Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Smear testi temiz çıkabilir!!çünkü bende siğil olmasına ragmen temiz çıktı sen cıkan siğilden örnek aldır ve baktır oyle oğrenebilirsin bu arada kaşıntı yapıyor bu siğiller genelde sende varmı? Ve bu siğil ne renk genelde gebe kadınlarda oluyor siğil doğum yapınca geçiyor çünkü ablamdada varmıs belki masum siğildir ama yinede çoğalabilir dikkat etmelisin başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim!!!

Bu arada mantar kaynaklı siğil çıkmaz doktor başından savmış olabilir çünkü mantar kaşıntı ve koku yapar siğil imkansız...

Bebeğin için gitmelisin çünkü çocuğuna geçme ihtimali çok yüksek..iyi bir doktora görün Can'ım hemde acil kendin için değil bebeğin için

Neden atanmayı bekliyorsun Can'ım anlamadım???git yaktır devlet hastanesinde sağlık herşeyden önemli işmi önemli sağlıkmı?içine kadar ürer Nasıl tedavi olcan allah korusun rahmini kazırlar oralara kadar çıkarsa...

Bebeğin için gitmelisin çünkü çocuğuna geçme ihtimali çok yüksek..iyi bir doktora görün Can'ım hemde acil kendin için değil bebeğin için
Tamam canim mutlaka gidecegim cok uzgunum ya ama dr um gercekten cok iyi 10 dk inceledi icini disini hangisini soyledigini gordum dedi mantar bu dedi sert de degil bildigin kil gibi bi et parcasi dusun canim ta vajen girisinin ic kisminda bilemiyorum ki smear temiz cikar umarim

Bu arada 6 aydir esimle cinsel temasimiz yok ve wclerimiz ayriydi pimpiriklendigim icin cok sukur o yaktirdi kotu huylu degilmis ama ben cok tirstim o et parcasindan

Bu arada kızlar benim siğil zannettiklerim hep kaybolmuş kurumuş makatım temiz yaralarım iyileşti çok az Bişi kaldı vajenimde temiz görünüyor şuan regliyim birtek vajen girişimden şüphem var birde vajen dış dudakda küçücük ta beşından beri duran küçük Bi et ben şeklinde var gözle pek görülmüyor minik olduğu için bir onu yaktırcam asitle birde vajen girişim için gitcem doktora bu kadar bu arada kaşıntım yok geçti acı sızı yok rahat geziyorum beslenmeme dikkat ediyorum yalnız kaşıntı bağırsak kurtlarında kaynaklı oluyor Bi iki tane gördüm ne Zaman et yesem cıkıyorlar piyasaya:)neyse işte çok iyiyim kızlar moralim süper allahım herkes kurtulsun inşallah cinsel hayat sıfır:::)

Umarım temİ çıkar zaten bizde olan siğiller yumuşak grup halinde çıkmıyorsa tek çıkıyorsa genelde kıl gibi beyaz yumuşak oluyor sendekide o olabilir vajen girişi bide eşindede böyle Bi sıkıntı olmuş zaten...benim gittiğim doktorda yok bişey sende dedi bende Nasıl yok dedim Bi kere yaktırdım ve suanda çeken girişimde var dedim evet dedi varmıs bazı doktorlar bilgisiz o yüzden başka bir doktora mutlaka görünmelisin mantardan asla siğil çıkmaz!!!

Bu arada 6 aydir esimle cinsel temasimiz yok ve wclerimiz ayriydi pimpiriklendigim icin cok sukur o yaktirdi kotu huylu degilmis ama ben cok tirstim o et parcasindan
Ya bu siğil senin bağışıklık sisteminin güçlü olduğundan vücudunda belirti vermemiş olabilir her hpv siğil belirtisi vermiyor 6 ay cinsel hayatın olması bişey değiştirmez şuan bağışıklık sistemin düşmüş olabilir depresyon diyet gibi şeyler sinir stres sıkıntıya gelmiyor beslenmene dikkat etmelisin çünkü eşin ne kadar yaktırmış olsada taşıyıcı ömrünün sonuna kadar

Tmm canim gidicem yarin bi randevu alip off ya cok da dikkat ediyordum

Hamilelik basli basina bi cokuntu canim ya dedigin gibi hep dikkstli olmam lazim

Dr da oyle soyledi muayne etmeden korkma bisey olmaz bebege dedi muayneden sonrada ohh cekti korktugumuz gibi degil iceri de disarida tertemiz mantar disinda bisey yok dedi sevindimdi bende valla

Bide tto kopuk verdi seni koruyalim viruslerden mikroplardan wc sonrasi vajene sur dedi onu kullaniyorum

Tesekkur ederm cnm cok uzuldum gercekten dr uma cok guveniyodum azcik icim rahatti simdi cok kotu hissediyorm kendimi
Yok iyi hisset üzülme işte başka Bi doktora daha görün ama durumunu anlat eşimde cıkmıstı de Bi ara kendini çok iyi hisset hiç Bişi olmaz bak burda 60 siğil yaktıran var ben yaktırdım 20 küsür hiç Bişi olmuyor rahat ol..sıkmıyoruz Can'ımızı hep Mutlu oluyoruz kurtuluyoruz iyi bir doktora görün Rahatla

Canım burda bir devlette bir özelde 2 doktora gittim teşhis için beni pişman ettiler. Burası küçük bi yer. Temizlikci ile benu muayene ettiler hastaların arasında bağıra bağıra bu cinsel yolla bulaşır falan dediler sekreterden falan hiç Bişeyden cekinmediler her yerde tanıdık var ben gene de gidecektim ama annem müsade etmiyo

Tamam canim baska bi dr daha gorurse icim rahatliycak sanirim

Bak şimdi ne olursa olsun bende başlarda şikayet ediyordum ama sonra düşündüm doktoru neden konuşturuyorum ben dedim o laf söylüyorsa ben ona 5 söylemeliyim o ters konuşuyorsa bende konuşmayalım bu arada annene gelince bırak şu annem filanı kimseden kimseye fayda yok sen şimdi hemen Bi kendine gel acil git Oray'a durumu anlat ve hemen yaktır kurtul..ama sen vajende diyorsun bisürü laser leş yaktırsan daha az acı çekersin belki bilmiyorum bence hemen git bekleme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…