Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende klitoris bölgemde yoktu ama vajina girişine makatta üc tane sıcramıstı vajinayla malatın birleştigi yerden vajinamın içine dogruydu yani bir gram acı yok kalkıp alışverişe ordan da aynı gün içinde uzun yolculuga gittim .Sadece uyusturucu ignenin ucunu hissediyosun sinek ısırıgı gibi sonra hiçbişey hissetmiyosun işlem yapılırken veya sonrasında on dkya 60 tane yakıldı benim

Peki kaçta gittin muayeneye girdin direkmi yaktı hoca yoksa Özge gibi 4 saat sonramı gel dedi?

Vajina icinde ( ama rahim agzi degil;giris kismunda) iki buyuk cok sayida noktasal sigil yakildi. Dis kisimda bi 10 tane falansa 103 adetten kalan kisimlar icerdeydi. Ben kasintisindan anliyodun bi de orda uzun deri parcalari dikkatli bakinda ( aynayla inceleyince) girebiliyodum. Ama 10 doktor, bu iceddekilerin doğal doku oldugunu soyledi. Hakan bey, sigil oldugunu gordu ve yakti. Cok yakildigi icin ilk gun aci oldu. Ama krem veriyo bi tane ( silverdin) iyi geliyo. Su an da aci var ama az.
Benden 2000 aldi; aslinda yapitigi islenmin cok daha yuksek tutacagini soyledi. Bi ay sonra gel; cikarsa ucretsiz dedi. Yani 2 hak verdi. Didemin bahsettigi 3 hak konusunu ayrica konusucam bi daha gittigimde. Cok da zorlamak istemedim. Baya ugrasti benle ve uzun zmanini harcadi. Klitoris yok ama ic dudaklarda gozle gorunmeyen elle hissedilem puturler vardi. Onlara ilk sigil degildir demisti ama sivi dokunce beyazlamis... onlsr da sigilmus. Sayi çok ama asiri kucuk 103 adet...

Ben genel anestzi oldum. Didem lokal. Oyle bi fark var arada.
Canım bişey sorabilir miyim ? Doktorlar daha iyi bilir görün diyeceksiniz ancak küçük bi yerde yaşıyorum ve adam akıllı doktor yok burda. Düşün ki cildiye doktoru eşimde siğil olmasina rağmen bulasmaz dedi o derece kötü: ( öğrenmek istediğim şu eşimin ağzında siğil yok. Bende çıkabilir mi yani bu çıkan şeyler siğil olabilir mi ? Fikirleriniz önemli benim için

Ya benim nerde kaşıntım varsa orda cıkıyor siğil bikaçgün sonra klitorisim ve iç dudak kenarları ve iç dudak içi kaşınıyor zaten klitoriste cıkmış birde makatım geçi kaşınıyor ve çevresi şimdide bu kalça çatalı varya bel aşağı orda arada çıkmış makatla alakası olmayan biryer ya ben bazen el değdiriyorum oralarıma bağırsak kurtlarından bıktığım için tişkinç bişey Aslı'nda yani kendi kendime bulaştırıyorum gibi geldi yada iyi ürüyor bendede çok siğil vardır yarın arıcam Oray'ı salı günü yola cıkarım...

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım hepimiz bende de kuyruk sokumundan başlayıp makat girişine kadar tatlı tatlı kaşıntılar var altta bişeyler oluyo ama anlam verebilmek mümkün değil :) Neyse stres yapmayalım virüsü öldüren madde bulundu ilacı cıktı sayılır zaten

Didem o kuyruk Sokumu dediğin yerde siğil cıkmış zaten ondan kaşınıyor kabartı olmus bikaçtane boşuna kasınmıyorlar

Ya kızlar ben doktora tüylü tüylümü gidim muyene oluyum çok büyüdü ben diyorum Bi Seferi'ne jilet kullanayım ağda değilde öylemi yapsam bilemedim çoğalır diye korkuom siğil tüy dökücüde tahriş ederse

Canım jilet daha kötü yapmasin.. Ben sürekli ameliyat eldivenleri var ya onunla alıyorum hem tahriş olmuyor hemşire arkadaşim tavsiye etmişti

Sakın jilet kullanıcagına siğilleri tek tek kopar daha iyi ! Sakın kesinlikle ama kesinlikle jilet yok ! Makasla kısaltsan yeter doktor zaten mikroskopla baktıgı icin skıntı olmuyo .Lokal anestezi de igneyle sadece yapılacak yer uyusturulur aclık tokluk farketmez ama genel anestezide aç gitmen gerekir damardan narkozla tamamen uyutulursun ben lokal oldum

Canım jilet daha kötü yapmasin.. Ben sürekli ameliyat eldivenleri var ya onunla alıyorum hem tahriş olmuyor hemşire arkadaşim tavsiye etmişti
Eldivenle derken Nasıl anlamadım eldiveni takıp elinlemi çekiyon tüyleri Çin işkencesi gibi yani şöyle Bişi duydum eldivenle ağda gibi cekme

Didem tüy dökücüylemi alayım ya Didem benim makat tüylerimde var gerçekten doktor göremez o uzunluktan bana doktorumda demişti sen al bu kılları göremiom diye aldırayımda görsün doktor heryeri siğil çok Didem yani o kıl köklerimde filan gizli

Eldivenle derken Nasıl anlamadım eldiveni takıp elinlemi çekiyon tüyleri Çin işkencesi gibi yani şöyle Bişi duydum eldivenle ağda gibi cekme
Aynı öyle eldiveni takip tek tek yoluyorsun :) evet biraz çin iskencesi gibi ama inan uyuştuktan sonra agrimiyor bir de tahriş etmiyor tamam ufak küçücük kanamalar oluyor ama jilet gibi ağda gibi siğili dagitmiyor. Hemşire arkadaşim en iyi yöntem bu demişti siğil olayini konustugumuzda bana da değişik geldi ama denedikten sonra gayet memnun kaldim.

K
Hangi birini tek tek Yolacam ben ya toplu toplu cekiyoruzdır heralde ay çok acıcak of

Kaş makasıyla Bi ara kısalttım yok ya belime kramplar girdi Didem yetişiyorsun ama yok makas eziyet

Akşam üstü yeşil çay veya ada çayı içince şekersiz kaşıntım azalıyor şaşırdım...

Akşam üstü yeşil çay veya ada çayı içince şekersiz kaşıntım azalıyor şaşırdım...
Canım biliyo musun akşam üstü bende artık yatmadan bi iki saat önce immuneksin yüksek dozlu olan ımutoru kullanınca geçiyo galiba gece kaşıntılarının sebebi vücut enerjisiz kalınca virüsün çoşması olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…