Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Gecti sandim ama oyle bir döndüler ki anlatamam. Vajina girişim full sigil dolu kabus gibi. Nasil geciricez bunu kizlar yaa moralimi bozmayayim diyorum ama yok yani gördükçe sinirlerim bozuluyo
Tedavinin üstünden ne kadar süre geçmişti tekrar çıkana kadar. Şimdi ne durumdalar

Benim de 2 kucuk nokta idi ve jiletle hpv oldugunu bilmeden temizlik yapınca onlarca oldular hem de 1 saat içinde. Ama son zamanlarda bunun dışında da dehşet üzüntülü stresli günler yaşadim yedigimi kustum gastrit oldum vücut direncim düştü çok az uyudum hepsi etki etti birden pörtlediler

Canım dediklerin umut oldu bana. Ben de farkedeli bi kaç hafta oldu ve bi çok sebepten dolayı 3 ay falan tedavi olamicam o yüzden 1 sene sonra bile tedaviye başlayıp tedaviden sonra çıkmadığını öğrenönce çok sevindim inşallah Allah sana bi daha göstermez bu hpv ile ilgili sorunlar bizimkiler de geçer inşallah

Canım ben yaktırmadım ya da dondurtmadım İlk doktor siğil dediğinde yakılması lazım canın çok yanacak dedi korktum. Açıkçası bu kadar illet bişey olduğunu da bilmiyordum bilsem o zaman yaktırırdım. Doktor muayenemde 2 ay önce falandı. 2 ay içerisinde bi azaldı bi çoğaldı. Aldara kullanıyordum o arada. Bir de tatile gitmiştim ve amann yaaa banane kafasına girdim ve bol bol denize girdim. Didem arkadaşımın da yazdığı gibi deniz suyu bana da çok iyi geldi. Geldikten sonra aldaraya devam ettim o da cildimi iyice tahriş etti. Doktora gittim şu an hiç bişey yapamam tahriş olmuş haldesin aldarayı bırak bakalım dedi. Bende o günden itibaren elma sirkesi ve bioakadin ile yıkanıyorum resmen. Bol bol vitamin aldım. Azalır gibi oldu yine geldi, geçti dedim yine geldi ama farkettiğim kadarıyla ben de abartmaya başladım artık gördüğüm herşeyi siğil sanıyorum. Eğer tedavi olamıyorsan git bir elma sirkesi al, biokadin vitamin bağışıklık arttırıcı bişiler kullan. Ben yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.

Kızlar ne durumdasınız benim şuan görünürde birşey yok ama her gün korkuyla bakıyorum ya çıkmışsa diye. Biliyorsunuz ki sabahtan Akşama üreme yeteneğine sahip bu siğilcikler. Acaba daha ne kadar bu korku ile yaşayacağız

Kesinlikle icin rahat olsun. Cok şükür bende tekrarlamadı. Umarım sende tedavini oldugunda saglıgına kavuşursun Allah beterlerinden korusun. Tekrarlarsa da çözüm 15 dk hiç kendini üzme şifalar diliyorum sana

Ya kızlar ben kafayı yedim galiba benimkiler bi azalıyo bi çoğalıyo bi başka bişey oluyo vallahi deliricem acaba vitaminlerden dolayı mı bilmiyorum ki resmen vitamin kokteyli yapıyorum:
1.supradyn kullanıyorum değiştiricem onun yerine gnc mega men active alıcam (hepsinib vitamin oranlarını karşılaştırdım erkek diyo ama bu daha iyi geldi içinde yeşil çay ekstresi de var)
2.solgar zinc picolinate kullanıyorum ÇİNKO günde 2ye cıkardım yenerse çinkom yener:))
3.Balık yağı aldım (now epa+dha en iyisi bu 1200lük)
4.immuneks plus aldım
5.probiyotik (daha kullanamadım doğru düzgün)
6.arada bir de apikobal(b vit kompleks)
Bunların hepsini aynı gün kullanamıyorum dogal olarak ama çinko ve multivitamin değişmezim

Popuca
canım naptın doktor ne dedi ? Bugün inşallah hepsi geçer seninkinin tertemiz olursun umarım doktordan sonra

Canım ne kullanıyosun bilmiyorum ama immunex plusa devam, ve ÇİNKO + mutlaka yanında bir multivitaminle yanında balık yağı veya probiyotik alabilirsin..Ama çinkoyla Multivitamini sakın bırakma gözünü seviyim me güzel bağısıklıgın güclüymüs ki bunca sürede çok fazla cıkamamıs ..Şimdi de tek tük ya cıkar ya cıkmaz sende biraz daha bagısıklıga yüklenirsen baksılanır sonra temizlenip gider umarım.Sirkeyle de sabah akşam sil.Her lavabo sonrası batikon tamamdır.Burda okuduklarım

Inşallah hepimiz kurtulacağız en önemlisi buna inanmak ve moral. Asla umudumuzu kaybetmeyelim. Geçecek 1 yıl 2 yıl 3 ay 5 ay hiç farketmez Zamanla tekrarlayacak korkularımızda kalmayacak.

Gonore hakkında bilgisi olan arkadaşlar nasıl kurtuldunuz

Popuca

canım naptın doktor ne dedi ? Bugün inşallah hepsi geçer seninkinin tertemiz olursun umarım doktordan sonra

Canım akşam üstü gidicem doktora beklemedeyim şu anda. Bende seninle aynı durumdayım kafayı yediğimi düşünüyorum. Bi varlar bi yoklar gibi ama kaşıntım ve batma hissim var. Galiba deri üstünde yoksa bile deri altında hala varlar. Doktor da görmediği şeyi nasıl yakacak bimiyorum. Nasıl baskılıycaz onu da bilmiyorum ama ben takmamaya karar verdim. sabah akşam elimde ayna gözüm orda. İlla bi yerden sonra çıkmayacak gidecek o yüzden çıktıkça yaktırırız çıktıkça yaktırırız. O kadar vitamin alıyoruz boşa gitmez umarım.

Bencede artık takma çünkü ben artık doktora bile gitmeme kararı almış hiç bir şekilde o bölgeye bakmıyordum. Bir gün bir baktımki yoklar. Beni bırakıp gitmişler çokta güzel yapmışlar...

Bencede artık takma çünkü ben artık doktora bile gitmeme kararı almış hiç bir şekilde o bölgeye bakmıyordum. Bir gün bir baktımki yoklar. Beni bırakıp gitmişler çokta güzel yapmışlar...

Ne kadar zamandır seninleydiler ve yaktırma ya da dondurma işlemi yaptırmış mıydın

Ne kadar zamandır seninleydiler ve yaktırma ya da dondurma işlemi yaptırmış mıydın
Canım haberdar et mutlaka gitmesine gider de işte gıcık oluyorum her haltı yiyen arkadaslarım var saf masumı oynayıp evleniyolar ben daha bir kez yüzeysel yaşadıgım bişeyler bunu kaptım böyle bi hastalığım oldu şimdi gel de başkasına anlat işin o boyutu da var düşündükce deliriyorum o yüzden .kimseye de bulaştırmak istemiyorum tabiki ama hem bekarım hem bu hem çevremdekiler ahkam kesmesi neyse .Yarın bir gün onları da görücez Allah yukarıda

Doktora gitmeden hemen önce asetik asit yani sirke sür beyazlaşan yerleri yaksın dicem de onu da doktorun yadırgayabilir yok yok iyice kafayı yedik

Doktora gitmeden hemen önce asetik asit yani sirke sür beyazlaşan yerleri yaksın dicem de onu da doktorun yadırgayabilir yok yok iyice kafayı yedik

Ay evet ya siğillerden kurtulsak bile psikolojik tedavi almamız gerekecek :) Bana doktorum demişti sirkeli suyla yıka sirke doğal asittir diye hatta arkadaşımla gittik onda bir sorun yoktu ona bile dönüp sende yıka arada sirke bakteriyi alır diye. Canım bende bu hastalığı artık birlikte olmadığı bir havadaki martı kalan birinden kaptım ama hiç böyle hastalıklardan haberim yoktu. Zaten bitti gitti ama sağolsun hatıralarını bıraktı :) O yüzden hiç üzülme en azından bilgi sahibi olduk. Benim yıllar önce annemde çıkmıştı onda çok büyük ve dağınıktı. Makatında falan vardı.Doktor sadece verrutol gibi asitle yaktı seans seans sonra gitmedi evde kendi yaktı hatta bende yardım ediyordum kurtuldu kadın bi daha da çıkmadı. O konuda biraz şanslıyım en azından annem ne olduğunu biliyo destek veriyo sağolsun. Bir de diyorum kendi kendime kızım annende vardı kadın atlattı bi daha yaşamadı sende atlatacaksın.

Ben çok erken farkettim hemen gittim kriyo yapıldı. Ama sonrasında çok fazla yayıldı. Tekrar gittim kriyo yapıldı yine çok daha fazla arttı. Artık tuvalete bile gitmek istemiyordum sonra dua okudum ben ve o bölgeme bir daha hiç bakmadım. 15 gün sonra falan Baktımki bir tane var o kocaman olanlar bile gitmiş şaka gibiydi yani nasıl yok oldular aklım almıyor. doktora gittim o kalan Siğil için kriyo yaptı gene. 1 ay önceydi.

3 kez kriyo yapıldı bana toplamda. 21 nisan günü anladım ben Siğil olduğunu. Ben kendim tespit etmeden yaklaşık 1 ay önce çıktıklarını düşünüyorum çünkü çıkan siğili ben kıl Dönmesi sanmıştım. Hastalığıda Aralık sonu Yada Şubat Ayında kaptığımı düşünüyorum. Sonuç olarak erkenden konuşmak istemiyorum ama 4 ayda falan kurtuldum.

Ramazan ayı içinde gittiler benden canım. Ben aşırı alkol tüketiminde bulunuyordum içmediğim gün yoktu. Sigarada aynı şekilde ve yemek yemiyordum. Ramazan gelince ağzıma sürmedim alkol sigarayı azalttım yemek yedim düzenli. Imuneks plus kullandım. Çok sık temizlemedim o bölgemi. Ağlama krizlerimi bıraktım. Çok fazla inanarak Siğil Duası okudum.

Dediğim gibi inanmak çok önemli geçecekler bunu unutma

Hadi geçmiş olsun canım atlatmışsın gibi görünüyo çıkarsa da gider yaktırırsın yine bi kere yenmişsin yine yenersin canını sıkma. Bende alkol tüketiyordum şimdi kullanmıyorum. Yemek yeme düzenime de dikkat etmeye başladım vitaminler zaten cabası. Sigarayı da biraz azaltmam lazım. Kriyo canını yaktı mı iyileşme süreci nasıl oldu? Ondan korkuyorum ya bir de siği duasını bize de öğretir misin en azından psikolojik olarak rahatlatır.

Ben duyar duymaz sigarayı çat diye bıraktımMillet diyo ki nasıl bıraktın sigarayı ne güçlü irade varmış bize de anlat falan e tabi siğil çıktı şey korkusundan bıraktım diyemiyorumSiğilden önce 1 paket iciyodum siğili gördüm ertesi gün sigara dumanından bile uzaklastımBu arada ben lazerle yakma öncesi kriyo olmuştun kriyo hiç bişey hissetmiyosun orana hava üflüyolarmış gibi bir gram acısı yok valla açıyosun sıkıyo hissetmiyosun bile bir iki dk sonra gidiyosun kriyo yaptırıcaksan düzenli olarak gitmen lazım ve yapan kişi iyice sıksın fıs diye sıkıp bırakmasın böyle bi otuz saniye falan sıksın üstüne

Kriyodan sonra bana doktor iki haftaya düşer demişti benimkisi bikaç gün içinde düşmüştü sonra tabi içim rahat etmedi yaktırmaya gittim çünkü doktora ısrarla bak benim vajina girişimde kabardı böyle değildi dememe rağmen oraya sıkmadı ve vajinama da sıcradı eğer doktorunuz iyiyse gerçekten yakınlaşıp bakarak kriyo sıkıyosa şüpheli yerlere de kriyo o zaman çok acısız ve etkili bir yöntem olur bence (not:kadın değil erkek doktorlar -genel olarak hepsi değil- beni daha cok rahatlattığı ve daha ince oldugunu düşündüğüm için kriyo yapan doktor ve diğer ikisi hariç hep erkek doktor secmeye calıştım cünkü gittiğim bütün kadın doktorlar erkeklere göre daha panikti )
J

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…