Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Selam arkadaşlar, siğiller nasıl gidiyor? azalma olan var mi
Benim siğiller vajen girişinde güzel güzel duruyor reglim bittim allah izin ederse bu gece yola cıkıyorum istanbula makata gelince gitmedim medicale daha önce Hakan hocaya gitmeye karar verdim kaç siğilim var vajende derseniZ vajen girişi karnıbahar grup halinde içerdede var büyük dudaklarda bir tane siyah içerde iç küçük dudakların içinde var 5 tane en fazla vajen makat arası siyah 2 ve 3 tane var görünür makat siğil yuvasıdır büyük ihtimal Oray'ı söylemiyorum bende nüks tekrarlama çok özellikle vajen girişte ben içerde oldugundan kaynaklı diye düşünüyorum bilmiyorum allah hayır etsin bu yakımla toplamda vajen girişim 2 asit 2 laser görmüş olacak herşeye dikkat ediyorum ilişki yok stresten kaçıyorum bilemiyorum nüx neden oluyor

Bu arada eskisi kadar takmıyorum belkide yaralarım iyileşti kaşıntılarım geçti ondan evden cıkmıyorum pek...panik yok hiç Bişi düşünmüyorum yani

Didem umarım bi an önce onlardan da kurtulursun canim.

Coffeee bendeki sigiller de seninkiler gibi, vajina girisinde ve karnabahar şeklinde gruplanmıs bi sürü var.Saymam mumkun degil cunku bitisik ust uste.Makatta bi kaç tane. Tek farkı benimkiler beyaz ve ten rengi. Siyah sigil yok henüz. Demir vitamin cinko hapları, arı polen propolis kullanıyorum fakat kaşıntı bende sürekli var özellikle gece yatmadan evvel çok fazla kasiniyor.
Cinsel ilişki bende asla girmiyorum.
Allahım bi an önce kurtarsın bizi.

Canım gece yatmadan önce hepimizde kaşıntı başlıyo cünkü vücut uykuya geçme
Canım bu da çok ilginç bi şey herkeste gece yatmadan önce genelde kaşıntılar artıyo gece çok fena tatlı batmalı bi kaşıntı oluyo çünkü gece bağışıklık sistemin uyumaya hazırlanıyo vücudun saatlerce aç kaldığı için bağısıklık sistemiyle direk ilişkili oldugu artık görülen bu virüs bunu fırsat bilip geceyi kullanıyo bundan dolayı gece yatmadan bir iki saat önce alacagınız Imutor veya Gyno Ferro Sanol gibi ilaclar belirli bi süre sonra bu gece kaşıntısını almaya veya azaltmaya başlıyor ve özellikle adet(regl) döneminden yaklasık 1 hafta önce yine kaşıntılar felaket derece de artıyo bu dönemde bağışıklığı ekstra güçlü tutmazsanız çıkıyo misal bende öyle cıktı tek tük ondan dolayı artık gyno ferro sanolle birlikte folibol de alıyorum bazen gece yatmadan önce bu da folik asit mesela coriolus mrlnin yanında 10 mglık folik asit ilacının bir birlerinin etkilerini maksimum arttırıdıgı gözlenmiş yani folik asitte çok önemli ona da ağırlık verdim bu aralar.Ve bunlar bir anda etkisini göstermiyo vücutta bir çok vitaminin deposu var bu depoların tamamiyle dolması ve bu virüsü yenmek istiyosanız 1 yıl yükleme yapmanız lazım multivitamini ise en az 2-3 yıl devam etmelisiniz ! Bakın burda bir çok insan kurtulmus bazılarında tekrar etmiş ama tekrar edenlerin hepsinde ilk 2 en fazla ilk 3 sene içinde tekrar etmiş ( hamilelik haricinde) ondan sonra durup dururken hiç on yıl sonra yirmi yıl sonra tekrar edeni bırak türkiyeye dünyanın hiçbir forum siteisnde okumadım ! Yani önümüzdeki 3 yıl gibi bi sürec içinde bunun tekrar etme ihtimali var eğer vücuttan silemezsek ondan sonra virüs zaten ölüm döşeğinde oluyo yumrtalayamıyo yani siğil cıkartamıyo .Aşı olanlarda zaten böyle bi ihtimal nerdeyse hiç yok eger virüs yükü düştüğünde aşı olursanız 2-3 yıl sonra bununla karşılasmazsınız

Tatlım benim Prof olmuşsun sen dr un bile bana böyle demedi aslında iğne adaya gitmiştim orası Bulgaristan sınırı çok Bulgar var üstüne para versem getiren olur çok iyi olur
Sana da geçmiş olsun biran evvel tedavin sonuçlansın inş tatlım

Sağol canım inşallah dua edin lütfen .Mutlaka gardasil aşını da ol canım tavsiye ederim cocugun varsa cocuguna da yaptır aşılatın kızlarınızı lütfen .Bulgaristan da eczanelerde de var canım getirtebilirsin kutusundan cıkartıo geçirse yeter

Kızlar bugün bi programda izledim bi bayan evlilik öncesi birinden hepatit b kapmış (ki bununda artık tedavisi var gibi :) ) evliliğinde eşine bulaştırmış eşi de işe girerken kan testlerinde ortaya çıkmış işe almamışlar ( not:Türkiyede suan hemen hemen herkesin hepatit b aşısı var korkmayınn ilkokulda aşılanıyoruz ) düşünsenize hayatta neler var ne kadar üzüldüm Allah kimsenin başına başka dert vermesin hpv ne ki bikaç yıla vücudun kendi kendine yendiği virüs bi de kadın evlilikte çok sessizleşmiş cok üzgünmüş nerde bilebilirdi ki belki bir kere bi hata yaptı ondan hepatit kaptı Allah sabır şifa verir umarım herkese

Ve çok şükür ki kana geçmeyen bi hastalığımız var sadece deride kalıyo ve önlenebilir bişey sık smearla vs

Ederim Can'ım dua mı sana
şu an Bebek tedavisi oluyorum ondan hamile kalırsam yarım kalır diye yaptırmadım Kıbrıs ta varmış mail attım İngilizce yazdılar swift yapmak için iban verdi 26.60 Euro diyor swifti yapsam Nasıl gönderir acaba

Canım evett kıbrıs rum kesiminde de var bana yunanistandaki kadın 5 gün içinde gelir dedi 4 euro kargo ücreti dedii yunanistan buraya .1 tanesi için deneyebilirsin gelip gelmediğini en fazla 90-100 liran gider .Adresini numaranı emailini vs yolluyosun onlara

İlacı günde 6 tane 6 ay boyunca kullanıyosunuz siğil yapan bütün tipler orta ve düşük riskliler yüksek risklilerden de tip16 haric hepsi ölüyo tamamen tip16da da başarı %86 virüs ya ölüyo ya da komaya giriyo diyebiliriz ilerlemişse cin2 gibi vs geriletiyo ilaç grafik sonuclarında .Tip16 için kullanımı 1 yıla kadar cıkartaibliyolar sonuc almak icin folik asit veya ahccyle desteklediklerinde o da ölüyo

Ya Nasıl Bi mail atıyorsunuzda size CVp geliyor bana CVp filan gelmiyor

Ben kendimi iyi hissediyorum bu siğilleri dert etmiyorum içimde Bi korkuda yok eskisi kadar geçicek hissine kapıldım bu ara :) psikolojik bence galiba ama Nasıl desem benim sorduğum insanlar erkek ve kurtulmuşlar yada kurtulmamışlar bilemiyorum ama sonuçta ölmemişler:)

Çalışma sonuclarından birini kopyalıylrum ;
  1. 95% of the patients reverted to HPV-negative status within 6 months;
  2. HPV-positive patients without histological changes reverted to HPV-negative status in 3 months;
  3. In patients with mild dysplasia (CIN I) Coriolus-MRL supplementation helped clear the infection;
  4. In cases with severe dysplasia (CIN II and CIN III) Coriolus-MRL supplementation strengthened the immune system and reduced the risk of relapse;
  5. 90% of those couples taking Coriolus-MRL (70% of total) reverted to HPV-negative status after 6 months;
  6. HPV subtype 16 was found to be most treatment resistant.[3]
Conclusions

Ya Nasıl Bi mail atıyorsunuzda size CVp geliyor bana CVp filan gelmiyor
Bulgaristan maili calısmıyo sanırım ama yunanistandakinden cevap geliyo;
Basit bi ingilizceyle durumu acıkladım
Im from Turkey .I have a hpv.We dont have a distrubutor.I need coriolus mrl (500 mg) for my treatment.I want a buy for this reason.If I pay money your bank account.Could you sent me Coriolus mrl with cargoo ?
Thank you
Gibi bozuk bişeyler anlattım cevap atıyolar direk

Can'ım öylede swift ücreti zaten 20 lira para göndermek sorun hesaba

Bu hamilelikte kullanıyor mu
Bana cvp şöyleydi
Coriolus ana kullanım HPV ve diğer hastalıklar gibi durumlarda bağışıklık sistemini artırma içindir. Tabii ki, bu tedavi değil ama sağlığınız için tehlikeli olabilecek diğer enfeksiyonlara karşı bağışıklık sistemini artırmak için vücudunuzun yardımcı olacaktır. Western Union web bankacılığı varsa ben size ödeme yapmak için kullanmak could not bir neden görmüyorum. gümrük Hakkımda Coriolus kutusu küçük olduğu için bir sorun olacağını inanmıyorum ve bir zarf içinde uyacaktır.
Thank you, Peonia

Canım ben pek banka işlerinden anlamıyorum ama sana kod veriyolar sanırım western uniondan öyle yolluyosun swift ne bilmiyorumm

Canım ben pek banka işlerinden anlamıyorum ama sana kod veriyolar sanırım western uniondan öyle yolluyosun swift ne bilmiyorumm
Swift Euro hesabına eft yapmak
Iban vardı
Western unıonda sen yollayınca kod olur ama hesaba ıstıyor
Oda pahalı en az 20 Euro az evvel tl yazmışım özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…