- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
Imuneks nedir. Çinko destekli vitamin ne onerirsin ticari isim olarak. Bi de benim lezyonlar im çok fazla. 2 tane kucuktu ama ben bilmeden jiletle yaydim şimdi onlarca var. Ama tedavi için zamanım ve imkanım yok şimdilik. Çok yoğunum çok başka türlü sıkıntılarim Vat. Sigillerim küçük küçük ben gibi ama çok fazla. Ne onerirsin şu durumda. Bi de veet ile temizledim dün ama onun spatulu bile kanama yaptı deride. Çok korktum yayılacak diye. Çok şükür bu sefer olmadı ama napacam bundan sonra bilmiyorum ne oneroyosunuz temizlik için.İleride de kocan olunca hiç bişey olmayacak canım hiç merak etme. Bana doktor sadece bi kaç ay cinsel ilişkiye girme dedi o kadar. Ama iki sene boyunca vücudundan atamayabilirsin de dedi. Yani aktif olan bir lezyonun olmadığı sürece kocan olsun sevgilin olsun sorun yok canını sıkma bu konuda. Ben sirkeye aktif başlayana kadar bir yerde biten diğer yerde çıkıyordu ve çoğu forumda da sirke ile kurtulan çok kişi var. Bence vakit kaybetme bir an önce hemen başla zararı olmaz yararı olur. Kendine eczaneden bir vajina temizleyicisi al. İmuneks al ve mutlaka bir de çinko destekli bir vitamin daha al. Burada çok arkadaş çörek otunu yazdı. Onu da al bal ile ya da aktardan arı sütü gibi birşey var onunla birlikte sabah akşam ye. Eğer çok fazla lezyonun varsa vakit kaybetmeden yaktır mutlaka ondan sonra bu şekilde devam et. Bu süreçte de hiç moralini bozma hepimiz yaşıyoruz canını hiç sıkma. Evli arkadaşlara göre ben kendimizi biraz daha şanslı görüyorum çünkü bir de eşlerle uğraşma durumu var ama hepimiz atlatıcaz merak etme.
Bu arada çok fazla soru sordum ama foruma devamli giremiyorum çok yoğunum hepsini birden sormak istedim yarın da çarşıya gidicem de alayım ne lazımsaİleride de kocan olunca hiç bişey olmayacak canım hiç merak etme. Bana doktor sadece bi kaç ay cinsel ilişkiye girme dedi o kadar. Ama iki sene boyunca vücudundan atamayabilirsin de dedi. Yani aktif olan bir lezyonun olmadığı sürece kocan olsun sevgilin olsun sorun yok canını sıkma bu konuda. Ben sirkeye aktif başlayana kadar bir yerde biten diğer yerde çıkıyordu ve çoğu forumda da sirke ile kurtulan çok kişi var. Bence vakit kaybetme bir an önce hemen başla zararı olmaz yararı olur. Kendine eczaneden bir vajina temizleyicisi al. İmuneks al ve mutlaka bir de çinko destekli bir vitamin daha al. Burada çok arkadaş çörek otunu yazdı. Onu da al bal ile ya da aktardan arı sütü gibi birşey var onunla birlikte sabah akşam ye. Eğer çok fazla lezyonun varsa vakit kaybetmeden yaktır mutlaka ondan sonra bu şekilde devam et. Bu süreçte de hiç moralini bozma hepimiz yaşıyoruz canını hiç sıkma. Evli arkadaşlara göre ben kendimizi biraz daha şanslı görüyorum çünkü bir de eşlerle uğraşma durumu var ama hepimiz atlatıcaz merak etme.
Canım günlük ped kullanmaman lazım bunlar başta yasaklananlar zaten jilet günlük ped.İmmunex yerine immunex plus al o da iyi immunex senin savaşcı hücrelerinin besin maddesini içeriyo diye düşünebilirsin .Ama en önemlisi çinko çinko en iyi çinko sülfat şeklinde emilir bu formunda kullanman gerekiyo .Bunun için de solgar zinc picolinate al benim doktorum hatta sadece bunun üzerine yogunlaştı ve mutlaka vitamin takviyesi al ben supradyn aldım bitince gnc multipowera geçicem ve b kompleks vitaminler de önemli onun için de apikobal olabilir .Bu arada çok fazla soru sordum ama foruma devamli giremiyorum çok yoğunum hepsini birden sormak istedim yarın da çarşıya gidicem de alayım ne lazımsabi de günlük Ped hangi marka tercih ediyosun uz benim sürekli akıntım oluyo da. Sirkeyi kendiniz mi yaptınız
Arkadaslar ben de veet var tüy Dökücü. Doktor tüy Dökücü kullan dedi cubku ben sadece 2 kucuk nokta olan sigillerimi bilmeden jiletle onlarcaya çıkardım hem de 1 saat içinde çıktı hepsi birden bire şak diye düşünündoktor tüy Dökücü dedi ama bu veet genital de kullanılmaz yazıyo aklım karıştı şu an lazer e giyme imkanım da yok.
Canım bende kullandim veet tüy dökücü kremi ama jiletten de beter emin ol hem yaktı hemde daha çok çıkardı benim sigiller im varken ben makasla kisaltmistim biraz zor oluyordu ama doktor hic bisekilde bisey kullanma demişti şimdi sigiller geceli 3 aydan fazla oldu bende yine agdaya başladım inşaallah tekrar çıkmazArkadaslar ben de veet var tüy Dökücü. Doktor tüy Dökücü kullan dedi cubku ben sadece 2 kucuk nokta olan sigillerimi bilmeden jiletle onlarcaya çıkardım hem de 1 saat içinde çıktı hepsi birden bire şak diye düşünündoktor tüy Dökücü dedi ama bu veet genital de kullanılmaz yazıyo aklım karıştı şu an lazer e giyme imkanım da yok.
Canım bozma moral bozma bizde de durum aynı şekilde direk dondurtmaya ve ya yaktırmaya git bende birkac kez lazerle gidip yaktırıcam sonra bir kez koter sonra dondurtmaya geçerim heraldeGecti sandim ama oyle bir döndüler ki anlatamam. Vajina girişim full sigil dolu kabus gibi. Nasil geciricez bunu kizlar yaa moralimi bozmayayim diyorum ama yok yani gördükçe sinirlerim bozuluyo
Canım bozma moral bozma bizde de durum aynı şekilde direk dondurtmaya ve ya yaktırmaya git bende birkac kez lazerle gidip yaktırıcam sonra bir kez koter sonra dondurtmaya geçerim heraldeSu doktora gidebilsem suan tek umudum 1-1.5 yıl sonra ilaç çıkıcak demesi.Bir de tuzlu suya girdim yok oldu cogu suda 5-6 saat kaldım ama korkudan .İlaç cıksa o kadad güzel olur ki bir de neden cıkmıyo anlamıs degilim mesela ucukta bir virüs cıkıyo ama cıktıgında onu da daha cabuk geciren ilacları mevcut bunda bulunamıyosa tıp dünyasının bir ayıbı deri hastalıgı sonucta ya bariz semptomları da köklü sivilce gibi
Benimde makattan oraya yayılmış geçti şimdi tabi geçici oldugunu biliyorum ama muhtemelen ben bikac ay burda üst üste denize girip her gün saatlerce kalsam cıkmazdı.Bu şehirdeki doktor bana defalarca denize gir görüceksin ama cıkar cıkmaz o bölgeni kurulan nemli kalma dedi bende korktum kendi doktorumla böyle bişey konusmadıgımız icin lazerle yakıldıktan sonra günlerce evde seirn yerde oturdum nemli olmasın vs diye o bölgem.Sonra bi deniyim dedim denize girdim saatlerce denizde kaldım yarım deniz sortu giyindim bilerek iyice o deniz suyuyla temas etsin diye o bölgeyi denizde açabildigim kadar açmaya calıstım afedersiniz.Neyse her girdigimde iki üc saat kaldım cıkar cıkmaz gidip kurulandım temiz iç camasırımı giyindim havlu altından.İlk makatta yeni cıkıyomus giib olanlar vardı bir tek ışıkla bakılınca belli oluyodu onlar denizden sonra bi bakıyodum böyle mini minnacık sanki üzeri tuzlanmıs gibi oluyodu vajina girişime de malesef sıcramıştı girmeye devam ettim baktım suan ışıkla bakıyorum karanlıkta ışıkla bakınca bu arada yeni cıkanları rahatlıkla görüyosunuz vajinadakilerde geçmiş tabi bu dedigim gibi geçici bunun kalıcı olması icin ısrarla her gün belki aylarca denize girip aynı seyin yapılması gerekiyo tabi yakıldıktan sonrabende cumartesiye randevu aldım
Bende cumartesiye randevu aldım doktora diycem al yakıyo musun donduruyo musun ne yaparsan yap. Ama vajina girişindeki bölgede olduğu için çok korkuyorum yakılır mı dondurulur mu bilemedim. Valla geçse kurtulsak bitse gitsek canım ya biz 1 yıl falan beklemesekTuzlu suda oturdum derken nasıl yaptın? Yani denize falan mı gittin kendin bi şekilde bişiler mi ayarladın? Bende yapayım :)
Bu arada ben yabancı sitelerde de çok okumuştum aslında deniz suyu tuzlu mineral suyu gibi düşünebilirizi (soda farklı bişey mineral suyu yazan farklııdır) dönünce sirkeli mineral suyu hazırlayıp kendime lazer sonrası sürekli sprey gibi o bölgeye sıkmayı denicem.Bir de yabancılarda popüler olan bi karışımı yazayım : Elma Sirkesi+Yeşil Kil+Çay Ağacı Yağıbende cumartesiye randevu aldım
Bende cumartesiye randevu aldım doktora diycem al yakıyo musun donduruyo musun ne yaparsan yap. Ama vajina girişindeki bölgede olduğu için çok korkuyorum yakılır mı dondurulur mu bilemedim. Valla geçse kurtulsak bitse gitsek canım ya biz 1 yıl falan beklemesekTuzlu suda oturdum derken nasıl yaptın? Yani denize falan mı gittin kendin bi şekilde bişiler mi ayarladın? Bende yapayım :)
Bu arada ben yabancı sitelerde de çok okumuştum aslında deniz suyu tuzlu mineral suyu gibi düşünebilirizi (soda farklı bişey mineral suyu yazan farklııdır) dönünce sirkeli mineral suyu hazırlayıp kendime lazer sonrası sürekli sprey gibi o bölgeye sıkmayı denicem.Bir de yabancılarda popüler olan bi karışımı yazayım : Elma Sirkesi+Yeşil Kil+Çay Ağacı Yağı
Canım yapcak bişey yok hepimiz aynı durumdayız şuan ben gidip burdaki doktora yaktıramıyorum tamamiyle maddi nedenlerrden dolayı çünkü istdaki doktoruma 2 kontrolüm var orda ücretsiz yakıcakBen 1 günde bu kadar yoğun bir şekilde çıktığını hiç görmemiştim kendimde çok şaşkınım şu an ve çok mutsuzum. Bütün motivasyonum yerle bir oldu. O da yetmez gibi derim soyuldu yakamayacak da şimdi doktor. Peki sen neden şimdi gidip yatırmıyorsun?
Bi de sen aşı oldun mu ? Neden acaba yenileri bir anda cıktı moralini mi bozdun vitamin mi almadın ve senin ki kaç aydır varCanım yapcak bişey yok hepimiz aynı durumdayız şuan ben gidip burdaki doktora yaktıramıyorum tamamiyle maddi nedenlerrden dolayı çünkü istdaki doktoruma 2 kontrolüm var orda ücretsiz yakıcak
Bu arada polis
Bi de sen aşı oldun mu ? Neden acaba yenileri bir anda cıktı moralini mi bozdun vitamin mi almadın ve senin ki kaç aydır var
Canım şaka gibi ama ben lokal oldum vajinaö uyuşturulurken bile hissetmedim desem yeridir makat biraz acıdı o da kulagını deldirirmişsin gibi beş saniye sürmedi acı eşiğim çok düşüktür benim .Ki genel anestezi gibi bişey var on on bes dk sadece uyutuyolar onda hiçbişey hissetmiyosun uyanınca hafif zonklama olur o kadar korkma koterden inan sende yarattıgı psikolojiden cok daha az canın yanıyorBenim aylardir var fakat ben farkedeli bir bucuk iki ay oldu. Yenilerinin neden ciktigi hakkinda hiç bir fikrim yok bir anda oldu. Biraz streslenmistim o etkiledi galiba. Asi olmadim ama doktorla görüşüp yaptiricam asiyi da. Ben daha önce yaktirma islemi yapmadim. Vajina girisi yakilirsa çok acir mi ondan korkuyorum. Bir de çay agaci yagi aldim aktardan ondan da sürmeye basladim. Umarim iyi gelir umarim atlatiriz çok daraldim çünkü. Keske ilk farkettigim an yaktirsaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?