Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hayır yarayı açar hemen değil yakıldıktan sonra bir iki hafta tendürdiyotla mikrop kapmasını engeller sonra sirkeye geç
Ya mikrop kapmıyor ama benim bildiğim kadarıyla mikroplarıda öldürüyor tendirdiyot yararlı hücreleride açık yarada iyileşmesini geciktirmiyormu?

Normal bakınca Bişi yok gibi ama kamerayı açıp ışığa aldığımda baya var zaten Hakan hocaya gidim o bile dicek Nasıl cıktı

Didem şimdi ben hiç vajenin içine bakmamıştım benim vajenim içi dolu siğil varya beyaz beyaz ay bak kötü oldum meğer içerden dışarı akıyor siğil beyaz beyaz bu doktor görmedimi oraları ya

Doktor üzerine ne döküp bakıyor kızlar?

Biz de evde kendimiz döküp baksak? ben anlayamıyorum hangisi sigil hangisi degil

Benim sigillerim de ya ten rengi ya kırmızı ya da beyaz.bence de bizdekiler biraz tehlikeli tip sanirim. Ugrastirici olanindan o yüzden gecmiyor. Bende tek tek degil öbek sekilde şekilde. Sirkeyi sürunce direk kabariyo

Hakan hoca vajen içini yakıyormu?yakıyorsa içeri Nasıl bakıyor ellemi Nasıl Bi aletle

Al günde 2 tane sabah aç ve gece yatmadan 2 saat önce

Benim vajende kızlık zarının ön tarafında yani girişteydi mikroskopla bakıp tespit ederek yaktı

Bana elma sirkesini dayanır ya yarı bitti nerdeyse sıka sıka bide ben 15 liraya aldım sirkeyi kükürtlü sabunda aldım 5 liraya yüzümü yıkıyorum onla ben gyno demir hapını 20 liraya aldırdım yani o civar Malesef 19 20 lira yani

Bişey olmaz 2000 lira yaktırma parasına gidicegine varsın ona gitsin işe yarıyosa .Gittin doğal elma sirkesi aldın dimi öyle oldu benimde ilk başlarda full sürüyodum iki-üç güne sürekli sirkem bitiyodu doğal elma sirkesi cok farklı yapayı daha çok yakıyo gibime geldi bana doğal sirke çok yumuşaktı ama o da işe yarıyodu

İnşallah içine sıçramamıştır ay ya benim içeriyi Hakan hoca yakarmı
Yakar tabi vajina onun görevi sonucta kadın dogumcu Hakan hoca makat içi proktoloji uzmanlıgında genel cerrahiye de giriyo ama vajen ve vajen içi kadın doğum

Bu arada fiyat küpürü gyno ferro sanol 9 küsür lira canım 20 kesinlikle değil

Evet internette öyle yazıyor ama Malesef Can'ım şimdi Bi tane içtim 19.50 tl ye alındı
Neyse canım sen kullan da karnın çok tok olmasın gece kullandıgında demir hapı en iyi aç karnına emiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…