Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Özge zaman ayırıp cevapladığın için ve detay verdiğin için ayrıca çoook teşekkürler burası çok güzel bir platform hepiniz çok paylaşımcıdınız ben de Eylül de yıllık kontrolüme gidecem jinekolojiye inş smear bozulmamıştır doktorum bu alanda en iyilerinden sizinle aldığım bilgileri ben de paylaşacağım herkese çoook geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun sana da. Yüksek riskli demişsin hangi tipi sende mevcut. Bir de kolposkopi falan yapildi mi yoksa smear' de mi çıktı seninki ?

Canım geçmiş olsun sana da. Yüksek riskli demişsin hangi tipi sende mevcut. Bir de kolposkopi falan yapildi mi yoksa smear' de mi çıktı seninki ?
Bende Tesadüfen geçen yıl yapılan hpv dna testinde tip 45 çıktı maalesef ancak hemen ardından yapılan kolposkopi negatifti yani herhangibir cın bulgusu yoktu bu tabi bir sene önceydi şimdi Eylül'de aynı işlemler tekrar yapılacak yani hpv dna ve smear ve ardından kolposkopi Eylül'ü bekliyorum bir seneden önce doktorum birşey yapmadı

Anladım canım ben de iki üç gün önce yazmıştım iki yıldır evliyiz siğil yoktu işte birkaç gün önce siğil gibi bişey çıktı büyümedi küçülmedi ayni kaldi. Smear temiz çıktı. Hpv testi yapan yer yok burda. Kolposkopiyi de doktorlar ısrarla gerek yok diyor kafayi yicem

Bende de smear temizdi ve herhangibir siğil yoktu ama hpv pozitif işte maalesef bence sizde çıkan şeyin siğil olup olmadığını Öğrenmek için o lezyondan bir Parça Alıp patalojiye gitsin hpv olup olmadığı çıkar değilse zaten sorun yok

Zencefil .Macunu ada çayı ve ekinezya çayı aldım lokman hekimde kullanmakta başladım şimdiden işin saçma yanı kullandığım bal karısımında arı sütü buzlukta bekletilmesi gereken bir sütmüş E bu karışımlar hazır olanlar neden rafta böylesi saçma Bi sorularla karşılaşıyorum metal kasık kullanılmaz ona inandım ama arı sütü bozuluyorsa ben kendim yaptıgım karışımı buzdolabı alt rafta saklıyorum poşetle sarılı???o Zaman süt bozuldu çoktan sağlığamı tehdit?

Arı sütünü daha dün aldım difrizden cıkardı ben karısımı buzdolabinda saklıyorum ama bozuldu mu o zaman dedim karısımın içinde bişey olmaz tekken bozulur dedi

Aynen öyle yapayim canm aslında hpv vardır eşimde siğil vardi çünkü ama hangi tip onu öğrenmem lazım.

Aynen öyle yapayim canm aslında hpv vardır eşimde siğil vardi çünkü ama hangi tip onu öğrenmem lazım.
Canım tipleme yaptırır yaptırmaz hamile değilsen veya önümüzdeki 6 ay icinde düşünmüyosan lütfen hemen gardasil aşını vurul sonra bagısıklıgını yükseltmeye bak

Canım tipleme yaptırır yaptırmaz hamile değilsen veya önümüzdeki 6 ay icinde düşünmüyosan lütfen hemen gardasil aşını vurul sonra bagısıklıgını yükseltmeye bak
Canım işte bu tüp bebeğe giristik artik. bilmiyordum böyle bi aşıyı daha doğrusu bu virüsü henüz kapmayanlar için 26 yaşın altindakiler için sanıyordum. Kapanlarda işe yaramaz diye okuyordum hep yoksa yaptirmistim şimdiye: ( bu doktorlar deli ediyor işte bizi. Ya smear yeterli değilmiş işte arkadaşta temiz çıkmış. Ben de içimdeki huzursuzluğu söylediğim halde smear yeterli diyip başından saviyor hepsi 4 ayrı doktora gittim

Eşinde varsa sende olmama ihtimali malesef ve malesef ki yok gibi bişey aşı bagısıklık cevabını arttırıyo özellikle makattaki siğillerde.Bence o zaman yapacagın en güzel şey her gün orayı sirkeyle silip durulamamak ve bagısıklıgını güclendirmek mutlaka kan tahlilini yaptır vitamin kan degerlerine baksınlar hem tüp bebek tedavin icinde bunların yüksek olması gerekiyo zaten bebegin saglıgı icin hem de siğilleri yenebilmen icin mesela folik asit degerinin yüksek olması lazım beyin fonksiyonlarını etkiliyo d vitamini deponun b12 demir a c vitamini depolarının full olması lazım hem hamilelik hem hamile kalabilmek hem de hpvyi siğil cıkarmadan belki de yenebilmen icin çinko da aşırı önemli .Multivitamin kullanabilirsin doktoruna da danısarak ama mutlaka bagısıklıgını güclendir canım her gün sirkeyle sil

Bi de cıkan varsa direk ya koter ya lazerle hemen yaktır çok köklenmeden

Arkadaslar benim agizdaki sigiller durdurak bilmiyorlar... ozellikle cok uzuldugumde azdilar ve durmadilar.. ayni donemde lustral muadili misol diye bi antidepresan kullanmaya basladim. Ana maddesi sertralin. Çok memnunum. Kesinlikle bırakmak istemiyorum ama acaba bağışıklığı negatif etkiliyor olabilir mi diye endiseliyim. Baya arastirdim ama net bi bilgi edinemedim. Bilgisi olan varsa ve aydinlatirsa cok sevinirim.

Ya bogazimdakiler küçülüp acısı azaldı sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum ama dilimdeki de bi tuhaf sanki orayı isirmisim da dilimin derisinden ayrılmış gibi biseu üstü de beyazlasmis hafif. Anlamadım ben de bi tuhaflar bogazimdakiler aft gibi aslında ama dilim bi tuhaf. Psikiyatr imla da bu konuyu çok konuşuyoruz ama bi türlü asamadim

Yüksek riskli olduğunu ne zaman öğrendin siğil yapıyo mu yüksek riskli olan

N
Bence bu kâr zarar meselesi. Üzüntünun stresin verdiği kötülük sana ilacın verdiğinden çok çok daha fazladır cunku benim de çok stresli olduğum zaman patlak verdiler. Psikiyatrik tedavini kesinlikle bırakmanı onermem

Katılıyorum..Kücüldügüne cok sevindim umarım en kısa sürede iyileşirsin iyileşiriz .

Kızlar Tedavime başlayabilmem için atanabilmem lazım kurra perşembe günü çekilecek ne olur bana dua edin birbirimize dua edelim nolur bu dertten kurtulup mutlu günler yaşamamız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…