Aynen canım aynı yer.Metrobüste mecidiyeköy duragında in yürüyerek bi bes on dkya ordasn cevahirden dümdüz yürüyünce önüne ckıyoİnternet sitesinde Şişli yazıyo mecidiyeköy Şişli aynı yer mi :) pek bilmiyorum da
Canım alerjiksen arı poleni ve propolise dikkat et propolis arıların kovanın hijyenini saglamak icin kullandıgı antibakteritel ve antivirütik bi sıvıO ne işe yarıyor ki. Çok etkili biseymus bende alerji falan yapar mı bu ara aşırı ilaç kullandım zaten üstelik tetanos asisi vuruldu m bi de
Ayy ben öyle şeylerden çok korkarım annem de beceremez vallacanım Boğaz şişmesi onla alakalı değildir bak şimdi Boğaz çekiyorlar ilaçla geçmiyor ben bikaçkere oldum yere oturttu annem beni kendi arkamda beni boğar gibi eşarpla okuyarak cekti Boğaz'ımı bilen el olcak tabi boğazım kıpkırmızı kesti ama düzeldim sağlıklı görünmüyor ama ip gibi yapcak pamuklu Bi tülbent olsun çok rahatladım Cidde'n iğne gibi batıyordu yutkununca bana boğazım Bi dene derim Boğaz'ın çekilcek unutmadan biraz acır ama gecer
Kızlar bi atlatalım da baska bişey istemiyorumÇok sağol Can'ım benim biliyorum oraları çok faydalısın gerçekten haberin yok çok sevap alıyorsun
Anladım sorarım gene xaten olmazsa bizi arayabilirsiniz yazmış zatenAynen canım aynı yer.Metrobüste mecidiyeköy duragında in yürüyerek bi bes on dkya ordasn cevahirden dümdüz yürüyünce önüne ckıyo
Off işte ben çok korkuyorum herseyden. Arı polen çok tehlikeli evet alerjik bünye içinCanım alerjiksen arı poleni ve propolise dikkat et propolis arıların kovanın hijyenini saglamak icin kullandıgı antibakteritel ve antivirütik bi sıvı
Sağlıklı bi hayata kavuşmak istiyorum artıkKızlar bi atlatalım da baska bişey istemiyorum
Ben giderken aradm tekrar tarif etti yolu basit cevahirden dümdüz nişantası yönüne dogru yürüyosnnAnladım sorarım gene xaten olmazsa bizi arayabilirsiniz yazmış zaten
Ben gönderdiğin linkte Ankara Zekai tahir Burak hastanesi yazıyor pazartesi Oray'a muayene gitmeye karar verdim sabahtan yalnız bu makasla alıncak iş değil bu tüyler denedimYetişemiyorum yanıklarda yawastan iyileşmeye Durmuş gibi ama acıyor halen deri döküntüsü geçiriyorum tüyler demiştim ne jilet ne ağda yok öyle muayene olunmazki ben esmer oldugum için fazla çıkıyor napcezNasıl görülecek o kondilomlar...Kızlar bi atlatalım da baska bişey istemiyorum
Canım benimkileri görsen kendininkine kıl demezsinBen gönderdiğin linkte Ankara Zekai tahir Burak hastanesi yazıyor pazartesi Oray'a muayene gitmeye karar verdim sabahtan yalnız bu makasla alıncak iş değil bu tüyler denedimYetişemiyorum yanıklarda yawastan iyileşmeye Durmuş gibi ama acıyor halen deri döküntüsü geçiriyorum tüyler demiştim ne jilet ne ağda yok öyle muayene olunmazki ben esmer oldugum için fazla çıkıyor napcezNasıl görülecek o kondilomlar...
Şimdi baktım videoya aldım ışıklı Bi şekilde ve midem bulandı yakılan yerler perişan halde çok derin yakılmış kızarık ve sümüksü beyaz irin toplamışCanım benimkileri görsen kendininkine kıl demezsinvalla bildigin zor oldu ama makasla kısalttım gayette görüyolar sen iyice makasla kısalt ondan sonra gece odanda boy aynasından telefonunun lazer ısıgını acıp kontrol et cıkan var mı varsa nerde diye gittiginde doktora özellikle oralara bakmasnı söylersin siğili görmenin en iyi yolu karanlık bi ortamda lazer ısıkla o bölgeye bakamk aynadan sonra elinle kontrol et dusta eline gelen bi sivrilik var mı diye iyice kısaltırsan zaten gözükmez jilet aman diyim tedavi sürecini cok uzatıyo
O öyle olurr dogaldırrr bir ayın sonunda anca geçer bende lazerde bile ısıkla bakınca bi garipti şimdi daha anca geçmiş düşün .Mukoza derisi en hızlı yenilenen yerdir vücuttaŞimdi baktım videoya aldım ışıklı Bi şekilde ve midem bulandı yakılan yerler perişan halde çok derin yakılmış kızarık ve sümüksü beyaz irin toplamış
ben şimdi alcamKızlar bi de ÇİNKO larınızı aldınız mı ?????? Solgar -zinc picolinate (yüksek emilirlikli çinko) mutlaka ve mutlaka alın bana doktor direk bunu söyledi aşı kadar önemli tedavi için !!!Günde 1-2 tane ben 2 alıyorum .
Kullanıcı adı : Takıl lazerle yaktırıp çinko kullanmıs yıllar önce yazdıgı bu bir daha girmemiş
Operasyondan sonra, 1 ay ilişkiye girmedk. sonra kontrole gittik. bi prob çıkmadı. 1 yıl boyunca çinko takviyesi aldım. bir de o bölgeyi tahriş etcek çamaşır giymedim. pamuklu ve rahat şeyler giydim. dar kot pantolonlarla vedalaştım :) etek şalvar pamuklu tayt giydim:)
yaktırcak olan ark.lar varsa, lazeri tavsiye ederim. acısı az ve operasyondan sonra sıkıntı yaşamıorsunuz. gezin tozun o derece :)
dilerim herkes güzel atlatır bu dönemi. bir daha siğillerle karşılaşmamak dileğiyle :)
Didem sen çalişiyormusun aşkım?Canım ben sadece bi iki tane tekrarlayan okudum onun birinde ucuk cıkmıs ucukla birlikte sadece bir tane bişey cıkmıs doktoru emin olamamıs o bir tanesini yakmıs yine de bi daha cıkmadı demiş Emin degilmiş o sigil mi diye digerinin de hamileliginde ckmıs galiba.
Burda yıllarca süren hpvnin bütün dünyadaki ortak arastırmasını paylasmıstım sizlere oxford yapmıs 5.5 yıl sürmüş arastırma binlerce kişinin tek tek vücudundaki hpv yüklerine bakmıslar.Bunların bir bölümü genelde 6 ayla 1 yıl arasında virüs yükünü tamamyle atmıs.22 yaşın altı ve 35ti sanırım bu yaşın üstünde virüsün yükü daha fazla bulunmuş.Virüs yükünü atamayan geri kalanında istatistik yapmıslar buna göre:İlk 6 ayda neredeyse tamamına yakın atılıyo diger altı ayda yine büyük bölümü atılıyo geriye kalanları da her yıl yavas yavas düşüyo 5. Yılın sonunda sadece birkac tane kişide virüsün %7lik kısmı kalıyo (siğil deigl) deri altında 6 yılda o da tamamiyle gidiyo.Virüs yükünü ilk yıl en hızlı atan orta riskli tipler mesela tip45 gibi vs ya da sadece bir kez sigil yapan türlerin tamamı 1-2 senede tamamiyle virüs siliniyndan sonra hızlı atılan tipler 6-11 bunların cogu 6ay -1 yıl arası atılıyo atılmayanlarda da virüs yükünün cogu düşüyo sessiz evreye geciyo bu sessiz evreye gecenlerde de 5.seneye kadar her sene düşüş yaşanıyo 5.sene de virüs yükleri sadece %7 neredeyse yok denecek kadar az yani.Orta riskli tiplere göre düsük riskli tipleri bagısıklık zararsız olarak algıladıgı icin daha yavas görüyo orta riskte hem risk oldugu için bagısıklık daha iyi görüyo hem de riski cok düşük oldugu için bişey yapamadan bagısıklık yakalayıp siliyo direk.Yüksek risklilerde de sadece tip 16 daha inatcı ondanda ilk 6 ay-1 yıl icinde yük azalıyo daha sonraki yıllarda virüs yükü düşerek igdiyo ama digerlerinden daha yavs düşüyo.Tip18de biraz inatcı ama o da cok bişey yapamıyo bi 16 riskli.Siğil yapan türlerde bircok kişi 6 ay-1 yıl arasında atıyo atamayanlarda virüs sesssizleşip uyuyo ve en gec 6 seneye tamamiyle siliniyor
Weet in sungerli tuy dokucu kremi var kremi sürüp sungerle ovusturuyosun tahriş kanama minimal oluyo diğer yöntemlere göre dikkatlice yap en iyi yöntem o. Benim jiletle iki tane olan onlarca oldu bi saat içinde. Sakın jilet yapma sakin. Tüy dökücü beni artirmadi ama yaralarıni tahriş edebilir sürunce aciyabilir. AVM lerden falan dermokozmetik bi markanın tuy dokucusunu alıp weet in sungeriyle kullanabilirsin. Ama weet de yakmazsa kullanabilirsin benim sadece klitoris bölgesini azıcık yaktı onun dışında bişey hissetmedim bi sürü siğilim Var ama yaram yokBen gönderdiğin linkte Ankara Zekai tahir Burak hastanesi yazıyor pazartesi Oray'a muayene gitmeye karar verdim sabahtan yalnız bu makasla alıncak iş değil bu tüyler denedimYetişemiyorum yanıklarda yawastan iyileşmeye Durmuş gibi ama acıyor halen deri döküntüsü geçiriyorum tüyler demiştim ne jilet ne ağda yok öyle muayene olunmazki ben esmer oldugum için fazla çıkıyor napcezNasıl görülecek o kondilomlar...
Ben ögrenciydim yeni mezun oldum işssizim suanDidem sen çalişiyormusun aşkım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?