Süper iyi Bi haberCanim smear sonucumu aldim temiz cikti yardimlarin ve destegin icin tesekkur ederiz oglusumla
Canım bugün o korkumun arasında senin yazdıklarını okuyarak mutlu oldum Hakan bey iyi bi doktordur demek ben doğru duymjşum o gün dişi siğil demiş.Dişisini buldugu zaman sorun çözülüyo zaten en fazla iki üc tane cıkıyo sonra .Bi de Koriolus Mrl diye biliyosun hoca söylememişti dünya jinekoloji kongresinde koriolus mantarıyla tedavi sonucları yayımlanmıs son 4 senedir ordan tahmin ettim hocanın dedigiyle alakalıdır belki diye ama demek ki ilaç gerçekten buymuşşş !! Yani aslında suan siğili tedavi eden ilaç zaten piyasada demek oluyor bu gözümüz aydın şöyle ki bu yakında ilaç olarak cıkıcak koriolus mrl şimdi ise piyasa mrl labaratuarı adı altında bir cok ülkede satışı cıktı zaten ama ilac olarak değil günde 6 tane kullanıyosun koriolus mrlyi dozajı düşük gözüktügü icin ilac sınıfına girmiyo 6 tanesinin dozajını tek bir tablette cıkartıp icine reishi eklicekler ve miligramı yükseldiği icin ilaç sınıfına giricek ilac sınıfına girmesi icin 4 senesi bitti 1 senesi kaldı 1-2 seneye ülkemizde ilac hali satısa sürülücek umarım anlatabilmişimdir :)Sigillerin surwkli tekrar etmesinin sebebi asil kaynagin bu güne kadar tedavi edilmemis olmasi olabilir. Umarim budur. Tek dilegim budur. Olur budur...
Peki sen aldınmı?http://www.mycologyresearch.com/distributors Burdan yakın ülkelerden birine bozuk bir ingilizceyle de olsa mail atarsanız yolluyolar ilacı
Can'ım git yaktır acilen nere olursa olsun...yalnız vajeni girişi ben asitle yaktırdım Bişi olmadı ama klitoris bölgende varsa ve çoğalmış büyükse asiti tavsiye etmiyorum makatı asitle yaktır Bişi olmuyor 10 günde iyileşti benim sadece kaşıntılarım var inş iyileştiği içindir görünürdede Bi siğil yok bakalımKızlar çok kötüyüm atanamadim sigillerim de büyüdü napacam bilmiyorum
Lasere git dicem ama ben hiç denemedim!bu arada Can'ım sana çok üzülüyorum lütfen tedavini ol acil böyle beklersen o siğiller köklenir yaktırsan tekrar cıkar ben daha cesaret edip tekrar doktoruma gitmedim çünkü çok acıyor ama takmamak lazım ya bu arada asit yakılan yerler pembe renk oluyor Onuda söyleyim...Kızlar çok kötüyüm atanamadim sigillerim de büyüdü napacam bilmiyorum
Şimdi Bişi söylücem Can'ım bu koriolus mrl Bi tür mantar sanırım ve vitamin gibi Bişi bu değilmi yani genital siğil tedavisi için değilde sanki böyle ek vitamin gibi Bişi?Canım bugün o korkumun arasında senin yazdıklarını okuyarak mutlu oldum Hakan bey iyi bi doktordur demek ben doğru duymjşum o gün dişi siğil demiş.Dişisini buldugu zaman sorun çözülüyo zaten en fazla iki üc tane cıkıyo sonra .Bi de Koriolus Mrl diye biliyosun hoca söylememişti dünya jinekoloji kongresinde koriolus mantarıyla tedavi sonucları yayımlanmıs son 4 senedir ordan tahmin ettim hocanın dedigiyle alakalıdır belki diye ama demek ki ilaç gerçekten buymuşşş !! Yani aslında suan siğili tedavi eden ilaç zaten piyasada demek oluyor bu gözümüz aydın şöyle ki bu yakında ilaç olarak cıkıcak koriolus mrl şimdi ise piyasa mrl labaratuarı adı altında bir cok ülkede satışı cıktı zaten ama ilac olarak değil günde 6 tane kullanıyosun koriolus mrlyi dozajı düşük gözüktügü icin ilac sınıfına girmiyo 6 tanesinin dozajını tek bir tablette cıkartıp icine reishi eklicekler ve miligramı yükseldiği icin ilaç sınıfına giricek ilac sınıfına girmesi icin 4 senesi bitti 1 senesi kaldı 1-2 seneye ülkemizde ilac hali satısa sürülücek umarım anlatabilmişimdir :)
Özge sana ne fiyat verdi o doktor?Bugün didemwtfnin doktoru hakan topalismailogluna gittim. Cok memnun kaldim. ( cok tesekkurle didem) Cok bilgili, yol gosterici oneririm ( 10 doktor gezmisimdir,en iyisiydi, en bilgilisiydi.) Dis vaginal bölgede minicik 3 5 sigil olmaisna ragmen( ki bunlari diger doktorlar gormediler bile) vajina ic kisimda 80 tane falan gördü. Anesteziyle yok edecek. ( diğer doktorlar bu bolgeye de temiz demisti. Ama ben hissediyodum, o sinsi kasinti hisssi vardi...) ayrica didemcim, hakan beyin senin de sözünü ettigin ilac; coriolus mantirindan yapılmakta olan bi ilacmis. Su anki gida takviyeleri degil de ayrica iyilestieci bi ilac gelisiyomus, dedigin gibi bir iki sene icerisinde. Umarim kbb konusunda da bu kadar sansli olurum. Ona da yarin gidicem. Detaylari paylasirim. Aylardir işini bilmez doktorlardan ne çektiğimi maddi manevi ne yiprandigimi az cok biliyosunuz...
Canım siğil tedavisinin ilacının ta kendisi.Ve istatistikleri inceledim Dünya Jinekoloji Kongrelerinde sunum yapıyolar 4 yıldır her yıl yüzlerce kişi üzerinde cıkıcak olan Koriolus Mrl ilacının sonuçlarını sunmuşlar.Koriolus Mrl deki mrl bunu çıkartan labaratuarın isminin kısaltması şuan piyasaya bu labaratuar bunu çıkarttı zaten ama düşük dozajlı halini çıkarttı dozajı düşük olduğu için bitkisel ürün diye geçiyo 1-2 sene sonra çalışmalar bitiyo ilaç olarak piyasaya sürülücek.Burda şuna dikkat çekmel istiyorum bitkisel hap diye geçiyo ama bu da ilacın kendisi gibi düşün bunu günde 6 tablet kullanıyosun , 6 tabletteki dozajını tek bir tablette toplucaklar ilaç olarak çıkmış olucak çünkü dozajı yükseldiğinden dolayı ilaç sınıflamasına giricek günde 1 tane ilacından kullanmıs olucaksın ilaç diye cıkması icin de suan formalite icabı 5 yılı doldurması gerekiyo zaten 4 yılı doldurmuş son 1-2 yılda da ilac halini piyasaya sürücekler benbi de diyorum ki ilac halinin içinde muhtemelen reishi mantarı ahcc yi de eklicekler cünkü kongrede yaptıkları son çalısmada reishi mantarıyla desteklendiğinde başarı oranı 100de 100e cıkmıs nerdeyse.Ve 1 yıl sonra incelemişler tedaivden sonra koriolus mrl kullananlarda nüks yok yani ilaç virüsü baskılamıyo virüsü öldürüyor!.Didem seninkoriolus mrl geldimi?yunanistan şubesi ne nereden mail attın beni bilgilendirirsen sevinirim bende alıyım ondan ya belki iyi gelir
Canım benim tedavim iyiye gittiği için sipariş etmedim ama koriolusu da belki bir yıl sonra falan nüks olmasın diye kullanabilirim.Ya aslında getirtmemize bile gerek yok Bulgaristanın başkenti Sofya'da bize en yakın şubesi.Vizem bitmemiş olsa atlar gider kendim alırım otobüsler kalkıyo 5-6 saate otobüsle ordasın zaten ya da Bulgar göçmeni bi arkadaşı ya da tanıdıgı olan varsa ona da söyleyip gittiginde almasını isteyebilirsiniz .Ben şimdi sana bulgaristan ve yunanistan şubesinin mailini yazıcam buraya sitelerindeki maili oraya mail atıp istiyosun hesap numaralarını yazıyolar sen oraya para yatırıp adresini vs veriyosun kargoyla yolluyolarDidem seninkoriolus mrl geldimi?yunanistan şubesi ne nereden mail attın beni bilgilendirirsen sevinirim bende alıyım ondan ya belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?