Canım 3 kere gitme hakkın var 3 kere için 1500 lira ödedim. 1 kere lazerle yaktırdım. 2. Kontrolüme paranoya yapıp var zannedip gittim baktı doktor asetik asit testi yapıp mikroskopla ekranı açtı birlikte inceledik yoktu eğer o sefer gittiğimde de siğilim olmuş olsaydı yakıcaktı.Şimdi 1 hakkım kaldı varsa ücretsiz yakılıcak yoksa kontrole gittigimde o hakkımı da kullanmıs olacagım.Sen muayeneyi arayıp fiyat aralıgını sorsan aslında daha iyi olur bi de özge de gitti istersen ona da bi sorDidem sen 3 kere yaktırdım 1500 lira ödedim dedin ben Ankara'dan İstanbul'a nu doktora direk gidip yaktırsam 1500 liramı odeyeceğim
Özge sana ne fiyat verdi o doktor?
peki direkt nakitmi istiyorlar parayı?Bana 2000 tl malesef. Genel anestezi olduğu icinmis... bu kadar cok olmasa ayni fiyati vericektim.
Bu arada Özge sen neden hemen tedavi olmadın onu sorayım sana yani doktor neden başka güne verdi?o gün yaptırmadın ödeme yapman gerektiği içinmi yoksa doktor genel anestezi olcağı içinmi gün verdi?Bana 2000 tl malesef. Genel anestezi olduğu icinmis... bu kadar cok olmasa ayni fiyati vericektim.
Yok morelimi bozmuyorum benim o doktora gitmemin nedeni İstanbul'daki siğillere doğru teşhis koyması en küçükleri bile görmesi yoksa podofilmle evet yakılır kurtulunulur ben bu Basır memesini kestirsemmiki ya onda çok çıkıyor inanılmazCanım sabiha gökçenden direk mecidiyeköye servisler var muayenin orda inebilirsin moralini bozma padofilm ugrastırıcı ama burda onunla da kurtulanlar var tek sıkıntı şu makatta oldugu için derinligi biraz daha fazla olabiliyo yaktırdıktan sonra belki padofilme geçilebilir diye düşünüyorum ve Ankarada da gerçekten iyi yerler olduguna eminim orası da merkezi bir yer hacettepe gibi köklü kuruluslar profesörlerin cogu orda aslında
Ya bide didem ben vajen tüylerimi almıyorum acayip uzadılar eziyet ya makasla filan benim vajen girişi üst dudak araları dudak içi dehşet Bi kaşıntı var ama görünürde siğil yok vajen girişim yakılmasına rağmen kabarmış yine podofilm iyi gelmiyor sanırımCanım sabiha gökçenden direk mecidiyeköye servisler var muayenin orda inebilirsin moralini bozma padofilm ugrastırıcı ama burda onunla da kurtulanlar var tek sıkıntı şu makatta oldugu için derinligi biraz daha fazla olabiliyo yaktırdıktan sonra belki padofilme geçilebilir diye düşünüyorum ve Ankarada da gerçekten iyi yerler olduguna eminim orası da merkezi bir yer hacettepe gibi köklü kuruluslar profesörlerin cogu orda aslında
Bence şuan basurla ilgili bi işlem yaptırma basurdan kurtulmanın tek yolu her gün 1 incir veya 2 kuru kayısı vey 2-3 kuru erik yiyip bol su içiceksin ki sindirim sistemin düzgün calıssın zorlama olmasın belli bi süre sonra zaten o kücülmeye baslıyo.Canım maddi durumun yeterliyse bence kafan rahatlar ucaga atlar gelirsin ama dayanabiliyosan orda da iyi bi yerde koter deneyebilirsin dedigim gibi her zaman ilk etapta yakılması önemli bence cünkü bunlar alttan köklenip yukarı cıkıyo biz kökü derinde olan bi agacın yukarıdaki meyvesini görüyoruz diyebiliriz .İştah konusuna gelince benden iştahsız olamazssın bence :) son bikac günde yaşadıgım stresten dolayı 47e düştüm ama ilaçlarımı düzenli kullanıyorum macunu yiyorum anca öyle ayaktayımYa bide didem ben vajen tüylerimi almıyorum acayip uzadılar eziyet ya makasla filan benim vajen girişi üst dudak araları dudak içi dehşet Bi kaşıntı var ama görünürde siğil yok vajen girişim yakılmasına rağmen kabarmış yine podofilm iyi gelmiyor sanırım
Burda Mahmut tıp merkezi var özel kriyoterapi gaz bilmem ne yapıyorlarmıs?bi gitsemmikiBence şuan basurla ilgili bi işlem yaptırma basurdan kurtulmanın tek yolu her gün 1 incir veya 2 kuru kayısı vey 2-3 kuru erik yiyip bol su içiceksin ki sindirim sistemin düzgün calıssın zorlama olmasın belli bi süre sonra zaten o kücülmeye baslıyo.Canım maddi durumun yeterliyse bence kafan rahatlar ucaga atlar gelirsin ama dayanabiliyosan orda da iyi bi yerde koter deneyebilirsin dedigim gibi her zaman ilk etapta yakılması önemli bence cünkü bunlar alttan köklenip yukarı cıkıyo biz kökü derinde olan bi agacın yukarıdaki meyvesini görüyoruz diyebiliriz .İştah konusuna gelince benden iştahsız olamazssın bence :) son bikac günde yaşadıgım stresten dolayı 47e düştüm ama ilaçlarımı düzenli kullanıyorum macunu yiyorum anca öyle ayaktayım
Mahmut yazmışım::) magnet tıp merkeziBurda Mahmut tıp merkezi var özel kriyoterapi gaz bilmem ne yapıyorlarmıs?bi gitsemmiki
Canım yaraların iyileşti mi bak kaşıntı dediğin şey cok normal hepimiz yaşıyoruz hatta burdan mesajlaştıgım cogu insan o bölgede tatlı tatlı kaşıntı oldugunu söylüyo bende de cok fazla kaşıntı var gece uykumdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden.Kriyo yaptırma kriyoyla asitle yakma arasında cok bi fark yok ilk bi koter ya da lazerle yaktır bir iki kez sonra kriyo ya da asite geçersin köklerini kazıman lazım ilk .Bende suan o kadar cok değişiklik görüyorum ki makatımda bi gün öyle bi gün böyle hangisi ne karar veremiyorum inan ki :)Ya bide Didem bende aşırı siyah benler çok makatımda vajenimde küçük küçük çoğalan Bişi Zaman'la acaba Buda'mı hpv dir
Bende çıkmış görüyorum büyümüş yani mercimek kadar ve etrafında yawruları varCanım yaraların iyileşti mi bak kaşıntı dediğin şey cok normal hepimiz yaşıyoruz hatta burdan mesajlaştıgım cogu insan o bölgede tatlı tatlı kaşıntı oldugunu söylüyo bende de cok fazla kaşıntı var gece uykumdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden.Kriyo yaptırma kriyoyla asitle yakma arasında cok bi fark yok ilk bi koter ya da lazerle yaktır bir iki kez sonra kriyo ya da asite geçersin köklerini kazıman lazım ilk .Bende suan o kadar cok değişiklik görüyorum ki makatımda bi gün öyle bi gün böyle hangisi ne karar veremiyorum inan ki :)
Yaralarım iyileştiCanım yaraların iyileşti mi bak kaşıntı dediğin şey cok normal hepimiz yaşıyoruz hatta burdan mesajlaştıgım cogu insan o bölgede tatlı tatlı kaşıntı oldugunu söylüyo bende de cok fazla kaşıntı var gece uykumdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden.Kriyo yaptırma kriyoyla asitle yakma arasında cok bi fark yok ilk bi koter ya da lazerle yaktır bir iki kez sonra kriyo ya da asite geçersin köklerini kazıman lazım ilk .Bende suan o kadar cok değişiklik görüyorum ki makatımda bi gün öyle bi gün böyle hangisi ne karar veremiyorum inan ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?