Inşallah canım inşallah hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz sen böyle yazdıkca ben rahatliyorum allah razı olsun. Bende sigara içki vs hiç biri yok. Son günlerde de kendimi fazla Yordum. Uykusuz kaldım vs. Sabahları kahvaltı yapmadim poğaça açma yedim sürekli sanırım bagısıklıgım bundan dolayı düştü ve hastalık patlak verdi.Yani tip 16 taşıyanların bile sadece %7sinde hala 5 yılın sonunda cok ama cok az miktar virüs yükü mevcuttu ki bu calısma yapıldıgında Oxfordda bu kadar tıp ilerlememiş ve bu kadar çok şey bagısıklık vs bilinmedigini düşünürsek ve bu insanların sigarası kontrolleri bagısıklıgına önem veirp vermedigi baska bi rahatsızlıgı var mıydı iyi baktılar mı hepsinin kendine iyi bakması bagısıklıgını güclendirmesi bu konuda bilincli olması mümkün değil ona ragmen sadece %7sinde cok az virüs yükdemek ki kendine iyi bakarsan en fazla 5-6 yılda kurtuluyosun demek oluyo bu
Canım dna yaptır sonra yaptırıcagın şeyler belli bak ben bugünde kaç tane profesörü aradım en son zarzor jinomedin başkanına ulaştım dedi ki bana onbinlerce hpv geldi su zamana kadar bilen kimsenin kanser oldugunu duymadım dedi ancak dedi hiç smear aldırmayan ağrıdan bitip kanamaları durmayana kadar soluğu doktor alan kişiler için riskli o da yine önlenebiliyo bi şekilde tedaivisini oluyo alınabilir organlar sonucta bunlar hayati organlar degil sadece ihmal etmemek lazım o kadar sana onun zararı yüzde %1den daha az dedi yapıcagın tek şey bagısıklık sistemini güclü tutup vücuduna yardım etmek ve kontrollerini ihmal etmemek dedi bana.Tipini öğren sonra git b12 eksikse aşını vurul her hafta.Ve kesinlikle nolursa olsun kim ne derse desin AŞI ol gardasil .Inşallah canım inşallah hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz sen böyle yazdıkca ben rahatliyorum allah razı olsun. Bende sigara içki vs hiç biri yok. Son günlerde de kendimi fazla Yordum. Uykusuz kaldım vs. Sabahları kahvaltı yapmadim poğaça açma yedim sürekli sanırım bagısıklıgım bundan dolayı düştü ve hastalık patlak verdi.
Arkadaşlar Prof.Dr.Süleyman Engin Akhanın bu videosunu kesinlikle izleyin Allah razı olsun Ohorzum paylastıgın için ! Adam herşeyi tek tek anlatmış rakamlarla kaç günde makattakilerin geçicegini bile söylemiş !
Kızlar bi de coriolus mantarının ilacı değil de ta kendisini satan bi yer var acaba ordan alsam aynı etki olur mu ya
Koriolus mrlnin kesinlikle olmadığına eminim çünkü dünyada bütün profesörlerin katıldıgı kongrenin onayından geçmiş ama mrl labaratuarından çıkan özütü fakat mantarın kendisinden tabiki bende kararsız kaldım ama Koriolus mrlyi işe başlasam kesinlikle gidip alıp kullanıcam 6 ayAcaba yan etkisi vs var mı ıyiş araştırmak lazım
Alabilecek birini bulsak keşke para veripKoriolus mrlnin kesinlikle olmadığına eminim çünkü dünyada bütün profesörlerin katıldıgı kongrenin onayından geçmiş ama mrl labaratuarından çıkan özütü fakat mantarın kendisinden tabiki bende kararsız kaldım ama Koriolus mrlyi işe başlasam kesinlikle gidip alıp kullanıcam 6 ay
Keşke valla Umarım Türkiyeye gelir yani bi de doktorlara da güvenemiyorum kimsenin işine gelmez ilacının gelmesi varya aç kalırlarAlabilecek birini bulsak keşke para verip
Taha suresi sanırım onunki bence ilac kesin cözümçok once forumda biri tuza dua okuyup kurtuldum vajinadaki sigillerden yazmış ama duanın adını özelden veririm yazmış dün ona mesaj atıp duayı sordum cevap gelmedi bende tuza ihlas fatiha okudum yarın gomucem toprağa artık her yolu deniyorum:))
Canım inşallah hadi hayırlısı umarım alırsın ve bu skıntılara gerek kalmazşu anda brezilyada olna bir arkadaşım var. ona ahcc ve coriolus mrl yi sordurtuyorum. orda varsa hemen aldırıcam. kızlar sitesinden almak çok kolay ilacı aslında ama ben bir türlü kredi kartı ile ödeme seçeneğini bulamıyorum. siteye mail attım yapamıyorum diye adamlar tıkla oluyo diyolar ama öyle bir seçenek yok. ordan aldığım an çok kolay hepiniz çok rahat bir şekilde alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?