Inşallahhhh :)Canım bende sağlıkçıyım 1 sene boyunca tez yazıp makale taramakla geçti ömrüm ondan dolayı yeni gelişmeleri pubmed gibi dünyanın en büyük sağlık tezi makaleleri sitesinden vs ulaşıyorum umarım kurtuluruz :)
Canım aşıyı vurdurt .Öyle bişey olmuyo dün bununla ilgili bi video paylaştım Amerikan hastanesindeki doçent anlatıyo öyle bişey olmaz diyo ama iki tarafında tedavi olması lazım yani görünürdeki siğiller bitene kadar sadece sorun mesela 1 yıl içinde tekrar grip oluyo musun hayır .Ama vücudun gribi baskılayıp silme aşamasındayken diğer yıl aynı virüsü tekrar yakalanıyosun ama Aynı yıl yakalanmıyosun çünkü grip virüsün zaten var ya virüs sende mevcutsa tekrar ve tekrar enfekte olmazsın ama virüsü yenmek üzereyken bagısıklık kazanmak için aşı olmazsan bu ihtimal cok ama cok ufak olmakla beraber var ondan dolayı aşı önemliŞunu merak ettim. Ben simdi bu virüsten kurtuldum.ama eşim kurtulamadı. Tekrar tekrar bana bulaşır mı? Sanirim aşıyı tekrar tekrar bulaşmasın diye vurdurun diyorlar.
Cumartesi gelsede artık şu doktora gitsem. Bütün bunları doktorada danışıp herbirini tek tek uygulayacağım inşallah.Görünürde siğil olmaması lazım çünkü sende virüs var zaten tekrar virüs bulasmıyo ama virüsün bi de yumurtası var biliyosun siğiller karsındakinde de siğil varsa gözle görülür bi şekilde sonuc itibariyle sen tekrar tekrar infekte olmucaksın ama onun siğilinin sürttügü yerlerde senin de siğilin cıkıcak virüs yükünü arttırıyosun yani .
Valla şu şekilde gidip alınca kimse bişey demez kutusundan cıkartıp ilacı diyabet ilacının kutusuna koyul her gün kullanman gereken ilac oldugunu kim bilicek kim acıp sorucak ama onun için ya kişi kendi alıcak ya da biriyle getirticek getiren kişide kutusundan cıkartıcakson aldığım bilgiye göre ahcc ve coriolus mrl türkiyede sağlık bakanlığından onaylı olmadığı için girişi çok zormuş. yani getirtmek baya bi zor.
Bagısıklıgı güclendir ve sunu unutma hiçbir doktor sana şunu ye bunu ye coriolus geçirir ahcc geçirir demez parasını ver yakalım der nolursa olsun diğerleri hakkında sadece ufak bilgi verir o kadarCumartesi gelsede artık şu doktora gitsem. Bütün bunları doktorada danışıp herbirini tek tek uygulayacağım inşallah.
iyi ki bu forum var dedğin gibi doktorlar bu kadar açıklama yapmazlar. iyi bir doktora denk gelebilirsen ancak.Bagısıklıgı güclendir ve sunu unutma hiçbir doktor sana şunu ye bunu ye coriolus geçirir ahcc geçirir demez parasını ver yakalım der nolursa olsun diğerleri hakkında sadece ufak bilgi verir o kadar
Canım diğer yollar hakkında yalnızca akademik açıdan bilgi verirler onun dışında biliyosun ki herşey maddiyata bakıyo doğal olarak yakmak isticeklerdir diğer alternatiflerin değerlenmesi kimsenin işine gelmez ama ortada bilimsel gerçekler var kanıtlarıyla makaleleri ve araştırmaları paylaşmaya calısıyorum sizinleiyi ki bu forum var dedğin gibi doktorlar bu kadar açıklama yapmazlar. iyi bir doktora denk gelebilirsen ancak.
Yeni siğiller olabilir sakın kaşıma kaşınan yerleri jilet agda yasak yayıyor siğiller bitene kadar herahngi bi ilişki sürtünme olmaması lazım ilişki oldugunda da tüyler makasla kısaltılmalı sadece bulaşıyo önlemek için veya siğiller iyice bittikten sonra tahriş etmeden ağda yapılıp deri açıkken değil 3 gün sonra ilişki diyo Prof.Dr.Süleyman Engin Akhan yani hpv taşıyosanız asla ağda vs yaptırdıktan sonra hemen ilişki yok 2-3 gün bekleyin diyoBende çok tatlı kaşıntı lar söz konusu bu neyin habercisi kızlar
Yeni siğiller olabilir sakın kaşıma kaşınan yerleri jilet agda yasak yayıyor siğiller bitene kadar herahngi bi ilişki sürtünme olmaması lazım ilişki oldugunda da tüyler makasla kısaltılmalı sadece bulaşıyo önlemek için veya siğiller iyice bittikten sonra tahriş etmeden ağda yapılıp deri açıkken değil 3 gün sonra ilişki diyo Prof.Dr.Süleyman Engin Akhan yani hpv taşıyosanız asla ağda vs yaptırdıktan sonra hemen ilişki yok 2-3 gün bekleyin diyo
Ctesi yaktırıcaksın zaten siğillerini dert etme sakın kaşıma yaraların makata taşmasın yeter vajina kolay hallediliyo siğiller.yeni mi olamaz yaaa herseyi yiyip içiyorum neden durmuyorlarrr
Sen vitaminlerini eksi etme o vitaminlerin depoları dolucak ondan sonra etkisini görüceksin .Multivitaminini demirini çinkonu folikasitini imutorunu düzenli almaya başladıktan sonra tipine göre en az 1 yıl bütün depolarını doldurman lazım .Bi de devit -3 ampül al.D vitamini depolarını doldurmak çok basit mesela sabah kalkıyosun yoğurt yiyosun (yoğurttaki kalsiyum ve yağ ;yağda emilen ve kalsiyumun emilimini arttırttıgı d vitamini için çok iyi) yoğurt yedikten sonra bi ekmeğe d vitamini ampülünü kırıp yiyosun hemen.3 saat geçmesini bekledikten sonra kahvaltını yaparsın.Bunu 15 ve 30.günde tekrarlıyoun Devit-3 ampülle bütün d vitamini depon 1 ayda fullenmiş olucakCtesi yaktırıcaksın zaten siğillerini dert etme sakın kaşıma yaraların makata taşmasın yeter vajina kolay hallediliyo siğiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?