Canım ben içerigine baktım gayet iyi gözüküyo ama bu markayı hiç duymamıstım acıkcası yeni ve üretim yeri de bizim bu taraftaymıs bişey diyemicem o yüzden .Cok iyi yapmıssın ölcüm yaptırmakla selenyum virüs kapasitesini azaltıyoEvet kızlar bugün eczaneye gittim ve eczaneciden söylediğin çinko ve bütün ölçülerimi yaptırdım ve Malesef iyot bile eksik bende yanlız çinko değerim iyi çıktı c vitamini eksikliğim var o dediğiniz solar vm75 getirelim yalnız onun yerine bak senin çinkon güzel yerine multivitamin verelim ondanda çinko var dediler ve aldım takviye olarakta beta glukan propolis vitamin c çinko selenyum içeren nevgard Nev'iyle aldım çünkü selenyumda eksik vucüdda oyle çıktı ve yani Nev'iyle multivitamin ve Nevita nevgard aldım ikisini kalitesi ne kadar iyi bilemicem
Canim benim araştırma sonucunda suan bendeki ooluşumlarvestibular papillom la benzerlik ggösteriyor ben 3 ay oönce smearda hsil gelmesi sonucu biyopsi oldum temiz cçıktı. En kısa zamanda gidicem doktora[/QUOTE]CanımE="didemwtf, post: 47676754, member: 300438"]Canım benim makattaki öyleydi vajinada genelde inci gibi yanyana dizilmiş oluyolar kendi yapısı veya tahrişte olabilir ama eşinde var dedigim içinde siğil olma ihtimali yüksek bi karanlıkta lazerle bak doktora git mutlaka baktır ama hemen yarın git hatta iç dudakta dedigim gibi inci gibi böyle yanyana cıkıyo yayılmıssa
Didem benim makat değilde Oray'a yakın kıç kenarları içten kızarmıştı Bi kaçgündür sürtünmeden oluyor diye düşündüm kızarık pişik gibiydi diyim şimdi baktım kabarmış bisürü saysan 30 tane vardır sivilce gibi yüzde çıkan küçük sivilceler varya onun gibi ve çok acıyor sürtüştükçe yürüyemiyorum şuanda aldığım pozisyon dizler göğüste yatıyorum başka türlüsü mümkün değil yakıyor acıyor acaba coğalmayamı başladı???
Hayır bi dur senin cıkanların rengi neydi öncedenAğlamaya başladım şimdiden ne kadar çok çıkmış Can'ımda acıyor
Onlar siğil degildir bence ya dokun bi sert mi yoksa pişik oldugundan mı kabarmışDidem benim makat değilde Oray'a yakın kıç kenarları içten kızarmıştı Bi kaçgündür sürtünmeden oluyor diye düşündüm kızarık pişik gibiydi diyim şimdi baktım kabarmış bisürü saysan 30 tane vardır sivilce gibi yüzde çıkan küçük sivilceler varya onun gibi ve çok acıyor sürtüştükçe yürüyemiyorum şuanda aldığım pozisyon dizler göğüste yatıyorum başka türlüsü mümkün değil yakıyor acıyor acaba coğalmayamı başladı???
Ya sen oraya yanık kremi sür istersen silverdin veya çinko oksitte olur yaran hızla kapansın bi de yara kapanana kadar orası bin kez sekil degistirir kabuk tutar kabarır soyulur o yüzden suan anlaman imkansız ben kac kere burda agladım ama yüzde doksanı iyileşme belirtisiydiDidem benim makat değilde Oray'a yakın kıç kenarları içten kızarmıştı Bi kaçgündür sürtünmeden oluyor diye düşündüm kızarık pişik gibiydi diyim şimdi baktım kabarmış bisürü saysan 30 tane vardır sivilce gibi yüzde çıkan küçük sivilceler varya onun gibi ve çok acıyor sürtüştükçe yürüyemiyorum şuanda aldığım pozisyon dizler göğüste yatıyorum başka türlüsü mümkün değil yakıyor acıyor acaba coğalmayamı başladı???
Vajinamda çıkanlardan çıkmış Didem siğil sert gibi hemde Nasıl çıkmış çoğalmış tam karsısındada çıkmış Bi yığın deliricem ağla ağla zılkım çıktıOnlar siğil degildir bence ya dokun bi sert mi yoksa pişik oldugundan mı kabarmış
Canım toplar hatta ara o doktorunu cıktıysa pasa pasa ücretsiz yakıcak bu ne ya mahvetmiş oranı de iltihap tuttu her yer yaktıgın yerin altından otuz tane cıktı derim de mikrop kapmak üzere senin yüzünden şişti bişey olursa dava ederim de ya dogru düzgün becerememiş düzeltsin ücretsizYanan yerler zaten sümük gibi irin toplamış bunlar feci birşey ya
Ağlama ağlamak çözüm mü ? Bi de aşını oldun dimi .O doktoruna haddini bildir.Bi iki hafta bekle yaralar iyileşsin sonra adam gibi lazerle acısız kurtul gitsin.Bi de o aldıgın vitamin yerine solgar vm75 ve immuneks plus al çinkoyu da ayrıca al multivitamindeki çinko 7-8 mg diger vitaminlerle emildigi için vücut 2-3 mgından yararlanabiliyo yüksek emilirlikli solgar zinc picolinate içinse 22 mg neredeyse tamamı vücutta kullanılıyo senin c vitaminin düşük yok c vütamini en yüksek kuşburnu da vardır immuneks plusta kuşburnu tozu oldugu için hem c vitamini alıyosun hem de icindeki c vitamini beta glukanım vücutta kullanımını artttırıyo yani solgar vm75 (veya Gnc multivitamin veya Pharmanord gibi güvenilir bi firmanınkini al!) +Solgar Zinc Picolinate Çinko+İmmuneks Plus veya İmmuzinc alıp çinko hapı ve immuneksin birleşimi olan İmmuzinc kullanırsın multivitaminleYanan yerler zaten sümük gibi irin toplamış bunlar feci birşey ya
Ve ben 60 küsür siğil yaktırdım hatırlatırım korkma o yüzdenAğlama ağlamak çözüm mü ? Bi de aşını oldun dimi .O doktoruna haddini bildir.Bi iki hafta bekle yaralar iyileşsin sonra adam gibi lazerle acısız kurtul gitsin.Bi de o aldıgın vitamin yerine solgar vm75 ve immuneks plus al çinkoyu da ayrıca al multivitamindeki çinko 7-8 mg diger vitaminlerle emildigi için vücut 2-3 mgından yararlanabiliyo yüksek emilirlikli solgar zinc picolinate içinse 22 mg neredeyse tamamı vücutta kullanılıyo senin c vitaminin düşük yok c vütamini en yüksek kuşburnu da vardır immuneks plusta kuşburnu tozu oldugu için hem c vitamini alıyosun hem de icindeki c vitamini beta glukanım vücutta kullanımını artttırıyo yani solgar vm75 (veya Gnc multivitamin veya Pharmanord gibi güvenilir bi firmanınkini al!) +Solgar Zinc Picolinate Çinko+İmmuneks Plus veya İmmuzinc alıp çinko hapı ve immuneksin birleşimi olan İmmuzinc kullanırsın multivitaminle
Sana foto atabilsem özelden keşke Bi baksan çokmu kötü yakmış bu doktor?fotoada atamıyorum niyeyseVe ben 60 küsür siğil yaktırdım hatırlatırım korkma o yüzden
Canım medicalarta git bence sgk karsılıyo 12 lira veriyosun muayene icin git baksınlar bunlar siğil mi kötü mü yakmıs diye bi göster fiyat al.Ama şöyle bir durum var padofilm asit zaten haftada 1 uygulanan bişey yani seninkinin şimdiye biraz daha iyileşip kabuk tutması digerini uygulayacak kıvama gelmesi gerekiyodu en azından diye tahmin ediyorum .Ama sen bu kadar kötüysen bence git dedigim yere bakıp sana bişey söylesinler .Yok ben artık vitamin felan uğraşamıcam hemen Bi doktora görünmem lazım ama doktorlar düzgün değil yine kafayı yedim ben o çıkanlar hep siğil eğer onlarda yakılcak derse hiçbişi yapmam artık çünkü onlar yakılcana komple kessinler daha iyi
bu doktor tek makatımda 2 siğil vardı belirgin o kadar çok asit dökmüştü tabi bir siğile on siğilim yer yakmış ve o kadar dökmüşki kendi derimi bile bile yakmışCanım medicalarta git bence sgk karsılıyo 12 lira veriyosun muayene icin git baksınlar bunlar siğil mi kötü mü yakmıs diye bi göster fiyat al.Ama şöyle bir durum var padofilm asit zaten haftada 1 uygulanan bişey yani seninkinin şimdiye biraz daha iyileşip kabuk tutması digerini uygulayacak kıvama gelmesi gerekiyodu en azından diye tahmin ediyorum .Ama sen bu kadar kötüysen bence git dedigim yere bakıp sana bişey söylesinler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?