Canım yazdım sana özeldenKızlar hastanede yattım o kadar ilaç içtim gene boğazım şişti galiba vücut direncim çok çok düştü. Bu siğiller bende kalıcı olacak galiba. Tedavi de olmuyorum vücut direncimi fırsat bilip iyice yerlesecekler vücuduma. Üstelik boğazımda hpv mi var da böyle oluyo diye korkmaya başladım. Moralim çok bozuksadece size sorabiliyorum
Özge bende o markayı gördüm daha dün baktım hatta yeri istanbulda sanırım bi arayıp icerigini sormak lazım.Sana bişey söyliyim mi bu propolia ekstrak aldım agzına damlatıyosun ben böyle bişey görmedim o kadar güclü ki kesinlikle al.Propolisi daha önce genital bölge tedavisinde damlatarak kullanılmıs sonuclar gayet iyi .Bi de agız için karanfil sarımsak kekik hepsi antiviral normal su yerine kekik su içebilirsin mesela suyun icine de karanfil atarsn.Ama propolis ekstrakt gercekten al agzımın icini yaktı resmen ben bçyle güclü oldugunu bilmiyodumArkadslar, naturallife diye bi sitede coriolus mantari ekstresi var?! Turkiyede, ozellikle didemcim senin ilgini cekmeye calisiyorum... sanki eczanede de satilan bi marka bu. Oyleyse yurtdışından getirtmeye gerek kalmaz...
Aşıyı ben orda yaptırmadım mecidiyeköyde onların yeri bana uzak kalıyo ondan dolayı ben eczaneden aldım aşımı yakınımdaki bi hastanede vurdurttum .Ama doktor bizde de var dedi fiyatını bilmiyorum .Ben eczaneden aldım evimin ordaki 300 tl gardasil tanıdık bi eczacı bulursanz daha uyguna gelir.Benim doktorumdaki aşının ücretini bilmiyorum param yok gibi bişey zaten ikinci dozunu paramı denkleştirip eczaneden alıp hemşireye vurdurtcam yine yakınımdaki bi yerden1 buçuk milyar aşı parası falan hariç di mi. İlk muayene ücreti ne kadar peki. Bi de bu hangi doktor
Canım kaşıntı olursa diye doktor madecassol vermişti bana yaraların iyileşiyo ondandır tatlı bi kasıntı olur normal.Gidebiliyosan denize git tuzlu suya gir cok faydasını görüsürsün .Madecassol krem anında kasıntıyı alıyoUnutma sen de bu hastalığı ömür boyu başkasına bulaştırabilirsin aynı şeyleri senin sebebinle başka biri yaşayabilir sevgiline karşı boyle düşünmemelisin... hepimiz bi yerlerden kaptık sonuçta o zaman hiç birimiz bir daha ilişki yaşamayalim. Çektiğin acılar çok kötü wvet ama kalıcı değil dua et canım dua et temiz bak yeni bi doktora git.
Lazerle yakyı caDoktorun adını yerini ayrıntılı söyler misin canım özel mesaj da atabilirsin
Lazerle yakıyo .mecidyeköy cevahirin ordaYakiyo dediğin lazer ile mi koter ile mi çok soru sordum ama :)
Uyuyamıyorum yakılan makatım kaşıntı acı sızı
canım Boğaz şişmesi onla alakalı değildir bak şimdi Boğaz çekiyorlar ilaçla geçmiyor ben bikaçkere oldum yere oturttu annem beni kendi arkamda beni boğar gibi eşarpla okuyarak cekti Boğaz'ımı bilen el olcak tabi boğazım kıpkırmızı kesti ama düzeldim sağlıklı görünmüyor ama ip gibi yapcak pamuklu Bi tülbent olsun çok rahatladım Cidde'n iğne gibi batıyordu yutkununca bana boğazım Bi dene derim Boğaz'ın çekilcek unutmadan biraz acır ama gecerKızlar hastanede yattım o kadar ilaç içtim gene boğazım şişti galiba vücut direncim çok çok düştü. Bu siğiller bende kalıcı olacak galiba. Tedavi de olmuyorum vücut direncimi fırsat bilip iyice yerlesecekler vücuduma. Üstelik boğazımda hpv mi var da böyle oluyo diye korkmaya başladım. Moralim çok bozuksadece size sorabiliyorum
Ankarada tuzlu bir Deniz bulursam girerim::)üremesine fayda sağlayan havuzlar çok burda girmeye hiç niyetim yokAma krem alcamCanım kaşıntı olursa diye doktor madecassol vermişti bana yaraların iyileşiyo ondandır tatlı bi kasıntı olur normal.Gidebiliyosan denize git tuzlu suya gir cok faydasını görüsürsün .Madecassol krem anında kasıntıyı alıyo
Yok havuz kesinlikle hiçbir zaman girilmemeli bence mikrop yuvası.Madecassol cidden kasıntıyı kesiyo rahatlatır seni de umarımAnkarada tuzlu bir Deniz bulursam girerim::)üremesine fayda sağlayan havuzlar çok burda girmeye hiç niyetim yokAma krem alcam
canım 2 ay geçti ben daha yeni yeni toparlanıyorum hepimiz aynı hissettik normal şuan kadın demek ki asitle iyice yakmıs orayı sürtünmemeye calıs ben yürüyüşümü bile degistirdim gece yatarken de orası hava alsın diye bacak arama yastık alarak yatıyorum otururken o kısmımın acık kalmasına dikkat ediyorum tabi bunları okurken ya yapamam edemem diyosun ama sonradan ufak tefek şeylerle aslında bunu yenebilicegini anlıyosun bak benim halamda da cıkmıstı gecen sene kadın yiye yiye 15 kilo aldı o iki haftada bir kriyoya gitti hatta bazen haftada bir doktoru sadece vitamin ve immuneks vermiş ona .6-7 ay böyle gitti o da uyuyamıyo aglıyodu sürekli kadın hastalıgı gecti iki ay sonra hamile kaldı ve dogurmak üzere onun da makatta cıktı vajinada cktı tip 16 da tasıyodu siğil yapan tipte vardı rahmin içinde hamilelikte siğili cıkmadı demek ki hastalıgı yenmiş .Normalde mesela diyo ki doktorlar yıllar sonra bi cıkarsa hamilelikte cıkar kadın iki ay sonrasnda hamile kaldı dogurucak suan yenmiş tamamiyle virüsü yani.Temizlenmiş.Kotere bi kere gitmiş galiba diger hepsi kriyo yemek icmek vitamin ve immuneks dısında özel bişey yapmamıs sadece kriyoBu arada kıçımın üstüne hala oturamıyorum kaç gün geçti sürtünmeden dolayı acıyor yanıklar iççamasırlarım çöpe gitti evde donsuz geziyorum...çıkınca napcam hangi doktora gitcem bilemedim araştırmayı bıraktım sadece tıkınıyorum meyvedir sebzedir inek gibi ot yiyorum sürekli diyebilirim..
Yok o ası olan herkeste oluyo hafif şişer orası sonradan benim beze gibi şişmişti ikinci dozu olcam daha yeni yeni inmiş asının oldufu yerBu arada 3 4 gün önce aşı oldugum (gardasil)yani sağ kolumda gece uyuşma oldu duyu kaybı hissettim kısa Bi süre korktum yine paronayak ben tabi...
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-541892.html Oku istersen nicki bademcracker arkadasın senin gibi ankarada podofilmle yakmıslarYok o ası olan herkeste oluyo hafif şişer orası sonradan benim beze gibi şişmişti ikinci dozu olcam daha yeni yeni inmiş asının oldufu yer
Çok sağol Can'ım benim biliyorum oraları çok faydalısın gerçekten haberin yok çok sevap alıyorsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-541892.html Oku istersen nicki bademcracker arkadasın senin gibi ankarada podofilmle yakmıslar
Aşıyı kaç ay aralıklarla vuruluyosun canımAşıyı ben orda yaptırmadım mecidiyeköyde onların yeri bana uzak kalıyo ondan dolayı ben eczaneden aldım aşımı yakınımdaki bi hastanede vurdurttum .Ama doktor bizde de var dedi fiyatını bilmiyorum .Ben eczaneden aldım evimin ordaki 300 tl gardasil tanıdık bi eczacı bulursanz daha uyguna gelir.Benim doktorumdaki aşının ücretini bilmiyorum param yok gibi bişey zaten ikinci dozunu paramı denkleştirip eczaneden alıp hemşireye vurdurtcam yine yakınımdaki bi yerden
İnternet sitesinde Şişli yazıyo mecidiyeköy Şişli aynı yer mi :) pek bilmiyorum daLazerle yakyı ca
Lazerle yakıyo .mecidyeköy cevahirin orda
O ne işe yarıyor ki. Çok etkili biseymus bende alerji falan yapar mı bu ara aşırı ilaç kullandım zaten üstelik tetanos asisi vuruldu m bi deHakan topalismailoglu doktorum.Canım sende bogazın için propolis ekstrakt al ben iki damla döktüm sabah agzıma bogazımı agzımı sadece iki üc damlayla uyusturdu cok etkili bu ya bilsem daha önceden alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?