Yenicek emin ol.Artık bütün hastalıklarda yavaş yavaş immunoterapi dedigimiz vitaminle savaşma yollarına gidilmeye başlandı.İlk işim yarın Devit-3 ampülü olsun ilk başta sabah sadece yoğurt yiceksin sonra ekmeğe ampülü kırıp Yiceksin 3 saat kadar emilme süresi var 3 saat sonra yemek yiyebilirsin.25 ve 30.günde tekrarla yarın ampülü kırdıgın gün diger vitaminleri kullanmayabilirsin böbreklerine ağır gelmeisn diye.Solgar vm2000 bittikten sonra vm75 al.Her yemekten sonra bir ilac sakın aynı anda kullanma aralarında 3-4 saat olsun ki birbirlerini etkilemesin.Haftada 1-2 kez Redoxon suda eriyen tablet ve mutlaka haftada 1 Folibiol al .Özellikle yeşil cayını aksama dogru iç cünkü çay demiri baglıyo d1 günde aldiklarim:
sabah ve gece gyno ferro, gün içinde 1 tane solgar zinc, 1 tane solgar v 2000, 15 damla propolis, 1 yemek kaşığı arı sütü polen karışımı, 3 kupa yeşil çay, bir bardak kefir, ceviz cig badem bu avuç.
( d vitamini aylık ampul aldım en basta)
Bağışıklık hala yenemezse bu sigilleri ben alır baş tacı yaparım kızlar bükemediğin bileği öpeceksin:))
Yenicek emin ol.Artık bütün hastalıklarda yavaş yavaş immunoterapi dedigimiz vitaminle savaşma yollarına gidilmeye başlandı.İlk işim yarın Devit-3 ampülü olsun ilk başta sabah sadece yoğurt yiceksin sonra ekmeğe ampülü kırıp Yiceksin 3 saat kadar emilme süresi var 3 saat sonra yemek yiyebilirsin.25 ve 30.günde tekrarla yarın ampülü kırdıgın gün diger vitaminleri kullanmayabilirsin böbreklerine ağır gelmeisn diye.Solgar vm2000 bittikten sonra vm75 al.Her yemekten sonra bir ilac sakın aynı anda kullanma aralarında 3-4 saat olsun ki birbirlerini etkilemesin.Haftada 1-2 kez Redoxon suda eriyen tablet ve mutlaka haftada 1 Folibiol al .Özellikle yeşil cayını aksama dogru iç cünkü çay demiri baglıyo d
Bak demir depolarının dolması 6 ayda olur 6 ay sabah akşam gyno ferro.Folik asit depolarının dolması Folibiol de kullanırsan haftada 1-2.Yaklasık 5 ay folik asiti doldurursun.Sigara içiyosan kesinlikle bırakman lazım aldıgın bütün vitaminleri vücudun sigaranın toksinleri atmak icin kullanıyo cünkü.Redoxonla 2-3 ay haftada 1-2 yükleme yapabilirsin C vitamini cok önemli.Yenicek emin ol.Artık bütün hastalıklarda yavaş yavaş immunoterapi dedigimiz vitaminle savaşma yollarına gidilmeye başlandı.İlk işim yarın Devit-3 ampülü olsun ilk başta sabah sadece yoğurt yiceksin sonra ekmeğe ampülü kırıp Yiceksin 3 saat kadar emilme süresi var 3 saat sonra yemek yiyebilirsin.25 ve 30.günde tekrarla yarın ampülü kırdıgın gün diger vitaminleri kullanmayabilirsin böbreklerine ağır gelmeisn diye.Solgar vm2000 bittikten sonra vm75 al.Her yemekten sonra bir ilac sakın aynı anda kullanma aralarında 3-4 saat olsun ki birbirlerini etkilemesin.Haftada 1-2 kez Redoxon suda eriyen tablet ve mutlaka haftada 1 Folibiol al .Özellikle yeşil cayını aksama dogru iç cünkü çay demiri baglıyo d
Arkadaşlar bi de size bişey söylicem hiç dikkatinizi çekti mi ? Koterle veya Lazerle derin bi şekilde yakılan yerden bir daha siğil asla cıkmıyor ve doktorlarda bunu diyor .Neden çıkmıyor biliyo musunuz garip değil mi niye orda tekrar siğil cıkmasın ki .Çünkü o doku zarar gördüğü için bagısıklık sistemi ve kollajen (ki c vitamini üretir kollajeni) oraya yöneliyo aynı lazer epilasyonla yakılan yerdeki kılın o kökten bir daha çıkmaması gibi ! Yani derin yakan lazer cihazları ( nd yag fotona gibi) epilasyona gidilirse belki siğiller içinde yararlı olabilir
Evet ama ilacı var canım etken maddesi bulundu sonucta tek skıntı getirebilmekte ve sana dedigim gibi sonucu aslında elinde sonunda bagısıklık sisteminin bunu takviyelerle yenmesine bakıyo cünkü verilen ilacın mantar özütünün temelinde beta glukan sitokrok p450 süperoksitdismütaz gibi vücutta toksinleri zehirleri virüsleri temizleyici görev yapan antioksidan ve beta glukan miktarının artmasına dayanıyo yani vücuduna iyi bakarsan ımutorunu ilaclarını düzenli kullanırsan 1 yıl sonra da vitamininle devam edip kontrollerini aksatmazsan ne skıntı olabilir ki ? Bekarda değilsin zaten e sorunun kaynagı da yanında ve destek oluyo dert edicek bişeyin yok yaniİşin sonunun hep yaktirmaya varması ne kötü..Keşke yaktirmadan ilaçlarla yok olabilse
Evet ama ilacı var canım etken maddesi bulundu sonucta tek skıntı getirebilmekte ve sana dedigim gibi sonucu aslında elinde sonunda bagısıklık sisteminin bunu takviyelerle yenmesine bakıyo cünkü verilen ilacın mantar özütünün temelinde beta glukan sitokrok p450 süperoksitdismütaz gibi vücutta toksinleri zehirleri virüsleri temizleyici görev yapan antioksidan ve beta glukan miktarının artmasına dayanıyo yani vücuduna iyi bakarsan ımutorunu ilaclarını düzenli kullanırsan 1 yıl sonra da vitamininle devam edip kontrollerini aksatmazsan ne skıntı olabilir ki ? Bekarda değilsin zaten e sorunun kaynagı da yanında ve destek oluyo dert edicek bişeyin yok yani
Canım seni diğer bayanla karıştırdım ben kbakmak onun dısında hepimizin hikayesi hemen hemen aynı gibi zaten :)Benim sorunun kaynağı yanımdan destek olmuyor canim benim, sigiller çıktı adam beni terk etti, kendisinden hulasmasina rağmen :)
Canım sorun olabilir terliyosun sonucta nemlenicek uv ısınlar falan gitme benceDidem benim geçen yıldan kalan solaryum paketlerin vardı, ayakta girilen solaryumlardan acaba devam etsem sigiller için sorun olur mu?
Haklisin tamam canimCanım sorun olabilir terliyosun sonucta nemlenicek uv ısınlar falan gitme bence
canım basit bi problem cildin alerjik olmuş jilete uzun bi süre ara verip onun yerine hamam otu kullan dert etme böyle şeyleri bi de bak sanslısın hpvn yokken git gardasil AŞI nı ol korun hayatın boyunca böyle bi derdin olmasıngenital bölgeyi önceden jiletle alıyordum şuan ağdayla aldırıyorum 3 aydır, 1 yıldır hep temizlik sonrası sivilce çıkmaya başladı ilk hpv sandım korktum,kıllar uzayınca geçiyor çok yanlış kesmişim sanırım zamanında çok kötü çıkıyor lazer olmayı düşünüyorum ilerde ama şimdiden çre bulmak lazım,mesela temizliyorum kıllar çıkarken 3-4 gün içinde bu sivilceler çıkıyor çok kötü görüntü oluşuyor bunun çaresi yokmu doktorada gitmek istemiyorum şuan ssk yok yeni üniye girdim,kıl kökleri çok güçlendi hatta resimde koyum daha önce başına gelen varmı, http://i66.tinypic.com/14secdy.jpg resim bu
Hayırr lazerle yakıyo canım hiçbişey olmucak ağrın vs olmucak lazerle yakıcak insanlar nasıl epilasyona gidip lazerle kıllarını yaktırıyo onun gibi düşün bu da epilasyon cihazı gibi bişey sonucta kalkıp gidiceksin zaten uyuşturucu igne yapıyo bi onu hissediyosun hafif bes saniye o kadar ben aynı gün kalkıp alısverise ordan 20 saatlik yolculuga gittim lazerden sonra akıntın olucak kasıgın şişebilir koyu akıntı böyle kanlı cerahat gelebilir baya akıntı olucak koyu o kadarr sonra geçicekkiyice stres bastı beni yarın doktora gidiyorum sonunda.bende bide panik atak var korkuyorum.
bide yarın bana yakma işlemi yapılırsa eve döndüğümde ağrım sızım olur mu pazar günüde şehir dışına çıkma ihtimali var sorun yaşar mıyım kızlar?
Akıntı için yedek çamaşır almak lazım o zaman ağrı sizi acıma olmasında akıntı sorun değil. Lokal anestezi de de aç mi olmak gerekiyor? Bnm randevu 3.5 da hiç bişey yemeden mi gidim o saate kadar da aç durulmaz amaHayırr lazerle yakıyo canım hiçbişey olmucak ağrın vs olmucak lazerle yakıcak insanlar nasıl epilasyona gidip lazerle kıllarını yaktırıyo onun gibi düşün bu da epilasyon cihazı gibi bişey sonucta kalkıp gidiceksin zaten uyuşturucu igne yapıyo bi onu hissediyosun hafif bes saniye o kadar ben aynı gün kalkıp alısverise ordan 20 saatlik yolculuga gittim lazerden sonra akıntın olucak kasıgın şişebilir koyu akıntı böyle kanlı cerahat gelebilir baya akıntı olucak koyu o kadarr sonra geçicekk
Yoo lokal anestezi de aç tok farketmez o bölge uyuşucak sadece ama sen 12den sonra bişey yemeden git belki içeri de varsa hoca genel yapalım der 12den sonra bişey yeme yeterAkıntı için yedek çamaşır almak lazım o zaman ağrı sizi acıma olmasında akıntı sorun değil. Lokal anestezi de de aç mi olmak gerekiyor? Bnm randevu 3.5 da hiç bişey yemeden mi gidim o saate kadar da aç durulmaz ama
Rica ederim gitmeden önce de iyice dezenfekte et kendini genital yıkama jeli sebamed olabilir mesela öyle gittTmm cnm Sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?