Canım farkındayım daha hazmedemedim ondan dolayı bunlarYa mesajı bulamadım ama sen yukarıya bin tane vitamin falan yazmışsın bi tanesi bi çok vitamini kapsıyor onları farklı günlerde kullanan bile toksik etki yapar daja kötü olur meyve sebze ye alırsın zaten vitamin onun dışında hpv için çinko ekinezya içeren bi tane aliyosan al ama sen çok abartmissin bence. Bu kadar takma bu kadar seyi birden yapma hepsini yapsan toksik dozda almadan bile bu kadar araştırma uğraşma sürekli düşünmek sürekli aklının orda olmasi seni daha kötü yapar bence sen bi an evvel psikolojik destek almalısın kaç tane doktora gitmişsin neler yapmışsın
Canım senin iyileşmeni ve kurtulmanı o kadar istiyorum ki inşallah geçicek herşey gibi buna da çok şükür tabi bizimki de dert değil insanlar neler yaşıyorKizlar, hatirlayaniniz olur benim genital yanisira agzimda da var. Tip 16 üstelik. O kadar çok üzülüp paranoya yaptim ki hiv oldugumu da dusunmeye basladim. Böyle bogazimda lenf bezlerim falan sisti.. kasinmaya basladim. Hiv belirtisi olbilecek yaşadığım her seyi hesaba katip test oldum. Negatif cikti cok şükür. Ama o dönemde, yani suphelenip test yaptirma ve sonucunu alma dönemine kadar o kadar cok korktum ki hpvye sukreder oldum! Inanabiliyor musunuz? Agzimda olana bile!!! Şunu soyleyeyim, evet hpv zor. Tip6 olsa bile. Ama çözümsüz değil. Ve sizin isiniz bana göre cok daha kolay. Bana göre cok daha ozgursunuz... hastaligi vucudunuzdan atana kadar en azından opusebiliyosunuz mesela... ben bunu yapamam ve 34 yasindayim, dip not olarak belirteyim. Neyse, hiv le ilgili surecte o kadar yiprandim ki sigillerim costu. Hem vajina hem agzimda dil alti-üstü her yerde... simdi bunlardan kurtulmaya calisiuorum işin kötüsü, doktorlar agizdaki hpv konusunda cok tecrubesizler ver minik olan sigilleri gormezden geliyolar ve buyumelwrini bekletiyorlar.... ( bu arada korkmayin, agzinizda sigil ciktiginda hissediliyo,fakediluyo)
Yine de çözümü olan bi hastalik savasmaya devam diyorum. Hiv korkusu güzel bi ders oldu bana... aglayip dovunmenin bi faydasi yok bilakis bizim durumumuzda zarari var. Ve umutsuz cozumsuz sayilmayiz, ask hayatimiz sekteye ugradi ve agir yara aldi kabul... geri doner mi muamma :) ama hayatta başka seyler de var ve onlari yasayabilecek kadar saglikliyiz.
Bi de aşı ol canım hemen aşı !! Aşı o bölgedekilere de etki ediyo bizzat okudum ve sen aklıma geldin ! Ayrıca bi cidofovir o bölge içinmiş zaten onların sitelerinde de bilgisi var bi de senin dedigin alfa 2b aşısı türkiyede var galiba hepatit hastaları icin inte yazdım gecen gün cıktı bi sitede fiyatıyla yazıyodu 180 küsür mü neydi !! Bi hafta bikaç kez vuruluyosun hepsini yazmıslardı inte yazınca cıkıyo hemen zaten rusyaya gitmene gerek kalmayabilir yani.Bi de oral antiviral ağız calkalama suları var.virüsler içinCanım senin iyileşmeni ve kurtulmanı o kadar istiyorum ki inşallah geçicek herşey gibi buna da çok şükür tabi bizimki de dert değil insanlar neler yaşıyorsağlıktan çok sinirleri bozan bi hastalık ben bugün gittim 1 ay önce 60 siğilim vardı bugün görmediler mikroskopla baktılar asetik asit testi yapıp on kat büyüttü benim jinekologum sana yardımcı olabilir agızdakileri tedavi ediyolar mı bilmiyorum ama sitelerinde agızda sigil tedavisi yaptıkları kişilerinde resmi vardı baktıgımda.Tedavi olmasan bile eğer oraya test yapabiliyolarsa mikroskopla bakıp en azından küçükleri görürsün dr nevra&hakan ben hakan beye gidiyorum
Canım farkındayım daha hazmedemedim ondan dolayı bunlarVitaminleri azalttım biraz çinko ve multivitaminle devam ediyorum arada da balık yağı alıcam bugün doktora gidiyorum kızlar bana şans dileyin inşallah bi mucize olur benim gördügüm cıkan beyazımsı siğilim yine kaybolmus gibi ama noluyo oramda valla çözemedim
Canım gittim asetik asit gibi bişey sıktı mikroskopla on kat büyütüp her yere baktı yok dedi inanamadım bir daha baktırttım yok dedi hiçbişey hala şoktayım.İlk gittiğimde 60 tane yakılmıştı deri altı dahil.Tekrar sordum olmayan şeyin nesini yakıyım dedi .Dedim çıkar mı çıkarsa bikaç tane çıkar anca dedi.Bir de tam o kısmı şok oldugum için anlayamasam da dişi siğili yakmışız mı ne öyle bişey dediCanım senin ne oldu doktor kontrolün ne dedi? Geçmiştir inşallah.
Canım gittim asetik asit gibi bişey sıktı mikroskopla on kat büyütüp her yere baktı yok dedi inanamadım bir daha baktırttım yok dedi hiçbişey hala şoktayım.İlk gittiğimde 60 tane yakılmıştı deri altı dahil.Tekrar sordum olmayan şeyin nesini yakıyım dedi .Dedim çıkar mı çıkarsa bikaç tane çıkar anca dedi.Bir de tam o kısmı şol oldugum için anlayamasam da dişi siğili yakmışız mı ne öyle bişey dedi
Bi de aşı ol canım hemen aşı !! Aşı o bölgedekilere de etki ediyo bizzat okudum ve sen aklıma geldin ! Ayrıca bi cidofovir o bölge içinmiş zaten onların sitelerinde de bilgisi var bi de senin dedigin alfa 2b aşısı türkiyede var galiba hepatit hastaları icin inte yazdım gecen gün cıktı bi sitede fiyatıyla yazıyodu 180 küsür mü neydi !! Bi hafta bikaç kez vuruluyosun hepsini yazmıslardı inte yazınca cıkıyo hemen zaten rusyaya gitmene gerek kalmayabilir yani.Bi de oral antiviral ağız calkalama suları var.virüsler için
Canım ahcc güzel ama ahcc koriolus mrl karışımında %94e kadar temizleniyor riskliler 1 yılda temizlenmiş koriolus mrl için türkiye de yok bulgaristan subesi göndericem dedi 1 ayda 2 kutu gidiyoomus yunanistan subesine de email attım geri dönmüşler 1 ayda iki kutu gidiyo bana 6 kutu 3 aylık yollucaklar 25 euro kargoyla birlikte 29 euro yazmıslar bence fiyatı iyi.Bi oraya mail at istersenDidemcim, verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için cok teşekkür ederim. Bi arastiricam. Ayrica ahcc takvisenin ilk 15 günü bitti... hala umutluyum. Olmadi, rusya :)
Canım gnc mega men active vitamin +çinko solgarı da öneririm !! Solgar çinkoyu her gün al siğilin en büyük düşmanı Çinko!!Didemcim, verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için cok teşekkür ederim. Bi arastiricam. Ayrica ahcc takvisenin ilk 15 günü bitti... hala umutluyum. Olmadi, rusya :)
Canım ahcc güzel ama ahcc koriolus mrl karışımında %94e kadar temizleniyor riskliler 1 yılda temizlenmiş koriolus mrl için türkiye de yok bulgaristan subesi göndericem dedi 1 ayda 2 kutu gidiyoomus yunanistan subesine de email attım geri dönmüşler 1 ayda iki kutu gidiyo bana 6 kutu 3 aylık yollucaklar 25 euro kargoyla birlikte 29 euro yazmıslar bence fiyatı iyi.Bi oraya mail at istersen
Canım bu doktorlar beni mahvediyo.Ben şuan onu erteledim getirtmeyi bilmiyorum tanıdık doktor varsa belki yazar ya da bi şekilde recete ayarlanır bence .http://www.mycologyresearch.com Site bu distrubutörlerden bakabilirsin koriolus mrl de zaten mycologyresearchın kısaltması 2010dan beri jinokoloji kongrelere calısma gruplarının sonucları verilmiş bu ilacın.Ya bi şekilde ikna edilebilir şey siğil için vs demeden aslında bi doktora gitsen hani takviye amaclı hep getirtiyodum cok memnunum bundan yurtdısına cıkamadıgım için alamadım yazan doktorumda burda degil yazar mısınz falan diyebilirsin belkiBen vitacosttan bi kutu ahcc getirttim. Orda koriolus mantari da var. Getirtebilirim, yine de link verirsen senin dedigin yere de bakmak istiyorum. Fakat burda söyle bi sorun var, doktorlara yazdiramiyorum... 5 doktora falan sordum gecen hafta hoc biri yazmadi. Yazsalar getirticem... recete olmayinca gumrukten gecmiyo, o sorunu nasil hallettmeyi düşünüyorsun?
Canım sakin ol ve hayatına devam et.Bişey olmaz.Boşu boşuna panik yapma :) Smearda aldırmıssın işte bişey olmaz ..15 ayda çıksa çıkardı diye tahmin ediyorum tabi ki bunu doktorun daha iyi bilir ama smear sonucumda da temiz diyosun e daha nolsun .Hayırlı olsun hamilelik için lütfen okuma bişeyler çık ve hamileliğin tadını çıkar ! :) İlla kocanı götürmek istiyosan da götür bi üroloğa baksınKızlar hepınıze merhaba 15 aydır evlıyım henuz yenı hamıleyım doktorum smear ve hpv pcr aldı benden her ıkısıde negatıf cıktı şükür şimdi bu bende kesın hpv olmadıgını gosterıyo dimi rutin bı test olarak aldı ama okuyunca panık yaptım birde eger bende yoksa eşim dede yoktur degıl mı şoyle endısem var afedersınız eşimin penısınde sanki kendı yapısıymıs gıbı olan derısının devamı gıbı ıkı tane cıkıntı var ben bu testten sonra farkettim hep vardı dedi zaten ılk bırlıktelıgımız ikimizde bırbırımızle oldu cok eminimde sizce eşimi ürolojıye gotureyım mı zaten bana bısekılde gecermıydi cunku prezervatıf hıc kullanmadık evlendıgımızden beri
Ya ben sadece hpv den endıse ettım canım ne bıliyim yanasmıyoki gosterecek diye bız nerelerinizi gosterıyoruz valla cok evhamlı bırıyım allah hepınıze şifa versın insallah çok saol guzel dıleklerin içinCanım sakin ol ve hayatına devam et.Bişey olmaz.Boşu boşuna panik yapma :) Smearda aldırmıssın işte bişey olmaz ..15 ayda çıksa çıkardı diye tahmin ediyorum tabi ki bunu doktorun daha iyi bilir ama smear sonucumda da temiz diyosun e daha nolsun .Hayırlı olsun hamilelik için lütfen okuma bişeyler çık ve hamileliğin tadını çıkar ! :) İlla kocanı götürmek istiyosan da götür bi üroloğa baksın
Bende aşırı evhamlı biriydim ama hayatta herşey insanın başına gelebiliyor siğilin bi zararı yok benim kocam olsa dert eder miydim bilmiyorum siğili olsa bile (tehlikeli tür taşımıyosa) tehlikesiz türse hiç dert etmezdim ki 15 ay diyosun her yerde farklı yazıyo ama bu sitedekilerin hemen hemen bi cogu okudgum kadarıyla 5-6 ayda cıkartmıs hamileliğin tadın çıkar lütfen !! Benim sorunum bekar olup bunu bişey yasayamadan kapmam psikolojik yani siğilden değil aslında onlar geçici bi misafir sonucta bununla hayatı boyunca tedavi olduktan sonra yaşayan yok .Tehlikeli türse de tek farkı smearlerin fazla alıncak bağısıklıgına daha cok dikkat yıllar sonra cin3e gelirse de leep ki hamilelige bi zararı yok.Olmadı tekrar leep.Uzman biri yaparsa bitti gitti.Çoğu insan bilmiyo bile grip gibi bişey bu geçirip gidiyosun.Sen çok şanslısın kendine dert arama hayatın tadını cıkar evladına sağlıcakla kavuş inşallah.Bi de siğil ne ki Allah baska dert vermesin kozmetik olarak bulasıcı olması belli bi süre kötü dedigim gibi evli olsam tehlikesizse umrumda bile olmazYa ben sadece hpv den endıse ettım canım ne bıliyim yanasmıyoki gosterecek diye bız nerelerinizi gosterıyoruz valla cok evhamlı bırıyım allah hepınıze şifa versın insallah çok saol guzel dıleklerin için
Popuca aşı oldun mu bilmiyorum ama Allah aşkına ol.Bunu okuyan herkes dışarıdan okuyanlar da dahil siğili gördüğün an eczaneden direk gardasili alın en yakın sağlık merkezine gidip aşıyı vurdurtun lütfen kim ne derse desin aşı olun hamile değilseniz.Didemcim cok sevindim çıkmadığına hadi gözün aydin.Ya benim sigillerim tek tek belirgin ve dağınık sekilde cikiyordu. Fakat su anda mesela 5 6 tane cok cok küçük birlesip öbek halinde o deriyi kabartarak çıkıyor. Tipi mi değişti ne oldu anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?