Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

didem e katılıyorum hiç beklemeden gidip hemen yaktı ne kadar olursa olsun. daha sonra baş edemiyorsun.

Bir kaç kere sirke uyguladım sonra sen doktora gideceksen Sirkeyi bırak dedin bende bıraktım. Dünden beri sanki azalma var gibi iç dudak kısmında zaten çok minikler bir kaç tane bir arada diğer dudaktada vardı onlarda görünmeyecek kadar küçülmusler dun her zamankinden farklı olarak kefir içtim. Oda alerji yaptı sanırım akşam eve gittiğimde kaşıntı tuttu. Sonra geçti . Hatta dün gece çokta moralsizdim dokunsan ağlayacak modunda. Ama sabah baktığımda dediğim gibi gözle görülür ufalmalar var. Ki ben bide elimde filan çok kurcaliyorum buna rağmen gerileme söz konusu. Kafam karıştı. Bende sadece iç dudak larda var makat ve çevresinde olsa coktan farkederdim çünkü ben sadece jilet kullanabiliyorum oralarda olsaydı çoktan kesip dağılmasına sebep olurdum diye düşünüyorum.

Asla ve asla jilet kullanma cok ama cok sanslısın ic dudaklardaysa suan 1 en fazla 2 lazerle yaktırmayla geçer hiç durma cok sevindim senin adına ! Sakın kurcalama içeri temas ettirme direk gidip yaktır canım 1 yaktırmalık işin var cıkarsa da kontrolde tekrar yakılır işin kalmaz o bölge kolay sakın yaktırmayı erteleme anında olay biter bi daha da ugrasmazsınız makatına falan sıcrarsa varya cok pisman olursun hemen yaktır kurtulursun dedigim gibi bir iki seferligine gider o bölge.Ve içeriden smear yaptır hpv dna istet senin için önemlisi bu şuan

Smear ve tipleme benim için önemli suan çıkan siğilleri çokta umursamiyorum. Yeterki tahliller temiz ve tipleme de düşük riskli çıksın sonrasında zaten kafama takmayacagim ve bu virusde defolup gidecek benden Allah in izniyle

Kızlar bende fobi olustugu için artık tekrar burdaki hastaneye gidip kan vs aldırmak istemiyorum bayılıca. Cünkü artık ama sizlere tavsiyem kan tahlili yapıp b12 demir D vitamini ve tam kan sayımı yaptırıp bagısıklıgınıza baktırınn .Sonra doktora durumu anlatıp B12 ve D vitaminin hatta Demirin aşısı var bunları versin bagısıklıgı bi anda yükseltiyo aşısını yaptırın mutlaka !!!!! B12yi kesin isteyin D vitaminin de ya aşısı ya da 15 günde bir ampul kırıyosunuz Devit3 onu alıp ampülünü kırın yogurdun üstüne seviyesini yükseltiyo ve d vitamini 1000den fazla hormonun yapısına katılan deri hastalıklarının temelinde rol oynayan hormon benzeri olarak tıp dünyasının son zamanlarda incelemeye başladıgı bir vitamin

Ve bende yaklasık 3 aydır cıkmıyodu biliyosunuz hem makatımda hem ilk yaktırısım hem de asırı zayıf olmama ragmen sonra vitaminleri aksattım cok stresliydim zaten yememe icmeme dikkat etmedim iki haftadır asırı yorgundum sadece 2 tane nüksetti vitaminler sayesinde oldugunu düşünüyorum bu vitaminlerin baZılarının depoları var bazıları ise günlük kullanıp vücuttan atılıyo depoları olan vitaminlerin seviyelerinin yükselmesi durumunuza göre haplarla birkac ayı bulabiliyo ondan dolayı ısrarla aksatmadan kullanın bi de Solgarın diğer vm75i sanki daha iyi gibiydi ben onu bitirdim Solgar vm2000e geçtim bunda da mineral vs çok iyi ama bunu bitirince tekrar vm75e geçmeyi düşünüyorum

Evettt vm75e geçtim tekrardan solgarın bu daha iyi eczacı da öyle dedi b vitaminleri daha yüksek virütik hastalıklarda daha etkili dedi
Ve gidip Devit-3 ampül aldım bu ampül 15 günde bir yoğurda falan kırıyosunuz 6 tane Dvitamini damlasının toplam kutusunda bulunan tüm d vitaminlerinin hepsi tek bir Ampülde yarın aç karnına ampülü kırıp yogurtla yicem.Aynı zamanda folibiol aldım 5 mg folik asit iceriyo vitamin hapları ve diğerlerinin içindekilerden 100 kat fazla haftada bikac kez de bununla takviye yapmaya baslıcam

arkadaşlar mesajların hepsini okuyamıyorum ama 3 sene önce bu hastalığı geçirmiş biri olarak lütfen moralinizi bozmayın aşınızı vurulun.çoğu doktor aşı fayda etmiyor diyor ama inanmayın.Ben aşımı vurulduktan sonra hiç çıkmadı.Ama sakın koter yaptırmayın.Şuan onun sıkıntısını yaşıyorum çünkü

Canım çok teşekkürler düşünüp yazdıgın için çok geçmiş olsun sende makatta da cıkmıs mıydı ? Önerebilicegin bi ilac vs bişey var mı aşıyı vuruldum lazerle yaktırıyoruö

Hangi tip sizin?

Her doz 300 tl toplam gardasil aşı maliyeti 900 tl oluyo kesinlikle aşı lazım ama

O ffffff offff içim daralıyor
Mutlaka ol umarım tipi iyi cıkar içeride varsa ki kötü cıksa da takıcak bişeyin yok bekar değilsin sonucta nişanlın kaynagı da belli can sıkıcam bi durumun yok yani kendine iyi baksan yeter siğillerinde en kolay yerde bir iki yaktırmayla geçer doktorda muhtemelen söylücektif zaten

Öyle tabi de ben fazlasıyla takıntılı bir insanım kendime çok dert ettim.. desteğin için de teşekkür ederim.

Takıntılı olmayan biri bile sigillerle takıntılı oluyor.Ben normalde çok umursamaz gamsız biriyimdir bu sigiller çıktığından bu yana 3 aydır takıntı sahibi oldum.
Sabah akşam gece her an aklımda rüyalarımda görüyorum. Düşünmemek için ne yapsam faydasız.
Bilmiyorum ne olacak sonu.

Siz yaptirdi niz mi tipleme. Ben ne tipte olduğunu öğrenirsem vede düşük riskli çıkarsa insallahh,hiç aklıma bile getirmeme kararı aldım :)

Siz yaptirdi niz mi tipleme. Ben ne tipte olduğunu öğrenirsem vede düşük riskli çıkarsa insallahh,hiç aklıma bile getirmeme kararı aldım :)
Nile katılıyorum ki bende felaket takıntılı ve panik biriyim seni anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz eskilerde bu şekilde yaşamış gece kabuslarla uyanıyorum uyuyamıyorum hatta sürekli aklımda zamanla cıkar kurtuluruz inşallah bi de tipleme için bak üniversite hastanelerinde ücretsizmiş ben ücretsiz oldugunu bilmiyodum oralardan da randevu alabilirsin beklerim diyosan

Yüksek riskli sadece tip 16 skıntı diğerleri bikac yıla siliniyo onu da söyliyim de tip 16da kendine iyi bakarsan 5-6 yılda siliniyo oxfordun virüs yükü grafiginde öyleydi diyo ki sadece insanların yüzde 7sinde 5 yılın sonunda hala virüs mevcuttu ama virüs yükü yüzde yüzden yüzde 4-5lere düşmüştü bu calısma yaklasık 5 yıl sürmüş muhtemelen onlarınkisi de 6.yılda calısma devam etseydi silinicek kadar az kalmıstı en uzun sürede silinen tip 69 mu neydi. Yani tip 16ysa bile en ama en fazla 6 yıl kendine iyi bakıp kontrollerini aksatmıcaksın ilerlerse kazıtıp vücudun yükünü atmasına yardım ediceksin sonra geçicek.Diğer tipler için zaten üzülme cünkü diğerleri cin3e kadar gelmiyo yüksek riskte bile yer alsa cin1de tıkanıp geriliyo bekliyosun sadece smear aldırıp .Ondan dolayı rahim içindeki hpv dna önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…