Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sanırım sen İstanbul'da lazer işlemi gördün ben ankaradayım ve burdaki hiç Bi laser işlemine güvenmiyorum

Çinko i
Canım patolojide beni

canım patolojide orada siğil zannedilen yapıdan parca alınır onun sigil olup olmadıgı belirlenir.Hpv dna da siğilin tipini belirler.Smear ise iç tarafta aktif hpv olup olmadıgına bakar .
Çinko için herhangi bi ecZaneden Solgar -Zinc Picolinate alıp günde 1 veya 2 kullanılıyor.

Geçmi

Şimdi ben smear testi istiyorum dedim benim vajenimle bişiler yapıp elime iki tane tüp verdi tüp içi sıvı var bide benden alınan örnekler içinde sonra bunun birini patolojiye diğerini mikrobiyolojiye ver dedi bu kadar smear!!!! Bugünkü alacağım patoloji sonucundan sadece Siğil mi öğreneceğim ki zaten siğil var biliyorum??mikrobiyoloji anlamadım zaten bir ay beklicem peki ben hpv varmı yokmu nerden bilicem????

Haziran sonunda gördüğün lazer işleminden sonra sende siğil çıktımı ve şuan iz kaldımı ve sen ne durumdasın kendini iyi hissediyormusun hpv kapmıssmısın kaşıntı varmı?

Canım patolojide beni

canım patolojide orada siğil zannedilen yapıdan parca alınır onun sigil olup olmadıgı belirlenir.Hpv dna da siğilin tipini belirler.Smear ise iç tarafta aktif hpv olup olmadıgına bakar .
İç taraftaki hpv ye bakıyorsa dış taraftaki Nasıl öğrenilcek?dna da siğilin tipi belirleniyorsa ben bunu nerde yaptırcam yine smear yaptırdığım hastanedenmi bakıyorlarmı hemen?

Canım h
Haziran sonunda gördüğün lazer işleminden sonra sende siğil çıktımı ve şuan iz kaldımı ve sen ne durumdasın kendini iyi hissediyormusun hpv kapmıssmısın kaşıntı varmı?
Canım hpv kaptım tabi ama zardan dolayı rahim icinde bişey yok bende makatta bi de makattan vajina girişine 3 tane sıcramıstı onları yaktı işte o girtigmde.Lazerde iz kalma olayı SIFIR cünkü lazer cihazını zaten normalde de leke ve iz tedavisinde kullanılıyo siğil gibi derin caplı yakan lazer makinaları ordaki sistemi uyarıyo yaktıktan sonra böylelikle o bölgedeki kolajen artısı patlama yasıyo zirve yapıyo orda hic bosluk kalmıyo ve bagısıklık orası yakıldıgı icin oraya gidiyo yani o bölgede bir daha sigil cıkmıyo ama asiyle veya kriyoda köke inmemişsen aynı yerden tekrar cıkma olasılıgı var köke indiysen onlarda da cıkmaz.Kollajen orayı dolduruyo cünkü

Aynı şey epilasyonda kıl kökleri icinde gecerli orayı kolajen doldurdugu ıcın ve damarı tahrip ettigi icin kıl kökü beslenmeiyı ve cıkamıyo kolajenden

Daha iyiyim
Aynı şey epilasyonda kıl kökleri icinde gecerli orayı kolajen doldurdugu ıcın ve damarı tahrip ettigi icin kıl kökü beslenmeiyı ve cıkamıyo kolajenden
daha iyiyim cünkü bagısıklıgımı güclendirigimi görüdgüm icin güvenim yerine geldi biraz arada kötü oluyorum sadece hazirandan beri cıkmadı gecen pazartesi kontrole gititm mikroskopla baktı ekrandan bende izledim cıkmamıs cıkarsa bikac tane cıkar dedi bundan sonra yani bir iki atak belki yasayabilirim virüs yükünün bosalması icin fazla cıkmaz tek tük dedi işte

Sen smear aldır rahmi içi önemli
sen smear aldır rahmin içi önemli digerlerinde tipe o kadar gerek tyok gibi tedavisi aynı he bazı tipler sadece bir kez siğil yapar büsbüyük bi tane bir daha cıkmaz tip 6 ve 11 en cok sigil yapan ve en zararsızları ondan doalyı vücut sonradan görüyo bunları bu yüzden cok sigil yapıyolar iyi huylular

Üniversite hastanelerine gidebilirsin özel de baklılır ama bakalı 700 lira mı ne tipleme

Benim yaptırdığım smear değilmi smear aldır demişsin????

Ne güzel laserle yaktırmıssın Malesef benim makatımda hem Kocaman basur memesi hemde kesik basur vardı onların üzerinde siğil çıktı şansa bak ve bu lanet doktor makatımı asitle paramparça etti makatı yani anüsümü çevreleyen içe kıvrımlı derim yok artık yerine yanmış kıpkırmızı ıkınınca açılan düz kanımsı et parçası var ve kolay kolay iyileşmeyen bölge artık orda siğil çıkarsa çıkmaz inşallah ben bütün umudumu kestim ve kadınlığımında bitişi düşüncelerine girdim vajen girişim ikidir yakılmakdan kesik gibi duruyor sanki doğum yapmışım herşeyden soğudum 3 yıldır bağırsak kurtlarıyla uğrasıyorum hiç bişey yiyemiyorum tam kurtuluyorum et yiyorum geri oluşuyorlar ve hemoroid geçirmişsen bu lanet kurtlar o yaranın içinde işkence uyguluyor bıçakla cam keser gibi bir acı şuandada korkuyorum o pislik asalak hayvanlar çıkar ve o yaralarımı deşerse şuanda bile bir sızı bir sızı acı hemoroidden farkı yok...

Canım bende de kurt
canım bende de kurt cıktı kac kere dizanteri oldum basur meme ve catlak hepsi mevcut :) o deri düzelicek bak düşün benim lazerle yakıldıgı halde orası 4 parcaya ayrıldı makat girişi bakınca bi üzülüyodun bi gülüyodum o kadar komik duruyodu ki 2 hafta öyle kaldı sonra daha komik bişey oldu orası gecti ordan parmak gibi bi cıkıntı cıktı bildigin serce parmagının yarısı dedim bittim ben ve araladıgımda makat catlagım gözüküyodu 1-2 haftada öyle kaldı sonra banyodan cıkıp bi bakıyodum bembeyaz pütürcükler burada gelip aglayarak yazmıstım eski mesajlarımda var onlar da kabukmuş megersem kendi kendine düştü hatta arada hala kabuklanıyo beyazlasış gidiyo üzülme yani cok normal sen smear aldırmssn zaten yani diyorum ki smearinde rahimde tip16 yerleşmemişse korkma smearın temiz gelirse yola devam ama smearda tiplemede istemen gerekiyo işte o kısmı devlet hastanesinde yaptrdgn icin nasıl isticen tam bilemedim.

Benim kurtlarımın dökülmesi icin ilac annem sabah ac karnına kabak cekirdegini cıkartıp yediriyodu kardeismde de cıktı ona da öyle yaptı kurtları düşürüyo

O
o ıkınca acılan kırmızı et parcası benimki gibi işte aynısı olmus .Benim o parcadan 4 tane vardı acılınca paramparcaydı işte ilk bende korktum burda da cıkıyo diye sonra geçti

Geçmiş sayfaları oku ankarada iyi yerler var yazmıslardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…