Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu dedigin mümkün mü bilemiyorum. Simdi sigil virusu, baska birindeki lezyonun derimize temasi sonucu lezyondaki virusun derideki catlak vasitaysiyla deri altina yerlesmesi sonucu bulasiyo. Bulastiktan sonra deri altinda ilerleyip bulaştığı bölgeden farkli farkli yerlerde sigil yapabiliyo. Dolayisyla smearda ya da suruntu, ya da pataloji yoluyla ne varsa cikar gibi bi ihtimal daha yuksek geliyo bana. Bilen aydinlatsin. Ama bi otnek olarak, bi arkadsim sadece vajinal iliski yasadi; anal yasamadığını soyledi. Ancak onda sadece anal bölgede sigil cikti. Arkadasimin yalancisiyim :)

L
Lustrali psikiyatr verdi didemcim. Bence de iyi olut psikiyatre gitmek.

:) yeni oldugun belli oluyor. 10 20 sf onceleri bi okumani oneririm canim. Ozellokle ahcc hakkinda flamenin yazdiklarini. Orarisk, yurtdisinda bulunan agizda hpv olup olmadığını test eden kendi kendine yapilan bi test. Malesef tr de yok.
Kızlar 2 sene sonra bugüne gitsek keşke ve şimdiki halimize bakıp gülsek hepimiz çoluk cocuga karısmıs olsak bu hastalığı tamamiyle yensek hatta Allah bizi affetsin inşallah sağlımıza kavuştursun kimseyi sağlığıyla sınamasın Ben hala şehir dışındayım bi kontrole gitsem hem su agızdaki hpv olayını sorucam detaylıca hem de bir -bir buçuk yıl sonra çıkıcak olan hpv ilacını tekrar sorucam (hpv ilacı zaten uzun zamandır forumlarda dolasıyodu bir mantarın zehrinden yapıldıgı söyleniyodu ilacın calısması ekimde 4.yılını tamamlıcak bişeyin ilac olarak cıkması icin 5.yılını tamamlaması gerekiyor onu bekliyoruz demişti) Allahım bizleri sağlımıza tez zamanda kavuştursun ve bu ilaç çıksa varya of bayram yaparım mutluluktan deliririm heralde bı sefer

Kızlar size bi haberim var su jinekoloji kongresinde hpv tedavi eden ilaç varya koriolus mrl (nette son yıllardaki dünya jinekoloji kongrelerinde hpvliler üzerindeki sonucu tablo ve calısmalarla verimiş) bu bi labaratuarda cıkıyo mycology research mı ne lab ismi neredeyse bir cok ülkeye distributor vermişler türkiyede yok 6 ay kullananların cogunda negatif olmus hpv neyse sitelerinde bize yakın olan ülkelerdeki distrübütor adları ve emailleri yazıyo ben email artım sonra birinin adını facede aratıp buldum mesaj attım bulgaristan subesindekine kadın bana dönüş yalnıs şimdi diyo ki bu uzun bi tedavi kaç kutu istiyosun (1 kutusu 25 euro) 1 ay icin yaklasım iki kutu gidiyor demiş bi yolunu bulup yollayabiliirm yazdı

Sizce mantıklı mı ? Bir de özge ağzın için sirkeyle çalkalayabilirsin sürekli ve bu benim dedigim liponovir asıl agızdakiler icin kullanılıyomus sanırım okudugum diger yerlerde de agızda cogunlukla siğil kendi kendine geçtigi için müdahaleye gerek duyulmaz diyodu inşallah geçicek gidicek hepsi bi önür mutlu olucaz en başta sen

Aslinda iki aydir gece yatmadan önce sirkeyle calkaliyorum. Iki dis sarimsakla beraber iciyorum. Dogal ve gida takviyesi neler neler yapiyorum bi bilseniz :) bunlari yapmasam belki büyük sigillerim olacak bende hep minicik... tabi bu bi yandan zorlayici çünkü doktorlar goremiyolar, belki nüks bu kadar sık degil ama parca parca fark edemiyorumdur olanlari.. yine de cok tesekkurler didemcim... umarim dedigin gibi olur. Lopinavir, ulaşması zor denmisti burda... Aklimda a plani ahcc, b plani koriolus, c plani allokin alpha, d plani da lopinavir olsun...

bu arada benim ahcc getirttigim site; "vitacost"ta da koriolus takviyesi var. Ben ordan getirtebildim, o yol bildiğim yol artik. Henüz elime ulasmadi ama istanbulda kargodaymis yani receteyi kabul ettiler ve sorun cikmiyor. Cuma agzimdaki sigilleri yaktirmaya doktora gidicem. Ona yazdirmaya calisicam. Yazarsa ordan sipariş vericem. Oneri olarak.

Anal ilişki yaşadığını söylemeye utanmis olabilir cubku ben de doktorlara anal ve oral sex yaşadığımi söyleyemedim

Ya benim hiç araştırma fırsatim yok hiç zamanım yok buraya bile zor giriyorum sen bulduklarını yazar musun devamli canım buraya. Baya bilgili ve araştırmacisin

Bu arada dileklerin çok güzel Allah herseyin hayırlısıni versin inşallah mümkün olur dediğin bütün güzel şeyler hayirlisiyla

Mantıklı değil. Bi sağlıkçı ve alerjik atopik dermatiti olan biri olarak söylüyorum hiç mantıklı değil o ilaç sende istenmeyen bi reaksiyon verse sana Türkiye de müdahale edecek doktor yok. İlaç yok ki yan etkisini napacak larını bilsinler. Ve yeni çıkmış ilaçları hemen kullanmak doğru değil çalışmalar daha yeni toplumda deneniyo uzun vadede başarısı ne belli değil riskli

Aslında biliyo musunuz benim 3-4 sene önce ayagimin altından çıkmıştı Nasır sanmıştım gecmemisti büyüdü büyüdü büyüdü ameliyatla alındı koterize edildi geçti sonra ayagimda 2 yerden daha çıktı o zaman da hayatım kabusa dönmüştü çok ağrıyo du yuruyemiyodum. Bi gün evden çıkarken cesaret ettim pamuğa sirke damlatip yapıştır dim aksama kadar ağrıdan yanmasindan öldüm bi kaç günde nekroz oldu siğiller üstelik çevresindeki deriye de zarar vermemisti. Sonra cimbiza falan bolca kolonya döküp tırnak makasiyla falan alıyodum içini kaç senedir cok sukur hiç bi sıkıntım yok. Ellerimden de çok çıkardı kardeşlerimin ellerinden de çok fazla çıkardi ama doktor yakiyo du bazen erken bazen geç oluyodu ama geçiyordu. Geçen aylarda elimde ayrı zamanlarda 2 kucuk sivrilik olup hiç onemsemeyince haftalar sonra kendisi geçti. Evet genitalde ki farklı ama sonuçta aynı aileye mensuplar yani. Onemsememek asıl dikkat etmemiz gereken şey. Ama sorun o zaten. Taktikca çıkacak Taktikca çıkacak geçmeyecek

Ben bunları hiç bilmiyorum ne çok şey var ya. Benim tefavi daha başlamadı napacam bilmiyorum ve herseye alerjim Vat bu ilaçlardan kullanıp alerji olursam bunyem kaldirmazsa falan nolacak

Arkadaşlar mutlaka iyi bir doktora gidin. Bende olduğunda 5 tane çıkmıştı gittiğim doktor bir ilaç sürdü akşama kadar duracak dedi. Ve akşam yüzlerce oldu. O günü hiç unutmuyorum. Sabaha kadar doktor araştırdım hastalığı da tabi. Ertesi günü gittiğim doktor hemen lazerle yapabileceğini söyledi anestezi altında yapıldı çünkü vajina içinde makatta bile vardı. Hemen yaktirdim. Patalojiye gitti neyseki en basit olani çıktı. 3 doz aşı oldum. O süreçte ilişkiye asla girmedim. Ve iç çamaşırlarım %100 pamuk ve saat başı değiştirdim. Neyseki 2. Doz aşıdan sonra bir daha çıkmadı. Doktorum çok ağır olduğunu ve kısa sürede bu kadar hızlı tedavi olan ilk hastası olduğumu söyledi. Ve bir daha çıkmadı.

Canım bu gıda takviyesi koriolusdaki 2010dan beri olan bütün veriler dünya jinekoloji kongrelerinde yer almıs sende bi bak istersen ilaç olsa denemem zaten yani en azından şimdilik
Bu arada AŞINIZI hemen olun !!!! Gardasili direk vurulmanız gerekiyor.Ve asetik asitle belirleyip lazerle deri altındakileride yakan bir yere git !! Suan lazer yaygınlasmıs zaten her yerde .Tedavine başla bir an önce.İlk git yarın ordaki doktora gardasil yazdır.Eczaneden getirt gardasili(tek doz 300 tl) hastanede hemşireye vurdurt kas içine vurulucak

Ben bunları hiç bilmiyorum ne çok şey var ya. Benim tefavi daha başlamadı napacam bilmiyorum ve herseye alerjim Vat bu ilaçlardan kullanıp alerji olursam bunyem kaldirmazsa falan nolacak
Alerjin varsa doktora bi sor bi de aşıya karşı bişey cıkmasın onu şimdi gördm

Canım lopinovire ulaşabilirsin aslında cünkü bazı doktorlar tedavide onu kullanıyor diye okudum başka bir sitede.Yani doktoruna baglı recetelerse eğer kullanırsın ama şimdilik degil.Normalde defigim gibi agzın bagısıklıgı en güclü olan yer oldugu için cogu zaman almaya bile gerek görülmemiş rahatsız ederse alınıyomus

Bak koriolusu da getirtebilirsin cünkü ikisinin kombine kullanıldığı grupta daha hızlı ve etkin sonuca ulaşılmış bir de sitelerinde aslında paypalla ödeme var ama ben bilmedigim icin yapamadm kart kullanmıyorum.Ayrıca ÇİNKO burada ana nokta mutlaka kullanın

Çinko tedavisinin ne kadar önemli olduguyla ilgili bir calısma kg basına 10 mg çinko tedavisi yapılıyo diger gruba ise placebo yani sahte ilac veriliyor ( etkinin psikolojik mi yoksa cinkodan mı kaynaklandıgını anlamak icin)
Araştırma sonucunda etkisi bir iki ay sonra kendini gösteriyor cinko grubunun direncli hpvde başarısı %86 sahte ilac verilen grupta ise başarı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…