Çok teşekkürler cevabın için, umarım bebeğinize de bi an önce kavuşursunuz:) böyle hpvyi yenen kişilere rastlayinca moral buluyorum. Darısı hepimizin başına:)
Sigil agri aci yapmaz. Sislikten ziyade et parcasi gibi durur,ici sivi dolu degil sert bi deri parcasi gibi hissiyat veriri. Dolyasiyla sigil olma ihtimalin az bence. Doktora goster tabi mutlakaKızlar benim de sol dış yanak diyim orada bi şişlik var dokununca canımı yakıyor kıl dönmesi gibi ama sıkıyorum iğneyle kurcaladım kıl filan görmedim inmiyor da içinden birşey de çıkmıyor ne olabilir acaba? Sanki içinde sıvı var gibi hissediyorum
Bildigim kadariyla eldeki sigil virusu genital bölgeye bulusamaz. Ordaki tiplerin yasam ortami genital bolge gibi sicak nemli yuzeyler degil. Genital sigil ise et beni gibi gozukebiliyor. Bendekiler tam olarak o goruntudeydi hatta...Merhaba hanımlar ellerimde siğil var yakıyorlar 3 seanstır şimdilik geçmedi fakat taharetlenirken vajinamda kabarcık old fark ettim kardeşime gösterdim evet kabarcık var dedi.Genitaldeki siğil elde çıkan gibi et beni gönünümünde midir yoksa farklı mı olur çok moralim bozuk
Bildigim kadariyla eldeki sigil virusu genital bölgeye bulusamaz. Ordaki tiplerin yasam ortami genital bolge gibi sicak nemli yuzeyler degil. Genital sigil ise et beni gibi gozukebiliyor. Bendekiler tam olarak o goruntudeydi hatta...
Bildigim kadariyla eldeki sigil virusu genital bölgeye bulusamaz. Ordaki tiplerin yasam ortami genital bolge gibi sicak nemli yuzeyler degil. Genital sigil ise et beni gibi gozukebiliyor. Bendekiler tam olarak o goruntudeydi hatta...
Bende Didem e haksızlık edildiğini düşünüyorumBenim annem ne kalp hastası ne de tansiyon hastası bakın bu kız yazdığı saçma şeylerin arkasına ne sığdırmış zavallı
Didem dönsün ama Coffeee bu çirkin tabirlerle dönmesinDidem çok iyi niyetli bi arkadaşımızdı, umarım bi an önce foruma geri döner.Onun paylaşımlarıyla moral buluyordum.
Görüntüsü farkli farkli olabiliyor. Kisinin tenine cikan yere göre degisiyor. Baska bi doktora tekrar gorunmeni oneririmellerimdeki buna benzer genitaldeki de mi böyle oluyor
Benimde elimde ayağımda çıktı dr a sordum genitalimde yoktu dr onlar farklı tür DediGörüntüsü farkli farkli olabiliyor. Kisinin tenine cikan yere göre degisiyor. Baska bi doktora tekrar gorunmeni oneririm
Genital bölgede genelde et beni benzeri, internwtte fotolar gibi( tabi fotolar birqz abartili ama fikir veriri) sertlikten kastim,normal deriden birqz daha sert. Sivilceye benzemiyor. Sendeki; kil donmesi veya zararsiz risksiz hsv veya molloskum da olabilir. Doktora tekrar gitmelisin benceİnternet benzer bir resim atsaniz olur mu ellerindeki sert cilt renginde kaşıntı vs yok genitalimde pütürlü geliyor elime sert değil tahriş de olmuş olabilir.Doktor geçer demişti dikkat et diye moralim sıfır
elınız ve ayanız ıcın dua okutun akrabanız olmayan bırıne eskiler bılır o ıslemı yaklasık 15 gunde duser genıtal farklıdırBenimde elimde ayağımda çıktı dr a sordum genitalimde yoktu dr onlar farklı tür Dedi
Ben duayı bulamadım Nasır gibiydi dondurdumelınız ve ayanız ıcın dua okutun akrabanız olmayan bırıne eskiler bılır o ıslemı yaklasık 15 gunde duser genıtal farklıdır
Ben duayı bulamadım Nasır gibiydi dondurdum
Geçti genitalımde dışta yok Hpv pozitif ama tiplemesi bulunamadı
Smear aldırıyorum sürekli
benım ayaklarım da cıkmıstıBen duayı bulamadım Nasır gibiydi dondurdum
Geçti genitalımde dışta yok Hpv pozitif ama tiplemesi bulunamadı
Smear aldırıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?