Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu hpv tiplemesini yapan çoğu özel muayeneler eskiden kendi çaliştiği hastanelere veriyor bu sizden alınan ornekleri boşyere gidip tipine cipine para vermeyin öylede öğreniyorsunuz böylede ama geç ama erken boşyere paranızı çarçur etmeyin!!

Ben bilmiyodum canım bunu devlette de tipleme dnası ücretli diye zannediyorum bi de ben smear yaptıramıyorum zaten bakireler için smear develtte yok
Siğilden örnek istiyorum de benim vajen girişim kanamıştı çıktığımda o muayeneden siğil kesip almış ordan

Ben bilmiyodum canım bunu devlette de tipleme dnası ücretli diye zannediyorum bi de ben smear yaptıramıyorum zaten bakireler için smear develtte yok

Ben smear için aile hekimime gitmistim ve bana evli misin diye sordu hayır dedim, bekarlara smear yapmıyoruz aile hekimliğinde dedi.
Peki diyerek çıktım. Fakat şok olmuştum.

Siğilden örnek istiyorum de benim vajen girişim kanamıştı çıktığımda o muayeneden siğil kesip almış ordan
Ben yaptırmıcam makatımdakiler umrumda değil makatta siğil yapan 2 tip var zaten önemli olan benim için rahim ağzı onda da bakire oldugum için ve yürüyerek rahmin ağzına gidicegini düşünmüyorum varsa bile en az 2 yıl ilişkim olmucak evlenirsem ancak yükü gidicek neyse cidden moralim daha kaldırmıyor devlet hastanelerinde ücretsiz olmasını ögrendigim iyi oldu çpk teşekküfler

Ben smear için aile hekimime gitmistim ve bana evli misin diye sordu hayır dedim, bekarlara smear yapmıyoruz aile hekimliğinde dedi.
Peki diyerek çıktım. Fakat şok olmuştum.
Canım ben 10-15 tane bugün profesörle konuştum sadece iki tanesi dedi için rahatlar o da akıntıdan alıyoruz dedi ve bu iki doktorda da türkiyede bakire smeari denilen akıntıdan cubuklu pamukla alınan smear benzeri bişey kullanıyolar ikisinin ortak özelliği buydu :) ve ücreti yüksek dogal olarak

Diğer hiçbir profesör öyle bişeye kalkışmana gerek yok dedi.Hatta biri çok ünlüydü hakkında yüzlerce yorum vardı doktorlar sitesinde çok tarlı bi kadındı o da şimdilik gerek yok dedi

Didemcim ben ilk smearda aldım bu cevabı yani topleme dna olayı değil sigiller çıktı normal smear için.

Canimdan bezdim sürekli kasiniyor, batıkon da almıyor kasintisini.Kasimiyorum ama Kaşınan yere bi bakıyorum bi yenisi çıkmış. Vajina girişim doldu yetmedi vajina dudaklarıni sardı. Anlamadim birden bire nasıl bu kadar hızlı sardı heryerimi.Makamında da 3 tane var.

Almadigim vitamin demir hapi cinko kalmadı. Elma sirkesi batikon yapıyorum iç çamaşırı kullanmıyorum evde.Propolis arı sütü siparişi verdim yarın geliyor.Delirmek uzereyim.Olduğu gibi kalsa kafama takmıycam ama sürekli kaşınip artıyor sayıları yayılıyor.Allah yardımcımız olsun

Canım padofilm yaptır bi eczaneye o seni biraz daha idare eder malesef işte aşı oldun mu bilmiyorum ama doktorum ısrarla ilk gittigim günden bu yana aşının son dozu bittikten sonra kesiliyo diyor

Asi olmadım Didem ilk fırsatta olucam.
Mutlaka ol aşını aman diyim doktor ısrarla bana son dozu olunca biter diyo çünkü bi de burda okuduklarımda aynı şeyi yazmıs son dozdan sonra gitmişler genelde ve aşı rahim agzı kanseri riskini vs kapmıs olsan da düşürüyo yapılan araştırmaları okudum bugün mesela kapmış olmayanda yüzde yüz olmasa da koruma sağlıyo ama kapmışsa da %30-40 siğile ve kötü tiplerine karşı etkili bi de %25lik padofilm hazırlat istanbuldaysan çapa cerrahpaşa civarındaki eski eczanelerde hazılıyolar veya intden atataç eczanesi diye bi yer bulmustum ben

Podofilmle verrutol arasında kaldım Didem, benim sigillerim küçük ama çok, köftelik bulgurlu pilavlık bulgur arasında değişen ebatları.
Sence podofilm mi verrutol mu?

Podofilmle verrutol arasında kaldım Didem, benim sigillerim küçük ama çok, köftelik bulgurlu pilavlık bulgur arasında değişen ebatları.
Kesinlikle podofilm derim daha profesyonel diğerinde sürüp kat olucak cekiceksin vs ugrastırabilir ama padofilm kullananlar daha memnun kalmış

podofilm beni mahvetti. vajina ve makat arasında kalan bölgeye kullandım şu an delik deşik. üstte farklı altta farklı bir deri var. ki bendeki %5 lik bi podofilmdi. şu anda o bölgem tamamen kalkmış durumda. tek umudum üstteki yaralı deri gidince belki alttan siğilsiz bir deri gelecek. verrutolü de kullandım o bir nebze daha iyi gibiydi. yani tahriş açısından. podofilm kullacaksan da çok çok dikkatli kullanmanı tavsiye ediyorum. ben bu kadar yara yapabileceğini asla tahmin etmemiştim.

Siğilleri farkettigimden beri hergün hatta her wc den sonra bakmak hastalık oldu. Bnmkilerde herhangi bir yayılma söz konusu değil büyümede yok. Aksine sanki azalma var gibi? Bagısıklıgı mi güçlu tutmaya çalışıyorum. Kendiliğinden kuruyup gitme ihtimali olabilir mi?

Olabilir kesinlikle bagısıklıgını güclü tutarsan makattakiler biraz zor ama vajinadakilerin kuruyup kendiliginden dökülme olasılıgı var bu sitese bazılarında öyle olmus

Olabilir kesinlikle bagısıklıgını güclü tutarsan makattakiler biraz zor ama vajinadakilerin kuruyup kendiliginden dökülme olasılıgı var bu sitese bazılarında öyle olmus
Farkedeli 1 ay oldu. Ctesi doktora gideceğim. Hemen yaktırmali miyim yoksa bi iki hafta daha beklesem mi bilemiyorum.vücudum şuanda onlarla savaşıyor bunu hissedebiliyorum. Öyle olmasa şimdiye çoktan çoğalır di diye düşünüyorum.

Sen azaldığına emin misin sirkeyle falan düşürmüyosun dimi ? Eğer kendi kendine küçülüp kayboluyosa veya kopup düşüyosa bagısıklıgın yeniyo demektir bilemedim suan ama kaç tane var sende bikaç taneyse ve dudaklarda dış kısımdaysa ve bunlar hiçbir müdahale olmadan sirke dahil kopup kendiliginden düşüyo ve azalıyosa belki bikac gün daha gözlemleyebilirsin ama makattaysa sakın ha diyorum veya vajenin iç tarafında veya içindeyse fakat nolursa olsun yaktırmak daha iyi azken ve henüz köklenmemişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…