Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Fatih süresini 3-5 veya 7 günde; 21 ya da 41 defa okumanın fazileti ile ilgili bilginiz var mı kızlar ya da istediğimiz bişeyi elde etmek bi başarı bi mükafat için onerdiginiz başka bi sure-dua? 4444 tefriciye ve fetih suresi çok duydum ben sıkıntı icin özellikle 4444 tefriciye okuduğunu

Bugün makatımda aşırı kaşıntı vardı belki yaralarım iyileşiyordur diye düşündüm ve baktımki çok belirgin siğil çıkmış makatımda bitane daha yaralarım iyileşmedi hala irinli duruyor makattaki diğer yanıklar kırmızılaştı ve felaket izler var bu arada bebe popo pişiği gibi genital bölgem ve cevresi kıpkırmızı kabarcıklar içinde umarım siğil değildir dişi siğil galiba bendekiler daha yaktıralı bir hafta oldu üremeye başladılar klitoris bölgemdede bitane var ve çok küçük..

Bak tatlım bu kadar üzülme ben de direk görebildiğim vajina ve klitoris civarında 20 civarı siğil Var ve hala tedavime

Bak tatlım bu kadar üzülme ben de direk görebildiğim vajina ve klitoris civarında 20 civarı siğil Var ve hala tedavime
Başlayamadim ama sayıları artıp buyumuyolar cubku takmiyorum bakmıyorum düşünmüyorum sen de öyle yap her gün inceleme kendine dikkat et başka setlerle ilgilen dua et bi işe gir bişeyler yap

Bi de cıkan varsa direk ya koter ya lazerle hemen yaktır çok köklenmeden
Koter ve lazer arasındaki fark ne? Bu asetik asit döküp deri altındakinide görüyorlar demiştin bu kolkoskopi ne oluyor? Medikal art lazer yapıyor ama farklı Bi laser demiştin!!!bu arada medikal beni arayıp özür diledi ve sabahtan gelmemi istedi şimdi benim yaralarım çok az iyileşme gösterdi halen acık yara?şimdi ben orda laser tedavisi görsem doktor bana ne yapcak asetik asit döküp çıkmayanlara bakmasınımı söyleyim yada kolkoskopiyle bakmasınımı?ayrıca benim gittiğim doktorlar yat ayır pozisyon çıplak gözle muayene ediyor..söylemeyince nerde lezyon var bilmiyor!!

Başlayamadim ama sayıları artıp buyumuyolar cubku takmiyorum bakmıyorum düşünmüyorum sen de öyle yap her gün inceleme kendine dikkat et başka setlerle ilgilen dua et bi işe gir bişeyler yap
kafama takmıyorum gayet huzurluyum eskisi gibi çıldırmıyorum sadece takip ediyorum çünkü çocuğum yok?ve ben kanser olmak istemiyorum o kadar çok arastırdımki içeri üterse rahmini bile kazıyıp alıyorlarmış eğer makattan içeri ürerse bağırsak kanseri oluyormuşssun ve Oray'ı göremiyorlar ölüme kadar yolu var ben bu kadar rahat olamıyorum bu yüzden ama kendimi idare etmeye calişiyorum rahatım:)tedavi olmalıyım kurtulmalıyım bu illetten..önce iyi Bi doktor bulmak şart

Buraya yorum yapan çoğumuz bekariz hatta Didem ve ben bakire olduğumuz için smear testi yapmıyolar kanser olsak bile anlama imkanımız yok şu an kontrol bile olamıyoruz. Bizim de cocugumuz yok üstelik bizi böyle kabul eden biri bile yok inan ki hepimiz zor durumdayız ama stres olmadan en rahat şekilde hayatımıza devam etmeliyiz yoksa bunlar stresten alıp başını gidiyo oooo. Bu arada medikalarttan sonra beni de bilgilendirir misin belki ben de oraya giderim

Ben asetik asit testini kendi doktorum için söyledim orda yapılıyor mu bilmiyorum.Sitelerinde radyo frekans lazer yazmışlar ama bu istanbuldaki için mi geçerli orda da var mı onlar en dogrusunu söyler ama sitelerinde böyle yazıyodu.Ben istanbuldaki şubesine dayanaral bilgi vermeye calısıyorum burdaki doktoru iyiydi oranın kurucu ortagı beni gözle muayene etmişti ama beş kişilik bi ekiple bakıyolardı.Asetik asit testi aslında bildigimiz %5lik sirke testi sirkeyi sıkıyosun beyazlaşan noktaları görüp inceliyolar cogunlukla siğil olabiliyo ama yüzde yüz değil dışarıdakiler icin geçerli.Kolposkopide de iç tarafa bakıyolar bildigim kadarıyla oraya asetik asit sıkıp mikroskopla hücresel değişikliğe bakıyolar diye biliyorum ama en dogru bilgiyi onlar verir ben yardımcı olmaya calısıyorum sadece.Ben sadece muayeneye gitmiştim özel olmasına ragmen sgkdan dolayı ucuz olmasıyla aklımda kalmıstı ama sonra kendi doktorumdan memnun kaldıgım icin bakmadım oraya.Sana test yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ayrıntılı konusman lazım.Koterin lazerden farkı şu; 1.Lazerde acı yok sadece uyuşturucu ignenin ucunu hissediyosun onun acısı var o kadar ondan sonra hiçbişey hissetmiyosun.Lazerde hastaneye yatıp narkoz yemiyosun.İşlem biter bitmez ayaga kalkıp gidiyosun ve istediği kadar cok olsun isterse 200 tane siğilin cıksın hepsini tek seansta bitirebiliyolar.Lazerle koteri şöyle düşün ; lazer epilasyon gibi koter ağda gibi
2.Koterde çoksa hepsini tek seansta alamayabiliyolar işlem cok agrılı acısı yüksek.Aynı gün narkozdan bişey hissetmesen de diğer günler özellikle makattakiler icin cok acı cekebilirsin siğilin cok fazlaysa hepsini tek seferde alamayabilirler almaları icin hastaneye yatıp narkoz yemen lazım bi cok yer yatma parası almak için lokal yani bölgesel uyuşturmak yerine seni komple bayıltıp hastaneye yatırmayı istiyolar acısına dayanamazsın diyerek.Bi de bu ne kadar doğru bilmiyorum bana daha önce gittigim doçent dermatolog demişti koterde yakılırken sıçrayan yerlerde yenisi oluşabilir demişti.Şuanda özellerin hemen hepsi lazere geçmeye başladı zaten anestezi alıp dikişle kallkmanıza gerek yok

ben gitmedim ya medicale sabahın 8 nde beni Oray'a çağırdı ben 7 de yol çıkmalıyım Oray'a gitmek için bide sabah trafiğini katarsak kızılayın yani çok kalabalıkmı orası açılma saati 8 miş ben daha ora açılmadan orda olmam lazımmış ya sadece muayene olcam bakacak E ben tamam laserle yaktırmaya gitsem başka Bi gün yine sabahtanmı gidice yani hadi taktırdım kontrole gittim sıramı beklicem kadın diyor ordaki ya kusura bakmayın korkunç bir kalabalık vardı o gün sizi alamadık ben çok sağlıklı kafam rahat tedavi olcamı zannetmiyorum orda bilmiyorum kafadan yazıyorum ama ben ne sabahın köründe orda beklerim nede bu eziyeti çekerim benim sorunum bana yeter en güzeli araştırmaya dewam

60 siğili lazerle yaktırdın ne kadar verdin toplamda ?

Peki sen Nasıl güvendin Nasıl emin oldun şimdi bu doktora ilk gittiğinde muayene olup tekrar evine mi gittin yoksa direk yaktırdınmı?peşinmi ödeme yaptın ayrıyetten sen hiç doktora gitmeden once gözüne görünen kaç siğilin vardı yani ?60 tane sayıyormuydun

Benim Üç kere yaktırma hakkım vardı 3 işlem için 1500 tl toplamda. 3 kez gidiyosun varsa ondan sonrakileri ücretsiz yakıyo yani bi ilk sefer 1500 ödüyosun sadece
Peki sen Nasıl güvendin Nasıl emin oldun şimdi bu doktora ilk gittiğinde muayene olup tekrar evine mi gittin yoksa direk yaktırdınmı?peşinmi ödeme yaptın ayrıyetten sen hiç doktora gitmeden once gözüne görünen kaç siğilin vardı yani ?60 tane sayıyormuydun

Canım şöyle ki ben o doktora gitmeden önce 2-3 siğilim vardı gözüken ben gittim o docent dermatologa kriyo yaptırdım orası düştü gibi oldu.Sonra benim o civarlar bildigim kabarmaya başladı anüsün önü falan kabar kabar oldu alakası olmayan yerler yani minik minik cıkmaya basladıgı barizdi dermatologa o gün kontrole gittim kadına dedim ki bak buralarımdan da cıkıcak büyük ihtimalle cünkü kabarmaya basladı her yerim isilik gibi oldu dedim o da uzaktan gözle baktı kadına uyuz oldum böyle igrenir gibi uzaktan baktı gönderdi sonra araya bayram giricekti dedim bayramda mahvolurum gittim o gün doktora sıktı asetik asiti açtı televizyon gibi ekranı mikroskoply cihazı taktı oraya tvde izlermiş gibi o bölgeyi izletti bana tek tek gösterdi mesela ben siğil sandıgım bi noktayı gösterdim bildigin orası çıban gibi cıkmıstı orası değil dedi mesela o dedigi yeri yakmadı orası da bikac güne söndü zaten siğilleri kendin gözle görüyosun zaten ilk muayeneye gidiyosun o 160 tl ben daha yaktırıp yaktırmama konusunda kararsızdım bana test yaptı muayenede ekranda gösterdi sonra cihaz rakam veriyo yaktıkca kriyoda düşenlerin ucunu gösterdi içeride kaldıgını bende gördüm onları da yeniden yaktı

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Bende geçen yıl epilasyon esnasında dudak kısmında iki tane siğil farkettim. Biri daha büyük. Dr a gittim sadece smear aldı o da temiz çıktı. Yorumları okuyunca yaktırdıktan sonra çoğalıyor gibi anladım ben de yaktırmadım. 1 yıldır 2 tane ve aynı büyüklükte. Bağışıklık sistemim çok kuvvetlidir. Bu yüzden mi çoğalmadı yoksa hpv değil mi?

Canım siğil olsa cogalmama gibi ihtimali cok cok azdır muhtemelen kendi yapısıdır ya da yag bezesi vs cıkmıstır karsılıklı iki tane ve aynı büyüklükteyse korkma bence yine de bi doktora git görün icin rahat etsin

Cevabın için çok teşekkür ederim. Çocukken ellerimde siğiller vardı zamanla geçti, kendimde gördüklerim de aynı yapıda ama çoğalmıyor.

Kızlar Tedavime başlayabilmem için atanabilmem lazım kurra perşembe günü çekilecek ne olur bana dua edin birbirimize dua edelim nolur bu dertten kurtulup mutlu günler yaşamamız için
Canım inşallah ama inşallah sana çıkar kura ve güzel bir yerde işe başlarsın umarım sen diş hekimisin her türlü tedavini olursun merak etme dedigim gibi bi işe basla hicbir sorun kalmıcak güzel günler gelir Allah büyük

Kızlar ben en son lazerle yaktırdıktan sonra kontrole gittimgimde o sırada doktorun ne dedigini tam anlayamadım ama Dişi siğil diye bişeyden bahsetti sanki dişi siğili mi dışını mı temizlemişiz dedi ama dişisini dedi diye hatırlıyorum bikac yerde daha okudum Dişi siğil ne demek bileniniz var mı ? Hatta bu forumda da bikac kişi dişi siğilden bahsetmiş bu ne demek oluyo

Cevabın için çok teşekkür ederim. Çocukken ellerimde siğiller vardı zamanla geçti, kendimde gördüklerim de aynı yapıda ama çoğalmıyor.
Canım bu siğil dedigimi meret cogalıyor cogalmayanı hiç duymadım erkeklerde belki cıkarsa cogalmıyo onların hem yapıları bizim gibi nemli olmadıgı hem de bagısıklıkları asırı güclü oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…