Ya mikrop kapmıyor ama benim bildiğim kadarıyla mikroplarıda öldürüyor tendirdiyot yararlı hücreleride açık yarada iyileşmesini geciktirmiyormu?Hayır yarayı açar hemen değil yakıldıktan sonra bir iki hafta tendürdiyotla mikrop kapmasını engeller sonra sirkeye geç
Yok yakılmayan yerler bunlsr dediğimCanım orası eski yakılan yerler kabarmış olabilir mi ya çünkü benimde öyle oldu kabarmıştı siğil gibi duruyodu hepsi
Benim bildigim asetik asit yani sirke ama her zaman dogru sonuc vermiyoDoktor üzerine ne döküp bakıyor kızlar?
Biz de evde kendimiz döküp baksak? ben anlayamıyorum hangisi sigil hangisi degil
Benim bildigim asetik asit yani sirke ama her zaman dogru sonuc vermiyo
Yanlıs hatırladım 8 diye hatırladım ben o civar bişey olmaz amaBu arada Demir hapı gyno 20 tl
İnşallah içine sıçramamıştır ay ya benim içeriyi Hakan hoca yakarmıBenim vajende kızlık zarının ön tarafında yani girişteydi mikroskopla bakıp tespit ederek yaktı
Bişey olmaz 2000 lira yaktırma parasına gidicegine varsın ona gitsin işe yarıyosa .Gittin doğal elma sirkesi aldın dimi öyle oldu benimde ilk başlarda full sürüyodum iki-üç güne sürekli sirkem bitiyodu doğal elma sirkesi cok farklı yapayı daha çok yakıyo gibime geldi bana doğal sirke çok yumuşaktı ama o da işe yarıyoduBana elma sirkesini dayanır ya yarı bitti nerdeyse sıka sıka bide ben 15 liraya aldım sirkeyi kükürtlü sabunda aldım 5 liraya yüzümü yıkıyorum onla ben gyno demir hapını 20 liraya aldırdım yani o civar Malesef 19 20 lira yani
Yakar tabi vajina onun görevi sonucta kadın dogumcu Hakan hoca makat içi proktoloji uzmanlıgında genel cerrahiye de giriyo ama vajen ve vajen içi kadın doğumİnşallah içine sıçramamıştır ay ya benim içeriyi Hakan hoca yakarmı
Evet internette öyle yazıyor ama Malesef Can'ım şimdi Bi tane içtim 19.50 tl ye alındıBu arada fiyat küpürü gyno ferro sanol 9 küsür lira canım 20 kesinlikle değil
Neyse canım sen kullan da karnın çok tok olmasın gece kullandıgında demir hapı en iyi aç karnına emiliyorEvet internette öyle yazıyor ama Malesef Can'ım şimdi Bi tane içtim 19.50 tl ye alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?