Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Saol Can'ım dua için dua da eder dr a da giderim tedbir bizden şifa Allah tanbenım ayaklarım da cıkmıstı
Akrabamız olmayan biiri kan bagı yanı bismillahirahmanı rahım dedıkten sonra kürdanla sıgıllerı ayamda saydı
Sonra kac adet sıgıl varsa o kadar arpa o kadar parca kaya tuzunu bir kagıdın ıcıne koydu
Bıldigi tüm dualar 3 kulfallah bır elham la bitirip kagıdı konusmadan akan suya tasın altına koydu
Basında dua okudu gene
Arpa ve tuz erıdıkce kagıdın ıcınde sıgıllerde zaman ıcınde yok oldu ama gogell sıgıl ıcın dua yazın oda cıkıyor
Helin sitede seni gördüğüm için çok mutlu oldum ! Sen yıllardır bu forumdasın bizi bilgilendirebilir misin napmamız gerek ,geçiyo mu bu ne kasar tekrar ediyo tanıdıgın cok insan var kurtuldular mı iyi ki geldinArtık el ayakta cıkan sıgıller ıcın dondurma ve koter ıslemı uygulayor
Helin sitede seni gördüğüm için çok mutlu oldum ! Sen yıllardır bu forumdasın bizi bilgilendirebilir misin napmamız gerek ,geçiyo mu bu ne kasar tekrar ediyo tanıdıgın cok insan var kurtuldular mı iyi ki geldin[/QUOT
Didem asıl ben senin dönmene sevindim. Şimdi bişiler yazaktım didem dönsün diye, burda seni görünce mutlu oldum :)
Canım teşekkür ederim herkese ama ben artık sitede eskisi gibi aktif olmayı düşünmüyorum tamamen bunun geçtiğine inanırsam yazarım bir gün çünkü okudukça sürekli moralim bozuluyo takıntı yapıyorum girmek istemiyorum artık biçoğumuz zaten iyileştik sayılır eskisi kadar çok cıkmıyo anladıgım kadarıyla .Girmicem dedigim gibi sürekli cünkü taze kalıyo aklımızda ama Hel_inin gelmesine cok sevindim forumdaki en tecrübeli insan o okuduklarıyla hep moral buluyodum umarım tecrübelerini ne kasar sürede bittigini diğer tanıdıgı arkadaslarıma noldugunu bize anlatır .Hep dua etmiştim kendisine okuyup moralimi düzelttigi için :)didem asıl ben senin gel
Hepimiz aynı görüş ve dusunceleri paylasmak zorunda degılız bana gore doğru dogrudur size gorede yanlısCanım teşekkür ederim herkese ama ben artık sitede eskisi gibi aktif olmayı düşünmüyorum tamamen bunun geçtiğine inanırsam yazarım bir gün çünkü okudukça sürekli moralim bozuluyo takıntı yapıyorum girmek istemiyorum artık biçoğumuz zaten iyileştik sayılır eskisi kadar çok cıkmıyo anladıgım kadarıyla .Girmicem dedigim gibi sürekli cünkü taze kalıyo aklımızda ama Hel_inin gelmesine cok sevindim forumdaki en tecrübeli insan o okuduklarıyla hep moral buluyodum umarım tecrübelerini ne kasar sürede bittigini diğer tanıdıgı arkadaslarıma noldugunu bize anlatır .Hep dua etmiştim kendisine okuyup moralimi düzelttigi için :)
Hel_in doğru söylüyosun.Sen yaşayıp deneyimlemiş birisin.Sürecini ve tecrübelerini bizimle paylaşır mısın ? İyi ki geldin bu arada şimdiden teşekkür ederimHepimiz aynı görüş ve dusunceleri paylasmak zorunda degılız bana gore doğru dogrudur size gorede yanlıs
Sadece bilincsiz yanlışlarla emın olmadımız süre e bılgı vermeyelım ben yazarkende olumsuz bir cok seyle karsı karsıya kaldım tesekkur eden de oldu
Bu sebepten dolayı ya da baska sahıslarla tartısma oldu vs bu sebepten gitmeyınız
Genel olarak koter sonrası aldara kremle desteklendiginde gecıyorHelin sitede seni gördüğüm için çok mutlu oldum ! Sen yıllardır bu forumdasın bizi bilgilendirebilir misin napmamız gerek ,geçiyo mu bu ne kasar tekrar ediyo tanıdıgın cok insan var kurtuldular mı iyi ki geldin
Peki bulaşıcılık hakkında ne düşünüyosun ? Yani ne siğili olan biri için sence ne zamana kadar sürüyo bi de sende tekrarladı mı sonra ya da diğer arkadaşlarında ileri de problem yaşadılar mı biz biraz fazla stres yaptıkGenel olarak koter sonrası aldara kremle desteklendiginde gecıyor
En onemlısı sabahları ıçmıs oldugum sıkma meyve yani portakal suyu oldu bazen sıkamadıgımda elma falan yedım
Ama sıgıl varken portakal hep ve sonrası bir senede
Cok kızartma yemedım tadımlık oldu
Bana gore azdıran şey
Şeker ve yag bunu
Koter sonrası aşımı oldum
Unutmadan portakal suyu asitli oldugudugundan ısrarla tavsiyem
Sıgıl varken agda yapmayın dagılır
Sonrasında ıpl olur,aleksandır,dıyot cıhazla lazer onerırım bılgınız olsun
Sıgıl varken ılıskı yasamayın
6 ayda bir smaer alınması uygun gorulendır.
Benım yakın bı arkadasım da cıktmıstı benden bır hafta sonra onda bıda cıkmadı 2008 den beriPeki bulaşıcılık hakkında ne düşünüyosun ? Yani ne siğili olan biri için sence ne zamana kadar sürüyo bi de sende tekrarladı mı sonra ya da diğer arkadaşlarında ileri de problem yaşadılar mı biz biraz fazla stres yaptık
Canım sen vitaminleri falan ne kadar süre kullandın .Benım yakın bı arkadasım da cıktmıstı benden bır hafta sonra onda bıda cıkmadı 2008 den beri
Bende cok fazlaydı ıkı kre koter oldum 15 gun arayla
Sıgıl vucutta bulusınca bazen hemen cıkıo bazen 8 ay sonra
Genel manada ılıskı yoluyla bulusuyor sürtünme
Bende 2008 den berı ası olduktan sonra tekrarlamadı
Portakal suyu ve aşı gercekten onemlı bir etken oldu kurtulmam da doktorum soylemıstı
Sıgıller tamamen gectıkten sonra smaer de temız cıktıysa duzenlı kontrolden sonra bence korkmayın
Sıgıl varken sadece doktorlar normal dogumu onermıyor bellı bır sure sonra dusunuleebılır
Benım yakın bı arkadasım da cıktmıstı benden bır hafta sonra onda bıda cıkmadı 2008 den beri
Bende cok fazlaydı ıkı kre koter oldum 15 gun arayla
Sıgıl vucutta bulusınca bazen hemen cıkıo bazen 8 ay sonra
Genel manada ılıskı yoluyla bulusuyor sürtünme
Bende 2008 den berı ası olduktan sonra tekrarlamadı
Portakal suyu ve aşı gercekten onemlı bir etken oldu kurtulmam da doktorum soylemıstı
Sıgıller tamamen gectıkten sonra smaer de temız cıktıysa duzenlı kontrolden sonra bence korkmayın
Sıgıl varken sadece doktorlar normal dogumu onermıyor bellı bır sure sonra dusunuleebılır
Tebrikler doğru site yönetimi diye buna denirHanımlar, konuda hakaret, tartışma vb olduğunda yorumların altındaki K.İ.B butonuna basarak bildiriniz, bildirim yapmazsanız yönetim kim ne yazmış bilemez.
İlaç konusuna gelince rica ediyorum burada "bitkisel" veya "vitamin" dahi olsa ilaç tavsiyesinde bulunmayınız, kimseyi ilaçlar konusunda yönlendirmeyiniz.
Vitamin deyip geçmeyiniz, her vitamin herkese iyi gelmez, bazı hastalara bazı vitamin grupları verilmez, doktor önerisi olmadan eş dost tavsiyesiyle vitamin kullanılmaz, çünkü vitaminlerin eksikliği kadar fazlalığı da zararlıdır.
*D vitamini fazlalığı kandaki kalsiyum seviyesini arttır, kalp ritim bozukluğu, kabızlık gibi sorunlar yaratır.
*A vitamini fazlalığı beyindeki basıncı arttırır, baş ağrısı, görme sorununa sebep olur.
*C vitamini fazlalığı böbrek taşlarına,
*K vitamini fazlalığı kanda pıhtılaşma sorununa yol açmaktadır.
*E ve C vitamini fazlalığının akciğer kanseri oluşumunu tetiklediğini dair bilimsel çalışmalar olduğu söylenmek olup, A, E, C vitaminlerinin fazla alınmasının vücuttaki tümörlerin büyümesine ve ilerlemesine sebep olduğuna dair birtakım çalışmalar mevcuttur.
Rahatsızlığınızda bağışıklık sistemini güçlendirme önemliyse bunu meyve ve sebzelerden alacağınız vitaminlerle destekleyebilirsiniz, ek vitamin takviyesine ihtiyacınız olup olmadığına doktorunuz karar vermeli ve doktorunuzun önerdiği takviyeleri kullanmalısınız.
Sizler belki buradaki ilaçları araştırıp doktorunuza soruyorsunuz ama topiği sadece okuyup katılımcı olmayan, tedavi yöntemi arayanlara ilaç isimleri ve türleri belirterek bilmeden fenalık ediyorsunuz.
Sağlık Bakanlığı'nın "Akılcı İlaç Kullanımı" çağrışı doğrultusunda bu sitede ilaç önerilerinde bulunmamanızı önemle rica ediyoruz.
Atışıp ta polemik yüzünden Didem'i banlatmayı planlama ondan yararlanıyoruzZorunamı gitti canım
Atışmayı siz iyi beceriyorsunuz benim aktifliğim üyeliğim biyerinize batıyor laf sokuyorsunuz canım sen işine bak mümkünse benimle muattap olma adım geçen yorumlar yapma!!!Atışıp ta polemik yüzünden Didem'i banlatmayı planlama ondan yararlanıyoruz
Konuşacaksan güzel bilgi alışverişinde bulun bu son senle konuşmam polemik yasak takma tedavine bak
Koter de lazer de yaptirmis biri olarak soyleyeyim; lazer daha hizli iyilesiyo ve bende lazer izi kalmadi. Ama koterde bi iki iz kaldi. Ben lazedden daha cok memnun kaldim.Helin koteri devlette mi yaptırdin özelde mi? özelde ise İstanbulda mi? önereceğin doktor var mı? Koterizasyon sonrası yaralar çok acı verdi mi? ne kadar sürede yaralar iyileşti?
Ben bu hafta lazerle yaptırmayı düşünüyorum ama açana koter mi yaptırsam kararsızım.Koter hakkında tecrübelerini paylaşır misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?