Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok teşekkür ederim peki benimki tekrarlanması mı gerekiyor

Çok teşekkür ederim peki benimki tekrarlanması mı gerekiyor
Canım bilmiyorum ki orasını tekrar bi git istersen doktor daha iyi yanıtlar yanlıs bişey söylemeyelim akıntın varsa da bi nedenine bakarlar mantar vs mi diye

Yine bitikleri oynuyorum yarına kadar nasıl dayanıcam Allah bilir

Ve dün gece benimkiler coşmuşlar kücük seytanlar belirmiş yine

Yine bitikleri oynuyorum yarına kadar nasıl dayanıcam Allah bilir

Canım boşver çıksınlar nasıl olsa hepsi geçecek buna inan..
Öyle bitikleri oynuyorum falan deme. Benimde Siğillerim gitmeden önce öyle bir çoğalmıştı ki sanırsın karnaval alanı :)
Geçecekler , uzun bir süre geçmeyecek korkusu tabi ben her gün korka korka kontrol ediyorum en ufak biz sızlamada bakıyorum. Hepimiz kurtulacağız buna inan

Ve dün gece benimkiler coşmuşlar kücük seytanlar belirmiş yine

Canim bozma moralini geçenlerde aha bitti kurtuldum dedigimin ertesi günü coştu bunlar. Demek ki cikacak cikacak gidecek. Bu süreçte ataklar yasiycaz. Ama bu ataklarda moralimizi bozmamamiz gerekiyo saglam duralim ki en azindan bagisiklikta geri gitmeyelim. Lütfen moralini bozma hiç stres yapmadan dik duralim biz mutlaka gececek. Biraz yorulucaz sadece bu süreçte. 3-5 aya hiç biseyimiz kalmiycak. Birde spor çok onemli immun sistemi kuvvetlendirmek için. Egzersiz falan yapalim en azindan rahatlariz.

Kızlar umarım ama cok takıntılı bir insanım bu bitse bile bunun takıntısıyla mücadele nasıl edicem bilmiyorum..Ama bağısıklık savasını kazanmak istiyorum anoreksiya derecesinde bi zayıflıgım var fakat kilo cok alamasam da içeriye takviye yapıcam bir yıl boyunca en az vitaminlere ve aşıya güveniyorum bi de yukarıda Allah var oma sıgınıyorum beni bu zor zamanımda yalnız bırakanları da ona havale ediyorum grip oldugunda yanına kostugum arkadaslarım şimdi yüzüme bakmıyo.Neyse gün gelir devran döner inşallah hepimizim mutlu olacagı günler gelir hastalıktan kurtulalım evlenelim cocugumuz olsun Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Dertlipandacım sen en başında yakalamışsın cok sanslısın hiç korkma artık senin bağısıklıgın bunu alt etmese şimdiye bin taneydi belki tek tük ya cıkar ya cıkmaz sen iyileştim say darısı bize :)

Kesinlikle icin rahat olsun. Cok şükür bende tekrarlamadı. Umarım sende tedavini oldugunda saglıgına kavuşursun Allah beterlerinden korusun. Tekrarlarsa da çözüm 15 dk hiç kendini üzme şifalar diliyorum sana
Ben de şu an diğer şeylerle kendimi tedavi etmeye çalışıyorum yeme içme sirke falan ama tedavi dediğim gibi ilerde olucam 2 3 ay sonra falan inşallah dediğin gibi olur canım Allah hepimizi kurtarsin ve korusun bu dertten :)

Canım sen çok arastiriyosun çok takiyosun virüsler en çok psikolojiden etkilenir ben sadece ilk öğrendiğim 2 3 gün çok kötü olmuştum ama sonradan kabullendim ve toparladim kendimi. Bu kadar düşünememeb lazım benim wc ye girmedikce aklıma bile gelmiyo ve tedavi amaçlı hiç bişey de yapmadıgim halde.

Bence arkadaşlarına da bunu anlatmamaliydin canım

Canım duayı bana gönderebilir misin. Alkol u de tamam ne birakirsin inşallah

Arkadaslar bu arada ben bi kaç bişeye baktım organik gunluk ped markaları Vat sürekli akıntım oluyo benim. Benim gibiler için iyi olabileceğini düşündüm. Ayrıca regl dönemi için de organik ped markaları var. Günlük kullanmasak da regl de illaki kullanacaz. Ayrıca dermokozmetik tuy dokucu markalar var üstelik tüyleri azaltıp inceltmeye de yardımcı oluyo. Bioder tuy azaltici ve dokucu krem 100 ml internette dermokozmetik sitelerde Var. Ayrıca hair off vucut tüyleri için doğal tuy dokucu ve azaltici inceltici krem de varmış ananas özü falan varmış tamamen doğal yazıyo fiyatları da çok uçuk değil. Bunlara ne dersiniz kullandınız mi arastirdiniz mi daha once

Ayrıca genital bölge yıkamak için kullandığınız bi jel Var mı genelde herkes sirke kullaniyo galiba dermokozmetik bişeyler arastirdiniz mi hiç

Ayrıca genital bölge yıkamak için kullandığınız bi jel Var mı genelde herkes sirke kullaniyo galiba dermokozmetik bişeyler arastirdiniz mi hiç
Glizigen jel verdi doktor antiviral ama pahalı bayagı.en son gittigim doktor en iyi temizlik suyla veya ıslak bebek mendiliyle dedi.Ben ise ya ıslak mendil kullanıyorum ya da batikon /sirke batikondam cok memnunum 1 ay kullandım hiçbişey yoktu bikaç gün bitti diye kullanamadım çıkmış hemen

Benden kronik mantardan dolayı sürekli akıntı var ama ped kullanmıyorum günlük akıntı azaltıcı çaylar var veya bol limonlu su akıntımı cidden aldı.Regl olduguö dönemde ise pet etrafına uzunca bir yumusak tuvalet kagıdını alıyorum ikiye katladıktan sonra pedin etrafına sarıp bikac saatte bir degistiriyorum o dönemde hiç cıkmadı öyle yapınca/ temizleyici olarak burda bazıları sebamed,moos ve kükürtlü sabun demişti./ tüy dökücü bence kullanma siğili bitenlerde bile tüy dökücü kullandıktan sonra hemen cıkan var okudugum kadarıyla/illa kullancam diyosan aktardan hamam otu var kil gibi sürüyosun oraya döküyo

Kızlar gülmeyin :) ben sirke -kekik yaptım köyden kuru kekik almıstık dedim bosa gitmesin onu aldım sprey yaptım makatımda cıkana sıktım düştü arkadas bu hpv dalga mı geçiyo valla sıyırdım yarını bekleyemedim

Ya mesajı bulamadım ama sen yukarıya bin tane vitamin falan yazmışsın bi tanesi bi çok vitamini kapsıyor onları farklı günlerde kullanan bile toksik etki yapar daja kötü olur meyve sebze ye alırsın zaten vitamin onun dışında hpv için çinko ekinezya içeren bi tane aliyosan al ama sen çok abartmissin bence. Bu kadar takma bu kadar seyi birden yapma hepsini yapsan toksik dozda almadan bile bu kadar araştırma uğraşma sürekli düşünmek sürekli aklının orda olmasi seni daha kötü yapar bence sen bi an evvel psikolojik destek almalısın kaç tane doktora gitmişsin neler yapmışsın

Kızlar kurtulacağız bunu unutmayın. Bir Sürü örnek var sonuçta.
Benimde akıntım çok ama bıraktım günlük pedi falan su dışında birşey sürmedim.
Temizliği çok nadir yaptım doktordan doktora. Ne yapayım yani temizlesem yayılacak sonuçta.
Tuvalette bile bakmadım o bölgeme. Ne hali varsa Görsün dedim :)
Bir daha o acıları çekmek istemiyorum. Sürekli banyo yapıyordum neden çünkü banyoda ağladığımı kimse duymuyordu. Ağlama krizlerim geçmiyordu. O kötü günlerimde kimse yoktu zaten yanımda burada Döktüm içimi sadece. Yine o günlere döneceğim diye ödüm kopuyor.

Canım çok iyi yapmışsın kendine iyi baktıgın sürece dönmezsin Atlattın işte bagısıklıgın üstün gelmiş bagısıklıgını güclü tuttugun sürece 1-2 yıl bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…