Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Dedim ya takıntılı yim işte kafamda ne senaryolar dönüyor bir bilseenn
Aynı senaryolar hatta daha kötüsü herkeste dönüyo merak etme buna emin olabilirsin kimse sakin değil zaten görüdügn üzere zamanla sakinleşiyo

hpv olmaması sevindirici ama bıktım bende her temizlik sonrası bunların çıkmasından nasıl geçirecem bilmıyorum biara doktora gitmıstım fucidinle batikon vermişti ufaltıyordu ama hertıras sonrası cıkıyor işin ilginci,bu arada hamam otu denemedim ama mesela veetle aldım tüy dökücüyle temizledikten sonra gene çıktı

Alerji olmussun ters falan almıssındır gelsin diye takma lütfen takılıcak şey değil çünkü.Jilete ara verip bi dermatologa gözüksen daha iyi oljr

Bekar olan benim gibi arkadaşlar hpvden korkmasın evlenmeden 6 ay veya 1 yıl önce gitsin ilacı alsın üsküp şubesinden alabilirler vize istemiyo gidiş dönüş biletinizi almanız yeterli ilacı alın başka kutuya koyun veya tanıdıkla getirin yeter Coriolus Mrl 500 mg günde 6 tane kullanıyosunuz hpv 6 ve 11 gibi siğil yapan tipler komple ölüyor orta riskliler komple ölüyor yüksek risklilerden sadece tip 16 bazen kalabiliyo onda da ya ölüyo tip 16 cin3 gibi çok ilerlememişse ya da virüs yükü düşüyo

Doktordan çıktım arkadaşlar benim sigil zannettigim şeyler doğal yapiymis sevincimden nerdeyse ağlayacaktim. Ama nisanlimda daha önceden çıkmış olduğu için yinede araştırıyor. Smear aldı salı günü çıkacak sonuçlar. Temiz gelirse inşallah hemen aşı vuracak.nişanlım içinde test yapacaklar hala varmı yok mu diye.inşallah oda yenmistir. Dr nevra Hanımdan çok memnun kaldim uzun uzun anlattı herseyi.

Canım senin adına çok sevindim ! Bak demek ki bu sana bir uyarıydı nolur aşını ol bir çok kadın siğil çıkmasa smear aldırmakla bile uğraşmıyo emin ol.Mutluluklar ve dr nevranın bilgilerini de bizimle paylasırsan seviniriz kaç yıldır atılıcagıyla ilgili özellikle

Canım
Canım tedavi ile alakali olan kısmını anlattı sadece yani vucuddan atılması ile alakali bişey söylemedi muayene etmeden önce konuştuk nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini ve sırayla ne yapacağımızı anlattı daha sonra muayeneye girdik bana hiçbişey goremedigini benim gördüklerimın nerelere olduğunu bana kameradan göstermemı istedi gösterdiğim yerlerin doğal oluşumlar olduğunu söyledi bir takım bezlerden bahsetti onlarmis benim gördüklerim. Hatta espri yaptı bunlar sigil se bende marilyn monroe um dedi.sigili 100 mt öteden tanırım dedi.ama yinede nisanlimda olduğu için smear testi önemli bakalım inş temiz gelir.

İnşallah canım ama siğil gibi bi belan olmadıgın için şanslısın bi çok kadın siğil cıkmasa gidip smear aldırmakla bile ugrasmıyo emin ol bi tek tip 16 sıkı takip gerektiriyo diğerlerini yenersin zaten tip 16ysa da en fazla 5 yıl sıkı takip bagısıklık sistemini 5 yıl güclü tutucaksın diğer yüksek tipliler icinse 3-4 yık yeter

Senin tek çaren laser yaptırmak bendede çıkıyordu onlar jiletle iyce kazıdığını için oluyor birde Ağdadan kıl dönmesi ve sivilce çok olur ya sıkacaksın yada hiç uğraşma doktor doktor sen git laser yaptırt bak benim bacaklarımda çok olur o Ağdadan oluyor ben sıkıyorum yine oluyor yani laser yaptır kurtul birde sanırım ya çok cinsel ilişkin aktif yada çok mastirbasyon yapıyorsunuz ondan oluyor fazla boşalmadan vs...meniden kaynaklı kadın menisi öyle şeyler işte yasın kaç bilmiyorumda kıl köklerin be kılların normal doğal ağda ve jilet yaptıran çoğu kişininki daha kalın misal benim kıl kökleri gibi seninki biraz rahat bırak uzat sürekli ağsa sürekli jilet olmaz biraz rahatlasınlar

Selam cnm bu ilaç ne kadar Nasıl alabiliriz benim Oray'a gitme imkanım yok

Selam cnm bu ilaç ne kadar Nasıl alabiliriz benim Oray'a gitme imkanım yok
Canım 25 euro bulgaristan yunanistan veya üsküpte tanıdıgınız varsa iletişime geçip tanıdık vasıtasıyla alabilirsinizz bulgaristanda eczanelerde de satılmaya başlanmış gelirken kutusundan cıkartıp gecicek sadece havaalanından

Selam arkadaşlar, siğiller nasıl gidiyor? azalma olan var mi
Canım bende en son bir iki tane cıktı onu yaktırdım doktor tek tük böyle iki üç kez daha çıkıcak sende aşı(gardasil) son dozu olduktan sonra biter genelde 8-9 ay sürüyo en fazla dedi .Ama makatta oldugu için böyle vajinadakiler daha kolaydor her zaman bi iki seferde bile geçer dedi

Aslında fiyatında bişey yok ya adı ne Can'ım
Benim Hpv tiplememde türü belirlenemedi Hpv pozitif ama türü ne bilmiyorum 40 türe mi ne bakılıyor onlar değildi bişey farkadermi ama cin 1 öykün var

Aslında fiyatında bişey yok ya adı ne Can'ım
Benim Hpv tiplememde türü belirlenemedi Hpv pozitif ama türü ne bilmiyorum 40 türe mi ne bakılıyor onlar değildi bişey farkadermi ama cin 1 öykün var
Canım riskli tiplerden değil heralde ondan dolayıdır risksiz tipler en fazla cin1e kadar ilerler sonra risksiz oldugu için beklenir genellikle kendiliğinden geriler cin1den sonra.Adı Coriolus Mrl (500 mglık) günde 6 tane kullanıyosun 1 ayda 2 kutu gidiyo 6 ay -1 yıl arası bi kullanım süresi var .6 ayda ölüyo siğil yapan risksiz ve orta risklimer tip 16 dışında hepsi ölüyo 6 ayda tip 16nın ilerlemiş taşıyıcıları sanırım 1 yıla kadar kullanabiliyo onlarda da virüs gücünü çook ama çok azaltıyo ya da öldürüyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…