Uyu lütfennnn hadiiiiiKötü rüyalar görme korkusuyla uyuyamıyorum psikolojimde bozuk galiba Ankara'da bu saatte iyi yağmur yağıyor hava iyi gürlüyor
Canım Medicalart 'a git Ankarada da şubesi var burda da yeşilköyde var Atilla Kaya burdakinin sahibi o da cok iyi bi doktor makat hastalıklarında uzman .Medicalartın ortagı.Ankaradaki şubesine git ben ona da gitmiştim istanbuldaki subesine nezih bi yerdeydi burda dedim kesin pahalıdır bittik meger sigorta anlasmaları varmıs muayene ücreti 12 tl aldı sadece beş kişilik ekibiyşe bakmıstı :) Sitelerinde siğil fiyatları yazıyo Ankara subesine git sitelerinde 2016 fiyatları için 1-1,5 yıllık paket alıyosun 6 kere gitme hakkın var 1 yıl boyunca radyofrekans lazerle yakıyolar fiyatı da cok iyi bi bak derim ankaradakineUyu lütfennnn hadiiiii
Laserle yapıyorlarmıs evet banada yakın ama bu geçmiş yazılarda yağ lazeri olmasına dikkat etmemiz gerektiği konuşumu geçmişti radyofrekans farklı. GalibaBi de o fiyatında yarısı sigortan gösteriliyo sanırım sgk bagkur vs anlasması olan tek özel yer
Canım yok öyle düşünme .Ben epilasyon cihazları arasında tercih yapılacaksa nd yag lazeri tercih edin anlamında dedim yoksa nd yag lazerin dısında radyofrekans lazer,Co2 lazer gibi lazer cihazları (ki bunlar epilasyon için degil sadece lazer kırısıklık gibi derin yerlere inmek için özel cihazlar) nd yag lazerin cook daha derinine iniyo nd yag lazer 1064 nmye kadar iniyo ama co2 lazer mesela 10.000 nö derinin altına ışın gönderiyoLaserle yapıyorlarmıs evet banada yakın ama bu geçmiş yazılarda yağ lazeri olmasına dikkat etmemiz gerektiği konuşumu geçmişti radyofrekans farklı. Galiba
Laser konusunda çok bilgisin ben sana başka biş isorcam acaba gördüğün bildiğin varsa bende eski sevgilimin ismini omzuma dövme yaptırdım kapatmak içinse o an aceleyle üstüne yaprak yaptırdım Zaman'la o dövme altındaki kabarık ismi cıkarttı yani okunuyor isim dövme altında ki dövme kabarık cıkmıs ben lasere gidemedim çünkü yandığını duydum yakıyormuş doğrumu?Lazer epilasyona gidicekseniz ND yag lazere gidin ya da durumunuz siğil tedavisine yetmiyosa en kötü nd yag lazerle epilasyon yapam bi yere gidebilrisiniz.Nd yag lazer bir çok yerde derinin cok altına indigi için terkedilmiş bi yöntem epilasyonda .Ama inatcı siğiller icin derinin altına insiginden tedavixe kullanılıyo.Epilasyon cihazları arasında sadece nd yag lazer aynı zamanda siğil tedavisi içinde kullanılıyor.Onun dısında sadece siğil ve derin kırısıklık tedavi için kullanılan cihazlar sadece tedaviye özel asla epilasyonda kullanılmaz co2 fraksiyonel lazer erbium gibi bunlar derinin cook ama coook altına iniyo nd yag lazerin on katı kadar alta iniyo
Aman hepimizin bi takım takıntılar var işte :/Benimde aynı elimde çıkıyordu ben büyümeden sürekli kemiriyordum bilmeden etmeden meğer virüsten oluyormuş bende bide tırnak yeme alışkanlığı tabi mideye indirmeden el tırnağı ayak değil çok şükür koku hastalığı var Saç koklama yemek kokusu gibi değişik şeyler mevcut ama bunu insan içinde yapmıyorum kendimle yalnız kaldıgımda çok sık değil tabi çocukluktan beri kimse bilmez yadırgamaz bu durumumu bilmiyorum iğrenç kokular çok iğrenç değil bana haz veriyor:::)ama sağlığım yerindeydi hep taki bu siğiller çıkana kadar beni görseler demezler bu kız manyak ne ka asil ne ka asil
İlk ogrenenler koşarak geliyo alisinca ya da geçince bi daha ugrasmiyolar muhtemelen :) ya da hpv için başka forum siteleri Var onları da kullaniyo olabilirlerYa
zaten burda Bi Didem bide sen varsın arada popuca cıkıyor başka kimse yok sanırım
Canım bence iyi doktorlar bulup gitmelisin önemli bi hastalık benceHemoroidim zaten Bi dehşet siğil çıkana kadar ben onları kontrol altına almıştım hiç doktora gitmedim hemoroidden kendim kendimi tedavi ettim önce çünkü çevremde hemoroid olmuşlar tedavi için lasere gidenler çok çok kanamam oldu Basır memesi çıktı Kocaman dert etmedim ama çok acılar çektim en son yemekten kesildim patlıcan biber domates zehirliyor resmen beni hayatta patlıcan yemem öldürseler düzeldim yani su değdirmeden tuvalet ihtiyacım sonrası tampon şeklinde peçeteye silerek yılları devirdik hemoroidimle:::)
Didem kurt için bişey demişti sanki ama tam hatırlamıyorum yukarda yazıyo olabilirSigaram yok ama felaket alkol içiyorum Onuda bıraktım siğil yüzünden çünkü alkol bagırsakta kurt üretiyor besliyor sonra gece makatta geziyor yawruluyor sinir oluyorum onun içinde doktora gitmedim acıkcası baya içim dışım iğrenç tabaka
İlişkinizi tam çözemedim ben nedense bi garip :/Doğrudur benim doktorum bana mantar olduğumda kaşıntı akıntı olduğumda bibuçuk litre satın alma suyun içine iki kaşık sirke koy çalkala ve vajeninin içini dışını yıka ve tuvalet çıkısı onla temizle demişti gerçi ben ilk yaktırdıgımda cinsel ilişki yasadım prezervatifsiz bikaçkere sirkeden değilde belki ilişkiden tekrarladı siğil umarım öyledir çünkü şuan Ada'mın gidiceni bilsem işim olmaz bugün bana diyor zaten sen benim Hakkı'mı ödeyemezsin aktara Onuda götürdümde:)onada vermedim istedi tehlikeli bir karışım çünkü
Canım bence iyi doktorlar bulup gitmelisin önemli bi hastalık bence[/QUOT doğru diyorsun gitmem lazım ama Nebilim tam tedavisi yok bu hemoroidin..bildiğim kadarıyla aynı yakma filan o değilde şimdi tuvalete gittim cıktım yanıklarım acıyor çok kötü sızlama şimdi aynayla baktım ve çok kötü koku var ya leş gibi ölü balık köpek leşi gibi vajende hala mantar akıntımı varki ondanmı oluyor acaba ama makattan geliyor olabilirmi çok değişik kokular alıyorum
Ben şimdi banyo yaptım kuruttum yakılan yer hariç pişmiş kıçımın içi ya kızarmış heryerim ben İstanbul'da olsaydım Didem'in gittiği yere giderdim çok pişmanım gittiğim doktordan bence Oray'a gitŞuMedicalarti ben de merak ettim şimdi ama Didem in gittiği doktorda aklım kalacak ona gidersem. Zaten 2 -3 ay daha gidemicem gibi tedaviye ama :/
Ya işte kavga döğüş geçiyor günümüz biz aynı evde yasıyoruz ben bazen almıyorum eve dükkanda yatıyor annesine gidiyor pek kalmaz gerçi benle evde biz hep ya dükkanda ya dışarda oluyoruz çünkü ben yemek yapmayı bilmiyorum Ada'm evde durup napsın sıkılıyorsun yani baka baka yüzüne:)daral geliyor dışarda dükkanda yiyorus sevgi var ama Ada'm değişik ben napim işkolik biraz eskiden daha iyiydik şimdi bilemiyorum hastayım kavga döğüşüde genelde ben çıkarıyorum oda kapıyı çarpıp gidiyor yada kovuyorum benim biraz kafada var galibaİlişkinizi tam çözemedim ben nedense bi garip :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?