Jilet yok ağda yok laser bende ters tepki yapıyor aksi çoğaltıyor bende ağda yaptırıyorum kimyasal kullanmıyorum tahriş yapıyorum ağda artık yapamam yanık çok jilete talim diyorum kendi kendime ama napmam lazımki tüyden göremezler o kondilomları deri altındada daha olgunlaşmamıs beyaz cıkıyorKaşıntı içinde mucizevibi krem var madecassıl anında kaşıntın kesilir sakın kaşıma jilet agda yok
Canım sen napmı
Canım sen napmışssın ya o 70 lira alan t.rbiyesizs bi daha gitme yahu hiç mi vicdan kalmamış bunlarda 70 lira nedir ben aşı yazsın diye 10 liralık bi tıp merkezine gittim kadın asıyı yazdı eczaneden alıp 5 liraya hemsireye vurdurttum.Asitle dedigin padofilmle yakmış ilk doktor yakar hastaya gösterir sonra hasta evde devam eder doktorun yakmasının amacı da zaten ilkinde acı cekmeden nasıl yakıcagını göstermektir.Bak burada bi vaka paylaştım cerrahpaşada bagısıklık sistemi cökmüş olan bi kadını tedaviye alıyolar o asitle 4 kere yakıyolar sonra 1 kere kotere gidiyo kadın bir daha da cıkmıyo.Padofilmi sana yazar verir sende eczanede hazırlatırsın formülü de bellidir zaten eczaneye gidersin %25lik padofilm resin+teinture de benzoique Yap bana dersin sana yapar verirler akşam sigillere sürersin makatındakiler icin 20 dk acık beklersin bacakların sabahta yıkarsın asiti.Bi de şöyle bi durum var epilasyonda kullanılan ND yag lazer siğil tedaviisnde kullanılıyo hatta dermatoloji derneği onunla siğilleri tedavi etmiş eger maddi olarak sıkısıksan epiasyon için gidiyorum de nd yag lazer yaparlar full o bölgene seansına 100 lira öder cıkarsın.Heh aynı lazer cihazıyla siğil yakmak icin gidersen 5-10 siğile 1000-1500 yakma alıyolar bin tane kıl kökü yakarken 100 küsür aldıkları halde artık siz düşünün siğil yakmanın ne kadar istismar edildigini alet aynı yapacagı işlem cok daha basit :)
O sıvıyı sıkıp mikroskopla baktıklarında görüyolar kıl olması farketmiyo benimde cok fazla var suan oramda ama makas dısında yapcak bişey yok gibi bi de cerrahpaşa da bi hoca var mahir miydi adı tam hatırlamıyorum o da cok iyiymiş devlette bi bak istersen.O doktorundan kurtul kotere git bence yaraların iyileşince cünkü ilk etapta bi şekilde yaktırmak cok önemli .Panik hepimiz yapıyoruz zamanla azalıyo.Öyle bi erkek arkadasın varsa ne kadar şanslısın sana destek oldugu icin.Ben bekarım ve asıl dert ettigim şey zaten ileride bunu eşime veya erkek arkadasıma söylemek veya söyleyememek .Beslenme e de dikkat ediyomussun tedavini düzgünce yaptırırsan biter giderJilet yok ağda yok laser bende ters tepki yapıyor aksi çoğaltıyor bende ağda yaptırıyorum kimyasal kullanmıyorum tahriş yapıyorum ağda artık yapamam yanık çok jilete talim diyorum kendi kendime ama napmam lazımki tüyden göremezler o kondilomları deri altındada daha olgunlaşmamıs beyaz cıkıyor
Siz güzel yönlendiriyorsunuz ama ne Zaman siğil başlangıcı oldu sizde şuanda tam anlamıyla kurtuldunuzmu 60 siğil gibi Bişi okudum siz yazmışsınız tam anlamıyla bu siğilden kurtulan varmı gerçekten ben daha test sonucu almadım hpv varmı yokmu bilmiyorum daha birbuçuk ay oldu genital siğillerle tanışalı önümde Nasıl bir süreç var ben şimdiden pes ettim acılarım dayanılmaz..vajen ve makattaki yanıklar iz bırakacak nükseden Bi siğil parçalanıyor derimiz ne yapmam gerektiğini öğrenmek yerine bu işkence daha ne kadar sürecek onu öğrenmek istiyorum..O sıvıyı sıkıp mikroskopla baktıklarında görüyolar kıl olması farketmiyo benimde cok fazla var suan oramda ama makas dısında yapcak bişey yok gibi bi de cerrahpaşa da bi hoca var mahir miydi adı tam hatırlamıyorum o da cok iyiymiş devlette bi bak istersen.O doktorundan kurtul kotere git bence yaraların iyileşince cünkü ilk etapta bi şekilde yaktırmak cok önemli .Panik hepimiz yapıyoruz zamanla azalıyo.Öyle bi erkek arkadasın varsa ne kadar şanslısın sana destek oldugu icin.Ben bekarım ve asıl dert ettigim şey zaten ileride bunu eşime veya erkek arkadasıma söylemek veya söyleyememek .Beslenme e de dikkat ediyomussun tedavini düzgünce yaptırırsan biter gider
Canım aşını olmuşsun bi kere bu süper.Bende ikinciyi olucam 20si gibi aşı takvimi cıkarttı doktor gardasili 1 hafta önce veya sonraya kadar vurulabiliyosun (3. Ve 3.dozunu)Siz güzel yönlendiriyorsunuz ama ne Zaman siğil başlangıcı oldu sizde şuanda tam anlamıyla kurtuldunuzmu 60 siğil gibi Bişi okudum siz yazmışsınız tam anlamıyla bu siğilden kurtulan varmı gerçekten ben daha test sonucu almadım hpv varmı yokmu bilmiyorum daha birbuçuk ay oldu genital siğillerle tanışalı önümde Nasıl bir süreç var ben şimdiden pes ettim acılarım dayanılmaz..vajen ve makattaki yanıklar iz bırakacak nükseden Bi siğil parçalanıyor derimiz ne yapmam gerektiğini öğrenmek yerine bu işkence daha ne kadar sürecek onu öğrenmek istiyorum..
Hava alması gerekiyor.Ben acıkcası krem kullanmadım denize gitmiştim zaten denizde kayboldu bütün yaralarım bütün iç çamasırlarını at beyaz pamuklu iç çamaşırı al cünkü iç çanasırın temiz degilse virüs varsa bulaşı artıyo yine bi calısmadan ögrendim bunu yüksek ısyla yıkamana lazım.Günde iki kez degis batikonla kremi cok az sür nemli kalmasın orayı wcden sonra sadece su/sirkeli su veya bebek ıslak mendiliyle hafif dokundurarak silip yumusak peceteyle sürtmeden kurulaman gerek.Yıkadıktan sonra fön makinasıyla kurutabilirsin geniş seyler gitin dar pantolon giymemeye calıs hep hava alsın nemli olmasın sürtmemeye calısGenital bölgem sürekli nemli ıslak bepanthol kullandığım için Nasıl iyileşecek o kanlı ve kızarmış yanıklar hava alması gerekmiyor kuruyoen iyileşir öyle yaralar???
krem olarakta çinkolu oksizinc işini görevilir içinde çinko var biraz yarayı hızlı iyileştiriyoHava alması gerekiyor.Ben acıkcası krem kullanmadım denize gitmiştim zaten denizde kayboldu bütün yaralarım bütün iç çamasırlarını at beyaz pamuklu iç çamaşırı al cünkü iç çanasırın temiz degilse virüs varsa bulaşı artıyo yine bi calısmadan ögrendim bunu yüksek ısyla yıkamana lazım.Günde iki kez degis batikonla kremi cok az sür nemli kalmasın orayı wcden sonra sadece su/sirkeli su veya bebek ıslak mendiliyle hafif dokundurarak silip yumusak peceteyle sürtmeden kurulaman gerek.Yıkadıktan sonra fön makinasıyla kurutabilirsin geniş seyler gitin dar pantolon giymemeye calıs hep hava alsın nemli olmasın sürtmemeye calıs
Ben smear testinide hayatımda ilk defa yaptırdım bugün patoloji sonucumu alacağım diğer mikrobiyoloji bir ay sonra ben şimdi hpv varmı bende yokmu bugünkü alacağım patoloji sonucundanmı öğreneceğim yoksa diğerinden miKrem
krem olarakta çinkolu oksizinc işini görevilir içinde çinko var biraz yarayı hızlı iyileştiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?