Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evlilik üstü bu kadar masraf hiç de iyi olmayacak Çeyiz için biriktirdigim paradan kullanacağım yapcak bişey yok
Canım sağlığın olmazsa onların hiçbirisini keyiflen yapamıyosun zaten giden çeyiz parası olsun en azından var

Hpv ilacı mycologyresearclabarotiries adresinden coriolus mrl sipariş etmek için Yunan distribütörünün sitedeki mail adresine Türkiyeye yollanıyo mu kargoyla diye sormustum onlarda bana olumlu bi mail atmıslardı o zaman kopyalıyorum bilgi olsun belki getiren olur ilacını diye:
Dear Mrs ,
of course we can sent you a piece of CORIOLUS-MRL in Turkey. You can make the payment with money transfer if you want. The cost of Coriolus is 24,00 euros and the carriage fare is 4,50 euros. So, the amount of the order is 29,50 euros. It will need almost a week to get to Turkey by the post office. Please verify the order and send us your shipping information (name, address, phone number, post code), and we will send you our bank account for the payment of your order.
Thank you very much,
Peonia

Canım sağlığın olmazsa onların hiçbirisini keyiflen yapamıyosun zaten giden çeyiz parası olsun en azından var
Evet dogru söylüyorsun para önemli değil sağlık olsun gerisi boş keşke hiç olmasaydı. Keşke bizi bu hastalık konusunda uyaracak ve aşı olmamıza vesile olacak birileri olsaydı. Herseyde var bir hayir. Mesela ben bu olaydan sonra bir daha gereksiz şeyler için kendimi uzmeme kararı aldım. Inşallah tez zamanda atlatıriz. Senin yakma işleminden sonra tekrar çıktılarmi lazer den sonra ne tür ilaçlar veriyor doktor? Ve de vajina eski görünümüne hemen kavuşuyor mu? Ayy në çok soru sordum sanada

Rusya da arabamiz var. Doktorla konuşup getirebilirim. Rusya'da da var diye duymuştum sanki? Doğru mu hatırlıyorum? Ilacin henüz türkiyede olmaması oluşabilecek yan etkilere karşı korkutuyor beni. Bu sebeple doktora danışmak istiyorum. Ve bu ilaç gerçekten çözüm mü?

O senin dedigin şey başka bilimsel bi temeli yok bu dünya jinekoloji kongresi sonuclarına göre ilacın etken maddesi koriolus mrl suan bitkisel hali var günde 6 tane kullanınca ancak etkisni gösteriyo ilac olarak kullanımı için dozajı arttırılıp piyasaya cıkması için 1 yılı kaldı.Avrupada ve Amerikada bitkisel halinin satısına baslandı .Açıkcası bu ilac cıkarsa kadın dogumcuların maddi geliri agır bi çöküşe ugrar ondan dolayı bilse de kimsenin olumlu konusucagını sanmıyorum :) bi de hpv konusunda literatürü takip eden doktor sayısı sınırlı edenlerde ilac ve alternatif yolların üzerinde durmayabilir maddi durumlardan dolayı

Senin dedigin şey allokin alfa o cook daha farklı bişey aşı o bu bitkisel ilacı

Şuan bu sitede bu ilacı kullanan oldu mu?

http://www.mycologyresearch.com/distributors İlacın cıktıgı labaratuar ve distrübütör yani bayilikleri bulgaristan,yunanistan,üsküp gibi yakın ülkeler var .Üsküp vizesiz gidiş dönüş bileti aldıgın sürece direk gidip alabiliyosun ya da bulgar göçmeni bi tanıdık vs varsa ordan yollasın sofya da bayiliği ya da eczanelerde de satımı başlanmış ordan alabilir coriolus MRL 500 mglık olandan alıcak her gün 6 tane 6 ay boyunca kullanıyosun .1 ayda 2 kutu bitiyo tedavi sonuna kadar 12 kutu gerekiyor coriolus mrl 500 mglıktab düşük riskli siği yapan bütün hpv türlerini öldürüyo baskılamıyo düzenli kullananda nüks yok kongre sonuclarında.Riskli tipler içinse folik asit veya ahhcyle desteklendiginde başarı sonucların yüzde 80in üstüne cıkıyor umarım biri getirtebilir artık ! Bizde kurtuluruz!

Hayır cünkü hepimizin yeni haberi oldu sayılır getirtmeye calısıyoruz ben gümrükte takılma riskine karsı vizesiz olab üsküp(skopje) subesinden gidip almayı düşünüyorum kendim ya da tanıdık bulursam bulgaristandan dönerlen getirmesini söylicem işe başlarsam da biraz para biriktirip en garanti kendim almayı planlıyorum

Bizim sirket almanyaya çalışıyor ve orada calisanimiz da var.onlara söyleyebilirim aslında gelirken getirebilirler ama işte herkese duysun istemem hastalığımı onun sıkıntı si var

Bizim sirket almanyaya çalışıyor ve orada calisanimiz da var.onlara söyleyebilirim aslında gelirken getirebilirler ama işte herkese duysun istemem hastalığımı onun sıkıntı si var
Hpv için getirtiyorum demene gerek yok bitkisel ilac bu sonucta üzeirnde hpv diye yazmıyo berlindeyi sanırım almanyadaki subesi ama en iyisi vizesiz üsküpe gidip almak ben aralık gibi düşünüyorum iş bulursam

Hpv için getirtiyorum demene gerek yok bitkisel ilac bu sonucta üzeirnde hpv diye yazmıyo berlindeyi sanırım almanyadaki subesi ama en iyisi vizesiz üsküpe gidip almak ben aralık gibi düşünüyorum iş bulursam
Mesleğin ne nasıl bir iş arıyorsun? Gidersen bizde getirirsin belki

Cevabıniz için çok teşekkür ederim.3 doz asi yaptı doktor..Çok pahaliydi aşı.Devlet bunu neden ücretsiz yapmıyor ki..Mesela geçenlerde haber de okudum Avusturya 12 yaşında ki tüm kızlara okullara gelerek ücretsiz olarak bu aşıyı yapıyor..
Ben su an evliyim. Evlenene kadar cinsel yönden hiçbir açıdan yakınlaşma yaşamadım..Sürekli aklım da hastalıklar vardı..Ya şu hastasıysa,ya bu hastalığı varsa..evet belki biraz fazla ama ben Anksiyete hastasıyım kafama çok takarım.Kendime ,kafama taka taka bu cehennemi yasatacagima hep uzak durdum.Evlilige kadar hep böyle gitti.Şimdi anksiyete arti panik atak için tedavi görüyorum. Sürekli el sabunluyordum..şimdi biraz daha duzeldim..
Sürekli burayı takip ediyorum ve iyileşmeniz için hep dua ediyorum.Moralinizi bozmayin lütfen. .Sigara da kanser yapıyor, Aşırı şişmanlıkta,iyi beslenmeme de yapiyor.Ama insanlar bunu ne kadar dikkat edebiliyor ki..
Dualarım ve iyi dileklerim her zaman yanınızda..

Arkadaşlar bugün rahat 15 tane profesörle konuştum hacettepeye kadar aradım durumumu anlattım bir çoğu gerek yok bakmaya dedi sadece bir iki kişi belki bakire smearı aldırtabilirsin içini rahatlatmak için pamuk çöpü gibi bişeyle akıntıdan alınıyomuş bi o söyledi de arkadaş akıntıdan aldırsam nolcak bence de gerek yok .Sonra çok ünlü bi doktoru arattım gerek yok kızım dedi.Ama bugün beni en çok tatmin edeb şey bi başka forumda benim gibi bi kız doktoruyla konusmasını yazmış o da bakireymiş ; doktoru demiş ki ilişkiye girmedigin sürece 1-2 yıl sorun olmaz bu virüs yürüyerek taa rahminin içine gidecek değil demiş bu beni rahatlattı açıkçası .Bi de bakıyorum koskoca Türkiye de sadece bikac belli başlı yerde bakire smeari denilen o da akan akıntıdan alınan örnekle test yapılan yer var.Bi doktor onun için doktorlar sitesine gerek yok Akıntıdan alınan şeyin doğrulugu ne olabilir yazmıs

Canım çok teşekkür ederim lütfen dua et kurtulalım artık valla tek hayalim evlenmip cocuk sahibi olmak artık

Her zaman dualarimdasiniz ve inanıyorum ki iyileseceksiniz..Evlenip guzel bir yuvaniz da olacak..Bu bir süreç sadece,bitince hatirlamayacaksiniz bile..
İnanıyorum ilacı da cikicak bunun..ileride grip gibi basit birsey olacak bu hpv nin tedavisi..
Sevgiyle ve güzel ümitlerle kalın. .

Benim maddi durumun yetseydi tipleme yaptırırdım
Didem maddi durumum yeterli olsaydı tipleme yaptırırdım demişsin dışardan okuyan bu tiplemeyi parayla yapıyor herkes sanıyor devlet araştırma hastaneleri yapıyor hpv smear istiyorum dedikten sonra araştırma hastanelerinin hepsi yapıyor

Ben bilmiyodum canım bunu devlette de tipleme dnası ücretli diye zannediyorum bi de ben smear yaptıramıyorum zaten bakireler için smear develtte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…