Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Dişi siğil çoğalıyormuş ama erkek siğil değil iki çeşit siğil yani Nasıl basur ve hemoroidin dişisi erkeği var bu siğillerinde var?

Dişi siğil çoğalıyormuş ama erkek siğil değil iki çeşit siğil yani Nasıl basur ve hemoroidin dişisi erkeği var bu siğillerinde var?
Canım emin misin ben bilmiyodum bunu nerden duydun tam biraz acıklar mısın ben bir dahaki gitmemde doktora sorucam acaba yalnıs mı duydum diye düşünüyorum ama kontrol randevumda dısını temizlemişiz niye desin ki dişinini temizlemişiz dedi diye duydum

arkadaşımın birinin başından geçmiş oda siğil yaktırmış asitle yani çok yoksa sesi boşyere sağa sola para harcama git devlet hastanesine yaktır ben 3 kere yaktırdım 3 şenelirse cıkmıyor kurtuldum derdi bende dedimki ben ikidir yaktırıyorum cıkıyor dedim özellikle vajen girişim dedim oda bana sendekiler dişi siğil dedi yani açılımını yaparsam doğurgan siğil yani bulaşıcı olan siğil!!!dişi siğil erkek siğiller genelde tek takımda kaybolup gidiyor Bak hemoroiddede öyle dişi basur memeli olanlar içerde büyüyenler erkek Basır çatlak olanlar kanayanlar yani ben zaten biliyordum bunu da pek duyunca şaşırmadım beklediğim birşey bu arada içim çok rahat inanılmaz bu siğilleri dert etmiyorum artık gerçekten sadece bağışıklık en önemlisi model maddi imkanı olmayan alsın eczaneden asiti yaksın orasını inanırmısın paramla rezil olmusum..oyle iyileşmeye başlamışki makatım ve yakılan yerler hatta yerine taze deri gelmiş hergün takip edin moralinizi bozmadan ve gidin. Yaktırın yada eczaneden asit alıp çok dikkatli şekilde kendiniz yakın vantilatör yada yelpazeyle hemen soğuk hava yapın 10 15 dk kurtulun yalnız vajinaya yani ön tarafa dikkat edilmesi lazım inanın iz miz kalmıyor beni doktorum yaktı ama belki tekrar cıkacak ben yine asitle yaktırırım..çünkü ortalık para Avcı'sı doktor dolu Didem kadar şanslı olamayabilriz::)

Bu arada lütfen burda yazılan karışımları almadan once herhangi Bi hastalığınız alerjiniz varsa doktora sormadan kullanmayın ve ilaç kullananlar daha dikkatli olun şöyle söyleyim ben çoğunu kullanıyorum hiçbir yanetkisini görmedim!!yalnız zencefil macunu ve ekinezya çayını babamada verdim kullansın diye akım annem aradıki baban çok kötü gel diye çünkü babamın kullandığı ilaçlar var rahatsızlığından dolayı yani bu konudada dikkatli olalım!!! Babamı gördüğümde eli ayağı titriyor ayakta duramıyordu öyle söyleyim...şimdi iyi tabiki:)

Bence hpv hastalıgının psikolojik etkisinden dolayı komple bi sektör olmus durumda dedim ya aynı cihaz (nd yag) hem lazer epilasyon hem de siğilde kullanılıyo lazerde bin tane kıl kökü yakıyosun aynı cihazla 100 küsür veriyosun seansına siğil yaktırmak ici gidiyosun bikac siğile onun on katı 1000 tlden asagı ödeyemiyosun.Bi de bu kadar pahalı olmasa zaten sıkıntı kalmıcak iki de bir gidip yaktırıcam ama cok pahalı malesef.Eczaneden asit alıcaksan %25lik padofilm resin veya majistral formülü var o cok etkiliymiş 20-25 gram padofilmi 100 gramlık teinture de benzoique içine hazırlatıyosun eczanede recetesiz diye biliyorum padofilmin kökeni hint yagı hpv dnasının cogalmasını engelliyo teinture de siğile yapısıyo .Burda bi kadın yaptırmıs o demiş ki ben kasınan her yere sürüyodum bi daha da cıkmadı acı cektim ama hemen hemen her yere sürüyodum kuruyana kadar bacaklar acık beklıyodum bi daha da cıkmadı demiş.Dişi siğil olayına sasırdım ya doktor bana bi de şey demişti rengi beyazsa korkma rengi kırmızıysa biraz daha inatcı olabiliyo demişti ten rengi yani seninkinin rengi öyle mi

Kesinlikle katılıyorum !! Herhangi bir ilac kullanılıyorsa alerjik bir durum varsa böbrek veya karaciger de skıntı varsa kalp rahatsızlıgı varsa kesinlikle doktor dısında kullanılmamalı.Hele bitkisel caylar bitkisel karısımlar asla ve asla diyorum.Cünkü bu karısımlar başka ilaclarla etkileşime gecip onları zehirlicek sekilde etkilerini yükselteiblir veya düşürebilir kan sulandırıcı ilac tansiyon ilacı kullananların ekstra dikkatli ve doktor kontrolü dısında kullanmamaso gerekiyo

Bende vajende cıkanlar once kırmızı cıkıyor sonra beyaz beyaz kabarıyor büyümeye başlıyor makatımın tam anüs çevresi ten ren gi siğillerdi ama makat etrafım beyaz cıkmıstı ve vajen etrafında beyazdı o makat ve vajen arasıda beyazdı şuanda kaşınan yerim sade makatım vajende Bi sıkıntı yok şimdilik ama bilen daha yakılması düşüncesesindeyim onemli olan ilişkiye girmemek ne yüzeysel ne normal...ayrıca beslenme kiloyu filan sorun etmicem yicem çünkü vücudum kilo almaya müsait..

Evet aynen burda normal yazıyorum ama çok vicdan azabı çektim babama Bişi olcak diye ödüm koptu oyle acı çektiğini gördüm çaresiz kaldı babam benim sakın kimse doktora sormadan kullanmasın!!! Babamın kullandığı ilaç ağır ve o gün sadece tek ilaç aldı bu duruma geldi dikkat edin lütfen!!!

Sabah yada öğlen bir çay kaşığı çörek otu çiğniyorum portakal yada karısık meyvesuyu içiyorum biraz ara geçincesonra kahvaltımı ediyorum kahvaltı geç yapıyorum bazen bazense erken bal karışımı Bi saat sonra multivitamin daha sonra ekinezya yeşil çay o ara hangisi elime gelirse dolaptan sonra akşam tabi bunları Zaman aralıklarıyla alıyorum bazen yerleri değişebiliyor:::)sinir hastası olsamda sinirlenmemekte gayret ediyorum bağırmamaya calişsamda bagırıyorum ama sakinim sakin:)etek donsuz gezmeye dewam iki günde Bi duş alıyorum sonra genital bölgemi itinayla kuruluyorum temiz beyaz bez yada Bebek popo bezihergün 5 kez video ile izliyorum gündüz çok güzel gözüksede akşam ıslak ve kabarcık görüyorum aynadan ayrılmıyorum desem yeri şuanda yayılmış kıpkırmızı pıpo pişiği gibi kabarcıklara aldırış etmiyorum belki değildir diye belki sıcaktan oldu diye bakalım hayırlısı..

Ben normalde çok sağlıklı olduğum için kullanıyorum aktar ürünlerini kesinlikle Bi sağlık problemim yok kullandığım ilaç filan yok o yüzden rahatım

Ben normalde çok sağlıklı olduğum için kullanıyorum aktar ürünlerini kesinlikle Bi sağlık problemim yok kullandığım ilaç filan yok o yüzden rahatım
İlaçla bitki caylarının arasına (vitamin ilacıyla) 3-4 saat koy mutlaka bitki cayları vitamin hapındaki bazı vitamin ve mineralleri atıyo özellikle demiri

Çinkoyu da kullan solgar zinc picolinate kesinlikle çinko cok önemlii bi de ben bi iki haftaya kan tahliline gidip b12 m eksikse aşı isticem aşı yaptıran iki kişinin siğilleri kuruyup dökülmüş forumda okudumm

Çinkoyu da kullan solgar zinc picolinate kesinlikle çinko cok önemlii bi de ben bi iki haftaya kan tahliline gidip b12 m eksikse aşı isticem aşı yaptıran iki kişinin siğilleri kuruyup dökülmüş forumda okudumm
Çinkom iyi olduğu için gerek duymuyorum bilmiyorum b12 bilmiyorum ama b vitamini eksikliği de var bende...

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim duaların icin iyi ki varsın

Didemcim doktorun seni tedavi ederken kullandığı lazer çeşidi hangisi ndyagmi
Hayır canım ndyag değil lazer çeşitlerini anlatıyorum şimdi ;
Epilasyon için kullanılan lazerlerden sadece ndyag lazer aynı zamanda siğil tedavisi için kullanılır çünkü ndyaglazer derinin çok altına indiği için dipteki siğil köklerini vurur.Bu kadar derine indiği içinde epilasyonda hemen hemen her yerde terkedilmiş bir yöntemdir.(1064 nm kadar cildin altına iner.)Siğil için kullanılan lazer cihazlarında ise en düşük seviyede cilt altına inen lazer nd yag lazerdir yani siğil icin kullanılan lazerler arasında en sonda yer alır diyebiliriz.Çünkü sadece siğil için kullanılan lazer çeşitleri mevcut bunlardan en iyisi benim bildigim co2 fraksiyonel lazer bu 10000 nm kadar cildin altına iniyo yani nd yag lazerin 10 katı kadar derine iniyo ciltte.Onun dısında radyofrekans holly gibi birçok çeşit var.Bunların arasında indiği derinlik bakımından nd yag lazer son sırada.Bu arada ben epilasyon icin bi yeri aradım nd yag x fotona kullanılıyolarmıs cildin 6000 nm kadar derinine iniyomuş bana cok iyi geldi ama ben bi doktora sorucam.Bu arada benim doktorun ne kullandıgını bilmiyorum diğer gitmemde sorucam o büyük ihtimalle co2 absorbsiyon kullanıyo bizde demişti sadece bu cihaz ama emin değilim sorucam gittigimde

Bakın kızlar bana düşmez tabiki sizin hayatınız ama bakire olmanız çok güzel ama bu hastalığa yakalanmanız çok kötü siğil!!!kendimide düşündüm şöyle bende bakireyken evet yüzeysel olmuştu ama bu hastalığa yakalanmamıstım bakın yüzeysel ilişki vajenin rengini karartıyor vede yapısını bozuyor siz farkına varmıyorsunuz yani iç dudak büyümesi gibi Bişey...yani bir doktora gittiğinizde ne kadar bakire olursanız olun sizin yüzeysel ilişki yaşadığınızı bilir bu arada sizde yani deride tahriş oluşması lazımki size bulaşsın siğil ve misal benim sürtünme yoluyla yaşadığım bitakım şeylerde dolayı kızlığım da çentik oluştu yani kızlık duruyor ama saat 9 ve 3 yönünde çentik var dedi doktorum böyle şeyler olabilir...gerçekten yapmak istemediğiniz bişeyi başkalarını memnun etmek içni yapmayın kendinizden işeyler katmayın ve gerçekten sevdiğiniz kişile yapın sonra çok pişman oluyorsunuz...sahip olduğunuz her ne varsa kimsenin bunu kullanmasına izin vermeyin derim ben kadınmısın derdin var emin olun bakireyken daha sağlıklı oluyorsun hiç bir sorun yok siğil hariç bu arada anal ilişki yaşayan varsada onlarda Bi tavsiyem var ilerde Malesef ilerleyen yaşlarda büyük abdestinizi diyim tutamama gibi Bi problem yaşayabilirsiniz gerçekten çok kötü sonuçlar doğuruyor...eğer şimdiki aklım ve şuanki ben olsam kimseye hiçbiyerimi dokundurtmam..ha yok ben hoşlanıyorum seviyorum derseniz onada şöyle söyleyim emin olun yapandan daha çok yapmayan daha kıymetli bunun akside varsa artniyettir zaten işimiz olmaz öyleleriyle..ortalıkta öyle cengaverler dolanıyorki resmen kızların beynini yıkıyorlar Bi kadının en güzel mücevheri gençliği güzelliği ve bekaretidir..Malesef ava giderken avlanmayalımbu arada anal ilişki çok büyük günahmış bilmeyenimiz yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…