Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sürtme işte bacagın acık yat hava alsın su değdirme ıslak bebe mendili veya batikonla tamponla sonra her ıslak gibi hissettiginde fön makinasının soguk kısmıyla kurut makatında görüdügün iki nokta siğil degil büyük ihtimal eger oldugunı düşünüyosan eminsen spreyle sürekli üstüne sirke sık durulama

Sen biraz sakinleş bırak kendini bi yaraların iyileşmeden zaten kimse müdahale edemez doktor iyileşsin öyle gel der sana makatını takip et giriştekiler büyük ihtimalle degil üstüne sirke sık sürekli bi bekle

Sana şöyle söyleyim ilk asitle yakıldıgında varya ben elma sirkesiyle oralarımı pansuman ettim dahada çoğaldı sirke sadece vajen pH değerini dengeliyor kaşıntıyı engelliyor galiba ama bu yaralardan enfeksiyon yapabilei sirke sadece mantara iyi geliyor sıktır mantar için tavsiye ediyordu...

Acil yazın kızlar ben bunalrı hangi ölçüde karıstırcam hepsini dökeyimmi bal kavonozunun içine

Polen yarısını kullandım propoliside yarısını döktüm küçük şişede arı sütünün hepsini kullandım bal kavanozunun içinde hepsini karıstırdım:)umarım iyi gelir günde bir yemek kaşığı galiba şimdiden bir kaşık aldım

Canım benim vajen killarim 3-4mm olunca bile ne kadar temiz baksam da kasinti yapıyo bence seninki de onla alakalı biseu olabilir bence tüylerini tuy dokucu ile al 1 defalik bi bak bakalim

Benim bi kaç sene önce ayagimin altından devamli siğil cikiyodu hatta bi defa ameliyat oldum çok büyüktü çok ağrıyodu aldirdim o zaman. Sonra başka yerlerden gene çıktı ben de evden çıkarken pamuğa sirke döküp oraya yapistiruyodum aksama kadar kaliyodu orda. Bi kaç gün sonra kolonya döküp cimbizla tırnak makasiyla içini temizledim onların bir daha da çok şükür ayagimin altından çıkmadı. Sirkenin kesinlikle antiviral etkisi var ve aşırı kullanilmadiginda sağlıklı deriye zarar vermiyo ya da geçici bi beyazlık kuruluk yapıyo

Canım benim vajen killarim 3-4mm olunca bile ne kadar temiz baksam da kasinti yapıyo bence seninki de onla alakalı biseu olabilir bence tüylerini tuy dokucu ile al 1 defalik bi bak bakalim
Ben makat kıllarımı hiç almam normalde hayatta zaten bizim ailede genetik kıl dönmesi muabbeti çok var korktuğum için hep onlar Ağdayla alıyordu jilet saten sürülmez Oray çoğalır laserden ifreti geldi neyse işte yani anlatmak istediğim kaşıntı onceden olmazdı tüylerimden makatımda şimdi kaşınıyorya inş siğil değildir ama gözüme çarptı iki tane anlaşılan makatımdan çekeceğim var benim inş çıkmaz bida dua edicem çünkü bu yanık acıları katlanılacak gibi değil

Ben alerjik olduğum için dediğin kürü yapmıyorum şu an tek online benim burda galiba ama yardimci olamicam bu konuda bilgim yok :/

Onlar henüz yaradir hemen siğil diye sartlanma hemoroidinde varmış zaten

Benimde aynı elimde çıkıyordu ben büyümeden sürekli kemiriyordum bilmeden etmeden meğer virüsten oluyormuş bende bide tırnak yeme alışkanlığı tabi mideye indirmeden el tırnağı ayak değil çok şükür koku hastalığı var Saç koklama yemek kokusu gibi değişik şeyler mevcut ama bunu insan içinde yapmıyorum kendimle yalnız kaldıgımda çok sık değil tabi çocukluktan beri kimse bilmez yadırgamaz bu durumumu bilmiyorum iğrenç kokular çok iğrenç değil bana haz veriyor:::)ama sağlığım yerindeydi hep taki bu siğiller çıkana kadar beni görseler demezler bu kız manyak ne ka asil ne ka asil

Onlar henüz yaradir hemen siğil diye sartlanma hemoroidinde varmış zaten
Hemoroidim zaten Bi dehşet siğil çıkana kadar ben onları kontrol altına almıştım hiç doktora gitmedim hemoroidden kendim kendimi tedavi ettim önce çünkü çevremde hemoroid olmuşlar tedavi için lasere gidenler çok çok kanamam oldu Basır memesi çıktı Kocaman dert etmedim ama çok acılar çektim en son yemekten kesildim patlıcan biber domates zehirliyor resmen beni hayatta patlıcan yemem öldürseler düzeldim yani su değdirmeden tuvalet ihtiyacım sonrası tampon şeklinde peçeteye silerek yılları devirdik hemoroidimle:::)

Sigaram yok ama felaket alkol içiyorum Onuda bıraktım siğil yüzünden çünkü alkol bagırsakta kurt üretiyor besliyor sonra gece makatta geziyor yawruluyor sinir oluyorum onun içinde doktora gitmedim acıkcası baya içim dışım iğrenç tabaka

Doğrudur benim doktorum bana mantar olduğumda kaşıntı akıntı olduğumda bibuçuk litre satın alma suyun içine iki kaşık sirke koy çalkala ve vajeninin içini dışını yıka ve tuvalet çıkısı onla temizle demişti gerçi ben ilk yaktırdıgımda cinsel ilişki yasadım prezervatifsiz bikaçkere sirkeden değilde belki ilişkiden tekrarladı siğil umarım öyledir çünkü şuan Ada'mın gidiceni bilsem işim olmaz bugün bana diyor zaten sen benim Hakkı'mı ödeyemezsin aktara Onuda götürdümde:)onada vermedim istedi tehlikeli bir karışım çünkü

Kötü rüyalar görme korkusuyla uyuyamıyorum psikolojimde bozuk galiba Ankara'da bu saatte iyi yağmur yağıyor hava iyi gürlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…