P
peki direkt nakitmi istiyorlar parayı?
Bu arada Özge sen neden hemen tedavi olmadın onu sorayım sana yani doktor neden başka güne verdi?o gün yaptırmadın ödeme yapman gerektiği içinmi yoksa doktor genel anestezi olcağı içinmi gün verdi?
Can'ım şimdi boyuna göre kilonun normalmi anormalmi olmasına bakmak lazım ben 170 boy 62 kiloyum yani yapılıyım ama zayıfım eskiye göre bu arada kızlar ben facede buldum bir iki kişi evet bulgaristanda varmış bu ilaç sordurdu kendisi tatilde Antalya'da kuzeni gitti eczaneye sordu varmıs :)) konustuk ben 2 eylülde gidicem Bulgaristan'a sana alırım dedi 4 eylülde gelirim dedi orda ona parasını vercem alcam buluşcaz yani umarım ankaraya gelir ankaraya geleceğini söyledi yani ayın 5 i Didem umarım gider alır ve gelir benim kaç tane almam lazım bundan 6 ay kullanımda?Bu arada burdaki herkes mi zayif? 46 kgyum ben de. Bagisikligimizin dusuk olusu ve virusun hayatimiza girisini bi nebze aciklar mi bu durum?
Yakarlar anestezi alırsın en fazla da sen bence en kötü git direk koterle yakın bi yerde hastanede yaktır bence zaman kaybediyosun gibi geliyo bana.Cook sevindimm bulgaristanda eczanede varsa bak toplam 12 kutu 500 miligramlık coriolus MRL alması gerekiyo 6 ay boyunca kullanıyosun günde 6 tane sabah ögle aksam 2şer 2şerBu kıl tüy için Bi çare buldunuz mu bu arada makatımda fena Bi kaşıntı bardı demiştim meğer içerde varmıs 3 tane filan ıkınınca görünüyor iyi büyümüş ora Nasıl yakılcak hiç bilmiyorum hiç
12 kutu ne kadar yapıyor?Yakarlar anestezi alırsın en fazla da sen bence en kötü git direk koterle yakın bi yerde hastanede yaktır bence zaman kaybediyosun gibi geliyo bana.Cook sevindimm bulgaristanda eczanede varsa bak toplam 12 kutu 500 miligramlık coriolus MRL alması gerekiyo 6 ay boyunca kullanıyosun günde 6 tane sabah ögle aksam 2şer 2şer
Özge de cıkmıstı agzında sende nerende cıktı anlamadımmKızlar merhaba geçenlerde yazmıştım bi tane siğil gibi bişey var diye tüp bebek doktorum siğil dedi ama kurcalama çoğalırsa hemen yaktir dedi. Oluruna biraktim. Didem sende mi çıkmıştı ağzında. ? Eski yazışmalara baktim bulamadim
Bende anlamıyorum benimde gece kasıntım felaket artıyo o yüzden yatmadan önce ımmunex kullanıyodum 1-2 saat önce onun yerine ımutor aldım bugün onu kullanıcam yattıgımızda bagısıklık düşüyo uykuda herlade ondanYa kızlar Nasıl desem bu siğiller neden gece kaşıntı yapıyor ya anlamıyorum
Bi tane kasık hizasında canım yazişmiştik senle. Hemen görün demiştin aşı ol demiştin. Tüp bebek düşündüğümüz için aşı olamayacagimi yazmistim belki hatirlarsin. Gösterdim doktora 10 gündür bu şekilde dedim siğil bu dedi ama bi tane için uğraşma kurcalama dagilirsa hemen yaktir dedi. Ya bunun dışında ağzımda dilimin her iki ucunda ve en sonunda bişeyler var yutkunurken hissediyorum. Soylemesi ayip eşimle hiç oral yapmadim onun ağzında da siğil yok bu şekilde bende çıkabilir mi kiÖzge de cıkmıstı agzında sende nerende cıktı anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?