Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sen yaktıralı ne kadar oldu?ve ne ile yaktırdın...[/QUOTE]

Canım sen ne yaptın ya. Biraz sakinleşmelisin tabi ki hepimiz endişeliyiz ama bu kadar paniğe bu kadar korkuya gerek yok. Bir güzelgünlere bir de sana bu paniğinizden dolayı çok kızıyorum. Biraz rahatlamalısınız. Ben 3-4 aydır kendi imkanlarımla yoketmeye çalışıyordum yaktırma işleminden korktuğum için ama baktım olmuyor gittim yaktırdım geçen hafta. Yani hala riskli bölgedeyim her an tekrarlayabilir ama artık çıkarsa da yaktırırım aman ya modundayım çünkü korku ve panik sadece siğillerinizi arttıracak. Burada 1286 sayfa yazı yazılmış ben oturdum hepsini en baştan okudum. İnanın ki rahatlatıyo çünkü insanlar atlattığını yazmış atlatmak için neler yaptığını yapmış. Bizde atlatıcaz ömürlük değil ya bu bizde bi süre sonra çekip gidecek. Bak ne kadar şanslısın erkek arkadaşın yanında. Bendekileri ilk farkettiğimde erkek arkadaşım vardı o farketmesin anlamasın diye göbeğim çatladı resmen çünkü ondan kapmamıştım zaten sonra da ayrıldık.

Daha çok başındasın bu durumun şimdiden kendini bu kadar yorarsan daha sonrası için enerjin kalmayacak. Çünkü o siğiller puf diye kaybolmayacak. Öncelikle şu yaralarının geçmesi için kendine biraz zaman tanı. Bırak yenisi de çıkarsa çıksın yapacak bişey yok. Gidip iyi bir doktor bul. Didem in gittiği doktor neva çok iyi benim de internette yaptığım araştırmalara göre. Bana semt olarak uzak olduğu için gidemedim oraya ama yenilerse falan ona da gitmeyi düşünüyorum.Yaraların geçince gider yaktırırsın. Bak didem lazer ile yaktırmış ben koterizasyon ile yaktırdım. Bakarsın hangisi uygun olursa sana en azından kendine bi yol belirlersin. Bağışıklık için de almışsın malzemelerini, ilaçlarını onları kullan bakalım. Kaşıntıların da muhtemelen siğilden kaynaklanıyor. Çünkü bende artık kaşıntıdan nerede çıkıp çıkmayacağını anlayabilecek duruma gelmiştim ama bazen boş boş kaşıntı da oluyo o yüzden çıkar mı çıkmaz mı bilemezsin. Bana doktorum artık en son ya sen bu kadar takarsan çıkacağı yoksa bile kendi kendine çıkartacasın şunları bırak artık şu vajinanı gözetlemeyi dedi. O yüzden biraz sakinlik kızlar. Bak uyuyamamışsın çok üzülüyorum böyle yazıları görünce kendine yapma bunu. Sirkeyi de yaraların geçince kullan mutlaka ben çoğu atağı sirke sayesinde önledim. Ama tabi herkeste aynı etkiyi yapmaz belki. Ay çok uzun yazdım sadece önce olanları bi yok edelim bi daha tekrarlarsa panikleriz hep birlikte :)

Uyu lütfennnn hadiiiii
Canım Medicalart 'a git Ankarada da şubesi var burda da yeşilköyde var Atilla Kaya burdakinin sahibi o da cok iyi bi doktor makat hastalıklarında uzman .Medicalartın ortagı.Ankaradaki şubesine git ben ona da gitmiştim istanbuldaki subesine nezih bi yerdeydi burda dedim kesin pahalıdır bittik meger sigorta anlasmaları varmıs muayene ücreti 12 tl aldı sadece beş kişilik ekibiyşe bakmıstı :) Sitelerinde siğil fiyatları yazıyo Ankara subesine git sitelerinde 2016 fiyatları için 1-1,5 yıllık paket alıyosun 6 kere gitme hakkın var 1 yıl boyunca radyofrekans lazerle yakıyolar fiyatı da cok iyi bi bak derim ankaradakine

1 yıllık siğil paketi fiyatı 1,5 milyar 6 kere gitme hakkın var bu arada öyle yazmıslar

Bi de o fiyatında yarısı sigortan gösteriliyo sanırım sgk bagkur vs anlasması olan tek özel yer

Bi de o fiyatında yarısı sigortan gösteriliyo sanırım sgk bagkur vs anlasması olan tek özel yer
Laserle yapıyorlarmıs evet banada yakın ama bu geçmiş yazılarda yağ lazeri olmasına dikkat etmemiz gerektiği konuşumu geçmişti radyofrekans farklı. Galiba

Laserle yapıyorlarmıs evet banada yakın ama bu geçmiş yazılarda yağ lazeri olmasına dikkat etmemiz gerektiği konuşumu geçmişti radyofrekans farklı. Galiba
Canım yok öyle düşünme .Ben epilasyon cihazları arasında tercih yapılacaksa nd yag lazeri tercih edin anlamında dedim yoksa nd yag lazerin dısında radyofrekans lazer,Co2 lazer gibi lazer cihazları (ki bunlar epilasyon için degil sadece lazer kırısıklık gibi derin yerlere inmek için özel cihazlar) nd yag lazerin cook daha derinine iniyo nd yag lazer 1064 nmye kadar iniyo ama co2 lazer mesela 10.000 nö derinin altına ışın gönderiyo

Lazer epilasyona gidicekseniz ND yag lazere gidin ya da durumunuz siğil tedavisine yetmiyosa en kötü nd yag lazerle epilasyon yapam bi yere gidebilrisiniz.Nd yag lazer bir çok yerde derinin cok altına indigi için terkedilmiş bi yöntem epilasyonda .Ama inatcı siğiller icin derinin altına insiginden tedavixe kullanılıyo.Epilasyon cihazları arasında sadece nd yag lazer aynı zamanda siğil tedavisi içinde kullanılıyor.Onun dısında sadece siğil ve derin kırısıklık tedavi için kullanılan cihazlar sadece tedaviye özel asla epilasyonda kullanılmaz co2 fraksiyonel lazer erbium gibi bunlar derinin cook ama coook altına iniyo nd yag lazerin on katı kadar alta iniyo

Laser konusunda çok bilgisin ben sana başka biş isorcam acaba gördüğün bildiğin varsa bende eski sevgilimin ismini omzuma dövme yaptırdım kapatmak içinse o an aceleyle üstüne yaprak yaptırdım Zaman'la o dövme altındaki kabarık ismi cıkarttı yani okunuyor isim dövme altında ki dövme kabarık cıkmıs ben lasere gidemedim çünkü yandığını duydum yakıyormuş doğrumu?

Aman hepimizin bi takım takıntılar var işte :/

Canım bence iyi doktorlar bulup gitmelisin önemli bi hastalık bence

Didem kurt için bişey demişti sanki ama tam hatırlamıyorum yukarda yazıyo olabilir

İlişkinizi tam çözemedim ben nedense bi garip :/

ŞuMedicalarti ben de merak ettim şimdi ama Didem in gittiği doktorda aklım kalacak ona gidersem. Zaten 2 -3 ay daha gidemicem gibi tedaviye ama :/

ŞuMedicalarti ben de merak ettim şimdi ama Didem in gittiği doktorda aklım kalacak ona gidersem. Zaten 2 -3 ay daha gidemicem gibi tedaviye ama :/
Ben şimdi banyo yaptım kuruttum yakılan yer hariç pişmiş kıçımın içi ya kızarmış heryerim ben İstanbul'da olsaydım Didem'in gittiği yere giderdim çok pişmanım gittiğim doktordan bence Oray'a git

İlişkinizi tam çözemedim ben nedense bi garip :/
Ya işte kavga döğüş geçiyor günümüz biz aynı evde yasıyoruz ben bazen almıyorum eve dükkanda yatıyor annesine gidiyor pek kalmaz gerçi benle evde biz hep ya dükkanda ya dışarda oluyoruz çünkü ben yemek yapmayı bilmiyorum Ada'm evde durup napsın sıkılıyorsun yani baka baka yüzüne:)daral geliyor dışarda dükkanda yiyorus sevgi var ama Ada'm değişik ben napim işkolik biraz eskiden daha iyiydik şimdi bilemiyorum hastayım kavga döğüşüde genelde ben çıkarıyorum oda kapıyı çarpıp gidiyor yada kovuyorum benim biraz kafada var galibaama bana sen bakarsan yap seviyorum diyor seni yolda bulmadım der ben bak hastayım diyorum sonra sen geçirdin diyorum falan falan :)ben onu gizli seviyorum söylemiyorum ona erkek milleti kaçar kaçanda kovalanır hesabı

Sabahları o işe gidiyor ben anneme gidiyorum sonra öğlen dükkana ordan kendi evimize öyle geçiyor ben yalnıs evde kalamıyorum bana geliyorlar hiç biş iyiyemiyorum yalnız temizliğe bile ablam geliyor yardım ediyor ben biraz tembelim galibahergün böyle olmuyor tabi ben avmlerde geziyorum orda burda :) çalişmamı istemiyor ben istiyorum ama o istemiyor

Bu Ada'm benim bütün özgürlüğümü kısıtladı bana çalişmıcaksan aynı eve çıkalım dedi bende tedirgin oldum ama eşya aldı ev tuttu siteden özellikle korkmayım diye arabamıda aldı hiç bişeyimi eksik etmez kredi ödüyor üstüne gitmiyorum zaten bana çok harcama yaptı bende var zaten üstüne gitmiyorum pek işide bıraktım yani işin sonu nereye varır allah bilür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…