Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Erkek doktor için kesinlikle katılıyorum. Ben 2 bayana gittim ikisi de panikti. Şu anki doktorum erkek ve çok rahat. Erkek doktolar daha iyi oluyor. Bana kriyoya göre koter daha etkili olur demişti.

Erkek doktor için kesinlikle katılıyorum. Ben 2 bayana gittim ikisi de panikti. Şu anki doktorum erkek ve çok rahat. Erkek doktolar daha iyi oluyor. Bana kriyoya göre koter daha etkili olur demişti.
Popucagım ben panikle 13-14 doktora gittim :) ve erkeklerin hepsi sakinleştirdi çok normal bi durum oldugunu söyledi gittigim kadınların hiçbirisi nadir falan demedi onlar da çok yaygın oldugunu niye abarttıgımı söyleyip şaşırdılar ama yine de paniklerdi ondan dolayı erkek doktor tercihim kesinlikle.Ayrıca doktorun doğru demiş koter her zaman en etkili yöntemdir.Kriyo ikinci bir tercihtir.Kriyo yapılıcaksa disiplinli olarak her hafta gitmen gerekiyo ve derine işlemesi için uzunca sıkması lazım süpheli olan her yere fakat koterde maksimum 4-5 kez de bitiyo diye okuyorum bir çok yerde böyle denilmiş .Ama bence siğilleri yaktırdıktan sonra yapılacak en iyi şey en başta AŞI(görür görmez bence aşıya gidin grip virüsü gibi bir virüs grip kaptıgınızda aşının faydası yoktur ama gribi daha hafif atlatırsınız ve aşı sizi rahim ağzı kanseri ve diğer türlerden korur )
Sonra bunu asıl yenecek ve hayatınız boyunca bir daha karşılaşmamanızı sağlayacak şey virüsü temizleyen BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ yapılan birçok calısmada özellikle vücutta yükselen ÇİNKO (solgar zinc picolinate) seviyesinden sonra vücut bu virüsü tanınaya başlayıp bağısıklık sistemini ona karşı aktifleştiriyo bu yüzden çinko yanında mutlaka antioksidan vitaminler (ki ben gnc megamen active alıcam ) ve besinle takviye kesinlikle arı poleni arı sütü ve bal karışımı etkili macun bağısıklıgı iyice güçlendiricez
Ve TEMİZLİK jilet yok agda yok tüy dökücü yok günlük ped yok makasla kısaltma her zaman kuru ve temiz tutma her lavabo sonrası batikon ve sirke (ben fısfıslı sprey alıp gece yatmadan önce de sıkıcam)

Kızlar kriyoda nasıl Canınız yanmıyor ben anlamıyorum ben yürüyemiyorum sonrasında. Işlem esnasında çektiğim Acının tarifi yok. Son kriyodan sonra çok zor toparladım ben rahat oturup yürüyemedim yaralarım iyileşmedi sızlama geçmedi. Şuan çok şükür yok ama uzun süre kriyonun etkisinden çıkamadım ben.

Doktor Uygulaması farkediyor herhalde. Bana doktorum 4 haftada bir gelmemi söyledi zaten 2-3 haftada iyileşmiyor deri.

Duayı isteyenler mesaj atışın özelden göndereyim

Keşke bende bıraksam sigarayı pek mümkün değil malesef . Alkole devam ediyorum ama Ramazan'dan önceki gibi hergün içmiyorum. Hafta 2-3 kez şimdilik zamanla dahada azaltacağım. Yemek konusundada gene iştahım kapandı yemek yemiyorum bu durum canımı sıkıyor

Doktor muayenemi yapti kizlar ve evet kötü sonuç vajinama sicramis içerde iki yerde tespit etti. Bende zaten kasintidan hissetmistim içerde oldugunu hafta içi işten izin almak sıkıntı olduğu için haftaya cumartesi yakicak. Belki cumartesiye kadar hiç biseyim kalmaz doktor da aaa geçmiş ya kiz der diye umut ediyorum :)

Canım vajina girişinde mi niye kötü sonuc olsun ki orda da olması gayet normal benim de oraya sıcramış ama kücüldü gibi bilmiyorum ama orda da var hala .Senin makatta mıydı azalma olmus mı artmıs mı iki taneden bişey olmaz

Bi de doktor nasıl tespit etti gözle mi muayene yaptı ?

Vajina dışında bişey kalmamış dedi vajina giriş derken saniim vajina içini kastetti. Gözle muayene yapti disarda pek bisey kalmamış dedi sonra bir alet ile vajina içine bakti ve burada iki yerde var dedi tarif ettiği yerlerde bana içten içe kasinti veren yerlerdi. Makat bölgesinde geçmiş sanirim. Bende artik anlamadim ki nerde var nerde yok.

Canım makata bulaşan 4 tip var 6-11-16-18 siğil yapan ya 6 ya 11 makattakiler geçtiyse sevin ben vajinayı bıraktım makattakileri anlamaya calısıyorum hemoroid mi catlak mı hiçbişey anlayamadım .Vajinandaki hpv 6 veya 11de zaten sıkıntı yaratmaz 6 aya söner

Bi de kızlar ben gerçekten noldugunu anlayamıyorum bemim makatta cıkmıştı ilk beyaz gibiydi rengi makatta lazerle yakarken cok hafif hemoroidim ve afedersiniz hemoroid memesi de vardı o da yakıldı sonra biraz sindirim problemi yaşadım orada memeye benzer bişey cıktı bir ay icinde ama anlayamıyorum ne oldugunu karnıbahar gibi degil et renginde cıkıntı bi de yine o bölge etrafında bembeyaz apse gibi bişey var altta makat girişinde ama karnıbahar değil altta böyle şişlik gibi anlayamıyorum valla deliricem pazartesi gidiyorum yalvarırım bana dua edin ne dostum ne arkadasım kimse aramıyo bile

Sizin makattakilerin görüntüsü nasıldı ?

Canim lazer yapıldığında tahriş olmuştur bişey olmuştur. Bende makatta sivilce seklindeydi ama orda sigil olsa hissedersin kasinti batma falan var mi bende varken ince tatli bir kasinti oluyordu. Ciksa da yakarlar yine stres yapma. O muhtemelen hemoroid memesi olmuştur bende de var cikiyo arada o meme.

Valla kasıntıda var yok değil makatta var muhtemelen geçmesini de beklemiyorum zaten şuan için kendime süre verdim bi üç beş kez lazer sonra ucuz yöntemlere geçicem inşallah az nüks olmuştur en azından doktor asetik asit testi yapıcak umarım azıcık vardır ya da bi mucize olmustur ;(

Kızlar smer sonucum lütfen yardım edin.internette baktım kanser fln dio

Eklentiler

• 20160730_225507.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 113

O kasinti bende de oluyo ara ara eskiden daha fenaydi kasidikca kasiyasim geliyordu. Azicik vardir inşallah cok varsa bile çözümü var merak etme bizle yasayacak degil ya illa gidecek. Kac kez lazer yaptirmistin? Bugün doktor bana neye bu kadar panik yapiyosun ya bişey yok merak etme temizliycez bir senede turp gibi olacaksın ne panik dedi. Valla dedim sende haklisin be canim :)

Kızlar smer sonucum lütfen yardım edin.internette baktım kanser fln dio
Canım ben baktı. Malignite yoktur diyo ( kçtü huylu hücre yok negatif )
Diğeri içinse;
Endoservikal transformasyon zonu komponenti görülmedi veya transformasuyon zonuna ait hücreler izlenmedi gibi sonuçlar da testte yeterince hücre görülmediği anlamına gelir, yeniden smear alınmasını gerektirir, test şu haliyle olumlu veya olumsuz bir sonuç anlamına gelmez.
Yeterli endoservikal transformasyon zon komponenti mevcuttur veya izlenmiştir denmişse raporda bu alınan sürüntü örneğinin inceleme için yeterli olduğu anlamına gelir. Çünkü normalde transformasyon zonu hücrelerinin görülmesi gerekir smear testinde.
Bazı smear sonuçlarında akut veya yoğun enfeksiyon veya enflamasyon bulguları izlendiği belirtilir. Bu durumda ek bir patoloji yoksa genelikle enfeksiyona yönelik (gardnerella vajinalis, trikomonas vajinalis, kandida) tedavi verilir ve sonrasında smear testi tekrar edilir. İnflamasyon ile ilişkili veya inflamasyona sekonder reaktif hücresel değişiklikler izlenmiştir

http://www.jinekolojivegebelik.com/2015/11/anormal-smear-sonuclari.html?m=1

Bilmiyorum ama bu küçük şeytanlar baya bi tatlı kasınıyo ne halt yedikleri belli değil afedersiniz.Soyları kurur inşallah.Ben daha 1 kez lazer yaptırdım o da bir ay önceydi

Bilmiyorum ama bu küçük şeytanlar baya bi tatlı kasınıyo ne halt yedikleri belli değil afedersiniz.Soyları kurur inşallah.Ben daha 1 kez lazer yaptırdım o da bir ay önceydi
Popuca senin doktorun kim istda mı ? Koterle mi yakıyo bi de fiyatı tuzlu mu nasıl ?

Enflamasyonun var bi tek akıntıdan vs veya mantardan olabilir gibi gözüküyo kısacası akıntın var :) sanırım lütfen doktoruna göster en iyisini o söyler

Popuca senin doktorun kim istda mı ? Koterle mi yakıyo bi de fiyatı tuzlu mu nasıl ?
J

evet canim ist da. Koterle yapiyo 500 tl civari fiyat verdi. Senin daha ilkmis kendine cok dikkat ediyorsun ikinciden sonra çıkmaz sende pozitif dusunelim. Ya beninkilerde cok tatli kasiniyorlar. Ben zaten aartik uzmanlastim sigil cikmadan cikacagi yeri tahmin ediyorum tak ertesi gün orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…