Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Saol Can'ım dua için dua da eder dr a da giderim tedbir bizden şifa Allah tan

Artık el ayakta cıkan sıgıller ıcın dondurma ve koter ıslemı uygulayor

Artık el ayakta cıkan sıgıller ıcın dondurma ve koter ıslemı uygulayor
Helin sitede seni gördüğüm için çok mutlu oldum ! Sen yıllardır bu forumdasın bizi bilgilendirebilir misin napmamız gerek ,geçiyo mu bu ne kasar tekrar ediyo tanıdıgın cok insan var kurtuldular mı iyi ki geldin

didem asıl ben senin gel

didem asıl ben senin gel
Canım teşekkür ederim herkese ama ben artık sitede eskisi gibi aktif olmayı düşünmüyorum tamamen bunun geçtiğine inanırsam yazarım bir gün çünkü okudukça sürekli moralim bozuluyo takıntı yapıyorum girmek istemiyorum artık biçoğumuz zaten iyileştik sayılır eskisi kadar çok cıkmıyo anladıgım kadarıyla .Girmicem dedigim gibi sürekli cünkü taze kalıyo aklımızda ama Hel_inin gelmesine cok sevindim forumdaki en tecrübeli insan o okuduklarıyla hep moral buluyodum umarım tecrübelerini ne kasar sürede bittigini diğer tanıdıgı arkadaslarıma noldugunu bize anlatır .Hep dua etmiştim kendisine okuyup moralimi düzelttigi için :)

Hepimiz aynı görüş ve dusunceleri paylasmak zorunda degılız bana gore doğru dogrudur size gorede yanlıs
Sadece bilincsiz yanlışlarla emın olmadımız süre e bılgı vermeyelım ben yazarkende olumsuz bir cok seyle karsı karsıya kaldım tesekkur eden de oldu
Bu sebepten dolayı ya da baska sahıslarla tartısma oldu vs bu sebepten gitmeyınız

Hel_in doğru söylüyosun.Sen yaşayıp deneyimlemiş birisin.Sürecini ve tecrübelerini bizimle paylaşır mısın ? İyi ki geldin bu arada şimdiden teşekkür ederim

Genel olarak koter sonrası aldara kremle desteklendiginde gecıyor
En onemlısı sabahları ıçmıs oldugum sıkma meyve yani portakal suyu oldu bazen sıkamadıgımda elma falan yedım
Ama sıgıl varken portakal hep ve sonrası bir senede
Cok kızartma yemedım tadımlık oldu
Bana gore azdıran şey
Şeker ve yag bunu
Koter sonrası aşımı oldum
Unutmadan portakal suyu asitli oldugudugundan ısrarla tavsiyem
Sıgıl varken agda yapmayın dagılır
Sonrasında ıpl olur,aleksandır,dıyot cıhazla lazer onerırım bılgınız olsun
Sıgıl varken ılıskı yasamayın

6 ayda bir smaer alınması uygun gorulendır.

Peki bulaşıcılık hakkında ne düşünüyosun ? Yani ne siğili olan biri için sence ne zamana kadar sürüyo bi de sende tekrarladı mı sonra ya da diğer arkadaşlarında ileri de problem yaşadılar mı biz biraz fazla stres yaptık

Benım yakın bı arkadasım da cıktmıstı benden bır hafta sonra onda bıda cıkmadı 2008 den beri
Bende cok fazlaydı ıkı kre koter oldum 15 gun arayla
Sıgıl vucutta bulusınca bazen hemen cıkıo bazen 8 ay sonra
Genel manada ılıskı yoluyla bulusuyor sürtünme
Bende 2008 den berı ası olduktan sonra tekrarlamadı
Portakal suyu ve aşı gercekten onemlı bir etken oldu kurtulmam da doktorum soylemıstı

Sıgıller tamamen gectıkten sonra smaer de temız cıktıysa duzenlı kontrolden sonra bence korkmayın

Sıgıl varken sadece doktorlar normal dogumu onermıyor bellı bır sure sonra dusunuleebılır

Canım sen vitaminleri falan ne kadar süre kullandın .

Helin koteri devlette mi yaptırdin özelde mi? özelde ise İstanbulda mi? önereceğin doktor var mı? Koterizasyon sonrası yaralar çok acı verdi mi? ne kadar sürede yaralar iyileşti?
Ben bu hafta lazerle yaptırmayı düşünüyorum ama açana koter mi yaptırsam kararsızım.Koter hakkında tecrübelerini paylaşır misin

Tebrikler doğru site yönetimi diye buna denir

Zorunamı gitti canım
Atışıp ta polemik yüzünden Didem'i banlatmayı planlama ondan yararlanıyoruz
Konuşacaksan güzel bilgi alışverişinde bulun bu son senle konuşmam polemik yasak takma tedavine bak

Atışıp ta polemik yüzünden Didem'i banlatmayı planlama ondan yararlanıyoruz
Konuşacaksan güzel bilgi alışverişinde bulun bu son senle konuşmam polemik yasak takma tedavine bak
Atışmayı siz iyi beceriyorsunuz benim aktifliğim üyeliğim biyerinize batıyor laf sokuyorsunuz canım sen işine bak mümkünse benimle muattap olma adım geçen yorumlar yapma!!!

Koter de lazer de yaptirmis biri olarak soyleyeyim; lazer daha hizli iyilesiyo ve bende lazer izi kalmadi. Ama koterde bi iki iz kaldi. Ben lazedden daha cok memnun kaldim.

Burda kimse yememiş içmemiş benim dedikodumu yapmış dahada yetmemiş banlandıgı süre boyunca beni düşünüp yatmış kalkmış gelir gelmez felaket tellalı gibi bir laf sokuyor ben ciddiye alıp kızı muattap bile almıyorum yaran varki gocunuyor hala sürünüyorsun herhangi bir adıma yazılmış yorumlarda hiç lafımı esirgemem herkes işine baksın!!!

Önce şöyle geçici kapatayım bu konuyu, ben diyeceklerimi diyeyim sonra siz yazmaya devam edersiniz.

Burası bir site, herkes bir sebepten üye olur, kimi derdini yazar, kimi stresini, kimi hastalığını, kimi gebeliğini.
Hiçbir üyeye yasalara veya site kurallarına aykırı yazmadığı sürece yazamazsınız diyemeyiz, kimse de diyemez.

Topiğinize gelirsek rutin konuşmalarda olur, yaşadığınız sağlık sorunlarıyla alakalı yazışmalarda.

Dediğim gibi yasalara veya site kurallarına aykırı birşey yazılmadığı sürece dileyen dilediği topikte yazmakta serbesttir, konular kimsenin tekelinde değildir zira, konu sahibesi dahi olsak yazma diyemeyiz.

Birkaç gün önce burada bir tartışma yaşandı, her iki üyeyi de tanımıyorum, ikisi de bildirilene kadar ne yazdıklarını da bilmiyordum, haklı haksız arayışında da değiliz, biz site kurallarını uygularız, her iki üyede uygunsuz yorumlar yazdığından uyarı aldılar.

Ayrıca birde ilaç konusu var, burada ilaç tavsiyesinde bulunmayın dedim, eleştirilmiş.
Siteler sanal ortamlar olsalarda yasalardan muaf değiller, üyeler yazdıklarından hukukende sorumludurlar, reklam yaparsanız TCK'nın "haksız rekabet" ile alakalı maddelerine göre dava açılır hakkınızda, bir merkez, hekim vs kötülerseniz "Ticari itibar" maddelerine göre, hakaret ederseniz kişinin şeref ve onuruna karşı işlenen suçlar kapsamında dava açılır hakkınızda.

İlaçlarla alakalı da yasalar vardır, "ilaç kullanımından doğan zararlar" kamu hukuku ve özel hukuka özgü kapsamına girer, yasalara göre hasta, hekim, ilaç üreticisi, eczane dahi sorumlu tutulurken siz burada ilaç tavsiyesinde bulunduğunuzda sorumluluğunuz yok mu zannediyorsunuz?

Bazen iyi niyetle yapılan tavsiyeler bir davaya konu olabilir, eşinin sinir hastası olduğunu söyleyen bir kadına kocanın çayına X ilacı at derseniz, adam o X ilaçtan ölse kadın yargılansa bana bu ilacı falanca sitede fişmanca üye önerdi dese, öneren kişinin hukuken durumunu düşünmenizi isterim.

Bu site kuralları kadar yasalara da önem veren bir yerdir, hukuken sorun teşkil edebilecek her konuda uyarılarımızı yaparız, yazdıklarınızın hukuken sorumluluğunu üstlenmek size kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…