Canım Ahcc kesin vardır diye düşünüyorum coriolus mrl içinse Baktım Portekizde de distribütörü Brezilyayla cok yakınlar yani eczanede olabilir ama en kötü Ahccyi bile getirtsen Yunanistan subesinden de diğerini sipariş etsen tamamdır diye düşünüyorumsiteden almak için çok uğraştım ama alınamıyor ne yazık ki. didem bende mail atıcam yunan distribütörüne. olmadı ordan da alayım. sadece arkadaşım sordururken herhangi bir eczaneden ahcc ve coriolus mrl diye sor desem yeterli olacak mı onu bilmiyorum.
Canım sakin ol adam 223 gün diyo ki benim yengem tam 7 ay uğraştım dedi 7x30dan tam 223 güne tekabül ediyor ve doğurmak üzere hamileliğinde hiç çıkmadi .Korkma inşallah kurtulur ama bu ilacı getirtip komple ölmesini saglarsan siğilin kadın dogumcuların buna cok üzülücegine bizlerinse hayır dualarını cok alıcagına hatta adına türbe bile acılabilicegine emin olabilirsinbenim şu an hemoroid memelerimde var siğiller ve oralar da yara durumda. yani ya toptan halledicem bu hastalığı ya da böyle daha fena yayılacak. çünkü her yer yara durumda. daha da bulaşacak mı bu yaralardan dolayı bilmiyorum.
Valla o uzman kim adı nedir .Ahcc ve koriolus mrlde siğil yapan türler komple ölüyor yüksek riskli tiplerde ya ölüyor ya da virüs yükünü aşırı azalttığı için komaya giriyor :) O bir kutusu gelirse varya buralar hep coriolus mrl olucakben coriolus mrl nin bir kutusunun siparişi vericem. maili attım hesap numaralarını bekliyorum şu anda. ahcc yi de bana bir uzman söylemişti. türkiyedeki kadın doğumcular bilmiyorlar ama biz amerikadan 6 aylık tedavi için 2500 tl ye getirtiyoruz. eğer tanıdığın varsa onu getirt. tek çözümü bu demişti. ikisiyle combo yapıp siğillerimden 1 ayda tamamen kurtulmayı düşünüyorum :)
bende hazirandan beridir uğraşıyorum. virüs de bende muhtemelen nisan mayıs ayları gibi aktive oldu. benim de çok kısa bir zamanım kalmış gibi görünüyor şu anda :)
6 ay vermişler süre olarak hani yüksek risklilerde yüzde 80in üstünde ya kalan o yüzde 11-12lik kısımda 1 yıla cıkartmıslar onları da tedavi etmişlerpeki ahcc ve coriolusu ne kadar süre kullanmak lazım acaba?
Bulgaristandakini de faceden bulup yazmıstım o da 6 ay dedi ideal kullanma süresi ayda 2 kuru bitiriceksin günde 6 tane alıyosun dedi yapılan bütün calısmalarda da böyle kullanılmıs zaten denekler üstündee bi de demiş ki coriolusla ahcc veya 10 mg folik asit kullanıldıgında sinerjik etki oluşuyo yani birbirilerinin etkisini arttırıyo demişpeki ahcc ve coriolusu ne kadar süre kullanmak lazım acaba?
Canım seni tebrik ediyorum hpv konusunda bir kitap yazacak kadar bilgin var neredeyse ve burada paylaşarak da içimizi rahatlatiyorsunBu da bize özellikle süperoksidaz dismütaz gibi vücuttaki toksinleri temizleyen antioksidan enzim ve ANTİOKSİDAN olan vücuttaki toksinleri tenizleyen A,E,C,Selenyumun önemini gösteriyor ki Amerikada yapılan araştırmada da zaten bu kanıtlanmıştı ayrıca Selenyumun virüs kapasitesini çok azalttığı saptanmıştı
Canım bende sağlıkçıyım 1 sene boyunca tez yazıp makale taramakla geçti ömrüm ondan dolayı yeni gelişmeleri pubmed gibi dünyanın en büyük sağlık tezi makaleleri sitesinden vs ulaşıyorum umarım kurtuluruz :)Canım seni tebrik ediyorum hpv konusunda bir kitap yazacak kadar bilgin var neredeyse ve burada paylaşarak da içimizi rahatlatiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?