Bu arada benim hemoroidim demiştim lazerle o da yakıldı sanırım 4 parcaya ayrılmıstı ilk sonra bi cıkıntı olusmustu siğil sanmıstım hatta onu o da geçti ben bı hafta aşımı olucam bu arada sizde olun lütfen Ve kızlar tekrar hatırlatıyorum şu ÇİNKO ve kendinize doğru düzgün bi multivitamin alın ben şuan Solgar VM 75 multivitamin kullanıyorum ödül almış bu içinde bütün vitaminler mineraller mevcut.Ama Çinkoyu tekrar ve tekrar hatırlatıcam size çook önemli çünkü çinko olmadan vücudunuz savaşamıyo ve çinkonun en iyi emilen yami vücutta en iyi kullanılan versiyonu çinko picolinate bu da Solgar-Zinc Picolinate da çinko hapında mevcut lütfen çinko hapınızı alın eczaneden reçete vs hiçbişey gerekmiyo gidin ve alın!! Her gün 1-2 tane çinko 1 yıl boyunca düzenli kullanmanız lazım !!!! Ve macun alın dogru düzgün bal+polen+arı sütü+propolis karısımınızın içine çörek otu da ekleyebilirsiniz.Ben burda da yazmıştım Hünnap vitmainli keçiboynuzu pekmezi aldım eczaneden,Lokman hekimin zencefilli macunu da iyiymiş daha önce burda helin diye bi arkadasımız vardı 6-7 sene hem herpes hem de hpvsi tekrar etmeyen biri o lokman hekim zencefilli macun ,ballı karısımımız ve topix macın kullanmış bi de multivitamin almıs Gnc marka aksatmamıs yemesine içmesine iyi bakmıs 3 kez koter yaptırmıs yaralar kapanmadan aldara sonra da her wc sonrası batikon ve gece yatmadan önce sirkeyle silerek devam etmiş.Yine burda günde 50 mg çinko alan biri çinko alınca tek tek siğillerim döküldü geçti demiş buraya yazmış,aynı şekilde yine benim çinko hapımdan kullanan bi kadın 1 yıl boyunca eşiyle düzenli kullanmış cıkmadı yazmıs.Ve nemli tutmayın hemen fön makinaısnın soguk kısmıyla nemi alın sürtmeyin .Her gün fısfıslı şişeye elma sirkesini koyup sıkın.Dışarıdan okuyanlar olursa diye sürekli ayrıntılı yazıyorum.Maddi durumunuz yoksa epilasyon diye gidip Nd yag lazer makinasıyla epilasyon yapan bi yere gidin bu cihaz aynı zamanda siğil tedavisinde de kullanılıyo çünkü.Sadece siğil için kullanılan en iyi lazer cihazları co2 absorbsiyon lazer ,fraksiyonel,erbium yag ,radyofrekans lazer en sonda nd yag lazer.En kötü eczaneden kendinize padofilm hazırlatın formülü (%25lik padofilm resin+tenture de benzoique ) eczacı bunu hazırlasın siğilli yerin biraz dısına tasıcal sekilde sürün 20-30 dk cilt emene kadar bacaklar acık bekleyin sonra tutabiliyosanız sabaha kadar o orda kalsın sonra yıkayıp çinko oksitli bi krem ve batikonla sürekli dokundurarak pansuman yapın .Yaralar iyileşince de sirkeyle devamCanım bence iyi doktorlar bulup gitmelisin önemli bi hastalık bence
Zencefili macun ve topix macunu Nasıl kullancaz günde ne kadar alamamız lazımVe AŞInızı mutlaka ve mutlaka olun !!! Virüsten sonra ilk 1 yıl çok önemli çünkü vücut yükünün ya büyük bir kısmını ya tamamını ilk 6ay-1 yıl gibi bi sürede atıyor eğer tamamını atmak istiyosanız ilk 1 yıl yemenize içmenize uykunua dikkat edin !! En önemlisi AŞI +ÇİNKO+MULTİVİTAMİN het gün düzenli olarak en az 1 yıl tüketmeniz lazım !!
Sigara kalıntısını temizliyosa süperr .Valla canım sigara bagısıklıgı cok fena düşürüyo bırakabiliyosan bırak veya azalt.Bütün vitaminler mineraller sigaranın toksik etkisini azaltmak icin kullanılıyo ondan vücut baska yerlere odaklanamıyo.Ayrıca vitmain hapıyla bal karısımı macun veya çinkoyu sakın bi arada almayın birbiribin kullanımını etkiler ve vitamin hapı içtikten hemen sonra sigara kullanmayın emilimi azalır.Sabah kalkın kalkar kalkmaz vitamin hapı 1 saat sonra kahvaltı sonra sigara içicem diyosanız illa o zaman belki-bence bırakın ben günde 1-2 paket içiyodum komple bıraktım hpvyi ögrenimce nefes aldıgımı hissediyorum ve zor degil bu hastalıgın yıllarca tekrarlaması mı sigara içmek mi? Yoksa temizlenip 1 senede kurtulmak mı ? -vitamin hapını dedigim gibi yapın sonra kahvaltıdan bi iki saat gecince çinko hapı - akşam üzeri immuneks -gece yatmadan iki üc saat önce bir kaşık bal karısımı veya keciboynuzuTopix macunu sigara kullananlar için!!!sigara kalıntısını temizliyormuş nikotin eksikliği gibi Bişi
1 kaşık benim bildigimm ben daha lokman hekiminkini alamadım param yok olunca siparis vericem nettenZencefili macun ve topix macunu Nasıl kullancaz günde ne kadar alamamız lazım
Bi dk Didem şimdi sabah vitamin hapı demişsin vitamin sen ne kullanıyorsun ve ımmunex? Nedir...1 kaşık benim bildigimm ben daha lokman hekiminkini alamadım param yok olunca siparis vericem netten
Canım sabah Solgar Vm75 adlı içinde bütün vitamin ve mineral içeren hapını aç karnına 1 tane alıyorum.Bi dk Didem şimdi sabah vitamin hapı demişsin vitamin sen ne kullanıyorsun ve ımmunex? Nedir...
Bunlar belki senin kan değerine ve eksik olan vitaminine göre yazılmış Bi reçetemi doktordan yoksa araştırmaylamı kullanıyorsun?İmmuneks plus Beta glukanı 25 mg mı ne içeriyo ama solgarın Beta Kompleksi 100 mg bunun 4 katı içeriyo yani ondan dolayı bitince solgarınkini alıcam büyük ihtimal veya İmmutor alıcam
Canım burdan bütün detayları belirtmek istemiyorum okuyan olur diye ama zaten okuduğum bölüm bunun üzerine ve bunlar destek vitaminleridir yani reçeteyle satılmaz bize gelen diyet yapanlara bile multivitamini öneriyoruz zaten ya da ağır grp geçiriyosa c vitamini tableti veriyoruz ağır bi hastalıgı varsa çinko desteği ve immuneksi kullanıyoruz cocuklarda bile immuneksi veriyoruz :) bunlar ilaç değil bagısıklıgı düşmüş olanlarda kullanılan takviyeler .Ki bagısıklık güclüyse siğil zaten kolay kolay cıkmıyo yüzde otuzunda siğil cıkar o da bagısıklık düştügü için tekrar etmesinin asıl nedeni de dısta siğil yoksa tabi tekrar tekrar nüksediyosa bagısıklıgon düşük oldugunu gösterir.Çinko kullanmak icin vücudunun çinko degerine baktırmana gerek yok çinkon ve diğer oranların hepsi yüksekse tamamiyle zaten siğil nüksetmezBunlar belki senin kan değerine ve eksik olan vitaminine göre yazılmış Bi reçetemi doktordan yoksa araştırmaylamı kullanıyorsun?
Canım stres olmana gerek yok sakin önce..Şimdi bizim burdan bişey dememiz ne kadar dogru olur bilmiyorum mantar veya yag bezesi de olabilir hamilelikte mantarda çok oluyo bi de kaşıdıysan orası doğal olarak kabarmış olabilir..Bi doktora muayeneye git bence ihmal etmeden siğil olsa da korkma hamilelikte bir çok bayanda olabiliyo hatta hemşire olan bi akrabama sormustum bu konuyu kadınlar hamileyken bile farketmiyo dogumda biz görüyoruz birçok kadında oluyo demişti.Hamilelikte cıktıysa demek ki bünyen cook güclüymüş virüsü yenmek üzereymiş ki sadece hamilelikte cıkmıs burda hamilelikte cıkanların bir cogunun siğili dogurunca yok olmus ya da cok kücük kalmıs gecmiş .Dedigim gibi doktora git bi baksın ilk .Gece yatarken sirkeyi pamuga döküp silebilirsin dudaklara sadece tabi .ama ne olduguna bi baksnlarArkadaslar öncelikle hepinize geçmiş olsun. Özellikle iç dudaklarda siğili olanlara bişey danışmak istiyorum. Benim labia minorlerde kaşıntıyla beraber bişeyler değişti sanki böyle centik atılmış gibi sıra sıra yapılar oldu sanki uçlarında da dil üzerindeki gibi küçük yapılar var gibi sizce sigil olabilirmi 33 haftalik gebeyim bu arada çok stres oldum ve korktum
Canim sağolasın bundan 4 sene önce Eşimde çıkmıştı bendede iki tane toplu iğne başı kadarcçıkmıştı yakıcı bi ilaçla hallettik bi dah bendekiler hiç çıkmamış ti. Takı şimdiye kadar ama o kadar ilginç ki hiç böyle bi sigil le karşılaşmadım en kisa zamanda gidicem doktora fakat gebelikte tedavisi var mıdır acabaCanım stres olmana gerek yok sakin önce..Şimdi bizim burdan bişey dememiz ne kadar dogru olur bilmiyorum mantar veya yag bezesi de olabilir hamilelikte mantarda çok oluyo bi de kaşıdıysan orası doğal olarak kabarmış olabilir..Bi doktora muayeneye git bence ihmal etmeden siğil olsa da korkma hamilelikte bir çok bayanda olabiliyo hatta hemşire olan bi akrabama sormustum bu konuyu kadınlar hamileyken bile farketmiyo dogumda biz görüyoruz birçok kadında oluyo demişti.Hamilelikte cıktıysa demek ki bünyen cook güclüymüş virüsü yenmek üzereymiş ki sadece hamilelikte cıkmıs burda hamilelikte cıkanların bir cogunun siğili dogurunca yok olmus ya da cok kücük kalmıs gecmiş .Dedigim gibi doktora git bi baksın ilk .Gece yatarken sirkeyi pamuga döküp silebilirsin dudaklara sadece tabi .ama ne olduguna bi baksnlar
Bagısıklık sistemin cok güçlüymüş demek ki bastırmış siğili bişey sorucam eşinde cıktıgında evli miydiniz ve sende kac sene önce cıktı ? Hamilelikte dondurma yapıyolar galiba ama yakma yapmazlar elektirik verdigi için ya da hiç müdahale etmezler dogumdan sonra geçiyo cünkü bi baksınlar önce hallolurCanim sağolasın bundan 4 sene önce Eşimde çıkmıştı bendede iki tane toplu iğne başı kadarcçıkmıştı yakıcı bi ilaçla hallettik bi dah bendekiler hiç çıkmamış ti. Takı şimdiye kadar ama o kadar ilginç ki hiç böyle bi sigil le karşılaşmadım en kisa zamanda gidicem doktora fakat gebelikte tedavisi var mıdır acaba
Canım eşinde siğil varsa ve sen o sürec boyunca korunmadan ilişkiye girerken sana bulaşmaz diyen doktoru dava etsen heralde doktorluktaan men edilir !! Sana tavsiyem hiç çogalmadan gidip hemen yaktır eger sigilse.Sen onu ilk doktora göster doktor ne derse desin 1 hafta boyunca orayı takip et büyüme ve dagılma varsa siğildir.İlk başta şekli benzemedigi için teşhis koyamayabiliyolar.Ama vajina da makatta yani mukoza derisinde degilse siğil olmayabilir.Fakat ben doktoruma gittigimde kasıklardan başlayarak mikroskopla bakıyodu yani orada da olabilir.Hadi herşeyi geçtim eşinde siğil cıkmıstır ama sende cıkmayabilir veya sende siğil cıkarmayan türü de olabilir smear aldır ve rahme baktır hpv dna iste rahim içinden .Gardasil aşını ol muhakkak ama gardasil aşı üc doz 6 ay uygulanır o sürecte hamile kalmamamn gerekiyo .Bi de sende siğil hiç siğil cıkmadı önceden diye anladım ben dogru mu ?Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun öncelikle inşallah tez vakitte bu meretten kurtuluruz. Benim meraK ettiğim öğrenmek istediğim bişey var. Eşimde siğil vardı tabii biz bilmiyorduk okadar tehlikeli olduğunu ve mal bi doktorun teki de bulasmaz dediği için bi buçuk sene boyunca korunmadan ilişkiye girdik çocuk da istediğimiz için. Kasim ayında sigiller cogalinca başka doktora gittik bu ne hal diye kızdı ve bana da.bulaşmış olduğunu söyledi virüsünsiğil çıkmadı hiç! Kasim ayinda yakma dondurma derken tedavi sürecinde doktor ilişkiyi kesinlikle yasakladığı için birlikte olmadik. Sigiller bittikten sonra da geçen aydan itibaren korunarak girmeye başladık. İki gündür vajinamda değil de daha üst bölgede kasık hizasında bi tane bişey var eşimle bilemedik benziyor gibi siğile. Sormak istediğim şu iki yil sonra çıkar mi siğil bir de çıktığı yer neresi her yerde cikabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?