Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yani tip 16 taşıyanların bile sadece %7sinde hala 5 yılın sonunda cok ama cok az miktar virüs yükü mevcuttu ki bu calısma yapıldıgında Oxfordda bu kadar tıp ilerlememiş ve bu kadar çok şey bagısıklık vs bilinmedigini düşünürsek ve bu insanların sigarası kontrolleri bagısıklıgına önem veirp vermedigi baska bi rahatsızlıgı var mıydı iyi baktılar mı hepsinin kendine iyi bakması bagısıklıgını güclendirmesi bu konuda bilincli olması mümkün değil ona ragmen sadece %7sinde cok az virüs yükdemek ki kendine iyi bakarsan en fazla 5-6 yılda kurtuluyosun demek oluyo bu

Inşallah canım inşallah hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz sen böyle yazdıkca ben rahatliyorum allah razı olsun. Bende sigara içki vs hiç biri yok. Son günlerde de kendimi fazla Yordum. Uykusuz kaldım vs. Sabahları kahvaltı yapmadim poğaça açma yedim sürekli sanırım bagısıklıgım bundan dolayı düştü ve hastalık patlak verdi.

Canım dna yaptır sonra yaptırıcagın şeyler belli bak ben bugünde kaç tane profesörü aradım en son zarzor jinomedin başkanına ulaştım dedi ki bana onbinlerce hpv geldi su zamana kadar bilen kimsenin kanser oldugunu duymadım dedi ancak dedi hiç smear aldırmayan ağrıdan bitip kanamaları durmayana kadar soluğu doktor alan kişiler için riskli o da yine önlenebiliyo bi şekilde tedaivisini oluyo alınabilir organlar sonucta bunlar hayati organlar degil sadece ihmal etmemek lazım o kadar sana onun zararı yüzde %1den daha az dedi yapıcagın tek şey bagısıklık sistemini güclü tutup vücuduna yardım etmek ve kontrollerini ihmal etmemek dedi bana.Tipini öğren sonra git b12 eksikse aşını vurul her hafta.Ve kesinlikle nolursa olsun kim ne derse desin AŞI ol gardasil .
1.Güçlü bir multivitamin al ben Solgar Vm75 kullandıgımda hiç cıkmadı Vm2000e geçtim o da iyiydi ama vm75 harikaydı sonra düzensiz kullanınca tek tük 1-2 tane cıktı tekrar vm75 aldım kahvaltıdan sonra.
2.Aç karnına Gyno Ferro Sanol demir+b12+folik asit içeriyo bunu kullan ve gece yatmadan 2 saat önce tekrar kansızlıga da iyi geliyo.
3.Solgar Zinc Picolinate Çinko hapını kesinlikle Al günde 1 veya 2 tane öğle yemeğinden sonra.
4.Herhangi bi zamanda Imutor
5.Hünnap Keçiboynuzu pekmezi her gün 1 kaşık.
6.Haftada bir kez Redoxon C vitamini takviyesi veya Apikobal veya Folibol takviyesi al.
7.D vitamini için ya aşısı ya da Ampülü var bi anda D vitaminini yükseltiyo kırıyosun 15 günde 1 depolarını dolduruyo Devit-3 ampül al

Arkadaşlar Prof.Dr.Süleyman Engin Akhanın bu videosunu kesinlikle izleyin Allah razı olsun Ohorzum paylastıgın için ! Adam herşeyi tek tek anlatmış rakamlarla kaç günde makattakilerin geçicegini bile söylemiş !

diyo ki siğillerde teorik olarak nüksü azalttığını düşünsekte henüz yeterli veri yok ama bekliyoruz .Fakat taşıyıcılarda cin1 gibi rahim ağzı evrelerini hpv taşısa da önleyici etkisi var yani o evre başlamamışsa henüz hpv taşıyıcısı dahi olsan bunu bi miktar önlüyo

Bağısıkık sistemiyle atılıcagını savunuyor

Aynı virüs tekrar tekrar bulaşmaz diyor eşler için;

Kızlar bi de coriolus mantarının ilacı değil de ta kendisini satan bi yer var acaba ordan alsam aynı etki olur mu ya

Acaba yan etkisi vs var mı ıyiş araştırmak lazım
Koriolus mrlnin kesinlikle olmadığına eminim çünkü dünyada bütün profesörlerin katıldıgı kongrenin onayından geçmiş ama mrl labaratuarından çıkan özütü fakat mantarın kendisinden tabiki bende kararsız kaldım ama Koriolus mrlyi işe başlasam kesinlikle gidip alıp kullanıcam 6 ay

Alabilecek birini bulsak keşke para verip

çok once forumda biri tuza dua okuyup kurtuldum vajinadaki sigillerden yazmış ama duanın adını özelden veririm yazmış dün ona mesaj atıp duayı sordum cevap gelmedi bende tuza ihlas fatiha okudum yarın gomucem toprağa artık her yolu deniyorum:))

Taha suresi sanırım onunki bence ilac kesin cözüm

Kızlar Prof.Dr.Süleyman Engin Akhan makattaki riskli tip hpvnin silinmesine (16,18) 150 günde atılıyor demiş.Makatta siğil yapan (6,11) tipler ise 223 günde atılıyor demiş

şu anda brezilyada olna bir arkadaşım var. ona ahcc ve coriolus mrl yi sordurtuyorum. orda varsa hemen aldırıcam. kızlar sitesinden almak çok kolay ilacı aslında ama ben bir türlü kredi kartı ile ödeme seçeneğini bulamıyorum. siteye mail attım yapamıyorum diye adamlar tıkla oluyo diyolar ama öyle bir seçenek yok. ordan aldığım an çok kolay hepiniz çok rahat bir şekilde alabilirsiniz

Canım inşallah hadi hayırlısı umarım alırsın ve bu skıntılara gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…