Farketmez yeşillik yerken yeşil oluyordu azıcıkta siyah olsunBi de gyno ferro sanol dışkıyı siyah renge boyuyo söyliyim de demirden dolayı
İçinde mantar yapıyo ve çok kaşındırıyo belli bi süre sonra vajende makata yogunlaştır vajen içini açıp yakmak çok kolayAy Didem ben şirkeyi içeride sıktım vajende kasık Ağrı'sı başladı dibim agrıyor yani içine sıkmayım ben en iyisi
Didem vajen girişim üretra iç dudaklarım beyz beyz kabardı siğillerle aynı renk vajen dudaklarında bile beyazlaşma var makattaki siğilde beyazlaşmış bunlar ne siğilmiİçinde mantar yapıyo ve çok kaşındırıyo belli bi süre sonra vajende makata yogunlaştır vajen içini açıp yakmak çok kolay
Bugün bende onu dicektim öyle oluyo o sirkeden dolayı benim vajen girişime yakın hani biliyosundur tomurcuklar oluyo ya saglı sollu ön kısma gelmeden oralar kabarmış sirkeden oluyo onlar siğil gibi değil beyaz beyaz olur dikkatli bak ya da lazer ışıkla baktıgında anlarsın bi de sirke eski yakılan yerlerin üzerinde de yaran varsa tomurcuk gibi beyaz beyaz yara yapar ki senin her yerin hem asiy hemde lazerle yakıldıgı için bi cok noktan yara hatta ordaki siğiller kömür gibi oluyo sonra yaraya dönüşüp düşüyo veya bembeyaz ondan sirkedendir oDidem vajen girişim üretra iç dudaklarım beyz beyz kabardı siğillerle aynı renk vajen dudaklarında bile beyazlaşma var makattaki siğilde beyazlaşmış bunlar ne siğilmi
Yoksa var olan siğilleri meydanamı çıkardı ne oyle düşünüyorum ay yok benim üretra iç dudak içi hep beyazı olmuş kabarık kabarık heryeriBugün bende onu dicektim öyle oluyo o sirkeden dolayı benim vajen girişime yakın hani biliyosundur tomurcuklar oluyo ya saglı sollu ön kısma gelmeden oralar kabarmış sirkeden oluyo onlar siğil gibi değil beyaz beyaz olur dikkatli bak ya da lazer ışıkla baktıgında anlarsın bi de sirke eski yakılan yerlerin üzerinde de yaran varsa tomurcuk gibi beyaz beyaz yara yapar ki senin her yerin hem asiy hemde lazerle yakıldıgı için bi cok noktan yara hatta ordaki siğiller kömür gibi oluyo sonra yaraya dönüşüp düşüyo veya bembeyaz ondan sirkedendir o
Canım sürekli sirke sık sürekli hiç durma.Benimde öyle olmuştu sık korkma gece yatmadan önce üzerine batikon sür batikon kuruyunca sirkenin acısını alıyo veya kırmızı kantoron yağı da iyi diyolarKizlar hemoroid memem sigilden kaynakli o kadar şişti ki oturamiyorum acidan. Sigil hemoroidime sicradi yine bende sirke falan sürdüm feci şekilde şişti. Yardimci olabilecek bişey var mi ya.
Peki bu beyaz olup kabardı onlar düşecekmi?Yara yapma vajinanı yara yaparsan siğillerin daha cok yayılabılır ben de sırkeyle gecirdim siğillerimi
Düşücek daha çok başındasın dur anca üc hafta sürekli yapman gerekiyo bak sirkenin acısı bikac saniye sonrası geçiyo hafif kaşınıyo veya sızlıyo dayan bikac hafta sürekli gel git sirke sok iki üc günde 1 kutu sirke bitir sonra faydasını görüyosun ilk komple bazı yerler kabarıyo o yerler büyük ihtimal siğil yuvası sonra o yuvalar kabarıyo kabuk tutuyo ondan bir hafta sonra o bembeyaz kabuklar yavas yavas düşmeye baslıyo kabuklar düşünce de soyuluyo bu arada lan ölçümü yaptırıp b12 iğnesi veya d vitamini iğnesi vurulmanı öneririmPeki bu beyaz olup kabardı onlar düşecekmi?
Lan ölçümü ???kime ve nereye yaptırcamDüşücek daha çok başındasın dur anca üc hafta sürekli yapman gerekiyo bak sirkenin acısı bikac saniye sonrası geçiyo hafif kaşınıyo veya sızlıyo dayan bikac hafta sürekli gel git sirke sok iki üc günde 1 kutu sirke bitir sonra faydasını görüyosun ilk komple bazı yerler kabarıyo o yerler büyük ihtimal siğil yuvası sonra o yuvalar kabarıyo kabuk tutuyo ondan bir hafta sonra o bembeyaz kabuklar yavas yavas düşmeye baslıyo kabuklar düşünce de soyuluyo bu arada lan ölçümü yaptırıp b12 iğnesi veya d vitamini iğnesi vurulmanı öneririm
Aynen bak vajen makat aradı hiç beyaz olup kabarmadı ama vajenim iç dudakları içli dışlı klitorise yakın vajen girişim şişti beyaz beyazDüşücek daha çok başındasın dur anca üc hafta sürekli yapman gerekiyo bak sirkenin acısı bikac saniye sonrası geçiyo hafif kaşınıyo veya sızlıyo dayan bikac hafta sürekli gel git sirke sok iki üc günde 1 kutu sirke bitir sonra faydasını görüyosun ilk komple bazı yerler kabarıyo o yerler büyük ihtimal siğil yuvası sonra o yuvalar kabarıyo kabuk tutuyo ondan bir hafta sonra o bembeyaz kabuklar yavas yavas düşmeye baslıyo kabuklar düşünce de soyuluyo bu arada lan ölçümü yaptırıp b12 iğnesi veya d vitamini iğnesi vurulmanı öneririm
sen komplemi kurtuldunBen cok tahrıiş olmıycak sekilde yapmıştım gunde 3 yada 4 kere mesela yanma bendede oluyodu ama sonradan gecıyo bive beyazladıysa zaten etki gosteriyo demektir sirke siğilleri direk beyazlatıyo ayrıca şeyde yapabılırsın ufak bı legene su yun ıcıne sirke dokup 5-10 dk oturabılırsın
Sprey şeklinde sıktın demiBen cok tahrıiş olmıycak sekilde yapmıştım gunde 3 yada 4 kere mesela yanma bendede oluyodu ama sonradan gecıyo bive beyazladıysa zaten etki gosteriyo demektir sirke siğilleri direk beyazlatıyo ayrıca şeyde yapabılırsın ufak bı legene su yun ıcıne sirke dokup 5-10 dk oturabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?