Yani ek olarak 70 tl oluyo (20euro) bilemedim ki canım denemeye değer ama tabi tanıdıkla getirtmek daha mantıklı olarak ekonomik durum yetersizseSwift Euro hesabına eft yapmak
Iban vardı
Western unıonda sen yollayınca kod olur ama hesaba ıstıyor
Oda pahalı en az 20 Euro az evvel tl yazmışım özür
Birde ben hamile kalmayı planlıyorum sanırım kullanamam bu ilacıYani ek olarak 70 tl oluyo (20euro) bilemedim ki canım denemeye değer ama tabi tanıdıkla getirtmek daha mantıklı olarak ekonomik durum yetersizse
Canım inşallah cocuk sahibi olursun ama şöyle düşün sonuclarını paylasgtım 3 aydan sonra negatif almaya baslamıs katılımcılar 6 ayda hepsi negatife dönmüş (siğil yapan türler) hamilelikte bagısıklık düştüğü için siğiller cosuyo genelde saglıklı kafan rahat bi şekilde normal doğum yapmak var bi de siğille uğrasıp sezaryenle dogurmak bikac ayını alıcak bi tedavi sadece aynı zamanda hem kendi saglıgın hem de bebegin in de bagısıklıgın yükselmiş olucakBirde ben hamile kalmayı planlıyorum sanırım kullanamam bu ilacı
Bende siğil oluşmadı Hpv var ama küçük şeyler vardı belki rahim ağzımda var ama onu bilmiyorum hamileyken kullanabiliyorsam alırım tabiCanım inşallah cocuk sahibi olursun ama şöyle düşün sonuclarını paylasgtım 3 aydan sonra negatif almaya baslamıs katılımcılar 6 ayda hepsi negatife dönmüş (siğil yapan türler) hamilelikte bagısıklık düştüğü için siğiller cosuyo genelde saglıklı kafan rahat bi şekilde normal doğum yapmak var bi de siğille uğrasıp sezaryenle dogurmak bikac ayını alıcak bi tedavi sadece aynı zamanda hem kendi saglıgın hem de bebegin in de bagısıklıgın yükselmiş olucak
Canım inşallah saglıkla bebişini kucagına alırsın düzenli smear aldır bagısıklıgını güclü tut lütfenBende siğil oluşmadı Hpv var ama küçük şeyler vardı belki rahim ağzımda var ama onu bilmiyorum hamileyken kullanabiliyorsam alırım tabi
Hangi kanal daRahim ağzı kanserinden bahsediyo şimdi ; Soğan diyo Rahim ağzı için sakın ameliyat olmayın Soğan yiyin diyo
Ben senin dediğin ilaç için Kıbrıs'taki yetkiliyle konuşuyorum postaneyle gönderebilirim elden ödersin diyor birde Türkçe yazıyor bozuk biraz Türkçesi amaRahim ağzı kanserinden bahsediyo şimdi ; Soğan diyo Rahim ağzı için sakın ameliyat olmayın Soğan yiyin diyo
Canım beyaz tvde kıbrıstaki türkçe konusan yetkiliye nasıl ulaştım valla öyleyse bende alırım direk bi şekilde paramı toplayıp lütfen bizi de bilgilendirBen senin dediğin ilaç için Kıbrıs'taki yetkiliyle konuşuyorum postaneyle gönderebilirim elden ödersin diyor birde Türkçe yazıyor bozuk biraz Türkçesi ama
Mail'ini ekte gönderdim olmadı istanbuldaysanız Sirkeci büyük postaneye göndersin hepimiz toplanıp alalım olmaz mıCanım beyaz tvde kıbrıstaki türkçe konusan yetkiliye nasıl ulaştım valla öyleyse bende alırım direk bi şekilde paramı toplayıp lütfen bizi de bilgilendir
Bana kesinlikle uyar ben istanbuldayımMail'ini ekte gönderdim olmadı istanbuldaysanız Sirkeci büyük postaneye göndersin hepimiz toplanıp alalım olmaz mı
Eminönü'nde buluşuruzCanım birlikte alalım o zaman kadın gün versin ben parayı getiririm sana veririm bankaya yatırırken ya da hesabına bi şekilde alırız ben kesinlikle alıcam ilacı bana napmam gerektiğini söyle ona göree gönderim
Biz ikimiz alıcaz Mail gelsinde kutu küçükmüş kargo masrafı bir tane ödenir karşı taraf cvp yaZmadı henüzKizlar, toplu alim ticarete girebilir, biraz arastirin bence
aynen iki kişiyiz suan skıntı olmazzBiz ikimiz alıcaz Mail gelsinde kutu küçükmüş kargo masrafı bir tane ödenir karşı taraf cvp yaZmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?