Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım ecZaneden de alabilirsn apitera arı sütü ve propolisi ama sana tavsiyem hazır karısım yerine kendin alıp karıstır yalnız arı sütü ve propolisi güvenilir yerden al bal içinde balparmagınkisini kullanabilirsn çam balı

http://www.beslenmedestegi.com/hastaliklar/bagisiklik-sistemini-guclendiren-ilaclar Bundan yıllar önce hpv sabah aksam saglık ocaklarında interferon ignesi vurularak hemen yok ediliyomus interferon vücudumuzda virüse karsı savasan yapılar interferon ignesiyle ki suan interferon hepatit hastalarında da kullanılıyo ülkemizde interferon ignesi vuruluyosun dısarıdan gelen el interferonlarla vücudun interferon yani savaşcı sayısı bi anda yükseliyo bu igneden sonra dogal olarak bagısıklıgın kendisi virüsü öldürmüş oluyo sonra tabi tüccar saglık hizmetleri bunu hpvde kaldırdı :) Bu linktede hangi besinlerin interferon yani savaşcı hücreleriniZi yükselttigini yazıyo beta glukan mesela ki beta glukan maya ve mantarlardan elde edilir son calısmalarda da zaten hpv ilacı için coriolus mrl mantar ekstrak ve reishi ahcc gibi ekstrakların mantar zehirlerinin antiviral olarak direk hpvyi yok ettigi görülmüş jinekoloji kongrelerinde mantar zehrinden yapılan ilac 4. Yılında bişey ilac olarak cıkması için 5 yılı tamamlaması gerekiyo önümüzdeki yıl veya ondan sonraki yıl bu ilacın cıkması bekleniyor.Koriolus mrl zaten suanda bütün avrupa ülkelerde satısa cıktı kapı komsularımızda da mevcut ben getirticektim henüz tekrar etmedigi için vazgectim 3 aylık getirtcektim koriolus mrlyi 25 euro demişlerdi türkiyede yok distrubutorü

Bugün doktor kontrolüne gittim. Geçen hafta yaktırmıştım bu hafta içerisinde tekrar ettiğinin düşünerek panikledim. Didem bende senin gibi beyaz bölgeleri siğil sandım. O kadar geniş bir alanda beyaz bir tabaka vardı ki gördüğümde kriz geçirektim nasıl bu kadar yayılmış olabilir yaktırdığıma rağmen dedim. Sabah gitmeden önce kontrol ederken o beyaz kabul bi anda soyuldu altından normal pembe derim çıktı. Bi kaç tane ufaklık vardı hafta içerisinde yakılmayan bölgede sabah da baktığımda o da gitmişti. Doktor bişey kalmamış gayet normal dedi. Doktorum podofilin yazdı eğer küçük küçük çıkarsa bununla yak dedi. Ayrıca yeşil çayı al demle çay kompresi gibi genital bölgene kompres yap dedi. Kukumun seyir defteri bu şekilde kızlar :)

Canımm süpeer bugün benim paylastıgım sitede de yeşilçay kompresi yapın diyodu sirke bence siğil yokken cok etkili siğil varken sirkeye güvenemem kökünü degil ucunu düşürüyo diye ama siğil yokken o deriyi yavas yavas soydugu için bagısıklıgı hep orda tamir yapmaya zorluyo bence benimde o beyaz kabuk döküldü doktorun cok iyi demiş %25lik padofilm+Teinture de benzoique karısımı cok etkili tentür siğile yapısıyo padofilmde dnasının cogalmasını engelliyo

Benim makattaki yakılan yerler asitle Eti içi oyulmuş gibi derin derin koca koca içi besöyle söyleyim
sen yaktıralı ne kadar oldu?ve ne ile yaktırdın...

Hazır karışım vardı 40 tl dedi almadım ayrı ayrı daha mantıklı ama daha maliyetli

Hazır karışım vardı 40 tl dedi almadım ayrı ayrı daha mantıklı ama daha maliyetli
Aynen canım ama hazır karısımda balı bol koyup digerlerini az koyuyolar.Arı sütünün en pahalı olması lazım Beni bildigimm arı sütü cok zor bulunuyo ben köyden aldım böyle mini minnacık bembeyaz arı cenini gibi kücük bişey her minik şişesi on tlydi.Arı poleni 20-30lira ,Propolisi de ben kücük şişe 35e aldmm

propolis çok pahalı::)söyleyim aldım bakalı marı sürü ona göre daha ıucuz:::)
O izler gecicek izleri hiiiic dert etme orada iz bile kalsa onun icinde estetik lazer uygulamaları bissürü krem var cözümü çoook basit hiç düşünme estetik merkezlerinde iki dkda hallediyolar tedaviye devamm :)

Çinkoyu alamadım daha Onuda pazartesi alcam didem..doktora gitmeye korkuyorum şimdi pazartesi günü kan testi filan yaptırmadım..ben patolojiden negatif smear gözüktüğü için yeterlimi bilmiyorum bu kadar tedavim siğilim tekrar çıkarsa gidim yada pazartesi gitsemmi yaralarım çok kötü yanıklarım daha iyileşmedi kimseye el sürdüremem o kadar kötü yanıklar var çok derin iz kalcak korkusuda var sonuçta asitle yakıldı ben seni yazdıklarınla kendime tedavi uygulamaya çalişiyorum ve hala oturamıyorum rahat kıcımın üstüne etekle geziyorum iç çamaşırı yok çünkü sürtünmeden dolayı acı ve sızı devam bepanthol pek kullanmıyorum dün sürdüm az acıdığı için tuvalet ihtiyacımı gördükten sonra peçeteye ıslatıp tampon şeklinde siliyorum traş yok tüyler duruyor:)su değdiremiyorum 2 gün once yıkandım oramı yıkayamıyorum ara ara siliyorum korkudan...nemli kalıyor oyle Nasıl yapıyorum iyiyim kötümü ama çinkoyu mutlaka alcam pazartesi ölçtürüp eczaneden..

A bide keçiboynuzu tozu aldım çünkü keçiboynuzu mevsimi değilmiş bunu Nasıl kullancam bilemedim

Ve ve derin derin kaşıntılarım var...içime Bi korku girdi acaba tekrarmı çıkıyor bu kaşıntılar hayra alamet değil çok pişmanım laserle yaktırmadığım için

Sakinnn e tabi nemli olucak daha ordan irin akıyodur akıntın vardır bende lazerle makatım yakıldı ve vajinaya da üc dört tane sıcramıstı sadece akıntım günlerce devam etti kasıgım şişti iltihaptan geçti sonra makattaki yara olmayan yerlere sirke sık hafif yaraların iyileştikten sonra yaktır bu asit seni mahvedicek ilk koterle yakıp kücük cıkanları asitle yaksaydı keske dicem ama bak böylesi belki daha iyidir iyice asitle yakmıs cünkü kökünü kasıntıdan korkma yaraların iyileşiyodur doktor bana demişti ki lazer olmasına ragmen bi iki hafta sonra cok tatlı bi kaşıntın olucak korkma yaralarının iyileştigini gösterir kasınırsa madecassol sür kasıntıyı alır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…