Vallahi canım hiç duymadim ben. Ben de meraK ettimKızlar dişi siğil ne demekj ???
Dişi siğil çoğalıyormuş ama erkek siğil değil iki çeşit siğil yani Nasıl basur ve hemoroidin dişisi erkeği var bu siğillerinde var?Kızlar ben en son lazerle yaktırdıktan sonra kontrole gittimgimde o sırada doktorun ne dedigini tam anlayamadım ama Dişi siğil diye bişeyden bahsetti sanki dişi siğili mi dışını mı temizlemişiz dedi ama dişisini dedi diye hatırlıyorum bikac yerde daha okudum Dişi siğil ne demek bileniniz var mı ? Hatta bu forumda da bikac kişi dişi siğilden bahsetmiş bu ne demek oluyo
Canım emin misin ben bilmiyodum bunu nerden duydun tam biraz acıklar mısın ben bir dahaki gitmemde doktora sorucam acaba yalnıs mı duydum diye düşünüyorum ama kontrol randevumda dısını temizlemişiz niye desin ki dişinini temizlemişiz dedi diye duydumDişi siğil çoğalıyormuş ama erkek siğil değil iki çeşit siğil yani Nasıl basur ve hemoroidin dişisi erkeği var bu siğillerinde var?
arkadaşımın birinin başından geçmiş oda siğil yaktırmış asitle yani çok yoksa sesi boşyere sağa sola para harcama git devlet hastanesine yaktır ben 3 kere yaktırdım 3 şenelirse cıkmıyor kurtuldum derdi bende dedimki ben ikidir yaktırıyorum cıkıyor dedim özellikle vajen girişim dedim oda bana sendekiler dişi siğil dedi yani açılımını yaparsam doğurgan siğil yani bulaşıcı olan siğil!!!dişi siğil erkek siğiller genelde tek takımda kaybolup gidiyor Bak hemoroiddede öyle dişi basur memeli olanlar içerde büyüyenler erkek Basır çatlak olanlar kanayanlar yani ben zaten biliyordum bunu da pek duyunca şaşırmadım beklediğim birşey bu arada içim çok rahat inanılmaz bu siğilleri dert etmiyorum artık gerçekten sadece bağışıklık en önemlisi model maddi imkanı olmayan alsın eczaneden asiti yaksın orasını inanırmısın paramla rezil olmusum..oyle iyileşmeye başlamışki makatım ve yakılan yerler hatta yerine taze deri gelmiş hergün takip edin moralinizi bozmadan ve gidin. Yaktırın yada eczaneden asit alıp çok dikkatli şekilde kendiniz yakın vantilatör yada yelpazeyle hemen soğuk hava yapın 10 15 dk kurtulun yalnız vajinaya yani ön tarafa dikkat edilmesi lazım inanın iz miz kalmıyor beni doktorum yaktı ama belki tekrar cıkacak ben yine asitle yaktırırım..çünkü ortalık para Avcı'sı doktor dolu Didem kadar şanslı olamayabilriz::)Canım emin misin ben bilmiyodum bunu nerden duydun tam biraz acıklar mısın ben bir dahaki gitmemde doktora sorucam acaba yalnıs mı duydum diye düşünüyorum ama kontrol randevumda dısını temizlemişiz niye desin ki dişinini temizlemişiz dedi diye duydum
Bence hpv hastalıgının psikolojik etkisinden dolayı komple bi sektör olmus durumda dedim ya aynı cihaz (nd yag) hem lazer epilasyon hem de siğilde kullanılıyo lazerde bin tane kıl kökü yakıyosun aynı cihazla 100 küsür veriyosun seansına siğil yaktırmak ici gidiyosun bikac siğile onun on katı 1000 tlden asagı ödeyemiyosun.Bi de bu kadar pahalı olmasa zaten sıkıntı kalmıcak iki de bir gidip yaktırıcam ama cok pahalı malesef.Eczaneden asit alıcaksan %25lik padofilm resin veya majistral formülü var o cok etkiliymiş 20-25 gram padofilmi 100 gramlık teinture de benzoique içine hazırlatıyosun eczanede recetesiz diye biliyorum padofilmin kökeni hint yagı hpv dnasının cogalmasını engelliyo teinture de siğile yapısıyo .Burda bi kadın yaptırmıs o demiş ki ben kasınan her yere sürüyodum bi daha da cıkmadı acı cektim ama hemen hemen her yere sürüyodum kuruyana kadar bacaklar acık beklıyodum bi daha da cıkmadı demiş.Dişi siğil olayına sasırdım ya doktor bana bi de şey demişti rengi beyazsa korkma rengi kırmızıysa biraz daha inatcı olabiliyo demişti ten rengi yani seninkinin rengi öyle miarkadaşımın birinin başından geçmiş oda siğil yaktırmış asitle yani çok yoksa sesi boşyere sağa sola para harcama git devlet hastanesine yaktır ben 3 kere yaktırdım 3 şenelirse cıkmıyor kurtuldum derdi bende dedimki ben ikidir yaktırıyorum cıkıyor dedim özellikle vajen girişim dedim oda bana sendekiler dişi siğil dedi yani açılımını yaparsam doğurgan siğil yani bulaşıcı olan siğil!!!dişi siğil erkek siğiller genelde tek takımda kaybolup gidiyor Bak hemoroiddede öyle dişi basur memeli olanlar içerde büyüyenler erkek Basır çatlak olanlar kanayanlar yani ben zaten biliyordum bunu da pek duyunca şaşırmadım beklediğim birşey bu arada içim çok rahat inanılmaz bu siğilleri dert etmiyorum artık gerçekten sadece bağışıklık en önemlisi model maddi imkanı olmayan alsın eczaneden asiti yaksın orasını inanırmısın paramla rezil olmusum..oyle iyileşmeye başlamışki makatım ve yakılan yerler hatta yerine taze deri gelmiş hergün takip edin moralinizi bozmadan ve gidin. Yaktırın yada eczaneden asit alıp çok dikkatli şekilde kendiniz yakın vantilatör yada yelpazeyle hemen soğuk hava yapın 10 15 dk kurtulun yalnız vajinaya yani ön tarafa dikkat edilmesi lazım inanın iz miz kalmıyor beni doktorum yaktı ama belki tekrar cıkacak ben yine asitle yaktırırım..çünkü ortalık para Avcı'sı doktor dolu Didem kadar şanslı olamayabilriz::)
Kesinlikle katılıyorum !! Herhangi bir ilac kullanılıyorsa alerjik bir durum varsa böbrek veya karaciger de skıntı varsa kalp rahatsızlıgı varsa kesinlikle doktor dısında kullanılmamalı.Hele bitkisel caylar bitkisel karısımlar asla ve asla diyorum.Cünkü bu karısımlar başka ilaclarla etkileşime gecip onları zehirlicek sekilde etkilerini yükselteiblir veya düşürebilir kan sulandırıcı ilac tansiyon ilacı kullananların ekstra dikkatli ve doktor kontrolü dısında kullanmamaso gerekiyoBu arada lütfen burda yazılan karışımları almadan once herhangi Bi hastalığınız alerjiniz varsa doktora sormadan kullanmayın ve ilaç kullananlar daha dikkatli olun şöyle söyleyim ben çoğunu kullanıyorum hiçbir yanetkisini görmedim!!yalnız zencefil macunu ve ekinezya çayını babamada verdim kullansın diye akım annem aradıki baban çok kötü gel diye çünkü babamın kullandığı ilaçlar var rahatsızlığından dolayı yani bu konudada dikkatli olalım!!! Babamı gördüğümde eli ayağı titriyor ayakta duramıyordu öyle söyleyim...şimdi iyi tabiki:)
Bende vajende cıkanlar once kırmızı cıkıyor sonra beyaz beyaz kabarıyor büyümeye başlıyor makatımın tam anüs çevresi ten ren gi siğillerdi ama makat etrafım beyaz cıkmıstı ve vajen etrafında beyazdı o makat ve vajen arasıda beyazdı şuanda kaşınan yerim sade makatım vajende Bi sıkıntı yok şimdilik ama bilen daha yakılması düşüncesesindeyim onemli olan ilişkiye girmemek ne yüzeysel ne normal...ayrıca beslenme kiloyu filan sorun etmicem yicem çünkü vücudum kilo almaya müsait..Bence hpv hastalıgının psikolojik etkisinden dolayı komple bi sektör olmus durumda dedim ya aynı cihaz (nd yag) hem lazer epilasyon hem de siğilde kullanılıyo lazerde bin tane kıl kökü yakıyosun aynı cihazla 100 küsür veriyosun seansına siğil yaktırmak ici gidiyosun bikac siğile onun on katı 1000 tlden asagı ödeyemiyosun.Bi de bu kadar pahalı olmasa zaten sıkıntı kalmıcak iki de bir gidip yaktırıcam ama cok pahalı malesef.Eczaneden asit alıcaksan %25lik padofilm resin veya majistral formülü var o cok etkiliymiş 20-25 gram padofilmi 100 gramlık teinture de benzoique içine hazırlatıyosun eczanede recetesiz diye biliyorum padofilmin kökeni hint yagı hpv dnasının cogalmasını engelliyo teinture de siğile yapısıyo .Burda bi kadın yaptırmıs o demiş ki ben kasınan her yere sürüyodum bi daha da cıkmadı acı cektim ama hemen hemen her yere sürüyodum kuruyana kadar bacaklar acık beklıyodum bi daha da cıkmadı demiş.Dişi siğil olayına sasırdım ya doktor bana bi de şey demişti rengi beyazsa korkma rengi kırmızıysa biraz daha inatcı olabiliyo demişti ten rengi yani seninkinin rengi öyle mi
Evet aynen burda normal yazıyorum ama çok vicdan azabı çektim babama Bişi olcak diye ödüm koptu oyle acı çektiğini gördüm çaresiz kaldı babam benim sakın kimse doktora sormadan kullanmasın!!! Babamın kullandığı ilaç ağır ve o gün sadece tek ilaç aldı bu duruma geldi dikkat edin lütfen!!!Kesinlikle katılıyorum !! Herhangi bir ilac kullanılıyorsa alerjik bir durum varsa böbrek veya karaciger de skıntı varsa kalp rahatsızlıgı varsa kesinlikle doktor dısında kullanılmamalı.Hele bitkisel caylar bitkisel karısımlar asla ve asla diyorum.Cünkü bu karısımlar başka ilaclarla etkileşime gecip onları zehirlicek sekilde etkilerini yükselteiblir veya düşürebilir kan sulandırıcı ilac tansiyon ilacı kullananların ekstra dikkatli ve doktor kontrolü dısında kullanmamaso gerekiyo
İlaçla bitki caylarının arasına (vitamin ilacıyla) 3-4 saat koy mutlaka bitki cayları vitamin hapındaki bazı vitamin ve mineralleri atıyo özellikle demiriBen normalde çok sağlıklı olduğum için kullanıyorum aktar ürünlerini kesinlikle Bi sağlık problemim yok kullandığım ilaç filan yok o yüzden rahatım
Çinkom iyi olduğu için gerek duymuyorum bilmiyorumÇinkoyu da kullan solgar zinc picolinate kesinlikle çinko cok önemlii bi de ben bi iki haftaya kan tahliline gidip b12 m eksikse aşı isticem aşı yaptıran iki kişinin siğilleri kuruyup dökülmüş forumda okudumm
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim duaların icin iyi ki varsınCanım inşallah ama inşallah sana çıkar kura ve güzel bir yerde işe başlarsın umarım sen diş hekimisin her türlü tedavini olursun merak etme dedigim gibi bi işe basla hicbir sorun kalmıcak güzel günler gelir Allah büyük
Didemcim doktorun seni tedavi ederken kullandığı lazer çeşidi hangisi ndyagmiİlaçla bitki caylarının arasına (vitamin ilacıyla) 3-4 saat koy mutlaka bitki cayları vitamin hapındaki bazı vitamin ve mineralleri atıyo özellikle demiri
Hayır canım ndyag değil lazer çeşitlerini anlatıyorum şimdi ;Didemcim doktorun seni tedavi ederken kullandığı lazer çeşidi hangisi ndyagmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?