Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Saglık bilimleri fakultesı cıkıslıym ondan makale falan cok arasıtıryodum önceden de

Tüy dökücü bazı kişilerde arttırmıs diye okudum ben aktardan hamam otu alıpta yapabilrsn krem gibi sürülüyo dökuü sonra

Tüy dökücü bazı kişilerde arttırmıs diye okudum ben aktardan hamam otu alıpta yapabilrsn krem gibi sürülüyo dökuü sonra
Eczaneye gittim çinko istedim bisürü çeşidi var neden istiyorsun dedi çinkoyu Bi ölçelim öyle bakalım çinkona dedi şarjı bitikmiş aletin eve geldim dolunca geri çıkıcam eczaneye eve yakın anlamadım pek Bişi çok soru soruyor...

Canım çinkonun yüksek emilirlikli pikolinar halini alıcaksın solgar zinc picolinate vericek sana .Çinkoyu her türlü alman lazım bence

Ya ben bağışıklık sistemim güçlümü zayıfmı Nasıl öğrenirim
Hastaneye gidiceksin tam kan tahlili yaptırıcaksın savascı hücrelerin için kırmızı kan hemotokrit lökosit nötrofik hemoglobin çinko seviyen b12 baktırsan yeter

C vitamini d vitamini folik asit mg k p fe Zn var içinde. Çinko kilogramda 14.81 mg varmış çok mu az
Canım işte benim aldıgım pekmezz hannüp mü neydi keciboynuzu şimdi size normal bi insanın alması gereken ve hpvnin tedavisinde önemli olan vitaminleri yazıyorum çinkoyu bilmiyorum sadece : Çinkonun yüksek emilirlikle picolinate versiyonu = 22 mg çinko /Folik asitin günlük alınması gereken 400 mikrogram / A vitamini bu da çok önemli siğil tedavisinde ve sivilce gibi deri hastalıklarında a vitamininin retinoid versiyonu kullanılır 5000 IU ye kadar alabilirsnz günlük/C vitamini için normalde 60 mg ama virütük rahatsızlıklar ve hasta oldugunuzda miktarı birkax kat yükseltebilirsiniz vücut kullanır fazlasını atar/B vitaminlerinden folik asit dısında B12 çok önemli kansızlıgınız varsa yüksek miktara kadar alabilrsnz /Demir önemli /Vitamin alırken arkasında yazan miktarlara dikkat edip buna göre kullanabilrsnz herhangi bi rahatszlık yoksa

Çinkomun miktarı onda cok az çinkoyu ayrıca al ama onun folik asit miktarı cok iyiydi ve tadı asırı lezzetli

http://m.aje.oxfordjournals.org/content/158/5/486.full 1993-2000 yılları arasında yapılan Hpvlye ilgili en geniş caplı Arastırma bunu okuyun hpv dna clearance diye bişey görüceksiniz altında bi grafik var hepinizin anlayabilecegi bi grafik tiplere göre virüs yükünün yıllar içinde nasıl azaldıgını gösteriyo bu tabloda olmayanların cogu virüsü 6 ay ve 1 yıl içinde atlatmış atlatamayanlar yani virüsün deri altında sessiz kaldıgında vücuttan nasıl silindigini gösteriyo neredeyse bütün inatcı tipler dahil 6 yılda tamamen yok oluyo sanırım

Diyo ki hpvye yakalanan 100 kişiden 23 ünde sadece 1.yılın sonunda hpv yükü hala mevcuttu.Yani ilk 1 yıl bagısıklık sistemimize yüklenip bu virüsü temizlememiz için çok önemli ilk bir yılda antikor seviyesi en yüksek düzeyde vücut hpv için ilk 1 yıl en güclü savası veriyor.Ondan dolayı vücudumuza bagısıklık sistmemize yardım etmemiz lazım.Herşeyden önce çıktıkca gidip hemen yaktırın yapılan calısmalar diyo ki siğil ne kadar orda kalırsa kökü o kadar genişliyo bundan dolayı cıkar cıkmaz lazer veya koterle yaktırın 1.AŞI olun antikorları arttırıyo vücutta virüse karşı 2.ÇİNKO -A vitamini-Folik Asit-C vit-B vitaminleri çok önemli -bi de selenyum virüs kapasitezini azaltıyo kısacası iyi bir MULTİVİTAMİN kansızlıgınız varsa kan tahlili yapın kan hapı kullanın ilk-İmmuneks kullanın ama immuneksteki beta glukanlar bagısıklıgı yükseltiyo ama immuneks yerine solgarın beta kompleksi beta glukan acısından daha zengin 3.Stresten uzak durun yeme içmenize dikkat edin (ev yogurdu veya probiyotik tozu alıp yogurdunuza ekleyebilirsiniz,folik asitten zengin yeşillikler kullanın, c vitamininden zengin limon portakal eksik etmeyin macun alın kendinize (hannüp keçiboynuzu özü ,lokman hekim zencefilli olabilir veya topix macun..) Bal+PROPOLİS+Arı poleni karısımı her gün 1 kaşık veya Çörek otu kendisi yiyemiyosanız yağı ,ekinezya cayı,mantarlar cok önemli,zencefil-zerdeçal bagısıklıgı güclendirir
4.Her wc sonrası batikonla tahriş etmeden veya bebe ıslak mendiliyle sürterek degil dokundurup bastırarak silin 5.Her gece elma sirkesini fısfıslı bi kutuya koyup sprey gibi sıkın vajina tarafındaysa mantar yapabilir fazlası pamukla silin 6.Asla nemli ıslak tutmayın direk fön makinasıyla kurulayın pamuklu ic camasır giyin dar tahris edici seyler yok jilet kesinlikle yasak en iyi yolu sigiller gecene kadar makasla kısaltmak

Ayrıca ND YAG LAZERLE epilasyon yapan bi yere gidin bu cihaz derinin cok altına indiği ve kökleri hedefledigi için inatcı siğillerin tedavisinde de kullanılıyo alexandr ve diyot sadece kılı hedeflerken bu en alta kadar iniyo ve indigi yerde siğilin beslendigi kan damarlarını bozup ölmesini saglıyo

Günaydın

poleni tek basınamı tüketeceğiz
Hayır daha güclü olması icin polen+arı sütü+bal+propolis karıştırıyosun her gün 1 yemek kaşığı alıyosun tahta kasıkla ve günes görmücel yerde saklaman lazım.Propolis al aktardan Polende al Arı sütü bira pahalı 25 gram al.Hepsini karıştır cam kavanozda etrafını folyoyla sar günes görmesin ben posetle sarıp dolap icinde saklıyorum bu karısımın icine çörek otu da katabilirsn

Nerden alcam yani bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…