Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Imuneks nedir. Çinko destekli vitamin ne onerirsin ticari isim olarak. Bi de benim lezyonlar im çok fazla. 2 tane kucuktu ama ben bilmeden jiletle yaydim şimdi onlarca var. Ama tedavi için zamanım ve imkanım yok şimdilik. Çok yoğunum çok başka türlü sıkıntılarim Vat. Sigillerim küçük küçük ben gibi ama çok fazla. Ne onerirsin şu durumda. Bi de veet ile temizledim dün ama onun spatulu bile kanama yaptı deride. Çok korktum yayılacak diye. Çok şükür bu sefer olmadı ama napacam bundan sonra bilmiyorum ne oneroyosunuz temizlik için.

Bu arada çok fazla soru sordum ama foruma devamli giremiyorum çok yoğunum hepsini birden sormak istedim yarın da çarşıya gidicem de alayım ne lazımsa bi de günlük Ped hangi marka tercih ediyosun uz benim sürekli akıntım oluyo da. Sirkeyi kendiniz mi yaptınız

Canım günlük ped kullanmaman lazım bunlar başta yasaklananlar zaten jilet günlük ped.İmmunex yerine immunex plus al o da iyi immunex senin savaşcı hücrelerinin besin maddesini içeriyo diye düşünebilirsin .Ama en önemlisi çinko çinko en iyi çinko sülfat şeklinde emilir bu formunda kullanman gerekiyo .Bunun için de solgar zinc picolinate al benim doktorum hatta sadece bunun üzerine yogunlaştı ve mutlaka vitamin takviyesi al ben supradyn aldım bitince gnc multipowera geçicem ve b kompleks vitaminler de önemli onun için de apikobal olabilir .

sana tavsiyem tüy dökücü kullan diyen o doktora bir daha gitme.
Çünkü genital bölgenin ph değerini değiştirebilecek herhangi bir şey kullanman şu dönem için sakıncalı. Bana doktorum sabun bile kullanma diye tavsiye de bulunmuştu. Bir süre jilette yapma.
Uzun süre aralıkları ile yap jileti. ve yaptıktan sonra pamuk yardımı ile batikonla oranı temizle. Bir müddet batikonlu bekle.
Ama elinden geldiğince bir süre orana jilet yapma.

Canım bende kullandim veet tüy dökücü kremi ama jiletten de beter emin ol hem yaktı hemde daha çok çıkardı benim sigiller im varken ben makasla kisaltmistim biraz zor oluyordu ama doktor hic bisekilde bisey kullanma demişti şimdi sigiller geceli 3 aydan fazla oldu bende yine agdaya başladım inşaallah tekrar çıkmaz

Gecti sandim ama oyle bir döndüler ki anlatamam. Vajina girişim full sigil dolu kabus gibi. Nasil geciricez bunu kizlar yaa moralimi bozmayayim diyorum ama yok yani gördükçe sinirlerim bozuluyo

Gecti sandim ama oyle bir döndüler ki anlatamam. Vajina girişim full sigil dolu kabus gibi. Nasil geciricez bunu kizlar yaa moralimi bozmayayim diyorum ama yok yani gördükçe sinirlerim bozuluyo
Canım bozma moral bozma bizde de durum aynı şekilde direk dondurtmaya ve ya yaktırmaya git bende birkac kez lazerle gidip yaktırıcam sonra bir kez koter sonra dondurtmaya geçerim heralde Su doktora gidebilsem suan tek umudum 1-1.5 yıl sonra ilaç çıkıcak demesi.Bir de tuzlu suya girdim yok oldu cogu suda 5-6 saat kaldım ama korkudan .İlaç cıksa o kadad güzel olur ki bir de neden cıkmıyo anlamıs degilim mesela ucukta bir virüs cıkıyo ama cıktıgında onu da daha cabuk geciren ilacları mevcut bunda bulunamıyosa tıp dünyasının bir ayıbı deri hastalıgı sonucta ya bariz semptomları da köklü sivilce gibi

bende cumartesiye randevu aldım

Bende cumartesiye randevu aldım doktora diycem al yakıyo musun donduruyo musun ne yaparsan yap. Ama vajina girişindeki bölgede olduğu için çok korkuyorum yakılır mı dondurulur mu bilemedim. Valla geçse kurtulsak bitse gitsek canım ya biz 1 yıl falan beklemesek Tuzlu suda oturdum derken nasıl yaptın? Yani denize falan mı gittin kendin bi şekilde bişiler mi ayarladın? Bende yapayım :)

Denizden cıktım şuan kalanlarda yok olmus imkanı olanlar ya da suan tatilde olanlar her gün denize girip cıkınca oraya cok su sabun degdirmeden sadece kurulansınlar nemli kalmaması gerek cıkınca.Her gün girip saatlerce denizde kalmadıgım için pişmanım deniz suyu yeni cıkanları tamamiyle geciriyor bence koter veya lazer sonrası yeni çıkan olmadan direk gelinirse yüzeysel olarak baglanan siğillerin kök salmasını engellemeden yakıp kaybolmasını sağlıyor.Eski siğillerinizi de geçirir emin olun ama kökleri derinde oldugu için onların köklerine ne kadar etki ediyodur bilmiyorum bu yüzden en iyisi yakma sonrası bir iki gün bekleyip denize girmek sürekli.

Benimde makattan oraya yayılmış geçti şimdi tabi geçici oldugunu biliyorum ama muhtemelen ben bikac ay burda üst üste denize girip her gün saatlerce kalsam cıkmazdı.Bu şehirdeki doktor bana defalarca denize gir görüceksin ama cıkar cıkmaz o bölgeni kurulan nemli kalma dedi bende korktum kendi doktorumla böyle bişey konusmadıgımız icin lazerle yakıldıktan sonra günlerce evde seirn yerde oturdum nemli olmasın vs diye o bölgem.Sonra bi deniyim dedim denize girdim saatlerce denizde kaldım yarım deniz sortu giyindim bilerek iyice o deniz suyuyla temas etsin diye o bölgeyi denizde açabildigim kadar açmaya calıstım afedersiniz.Neyse her girdigimde iki üc saat kaldım cıkar cıkmaz gidip kurulandım temiz iç camasırımı giyindim havlu altından.İlk makatta yeni cıkıyomus giib olanlar vardı bir tek ışıkla bakılınca belli oluyodu onlar denizden sonra bi bakıyodum böyle mini minnacık sanki üzeri tuzlanmıs gibi oluyodu vajina girişime de malesef sıcramıştı girmeye devam ettim baktım suan ışıkla bakıyorum karanlıkta ışıkla bakınca bu arada yeni cıkanları rahatlıkla görüyosunuz vajinadakilerde geçmiş tabi bu dedigim gibi geçici bunun kalıcı olması icin ısrarla her gün belki aylarca denize girip aynı seyin yapılması gerekiyo tabi yakıldıktan sonra

Bu arada ben yabancı sitelerde de çok okumuştum aslında deniz suyu tuzlu mineral suyu gibi düşünebilirizi (soda farklı bişey mineral suyu yazan farklııdır) dönünce sirkeli mineral suyu hazırlayıp kendime lazer sonrası sürekli sprey gibi o bölgeye sıkmayı denicem.Bir de yabancılarda popüler olan bi karışımı yazayım : Elma Sirkesi+Yeşil Kil+Çay Ağacı Yağı

Bu ilaç cıksın kızlar ya lütfen cıksın yoksa deliricem burdan bizi sömüren doktorlara sesleniyorum hani koter diye basit bi işlem icin bile bizim psikolojimizi bildikleri icin 1000 liradan bahseden şuanki neredeyse bütün insanın sağlığını hassas nokta olarak kullanan sevgili doktorlar bakın orda burda tek tük siğil bırakıp bize acı cektiriyosunuz üstüne basit bir işlem icin milyarlardan bahsediyosunuz vebalini nasıl ödersiniz Allah yukarıda .Ama şu ilac cıksın varımı yoğumu ortaya koyup gerçekten alıcam koterin yüz katını vermeye razıyım ;(

Ben 1 günde bu kadar yoğun bir şekilde çıktığını hiç görmemiştim kendimde çok şaşkınım şu an ve çok mutsuzum. Bütün motivasyonum yerle bir oldu. O da yetmez gibi derim soyuldu yakamayacak da şimdi doktor. Peki sen neden şimdi gidip yatırmıyorsun?

Canım yapcak bişey yok hepimiz aynı durumdayız şuan ben gidip burdaki doktora yaktıramıyorum tamamiyle maddi nedenlerrden dolayı çünkü istdaki doktoruma 2 kontrolüm var orda ücretsiz yakıcak

Bu arada polis
Canım yapcak bişey yok hepimiz aynı durumdayız şuan ben gidip burdaki doktora yaktıramıyorum tamamiyle maddi nedenlerrden dolayı çünkü istdaki doktoruma 2 kontrolüm var orda ücretsiz yakıcak
Bi de sen aşı oldun mu ? Neden acaba yenileri bir anda cıktı moralini mi bozdun vitamin mi almadın ve senin ki kaç aydır var

Bu arada polis

Bi de sen aşı oldun mu ? Neden acaba yenileri bir anda cıktı moralini mi bozdun vitamin mi almadın ve senin ki kaç aydır var

Benim aylardir var fakat ben farkedeli bir bucuk iki ay oldu. Yenilerinin neden ciktigi hakkinda hiç bir fikrim yok bir anda oldu. Biraz streslenmistim o etkiledi galiba. Asi olmadim ama doktorla görüşüp yaptiricam asiyi da. Ben daha önce yaktirma islemi yapmadim. Vajina girisi yakilirsa çok acir mi ondan korkuyorum. Bir de çay agaci yagi aldim aktardan ondan da sürmeye basladim. Umarim iyi gelir umarim atlatiriz çok daraldim çünkü. Keske ilk farkettigim an yaktirsaydim.

Merhaba popuca malesef ben bu korkularla tam 1 yıl yaşadım. Baştan minicik sivilce sandığım kabarıklık 1 yılımı maf etti. Hem maddi hem manevi yıprandım. 1 yıl korkumdan kimseye bişey diyemedim. 1 yılda 5 tane oldular. Vajinamın tam girişindeydi utandım doktorada gidemedim. En sonunda kararttım gözümü bursada carrefoursanın arkasında bi plazada doktora gittim ve HPV olduğunu öğrendim. O kadar iyi bir doktordu ki artısı eksisini anlattı. Ve sunu söyledi sakın korkma rahim ağzı kanseri riski her kadında var. Fakat bu virüs vucudunda böyle bir tepkime gösteriyorsa en azından sinsi değil kanseri çok uzun vadede yapar hemen olacak birşey değil dedi. En garanti yöntemin koter olduğunu ama ne olursa oldun bu virüsün vucudumdan atılmayacagını tekrarlamayacagımın garantisi olmadığını söyledi. Sıkıntı sinir stres ve bağışıklık sistemi çok önemli bu hastalıkta. Ben koter operasyonu geçirdim lokal anestezi de olabilirdi ama ben korktum ve bir miktar ücret ödeyip genel anestezi oldum. Yaklaşık 15 dk işlem sürmüş. Benim bayılmam uyanmam vs 1 saat içinde çıkmıştım doktorun yanından. Ne bir ağrı ne bir sızı. Sonrasında evet ilk gün ve sonraki gün biraz canım yandı. Oda normal karşılıyorum sonuçta yakıyorlar derini Onada krem kullanıyorsun acıyı azaltıyor. Şubat ayında operasyonu oldum. Çok şükür tekrarlamadı Allahım ne konuştum Hpv sizden güçlü değil. Korkmayın üzülüp kendinizi yıpratmayın. Acil şifalar diliyorum

Canım şaka gibi ama ben lokal oldum vajinaö uyuşturulurken bile hissetmedim desem yeridir makat biraz acıdı o da kulagını deldirirmişsin gibi beş saniye sürmedi acı eşiğim çok düşüktür benim .Ki genel anestezi gibi bişey var on on bes dk sadece uyutuyolar onda hiçbişey hissetmiyosun uyanınca hafif zonklama olur o kadar korkma koterden inan sende yarattıgı psikolojiden cok daha az canın yanıyor

Bu arada kızlar batikon (biokadin batikon hepsi bildigimiz tendürdiyot) kullanıyorum her lavabo sonrası temizlik icin bi iki gün batikonum bitti her yerim kasınmaya basladı şimdi tekrar kullandım kasıntılar hemen geçti laZer sonrası da sirkeye baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…