Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım sen vitaminleri falan ne kadar süre kullandın .
Olabıldınce besın takvıyesı
Yanı sebze ve meyve yedım
Gunluk bir Adet vitamın aldım c vitamını

En onemlısı su 2 sene kullandım

Ve ıkı ay kullandım bir ay ara verdım uc ay kullandım bır ay ara verdım vıtamın zatarsız deselerde böbrekleri yormamak lazım

Koteri once ozelde yaptırcaktım 400 tl ye
Sonra devlette tanıdım bır doktora yaptırdım 15 gun arayla ıkı kere
Şeklı derıye sıgara basmıssın gbı benek benek siyaktı elbette acıdı
Ama uyusturuluyor
Ozelde yaptırcaksanız bole merkezler oluyor tıp merkezi gbi ole yerde yaptırın
Derim
Birebir doktorlar yani muanande ımkanlar bencr kısıtlı

Koterde once uyusturuluyor zaten yapılırken az bı acı verıo o gun ve sonra acı duymadım sonra ılesınce pul pul deri kendını dokerken akıntı cok oluyordu zaten doktor da demişti
Benım o kadar coktuki doktor ıkı kere yaptı 15 gun arala ılesme suresı genltal de asya yukarı ole
Doktorum cunku ılessın bı bakalım yuzeye cıksın dedı kalanları da ole temızledı

Koter de lazer de yaptirmis biri olarak soyleyeyim; lazer daha hizli iyilesiyo ve bende lazer izi kalmadi. Ama koterde bi iki iz kaldi. Ben lazedden daha cok memnun kaldim.
Evet koter yakma ıslemı oldu ıcın daha etkılı derının altına da ıyı etkı edıyor
Bende hıc ıZ kalmadı yaralar ılesırken elma kabu suruyordum

Birde sizi dedınız lazer dondurma ıslemı mı oluyor .

Koter sonrası agda yerıne lazer yaptırın cok onemlı cunku

Do

Dondurma= krioterapi olarak geciyo. Lazer; bildigin lazerle yakiyorlar. Benim yaklasik 1- 2 ayda gecti lazer izleri

Yarın 12de Hakan hocaya randevu aldım kızlar, ilk randevum, lazerle yaptırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydır tüyleri makasla kisaltiyordum.Yarın gitmeden evvel tüy dökücü krem mi yapayım ne yapayım? Bir de lazer öncesi yapmam gereken bi şey var mı? sekreteri sadece yedek iç çamaşırı getir dedi.Korkuyorum çok.

Korkma tatlım kurtulursun inş

Merhaba herkese Şubat'tan beri vajinal sigillerle uğraşıyorum. Aldara kullandım banamisin demedi. Doktorum birsey yapmayalım bekleyelim diyor bazen kendiliğinden gecebiliyor diyor ama inandirici değil çoğalıyor. Psikolojim bozuldu kizlar ya yakinca iz kalir sekli yamulur yumulur tarzi seyler soyledi doktorum yaktirmaya korktum. Size sorum Ankara da lazer yaptirabilecegim biryer önerir misiniz arkadaşlar. Lazer yaptiranlar sonuçları nasil

Hakan hoca agdayi öneriyor. Tuh dokucu krem deriyi tahris ettiginden onermiyor. Ben lazerle aldırıyorum tuyleri. Hakan hocaya sordum, siğil varken lazer yaptirma, azdirabilir dedi. Sigil yokken yaptirsam dedim; olur dedi. Avantaji bi seanstan sonra 3 ay tüy derdi yasamiyorum. Sigil yokken yaptiriyorum. Oldukca memnunum bu sistemden. Kullanim kolayligi acisindan. 2 seans gittim lazere simdiden tüyler azaldi. Temizken yaptidigimdan sigil de yapmadi.

Sigil sayin cok fazlaysa aç git. Genel anesteziye karar verilmesi acisindan. Cok cok fazla degilse sorun yok.

Bi iki gün biraz aci. Ama cok az. Hiç korkms,bu meretlerden kurtuldugun icin rahatlayacaksin. Yarin daha guzel bi gun olucak, emim ol. Iz falan da kalmiyor pek.

Iz kalir; yamulur diyen doktora yaptirma tatlim. Baska bi doktora git. Aratirma ve deneyimlerim asla beklemem gerektigini soyluyor bana. .

Ben 3 aydır uğraşıyorum yaptırmamak için, ne yapsam fayda etmedi kendiliğinden geçmesi bi yana giderek coga

sigil sayım az mı çok mu bilmiyorum ki tabi başkalarında nasıl bilmiyorum hepsi bitişik sayamıyorum üst üsteler her ihtimale karşı aç gidicem Keşke tek seansta bitse

Benimde çoğalıyor suan lazer mi yaptiriyorsun

Bende epilasyon yaptiriyorum 3.seans gitcem zararlı olduğunu bilmiyordum benim sigillerle iç dudaklarda Taa orayı epilasyon etkiler miki

Bende epilasyon yaptiriyorum 3.seans gitcem zararlı olduğunu bilmiyordum benim sigillerle iç dudaklarda Taa orayı epilasyon etkiler miki
Yok, ic dudakta tüy olmadigindan etkilemez. Fayda- maliyet acisindan bakınca lazer epilasyon daha makul. Tabi sigillere gelmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…