- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
Ya ben de biriyle yakinlasamiyorum artık. Başka bi yorumda da yazdım ben saglıkcıyım eşim de sağlıkçı olsa nasıl olacak napacam o herseyi biliyo olacak korkup benden kacabilir. Başta soylemesem sonra çocuk olacağı zaman sezeryan olmasi lazim ama o zaman da nasıl ne diyip ikna edicem kendi herseyi biliyo olacak falan off kafam çok karışıkCanım bende de aynı durum var ilk defa gerçekten biriyle olucak gibi hissediyorum ama kaçıyorum sürekli korkudan :) neyse evlenene kadar hiçbişey yok da bu olay nasıl olucak bilmiyorum uzun bi süreden sonra karşı taraf içineger bu beyazlaşan bölgeler siğil alanıysa benim arka kısmı neredeyse komple almaları gerekicek deri nakli için başvurıyım o zaman
Bende eşim saglıkcı olucak diyodum ama kader kısmet ne gösterir belli olmaz canım :) ve hastalıgın en inxe ayrıntısına kadar daha önce yakınımda cıktıgı icin biliyodum .Erkeklere hiçbişey yapmıyo portör oluyo ben sezaryan olucam kesin zaten acıya dayanamam ve vücudum anoreksiya derecesinde zayıf sende bişey uydurucaksım ayrıca ben 12-13 doktorun gözünün içine bakıp durumu caktırmamasını anlatmaya calıstım ve onlarda öyle yaptı sen doktora dersin önceden onlar ayarlanır ohoo :) bi de burda okudum bekarken hpv tasıyıp evlenen kadınlar az degil ..Söylemiceksin işte evlenene kadar söylemicen başka yollarla olucak ama sçylemiceksinYa ben de biriyle yakinlasamiyorum artık. Başka bi yorumda da yazdım ben saglıkcıyım eşim de sağlıkçı olsa nasıl olacak napacam o herseyi biliyo olacak korkup benden kacabilir. Başta soylemesem sonra çocuk olacağı zaman sezeryan olmasi lazim ama o zaman da nasıl ne diyip ikna edicem kendi herseyi biliyo olacak falan off kafam çok karışık
Canım bende de yoktu normalde ama sirkeden yara oldu sonradan dikkat edince anlıyosun vajinada cok olcagını sanmam ama makatta belli ediyo gibiYa ben de hiç kasinti batma hissi yok :/
Canım emin olamadım bende benim doktor ilaç demişti ama bilemedim ama bu aşının zaten birinci ve ikinci kademesi tamamlanmış son kademe denemede anladıgım kadarıyla inşallah cıkar hatta cıkmıs bile olabilir amerikada her yolun sonu maddiyata bakıyo gibi :)Bu senin doktorun bahsetrigi asi mi didemcim? 2016 diyor, aglarim bak...
Kızlar interferon vurdurtmuş sanırımMerhaba bendede 4sene önce çıktı gimediğim dr kalmadı ensonunde iğnesini buldum sabah akşam vurdurdum ana bu iğneyi yapmıyorlarmış zararlıymış şimdi yakıyorlarmış buda tekrardan çıkıyormuş
Bu podolin nedir ben anlamadım :/5). Hastamıza haftalık aralıklarla, toplamda dört kez podo lin uygulandı. En az 5-6 saat bekletilip sonra yıkaması söylendi. İki kez hasta podo lini 15 saat tuttuktan sonra yıkadı. Hastada herhangi bir yakınma gözlenmedi. Dört kez podo lin uygulaması sonrası hastanın başlangıçtaki mevcut siğillerinin %80’i kayboldu.
Dermatoloğa gidin. Soğuk ile yakıyorlar. Bende de vardı. 1 kerede bitti. Yıllık smear yaptırmayı unutmayın amasağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
Padofilm canım yakıcı solüsyon eczanede hazırlatıyosun %25lik olucak verrutol gibi bişey ama daha etkili yakıcı asit oraya sürüyosun bikac saat sonra yıkıyosun bi de burda asıl dikkat cekici şey tedavi bittikten sonra aldaraya geciyolar sğil yokken yaniBu podolin nedir ben anlamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?