Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sigillerin surwkli tekrar etmesinin sebebi asil kaynagin bu güne kadar tedavi edilmemis olmasi olabilir. Umarim budur. Tek dilegim budur. Olur budur...
Canım bugün o korkumun arasında senin yazdıklarını okuyarak mutlu oldum Hakan bey iyi bi doktordur demek ben doğru duymjşum o gün dişi siğil demiş.Dişisini buldugu zaman sorun çözülüyo zaten en fazla iki üc tane cıkıyo sonra .Bi de Koriolus Mrl diye biliyosun hoca söylememişti dünya jinekoloji kongresinde koriolus mantarıyla tedavi sonucları yayımlanmıs son 4 senedir ordan tahmin ettim hocanın dedigiyle alakalıdır belki diye ama demek ki ilaç gerçekten buymuşşş !! Yani aslında suan siğili tedavi eden ilaç zaten piyasada demek oluyor bu gözümüz aydın şöyle ki bu yakında ilaç olarak cıkıcak koriolus mrl şimdi ise piyasa mrl labaratuarı adı altında bir cok ülkede satışı cıktı zaten ama ilac olarak değil günde 6 tane kullanıyosun koriolus mrlyi dozajı düşük gözüktügü icin ilac sınıfına girmiyo 6 tanesinin dozajını tek bir tablette cıkartıp icine reishi eklicekler ve miligramı yükseldiği icin ilaç sınıfına giricek ilac sınıfına girmesi icin 4 senesi bitti 1 senesi kaldı 1-2 seneye ülkemizde ilac hali satısa sürülücek umarım anlatabilmişimdir :)

http://www.mycologyresearch.com/products/coriolus Merak edenler için arkadaslar Koriolus Mrl Hpv tedavisinin ilacıdır gözümüz aydın.Dünya jinekoloji kongrelerinde 4 senedir sonucları acıllanıyor 100de 100e yakın başarı oranı ina sahip tip 16 dahil hepsinde etkili.İlaç olarak piyasaya cıkması icin bir şeyin 5 sene denenmesi gerekiyor yani ilacın son 1-2 senesi kaldı.Mrl mycology research denilen labaratuarın kısaltması.Koriolus mrl suan bitkisel destek hali cıktı günde 6 tane kullanıyosunuz(500mglık tabletten) 6 ay boyunca. 1 ayda 2 kutu gidiyo.6 tanesini tek bir tablette toplayıp reishi birleştiricekler büyük ihtimal miligramı ve etken maddesi yükseldiği için ilaç olarak pisyasaya sürülücek son 1-2 sene.Ama bitkisel tablet olarak günde 6 kez kullanılıcak şekilde suan piyasaya cıktı zaten ülkemizde yok.Sitede distrübütör kısımları var Yunanistan ve Bulgaristan gibi komşu ülkelerin distribütörlerine mesaj veya mail atarsanız geri dönüş yapıyolar Türkiyeye yolluyolar.3 aylık kutu 25 euro 4 euroda gönderim ücreti.Yani toplam tedavi icin sadexe 50 euro gibi komik bir fiyatla bundan kurtulus mümkün :)

Kızlar çok kötüyüm atanamadim sigillerim de büyüdü napacam bilmiyorum
Can'ım git yaktır acilen nere olursa olsun...yalnız vajeni girişi ben asitle yaktırdım Bişi olmadı ama klitoris bölgende varsa ve çoğalmış büyükse asiti tavsiye etmiyorum makatı asitle yaktır Bişi olmuyor 10 günde iyileşti benim sadece kaşıntılarım var inş iyileştiği içindir görünürdede Bi siğil yok bakalım

Kızlar çok kötüyüm atanamadim sigillerim de büyüdü napacam bilmiyorum
Lasere git dicem ama ben hiç denemedim!bu arada Can'ım sana çok üzülüyorum lütfen tedavini ol acil böyle beklersen o siğiller köklenir yaktırsan tekrar cıkar ben daha cesaret edip tekrar doktoruma gitmedim çünkü çok acıyor ama takmamak lazım ya bu arada asit yakılan yerler pembe renk oluyor Onuda söyleyim...

Bu arada tek bitane siğil görüyorum oda unuttuğum Bi siğil doktoruma söylemeyi...onu ben devlet hastanesinde yaktırcam!!!eylülün 5 nde gidicem vajen üst klitorise yakın üst dudak büyük Onuda yaktırcam kızlar et yemeye gelmiyor bağırsak kurtların dişileri makattan dışarı cıkıyor yumurtlamak için geçen et yedim dehşet bir geceydi uyuyamadım kaşıntıdan vajinama kadar yürüyorlar ya BIKTIM bu kurtlardan kurtulamadım ya sinir sistemimi bozdular sabaha kadar uyutmuyor bunlar bide gece çıkıyorlar sormayın artık midem bulanıyor bu kurtları görünce yani benim gibi Bi kızda ne geziyor bunlar tribine girdim bu arada regli oldugum için vajenime bakamıyorum girişe ama elime yine Bi kabarcıklar geliyor umarım siğil değildir öyleyseler yaktırcam tekrar iyimiyim evet iyiyim takmıyorum siğilleri benim sorum ben bu bağırsak kurdu için hastanenin hangi bölümüne gitmem lazım ayrıca utanç verici bir durum içimden kötü Bi ses ve karnımdan hissettiğim acaba benim bağırsaklarımda dev solucanlarımı var öyle tuaf hissediyorum bilmiyoru

Şimdi Bişi söylücem Can'ım bu koriolus mrl Bi tür mantar sanırım ve vitamin gibi Bişi bu değilmi yani genital siğil tedavisi için değilde sanki böyle ek vitamin gibi Bişi?

Didem seninkoriolus mrl geldimi?yunanistan şubesi ne nereden mail attın beni bilgilendirirsen sevinirim bende alıyım ondan ya belki iyi gelir

Özge sana ne fiyat verdi o doktor?

Didem sen 3 kere yaktırdım 1500 lira ödedim dedin ben Ankara'dan İstanbul'a nu doktora direk gidip yaktırsam 1500 liramı odeyeceğim

Şimdi kaşıntıdan uyuyamıyorum öyle söyleyim hem bağırsak kurtlarıyla cebelleşiyorum hem siğillerle şimdi baktım karanlıkta flaş ışıkla evet makatımda çok belirgin 5 tane siğil cıkmış ve gördüklerimle şaşkınlık içerisindeyim hemoroidden dolayı oluşan makattaki memenin çevresi deri altında siğil kaplı beyaz beyaz küçük küçük çıkmamışlar daha deri üstüne ve makat anüs cevresi içeriye doğru kıvrımlı olan bölgeye kadar beyaz beyaz minik minik içerde duruyorlar yüzlerce var vajenime doğru giden derimde minnacik kabarcıklar oluşmuş pütür sayılmaz ama bisürü ve kızlar vajen içi dudaklarımın çevresi dehşet kaşınıyor acımsı sızıms ayrıyetten bu kalçamızın çatal bölgesi bitiş yani oranın baslangıcından itibaren dehşet kaşıntılarım var makatım ve vajenin üstünde cıkan deri rengi siğiller kahve tonları vajen giriş ibeyazşeffaf renk

Didem seninkoriolus mrl geldimi?yunanistan şubesi ne nereden mail attın beni bilgilendirirsen sevinirim bende alıyım ondan ya belki iyi gelir
Canım siğil tedavisinin ilacının ta kendisi.Ve istatistikleri inceledim Dünya Jinekoloji Kongrelerinde sunum yapıyolar 4 yıldır her yıl yüzlerce kişi üzerinde cıkıcak olan Koriolus Mrl ilacının sonuçlarını sunmuşlar.Koriolus Mrl deki mrl bunu çıkartan labaratuarın isminin kısaltması şuan piyasaya bu labaratuar bunu çıkarttı zaten ama düşük dozajlı halini çıkarttı dozajı düşük olduğu için bitkisel ürün diye geçiyo 1-2 sene sonra çalışmalar bitiyo ilaç olarak piyasaya sürülücek.Burda şuna dikkat çekmel istiyorum bitkisel hap diye geçiyo ama bu da ilacın kendisi gibi düşün bunu günde 6 tablet kullanıyosun , 6 tabletteki dozajını tek bir tablette toplucaklar ilaç olarak çıkmış olucak çünkü dozajı yükseldiğinden dolayı ilaç sınıflamasına giricek günde 1 tane ilacından kullanmıs olucaksın ilaç diye cıkması icin de suan formalite icabı 5 yılı doldurması gerekiyo zaten 4 yılı doldurmuş son 1-2 yılda da ilac halini piyasaya sürücekler benbi de diyorum ki ilac halinin içinde muhtemelen reishi mantarı ahcc yi de eklicekler cünkü kongrede yaptıkları son çalısmada reishi mantarıyla desteklendiğinde başarı oranı 100de 100e cıkmıs nerdeyse.Ve 1 yıl sonra incelemişler tedaivden sonra koriolus mrl kullananlarda nüks yok yani ilaç virüsü baskılamıyo virüsü öldürüyor!.

Canım benim tedavim iyiye gittiği için sipariş etmedim ama koriolusu da belki bir yıl sonra falan nüks olmasın diye kullanabilirim.Ya aslında getirtmemize bile gerek yok Bulgaristanın başkenti Sofya'da bize en yakın şubesi.Vizem bitmemiş olsa atlar gider kendim alırım otobüsler kalkıyo 5-6 saate otobüsle ordasın zaten ya da Bulgar göçmeni bi arkadaşı ya da tanıdıgı olan varsa ona da söyleyip gittiginde almasını isteyebilirsiniz .Ben şimdi sana bulgaristan ve yunanistan şubesinin mailini yazıcam buraya sitelerindeki maili oraya mail atıp istiyosun hesap numaralarını yazıyolar sen oraya para yatırıp adresini vs veriyosun kargoyla yolluyolar

Almanyadakini de paylaşıyorum belki orda tanıdıgı olan varsa diye :
Formula/Bios B.V.
co Formula GmbH

Altenhöferallee 3
D-60438 Frankfurt am Main

Phone: +49 (0)69-928 80 500
Fax: +49 (0)69-928 80 555

Email: info@formulapharm.de
info@biospharm.de

1 günde Koriolus Mrl(500 mg) günde 6 tane kullanılıyo sabah 2 tane öglen 2 tane ve aksam 2 tane 6 ay boyunca kullanılıyor.1 ayda 2 kutu koriolus mrl gidiyor.Yani 6 ay için 12 kutu koriolus mrl bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…