Eczaneye gittim çinko istedim bisürü çeşidi var neden istiyorsun dedi çinkoyu Bi ölçelim öyle bakalım çinkona dedi şarjı bitikmiş aletin eve geldim dolunca geri çıkıcam eczaneye eve yakın anlamadım pek Bişi çok soru soruyor...Tüy dökücü bazı kişilerde arttırmıs diye okudum ben aktardan hamam otu alıpta yapabilrsn krem gibi sürülüyo dökuü sonra
Ya ben bağışıklık sistemim güçlümü zayıfmı Nasıl öğrenirimTüy dökücü bazı kişilerde arttırmıs diye okudum ben aktardan hamam otu alıpta yapabilrsn krem gibi sürülüyo dökuü sonra
Canım çinkonun yüksek emilirlikli pikolinar halini alıcaksın solgar zinc picolinate vericek sana .Çinkoyu her türlü alman lazım benceEczaneye gittim çinko istedim bisürü çeşidi var neden istiyorsun dedi çinkoyu Bi ölçelim öyle bakalım çinkona dedi şarjı bitikmiş aletin eve geldim dolunca geri çıkıcam eczaneye eve yakın anlamadım pek Bişi çok soru soruyor...
Hastaneye gidiceksin tam kan tahlili yaptırıcaksın savascı hücrelerin için kırmızı kan hemotokrit lökosit nötrofik hemoglobin çinko seviyen b12 baktırsan yeterYa ben bağışıklık sistemim güçlümü zayıfmı Nasıl öğrenirim
Canım işte benim aldıgım pekmezz hannüp mü neydi keciboynuzu şimdi size normal bi insanın alması gereken ve hpvnin tedavisinde önemli olan vitaminleri yazıyorum çinkoyu bilmiyorum sadece : Çinkonun yüksek emilirlikle picolinate versiyonu = 22 mg çinko /Folik asitin günlük alınması gereken 400 mikrogram / A vitamini bu da çok önemli siğil tedavisinde ve sivilce gibi deri hastalıklarında a vitamininin retinoid versiyonu kullanılır 5000 IU ye kadar alabilirsnz günlük/C vitamini için normalde 60 mg ama virütük rahatsızlıklar ve hasta oldugunuzda miktarı birkax kat yükseltebilirsiniz vücut kullanır fazlasını atar/B vitaminlerinden folik asit dısında B12 çok önemli kansızlıgınız varsa yüksek miktara kadar alabilrsnz /Demir önemli /Vitamin alırken arkasında yazan miktarlara dikkat edip buna göre kullanabilrsnz herhangi bi rahatszlık yoksaC vitamini d vitamini folik asit mg k p fe Zn var içinde. Çinko kilogramda 14.81 mg varmış çok mu az
GünaydınAyrıca ND YAG LAZERLE epilasyon yapan bi yere gidin bu cihaz derinin cok altına indiği ve kökleri hedefledigi için inatcı siğillerin tedavisinde de kullanılıyo alexandr ve diyot sadece kılı hedeflerken bu en alta kadar iniyo ve indigi yerde siğilin beslendigi kan damarlarını bozup ölmesini saglıyo
Günaydın http://www.devazen.biz/2014/12/sigillerden-kurtulma-yontemleri.html?m=1 buraya da bi göz atabilirsnzz[/QUOT
Hayır daha güclü olması icin polen+arı sütü+bal+propolis karıştırıyosun her gün 1 yemek kaşığı alıyosun tahta kasıkla ve günes görmücel yerde saklaman lazım.Propolis al aktardan Polende al Arı sütü bira pahalı 25 gram al.Hepsini karıştır cam kavanozda etrafını folyoyla sar günes görmesin ben posetle sarıp dolap icinde saklıyorum bu karısımın icine çörek otu da katabilirsnpoleni tek basınamı tüketeceğiz
Nerden alcam yani bunları?Hayır daha güclü olması icin polen+arı sütü+bal+propolis karıştırıyosun her gün 1 yemek kaşığı alıyosun tahta kasıkla ve günes görmücel yerde saklaman lazım.Propolis al aktardan Polende al Arı sütü bira pahalı 25 gram al.Hepsini karıştır cam kavanozda etrafını folyoyla sar günes görmesin ben posetle sarıp dolap icinde saklıyorum bu karısımın icine çörek otu da katabilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?