Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

C
Tamam canim baska bi dr daha gorurse icim rahatliycak sanirim
gebe olduğun için köpüğü az kullan tahriş edebilir pek vajene kimyasal kullanmamalısın çok su değdirme vajenimde ve Oray'a banyo ederken sabun şampuan vs gelmesin pH değerini bozuyor çünkü yararlı bakteriler azalıyor bol su iç mantarın varsa geçer ilaç kullanma bebeğe zararlı biliyorsundur..

Annen değişik söyleyim hastalığın me kadar önemli olduğunu onlara anlat ben annem laf etti cinsel yola bulaştı demedim tabisi bilmiyorlar bakire bildiklerini için böyle Can'ım sıkkın gözlerim dolu dolu rahimimi alcaklar dedim çocuğum olmucak evlenemicem gibi duygu sömürğsü yaptım siğil cıkıyor demedim ben cıkıyor dedim doktor böyle dedi dedim annem git kızım yawrum aman dedi yani onlara onların dilinden konuş ikna et:) biraz akıllı ve uyanık ol herkesten once kendi sağlığını düşün canım

Bugün avm ye gittim gezdim kardeşlerimi toparladım arabayla gezdik alışveriş yaptık yemek yedik sonra herkesi evine bıraktım morelim iyi bugün kendimide çok iyi hissediyorum ben bu siğilleri takmıyorum takmaya değmiyor sık canı sık biyere kadar dimi kurtulcaz bu meretten inş:)

Merhaba canim bugun poliklinikte bi dr a daha gorundum o da mantardan baska birsey goremedi o parcanin da kizlik zarinin bir uzantisi yada mantar kaynakli bir lezyon oldugunu soyledi korkularimi anlattim. Buraya bile gelmene gerek yok hocam turkiyenin sayili iyi doktorlarindan zaten ve bu konuda ihtisas sahibi bi doktor deyip bana bir makalesini gosterdi. Seni de bebegini de tehlikeye atacak kadar acemi yada umursamaz degil dedi. Acikcasi icimi rahatlatti. Bide kendini incelemeyi birakip doguma ve cocuklarina odaklan artik dedi. Tesekkur ederim canim sana da belki okumak istersin diye yolluyorum burdaki herkeze acil sifalar dilerim....
http://www.aksam.com.tr/saglik/servisk-kanserine-dikkat/haber-182894
Bende eve gelince dikkatle okudum

Hadi çok geçmiş olsun senin ve bebeğin adına çok sevindim:)en azından için rahatlamış oldu...

Bugün didemwtfnin doktoru hakan topalismailogluna gittim. Cok memnun kaldim. ( cok tesekkurle didem) Cok bilgili, yol gosterici oneririm ( 10 doktor gezmisimdir,en iyisiydi, en bilgilisiydi.) Dis vaginal bölgede minicik 3 5 sigil olmaisna ragmen( ki bunlari diger doktorlar gormediler bile) vajina ic kisimda 80 tane falan gördü. Anesteziyle yok edecek. ( diğer doktorlar bu bolgeye de temiz demisti. Ama ben hissediyodum, o sinsi kasinti hisssi vardi...) ayrica didemcim, hakan beyin senin de sözünü ettigin ilac; coriolus mantirindan yapılmakta olan bi ilacmis. Su anki gida takviyeleri degil de ayrica iyilestieci bi ilac gelisiyomus, dedigin gibi bir iki sene icerisinde. Umarim kbb konusunda da bu kadar sansli olurum. Ona da yarin gidicem. Detaylari paylasirim. Aylardir işini bilmez doktorlardan ne çektiğimi maddi manevi ne yiprandigimi az cok biliyosunuz...

Bu arada; 2-3 yil once kötü smear sebebiyle test yapilmis ve tip 56 teshis edilmis bi arkadsima tekrar test yaptirmistik. Bugün sonucu aldik. Negatif :) riskli ve sigil yapmayan bi tur. Arkadsim kendine cok iyi bakmis; sigara alkol yok vs. Yine de hic beklemiyldu negatif cikmasini ama cikti :)) umut olsun arkadslar, darisi basimiza

Özge çok sevindim çünkü iyi bir doktor bulmak tedavinin enazından yarısının başarılı olması demek kkb konusunu da dört gözle beklemekteyim bu arada smear sonucun iyi mi siğil olayından ayrı olarak smear ve kolposkopi yapıldı mı çünkü maalesef bizim hpvler yüksek riskli

80 siğil ne demek ya nasıl olabiliyor o kadar siğil yani sen baktığında da orada bişiler görüyor muydun? şu an 80 adet siğili düşünemedim.

Rahim agzinda siğil yokmus. Zaten smear ve kolposkopi sonucum temiz gelmisti canim. Genel anestezi altinda yapti bende cok oldugu icin. Iki tane güçlü sigil varmis, bunlarin dogurdugunu (dişiler...) dusunuyor doktor. Bunlardan kurtuldum. Ayrica, bazi drumlarda düz(flat) sigiller disinda tip 16nin sigil yapmadigi konusunda doktorum cok emin. (Ki bendekilerin bi kismi düz sigilmis) bu demek oluyor ki hpv testinde yuksek risklilere ve bi kisim orta risklilere bakildigi icin( malesef devlet düşük risklilere bakmiyo) sigilleri yapan tip 6 vs bi tipim daha oldugu sonucuna variyorum.

80 siğil ne demek ya nasıl olabiliyor o kadar siğil yani sen baktığında da orada bişiler görüyor muydun? şu an 80 adet siğili düşünemedim.
Operasyondan yeni ciktim. Doktorumun söylediği guncel rakam 103. Bunlarda. Sadece 3 4 tanesi gorunuyordu ve cok küçüktü. Vajinanin giriş kisminda yuvalanmislar resmen. Iceri dogru dikkatli bakmak gerekiyo. Ekranda ben de gördüm, iki büyük ve bisürü yavru... Asil trajik olan, 10 kadin dogumcunun bunu nirmal doku zannetmesi ve mudehale etmemesi... doktor onemli...

Sigillerin surwkli tekrar etmesinin sebebi asil kaynagin bu güne kadar tedavi edilmemis olmasi olabilir. Umarim budur. Tek dilegim budur. Olur budur...

Arkadaşlar ben gidip diğer kan tahlillerimi yaptırdım paranoyaya bağlayıp kac gündür onu bekliyorum 2 kilo verdim ağlamaktan bana sonuclar dün cıkıcak diyolardı aradım ertesi gün cıkıcak dediler bende bi sorun var o zaman baska bi hastlalıgım var aids falan kaptım Zannettim hastane agzını acıp tek kelime etmedi beni fazladan 1 gün beklettiler korkudan ölüyodum resmen ya beterin beteri var siğil neymiş ki ya aids hepatit bunlae varken diğerlerine gülüp geçiyorum Allah aşkına şükür edelim suan halimize herpes veya hpv gibi hastalıklar için değmez yemin ediyorum değmez bikac sene sonra Bu hastalıklar silinip gidicek ya da bi iki kez daha en fazla bizim sadece psikolojimizi bozucak lütfen cıkın bu sitedne halimize şükredelim gidin hayatınızı yaşayın ! Allahım hepimize şifa versin bakın belki bin kez neler neler yapıp hiçbişey olmayan var bir kez yaşadıgı şeyle benim gibi hastalık kapan hatta burada ağda salonundan 5 tip kapan rusların oldugu hoteldeki havuza girip ordan en kötü tipleri alanı bile okudum herkesin basına gelebilir ! Bu ne ki kıytırık bi siğil veya uçuk ya bunlar ne ki Allah günahlarımızı affetmek icin bizi sınıyo bu da bi sınav ileride hepimiz coluga cocuga karısmıs bunlara gülüyor olacagız ! Cıkın ve hayatınıza devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…