Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hanımlar, konuda hakaret, tartışma vb olduğunda yorumların altındaki K.İ.B butonuna basarak bildiriniz, bildirim yapmazsanız yönetim kim ne yazmış bilemez.

İlaç konusuna gelince rica ediyorum burada "bitkisel" veya "vitamin" dahi olsa ilaç tavsiyesinde bulunmayınız, kimseyi ilaçlar konusunda yönlendirmeyiniz.
Vitamin deyip geçmeyiniz, her vitamin herkese iyi gelmez, bazı hastalara bazı vitamin grupları verilmez, doktor önerisi olmadan eş dost tavsiyesiyle vitamin kullanılmaz, çünkü vitaminlerin eksikliği kadar fazlalığı da zararlıdır.

*D vitamini fazlalığı kandaki kalsiyum seviyesini arttır, kalp ritim bozukluğu, kabızlık gibi sorunlar yaratır.

*A vitamini fazlalığı beyindeki basıncı arttırır, baş ağrısı, görme sorununa sebep olur.

*C vitamini fazlalığı böbrek taşlarına,

*K vitamini fazlalığı kanda pıhtılaşma sorununa yol açmaktadır.

*E ve C vitamini fazlalığının akciğer kanseri oluşumunu tetiklediğini dair bilimsel çalışmalar olduğu söylenmek olup, A, E, C vitaminlerinin fazla alınmasının vücuttaki tümörlerin büyümesine ve ilerlemesine sebep olduğuna dair birtakım çalışmalar mevcuttur.

Rahatsızlığınızda bağışıklık sistemini güçlendirme önemliyse bunu meyve ve sebzelerden alacağınız vitaminlerle destekleyebilirsiniz, ek vitamin takviyesine ihtiyacınız olup olmadığına doktorunuz karar vermeli ve doktorunuzun önerdiği takviyeleri kullanmalısınız.

Sizler belki buradaki ilaçları araştırıp doktorunuza soruyorsunuz ama topiği sadece okuyup katılımcı olmayan, tedavi yöntemi arayanlara ilaç isimleri ve türleri belirterek bilmeden fenalık ediyorsunuz.

Sağlık Bakanlığı'nın "Akılcı İlaç Kullanımı" çağrışı doğrultusunda bu sitede ilaç önerilerinde bulunmamanızı önemle rica ediyoruz.

Çok teşekkürler cevabın için, umarım bebeğinize de bi an önce kavuşursunuz:) böyle hpvyi yenen kişilere rastlayinca moral buluyorum. Darısı hepimizin başına:)
Allah razı olsun inşallah ben bebegime siz de sağlığınıza kavuşursunuz. Hepinizin bunu yeneceğine inanıyorum tabii iyi doktor yüksek moral ve iyi beslenme ile... Bi not düşmek istiyorum kendi adıma vitamin ilaçları için uyarmış admin. Kesinlikle ama kesinlikle aldığım vitamin ilaçları kendi kafama göre alıp icmedim zaten kansizlik ve d vitamin eksikligim hep vardı tüp bebek doktorum gerekli gördüğü için 6 ay kullanmak zorunda kaldim. Siz de testlerinizi yapin doktorlar gerekli görürse verir... Ben ilaçları hamilelik öncesi takviye amaçlı doktor kontrolünde kullandim. Hpv negatif olmasi çok büyük bi mucize oldu :) hepinize sağlıklı günler diliyorum​

Amaaan neler olmuş burada... Admin sanırım Didem hanıma biraz haksızlık etmiş... Didem hanımın en kısa sürede tekrar foruma dönmesini dilerim.

Ancak Admin ilaç konusunda haklı tüm bu sayılan yok çinko yok C vitamini yok AHCC felan bunlar bağışıklık sistemini güçlendirmede faydalı olsa da doktora sorulmadan alınmamalı. En başta alacağımız fazla ilaç karaciğer ve böbrekleri zorlar unutmamalı. Hele hele aktar ürünleri kesinlikle doktora danışılarak alınmalı...

Flamencigim, sana buyuk olcude katiliyorum. Ama bi tik arttiriyorum. Biz burda sagligimizla ilgili bilgi alışverişi yapiyosak; tedavi yollarini ariyosak su ya da bu sekilde konu kullandigimiz/ kullanmayi düşündüğümüz gida takviyelerine ve veya ilaclara varacaktir. Yoksa eksik kalir. Konunjn dogasi geregi bu böyle.

Hic kimsenin bilgi paylasimi sırasında tedavi etme kasti veya ticari amaci yok ben buna kesinlikle inaniyorum. Turkeiyedeki yetersiz doktorlari ve saglik sistemini gordukce kendi cozumlerimizi aramak zorunda kaliyoruz. Ama bi yandan doktorlarimiza danisiyoruz. Burda hemen hemen herkes deneyimini anlatirken bi yandan doktorlardan aldigi bilgiĺeri de paylasiyor. Bu sebeplerden adminin uyarisini aşırı buldum. Paylasimlarin yapilmasi sirasindaki iyi niyeti goz ardı ettigini dusunuyorum.

Didem çok iyi niyetli bi arkadaşımızdı, umarım bi an önce foruma geri döner.Onun paylaşımlarıyla moral buluyordum.

Kızlar benim de sol dış yanak diyim orada bi şişlik var dokununca canımı yakıyor kıl dönmesi gibi ama sıkıyorum iğneyle kurcaladım kıl filan görmedim inmiyor da içinden birşey de çıkmıyor ne olabilir acaba? Sanki içinde sıvı var gibi hissediyorum

Merhaba hanımlar ellerimde siğil var yakıyorlar 3 seanstır şimdilik geçmedi fakat taharetlenirken vajinamda kabarcık old fark ettim kardeşime gösterdim evet kabarcık var dedi.Genitaldeki siğil elde çıkan gibi et beni gönünümünde midir yoksa farklı mı olur çok moralim bozuk

Sigil agri aci yapmaz. Sislikten ziyade et parcasi gibi durur,ici sivi dolu degil sert bi deri parcasi gibi hissiyat veriri. Dolyasiyla sigil olma ihtimalin az bence. Doktora goster tabi mutlaka

Bildigim kadariyla eldeki sigil virusu genital bölgeye bulusamaz. Ordaki tiplerin yasam ortami genital bolge gibi sicak nemli yuzeyler degil. Genital sigil ise et beni gibi gozukebiliyor. Bendekiler tam olarak o goruntudeydi hatta...

İnternet benzer bir resim atsaniz olur mu ellerindeki sert cilt renginde kaşıntı vs yok genitalimde pütürlü geliyor elime sert değil tahriş de olmuş olabilir.Doktor geçer demişti dikkat et diye moralim sıfır
Bildigim kadariyla eldeki sigil virusu genital bölgeye bulusamaz. Ordaki tiplerin yasam ortami genital bolge gibi sicak nemli yuzeyler degil. Genital sigil ise et beni gibi gozukebiliyor. Bendekiler tam olarak o goruntudeydi hatta...

ellerimdeki buna benzer genitaldeki de mi böyle oluyor

Eklentiler

• genital-sigil-tedavisi.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 81
Benim annem ne kalp hastası ne de tansiyon hastası bakın bu kız yazdığı saçma şeylerin arkasına ne sığdırmış zavallı
Bende Didem e haksızlık edildiğini düşünüyorum
Kız kendinde var yardımcı olmaya uğraşıyor

benim net paketim yoktu bugün girdim
Kız uğraşıyor bazıları çok olumsuz ve size yazdım cevap bile yazmadınız yazdıklarınızı okuyunca benim bile uykularım kaçtı korku filmi gibisiniz
Vazgeçin bu tavrınızdan

Didem çok iyi niyetli bi arkadaşımızdı, umarım bi an önce foruma geri döner.Onun paylaşımlarıyla moral buluyordum.
Didem dönsün ama Coffeee bu çirkin tabirlerle dönmesin
Ben onun yazdıklarından korktum sabaha kadar uyumadım aynayı aldım etleri siğil sandım çok korkutuyor herkes biliyor yaktırmak gerektiğini ne yapabiliriz burda birbirimize önerilerde bulunuyoruz kalkışta kimse burdan duyup dr una sormadan bişey yapmayacak kadar yetişkindir

Görüntüsü farkli farkli olabiliyor. Kisinin tenine cikan yere göre degisiyor. Baska bi doktora tekrar gorunmeni oneririm
Benimde elimde ayağımda çıktı dr a sordum genitalimde yoktu dr onlar farklı tür Dedi

İnternet benzer bir resim atsaniz olur mu ellerindeki sert cilt renginde kaşıntı vs yok genitalimde pütürlü geliyor elime sert değil tahriş de olmuş olabilir.Doktor geçer demişti dikkat et diye moralim sıfır
Genital bölgede genelde et beni benzeri, internwtte fotolar gibi( tabi fotolar birqz abartili ama fikir veriri) sertlikten kastim,normal deriden birqz daha sert. Sivilceye benzemiyor. Sendeki; kil donmesi veya zararsiz risksiz hsv veya molloskum da olabilir. Doktora tekrar gitmelisin bence

elınız ve ayanız ıcın dua okutun akrabanız olmayan bırıne eskiler bılır o ıslemı yaklasık 15 gunde duser genıtal farklıdır
Ben duayı bulamadım Nasır gibiydi dondurdum
Geçti genitalımde dışta yok Hpv pozitif ama tiplemesi bulunamadı
Smear aldırıyorum sürekli

Kızlar uzun süredir yazmıyorum vakit buldukca artık hafta ıcı bakmaya calıscam ben gayet ıyım meyve sebze bol yıyordum bılıyorsunuz meyve portakal suyunu bırakmadım ve hıc cıkmadı halen cok sukur asıyı ıkıncı kez ısallah ılerleyen bu yıl ıcınde olucam Bı sıkıntım yok

benım ayaklarım da cıkmıstı
Akrabamız olmayan biiri kan bagı yanı bismillahirahmanı rahım dedıkten sonra kürdanla sıgıllerı ayamda saydı
Sonra kac adet sıgıl varsa o kadar arpa o kadar parca kaya tuzunu bir kagıdın ıcıne koydu
Bıldigi tüm dualar 3 kulfallah bır elham la bitirip kagıdı konusmadan akan suya tasın altına koydu
Basında dua okudu gene
Arpa ve tuz erıdıkce kagıdın ıcınde sıgıllerde zaman ıcınde yok oldu ama gogell sıgıl ıcın dua yazın oda cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…