti gene. Kanser mi oluyorum açaba
Ya doğum kontrol hapi şu an yarım kutuda. Kesersem iyice vücut dengem bozulacak.zaten bende Pko var. Bi sürü sivilcem vardı bu strese ragmen 1 ayda sildi attı diane 35. Başka hiç biseu yapmadığım halde. Napacam bilmiyorum kiS
Doğum kontrol hapını bırakk !!!!! O siğilleri azdırır her yerde yazıyo bu kullanma sakın !! Doğum kontrol hapından olabilir.canım derinin üzerindeki birkaç aylık siğil daha o zarını geçemeden nasıl dediğin hastalıktan olabilir ?! Bir tedavi olsan rahatlıcaksın aslında yaktırsan ya da kriyo sıktırsan gidip bende şuan stresliyim çünkü tedavime gidemiyorum uzakta olduğum için yoksa bu kadar bozmucam moralimi
Yaa yazdıklarını okuyunca o kadar üzüldüm kiCanım yazdıklarını okudum önce bi silkelen kendine gel lütfen bu kadar yıpratma kendini annenide boşver kim duyarsa Duysun yaa öncelikle sen degerlisin senin sağlığın önemli tamam bak bu hastalığı bana 9 yıldır aynı yastığa baş koyduğum çok guvendigim kocam bulaştırdi ilk zamanlar doktor wc lerden kapmissindir dedi ama işin iç yüzü öyle değil işte aldatildim ama artık takmiyorum inanki çünkü koter falan çok canım yandı artı kanser miyim acaba korkusu beni mahfetti şimdi dusunuyorum degermi değmez önce ben degerliyim benim hayatım benim sagligim kimse umrumda değil valla aldatilmisim kimene git doktora ol tedavini yok kanser miyim yok ulsermiyim diye sorgulama artık bak okuyorsun güzel bi gelecek seni bekliyor ilerde evleneceksin çocuğun olacak hepsini unutucaksin hiç değmez kendini bu kadar uzmene bu bi imtihan sabırla bitecek geçecek böyle dusun
Canım çok sevindim senin adına inşallah tekrarlamaz nüksler bitmiş ışık gözükmüş inşalşah Allah bize de nasip eder tamamiyle iyileşip virüsü vücudumuzdan temizlemeyikızlar uzun uğraş ve mücadelerim sonucunda kurtuldum sanırım. Görünen bir lezyon yok. Kaşıntı yok. Rahatsız edici orda bişeyler var hissi yok. Baktığında değişik görünen bir deri yok. Umuyorum tekrarlamaz. Panik yapmayın geçiyor.
Canım çok sevindim senin adına inşallah tekrarlamaz nüksler bitmiş ışık gözükmüş inşalşah Allah bize de nasip eder tamamiyle iyileşip virüsü vücudumuzdan temizlemeyi
tipleme yaptiran hic yok mu ?? soruma cevap verebilecek olan?
Canım şükürler olsun ki bitmiş bizim için de dua eder misiniz umarım atlatırız benim çok zoruma gidiyo doğru düzgün daha ne sevgilim oldu me bişey yaşayabildim ileri de kocam olsa ona ne olur diye aklımda bir çok soru inşallah herşey güzel olucak.Sirke ve biokadin çok önemli dediğiniz gibi bende sirkeye başlıcam ama sirkeye bence siğiller yakıldıktan sonra baslanması daha mantıklı cünkü sirke daha yeni tutunan yüzeydeki siğilleri ya da altta kökü olan siğillerin cıkmıs basını takıyoÇok teşekkür ederim canım. Deniz suyu ile ilgili söylediğin doğru ilk çıkan siğillerimde tatile gitmiştim deniz suyuyla birlikte kayboldu fakat sonra tekrar çıkmıştı. Bu süreçte sirke kesinlikle işe yarıyor. Ben sirke ile sabah akşam yıkandım resmen. Pamuğa döküp o bölgeye tampon yaptım. Ayrıca sirkeli su ve biokadin ile de bölgeyi yıkadım. Vitaminleri hiç aksatmadım. Arada çıkan ufak tefekleri gördüğüm an verrutol ile yaktım. Benim makatımın içinde bile vardı ve çok feci şekilde kaşınıyordu anlatamam. Ben kendi kendime makat içerisindeki bölgede kaşıntı geçtiği zaman sigillerim bitecek diyordum ve şu an geçti çok şükür. Umuyorum ki bir daha çıkmaz. Ama panik yok. Ben geçmez sanıyodum geçti.
Canım şükürler olsun ki bitmiş bizim için de dua eder misiniz umarım atlatırız benim çok zoruma gidiyo doğru düzgün daha ne sevgilim oldu me bişey yaşayabildim ileri de kocam olsa ona ne olur diye aklımda bir çok soru inşallah herşey güzel olucak.Sirke ve biokadin çok önemli dediğiniz gibi bende sirkeye başlıcam ama sirkeye bence siğiller yakıldıktan sonra baslanması daha mantıklı cünkü sirke daha yeni tutunan yüzeydeki siğilleri ya da altta kökü olan siğillerin cıkmıs basını takıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?