Canım bak bugün sen başka bi doktora git bi baksın zaten yara varken müdahale olmaz ama durumunu söyler bunun için de müdahale olmadıgı halde muayene parası vermemen icin sigortan veya sgk bagkur varsa medical arta git 12 tlye baksınlar diyorum vakit kaybetme belki adam sana orası isilik olmus dicek belki iyi yakmıs dicek belki mikrop kapmıs dicek veya doktorun hatalı yakmış dicek ama sen en azındannoldugunu biliceksin belki de yaralar kapanana kadar cıkan bölgeye aldara sür bununla geçer dicek sanaBu dok
bu doktor tek makatımda 2 siğil vardı belirgin o kadar çok asit dökmüştü tabi bir siğile on siğilim yer yakmış ve o kadar dökmüşki kendi derimi bile bile yakmış
Çıkması gereken ilac bu mu ama bilmiyorum cünkü cıkıcak olan bi mantarın icindeki zehirden yapılıcak dedi bunlar gıda takviyeleri ama söyle söyliyim hem koriolus hemde shiitaki mantarının calısmaları 2009-2010dan beri dünyada yapılan jinekoloji kongrelerinde calısmaları sunulmus ve bu iki mantarın ekstreleri sonucunda özellikle düşük risk taşıyanların tümü kurtulmus bu koriolus mantar mrl yani mycology research labaratuarından (mrl) cıkmıs türkiyede subesi yok 25 euro deneyde kullanılan gıda takviyesi 500 mglık bize yakın olan bulgaristan ve kıbrısta(rum) distribütörleri var sitelerinde her ülkedeki subelernini mail ve fax adresleri var ben bulgaristandan gelmesi daha kolay olur diye bi iki hafta sonra mail atıp getirtmeye calısıcam kargoyla
canım sigortadan karşılanıyo cünkü ondan soruyolar ben burdaki subesine gittim nezih bi yerdi doktor iyi gibi gelmişti bi de ekibiyle bakmıstı bana oranın ortagına gitmiştim zaten ben ucuz ve özel olması açısından söyledim aslında ankaradaki subesinin öyle olmasına cidden sasırdımMedikal artta bütün gelenlerin içinde rahatsızlığın ne diye spruyor giriş yapan gerçekte rezil biryer cıktım ...
Canım şöyle ki bu coriolus mrl iki yılda bir düzenlenen dünya jinekoloji kongresinde her yıl kullanım sonuclarını yayınlamış Coriolus mrl mycology search denilen kongreye katılan labaratuarın kısaltması onların formülü de sadece kendi distrübütörleri üzerinden gönderiliyo her ülkede tek bir tane var türkiyede yok kapı sitelerine girip kapı komsumuz olan bulgaristan veya yunanistan subesine mail atarsan geri dönüş yapıyolar 1 ayda 2 kutu gidiyo ben 3 aylık istetmiştim 5+1 bedavayla toplam 25 euro 2-3 euroda gönderme parası fiyatı da uygundu aslında.6 aylık icin toplam 50 euro ediyo ama suan tedavim iyiye gittigi icin henüz almadım .Bugün gidip ikinci aşımı oldum.Bunu istedigin kadar yaktır vitamib değerlerinden biri bile düşükse tekerrür eder ki benim alanım da asıl beslenme oldugu icin daha iyi araştırma fırsatı buldum bu konuyu.İlk olarak bi doktora git bütün vitamin değerlerine baktır.Çinko (solgar zinc picolinate) mutlaka kullan.Multivitamib olarak yine solgar (vm75 kullanıyorum ödül aldıgı icin) veya gnc gnc olur pharmanord,supdradyn ve pharmatonda iyi ama ilk 6 ay icin dozajı düşük kalabilir diye ben solgarı tercih ettim.Bi de mutlaka immuneks plus al içindeki c vitamini ve betaglukan ilk başta fayda göstermese de özelşikle betaglukan vücutta bikac ay sonra degerleri yükselince faydasını görürsünDidem selam ,
Yazılarını takip ediyorum bu konudaki tecrübelerine ve paylaşımlarının hepsini okudum. Coriolus MRL - mushroom nutrition tabletini bende kullanmayı düşündüm. Sen yazana kadar haberim yoktu.
Ben bunu almak istiyorum ama sadece internet üzerinden satışına rastladım. Bu yüzden de fazla güvenemiyorum. Propolis kullanıyorum 10-15 damla bir çay bardağı suya karıştırarak içiyorum. Her sabah da imunex alıyorum.
Aynı zamanda benim smearlerım de bozuktu biyopsim de göre high grade gelince leep operasyonunu geçirdim.
Bu hindi kuyruğu mantarı denen şeyi eğer ki edinebilirsem ,ek takviye adına kullanmalımıyım emin değilim. Sen alabildin mi? Zararlı bir yan etkisi olabilir mi? Bu konuda da bilgin var mı?
Canım sakin ol biliyorum cok zor bende aynı durumdayım .Vajinadakilere hallediceksin yakında üzülme bi işe basla sen diş hekimisin agız senin uzmanlıgın herşeyin elinin altında olucak ki agzında oldugunu sanmıyorum bende de bi kere seninkinin aynısı olmustu cünkü varsa da cok sanslısın diş hekimisin sen tedavini kendin bile yaparsınYa kızlar uzun zamandır boğaz enfeksiyonu geciriyodum sonra boğazımda dilimde beyaz agrili yaralar çıktı devamli tekrarliyor sürekli aciyo boğazımda büyük bi tane çıktı gecmiyo bugün dilimde gene çıktı ama bu defa beyaz değil dilimle aynı ton aynı renkte ama agrili. Hepsi ağrı yapıyo. Ama bunun renginin normal olması hPV mi diye düşündürüyor banavajinamdakilerde hafif büyüyüp renkleri koyulasmis malesef napacam ben
Tatlim, daha once bu konuda (agizda hpv teshisi olan biri olarak) agri yapmiyo agizda siğil; batma hissi oluyo demistum. Fakat bundan bi sure sonra dilimde yanak iclerimde hafif sızı yapan fakat dokununca agri yapan lezyonlar oluştu. Bastirinca ozellikle, artan bi agri. Cok can yakan degil de varligini hissettiren. Uzulerek soyluyorum, bi kbbci ve dermatologa gorun, hpv teshisin oldugunu söyle. Sonucta deli gibi cabaliyoruz; elbette aticaz vucudumuzdan bu illeti. Ama tedavi olmak sartiyla. Bi ihtimal agzinda hpv varsa ( umarim baska bisidir) erken davranmak akillica olur diye dusundugumden soyluyorum bunlari. Agir haYa kızlar uzun zamandır boğaz enfeksiyonu geciriyodum sonra boğazımda dilimde beyaz agrili yaralar çıktı devamli tekrarliyor sürekli aciyo boğazımda büyük bi tane çıktı gecmiyo bugün dilimde gene çıktı ama bu defa beyaz değil dilimle aynı ton aynı renkte ama agrili. Hepsi ağrı yapıyo. Ama bunun renginin normal olması hPV mi diye düşündürüyor banavajinamdakilerde hafif büyüyüp renkleri koyulasmis malesef napacam ben
Özge cim öncelikle geçmiş olsun ben de ağız ve boğazda hpv korkusu çok olarak seni takip etmeye çalışıyorum verdiğin bilgiler için ayrıca tşkler bahsettiğin yanak içi ve dildeki Ağrılı lezyonlar hpv miymiş daha önce dil altından patalojiye gitmişti biliyorum ama bunlar?doktora sıl sık gidiyor musun bu konuda uzman pek yok maalesef iyi bir kkb ci bulursan bu konuda uzman bizimlede paylaşırmısın şu anda yaptığım 6 ayda bir kkb gidip endoskopi ile ağız ve boğazı taratıyorum bana kalsa Heray gidecem ama doktor gelme diyorAnladigim kadariyla lezyonun cikarken sinirlere baski yaparak agri yapma durumu olabiliyo... benimkilerin agrimasini bu acikliyo. Seninki gecirdigin agir enfeksiyonla ilgili olabilir veya başka bin türlü sey olabilir. Ama riske atmaktansa onlem alıp dermatolog ve kbbci ye gidip gorunmeni oneririm. Sonucta icin rahatlar veya onlem almis olursun. Muhakkak hpv riskin oldugunu da belirt muayeneden once.
Tatlim,ust dudagin diseti ile birlestigi yerde( üst dudagi kaldirip oyle bakma gerekiyor yoksa görünmüyor ve ayrica bu bolge agri da yapmadi) uzun sarkik et parcasi... 2 kbbci gördü. Dogal yapi dedi. Ben inanmadim, çünkü 34 yasima kadar boyle bisi olsa bende muhakkak bilirdim diyr dusunuyorum. Evet bakilmayacak yerde ama pataloji sonucum hpv dedigi için kbbcilerin bilgisizligine verdim. Dermatolog sigil dedi. 2. Kez krioya tabi tutuldu. %50 oraninda küçülme var... kbbciler yanildilar.... yanak ic kisimlarda her iki yanakta da sert agrili şişlikler olustu. Bunlar sanki kocaman sivilceler gibi gorunuyolar. Nasil desem... bi yeşil mercimek tanesi kadar büyükler ve yine zor görünen yerdedir. Agri sayesinde farkettim. Zor gördüm. Kbbciler bunu da gormemisti. Cunku agri olustugunda gitmistim tekrar kbbciye. Cikarken agridilar artik agrimiyolar. Bunlar diger agiz ici sigillerime benzrlemiyolar ama zamanlamalari manidar... ben dokusal farkliliga bagliyorum lezyonlardaki farklilikgi. Sigilden baska bisi olma ihtimalleri aklima gelmiyor.Özge cim öncelikle geçmiş olsun ben de ağız ve boğazda hpv korkusu çok olarak seni takip etmeye çalışıyorum verdiğin bilgiler için ayrıca tşkler bahsettiğin yanak içi ve dildeki Ağrılı lezyonlar hpv miymiş daha önce dil altından patalojiye gitmişti biliyorum ama bunlar?doktora sıl sık gidiyor musun bu konuda uzman pek yok maalesef iyi bir kkb ci bulursan bu konuda uzman bizimlede paylaşırmısın şu anda yaptığım 6 ayda bir kkb gidip endoskopi ile ağız ve boğazı taratıyorum bana kalsa Heray gidecem ama doktor gelme diyorben de yüksek riskli hpv var smear takibindeyim ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?