Onlar tat tomurcukları kırmızı cıkık yuvarlak hiç oral yapmadıysan endişelenme derim bi kbbciye git ici rahat edicekseBi tane kasık hizasında canım yazişmiştik senle. Hemen görün demiştin aşı ol demiştin. Tüp bebek düşündüğümüz için aşı olamayacagimi yazmistim belki hatirlarsin. Gösterdim doktora 10 gündür bu şekilde dedim siğil bu dedi ama bi tane için uğraşma kurcalama dagilirsa hemen yaktir dedi. Ya bunun dışında ağzımda dilimin her iki ucunda ve en sonunda bişeyler var yutkunurken hissediyorum. Soylemesi ayip eşimle hiç oral yapmadim onun ağzında da siğil yok bu şekilde bende çıkabilir mi ki
Şöyle ki açık söylemem gerekirse eşimde siğil var diye ben yapmadim. Daha önce de demiştim adi doktorun teki bulaşıcı değil dediği için korunmadik hiç. E bu virüs bana da geçmiştir tabii. Virüs var ama siğil yoktu ve çok afedersiniz eşim bana oral yaptiOnlar tat tomurcukları kırmızı cıkık yuvarlak hiç oral yapmadıysan endişelenme derim bi kbbciye git ici rahat edicekse
Erkeklerin bağışıklık sistemi güçlü oluyor kadınlara göre diye biliyorum eşinde Bişi olmaz ağzında:::)ama senin ağzında çıkanları çok abartma benim dilimin sonu kenarı şiş Didem'in dediği gibi tad alma organları onlar hiç Bişi yokmuş gibi davran seninki psikolojiktamamen sen ama kesinlikle oral yapma...Zaman'la sönerler onlar şimdi sonbahara giyoruz bakın mevsime görede bademcikler filanda olabilir hani mevsimden etkileniyoruz genellikleŞöyle ki açık söylemem gerekirse eşimde siğil var diye ben yapmadim. Daha önce de demiştim adi doktorun teki bulaşıcı değil dediği için korunmadik hiç. E bu virüs bana da geçmiştir tabii. Virüs var ama siğil yoktu ve çok afedersiniz eşim bana oral yaptionun ağzına geçmiştir değil mi siğil yoksa dahi. Onun ağzında siğil yok da benim agzimdakiler tuhaf geldi yutkunurken hissediyorum aynadan baktigimda da sol arka tarafta şişkinlik var
Vay hainler hem hastalığı bize bulaştıran onlar hem bağışıklık sistemi güçlü olan onlar.. Dediğin gibi galiba psikolojik yani umarım öyledir: )Erkeklerin bağışıklık sistemi güçlü oluyor kadınlara göre diye biliyorum eşinde Bişi olmaz ağzında:::)ama senin ağzında çıkanları çok abartma benim dilimin sonu kenarı şiş Didem'in dediği gibi tad alma organları onlar hiç Bişi yokmuş gibi davran seninki psikolojiktamamen sen ama kesinlikle oral yapma...Zaman'la sönerler onlar şimdi sonbahara giyoruz bakın mevsime görede bademcikler filanda olabilir hani mevsimden etkileniyoruz genellikle
Canım adam güvenilir değilse 5 kutudan fazla söyleme başka ilaclarla kullanma tek bunu kullan 500 miligramlık olucak ve MRL labaratuarına ait olucakDidem canım 18 dolar bunlar sanırım Bi kurusu 50 den fazla benim baktığım 250 12 kuru çok pahalı olmazmı yani bu Ada'mı tanımıyorum Bi alaca 600 lira cıkacak değil ben şimdilik 5 kutu söyletcem!!!çünkğ yan etkisi ne bilmiyoru
6 kutu dedim bakalım Bi alsında zaten özellikle coriolus mrl dedimCanım adam güvenilir değilse 5 kutudan fazla söyleme başka ilaclarla kullanma tek bunu kullan 500 miligramlık olucak ve MRL labaratuarına ait olucak
Başka bişeyin koriolus hapını almasın da o yüzden dedim özellikle sitesinden fotografını cekip at hatta6 kutu dedim bakalım Bi alsında zaten özellikle coriolus mrl dedim
Başka bişeyin koriolus hapını almasın da o yüzden dedim özellikle sitesinden fotografını cekip at hatta
Canım merhaba ağzında siğil olduğunu nasıl farkettin batma oluyor demişsin. Dilinin üzerinde mi çıktılar hangi bölgede bir de sormasi ayip partnerinin ağzında da var mıydı?Tatlim, daha once bu konuda (agizda hpv teshisi olan biri olarak) agri yapmiyo agizda siğil; batma hissi oluyo demistum. Fakat bundan bi sure sonra dilimde yanak iclerimde hafif sızı yapan fakat dokununca agri yapan lezyonlar oluştu. Bastirinca ozellikle, artan bi agri. Cok can yakan degil de varligini hissettiren. Uzulerek soyluyorum, bi kbbci ve dermatologa gorun, hpv teshisin oldugunu söyle. Sonucta deli gibi cabaliyoruz; elbette aticaz vucudumuzdan bu illeti. Ama tedavi olmak sartiyla. Bi ihtimal agzinda hpv varsa ( umarim baska bisidir) erken davranmak akillica olur diye dusundugumden soyluyorum bunlari. Agir ha
Canım merhaba ağzında siğil olduğunu nasıl farkettin batma oluyor demişsin. Dilinin üzerinde mi çıktılar hangi bölgede bir de sormasi ayip partnerinin ağzında da var mıydı?
Özge sende ben gibi uyumamışsın sana Bişi sorcam detaylı şimdi sen nerelerinde siğil var tam olarak kaç tane zannediyordun doktor kaç tane oldugunu söyledi birde yakarken acı hissettinmi klitoris bölgende siğil varmı bende yeni yeni cıkmış orda kaşıntı yapıyor makat içindede oluşmuş bende iyi nakşetmeyecek başladı laser şart neyse şuanda Bi acı Ağrı'm varmı doktor 2000 lira istedi verdin şimdi kaç kez gitme Hakkı'n var Didem gibi 3 kezmi?Hepsini tek tek yazmistim. Ozet geciyim, dil altida minik minik sira halinde; dil üstünde (cikarken bunlarda batma hissi oldu ve bastirinca hafif agri) ust ve alt dudak icinde( dis etiyle birlesen yerlerde) cikarken hafif agri yapiyo. Oyle fakerttim. Ciktiktan sonra agrisi-hissiyati - bitiyo.
Partnerimin agzinda cikti ilk. Sonra bende canim. Karşı tarafin agzinda varsa size de bulasma ihtimali yüksek arkadslar. Dikkat edin.
Teşekkür ederim canm cevap yazdığın için. Off bende de çıktı galibaHepsini tek tek yazmistim. Ozet geciyim, dil altida minik minik sira halinde; dil üstünde (cikarken bunlarda batma hissi oldu ve bastirinca hafif agri) ust ve alt dudak icinde( dis etiyle birlesen yerlerde) cikarken hafif agri yapiyo. Oyle fakerttim. Ciktiktan sonra agrisi-hissiyati - bitiyo.
Partnerimin agzinda cikti ilk. Sonra bende canim. Karşı tarafin agzinda varsa size de bulasma ihtimali yüksek arkadslar. Dikkat edin.
Didem sen laserle yakarken acı hissettinmi ordan çıktığında eve giderken herhangi Bi Ağrı'n varmıydı benim klitoris bölgem iki tane çıkmış yine siğil ve ben görüyorum onlarca var tomurcuk tomurcuk sen klitoris bölgende hiç siğil varmıydıEvet buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?